Naty*
|
Na hitrco mal pokomentiram, Žana sem zmatrala v kengurujčku, ko sva šla konjčke gledat, zdej pa spi . Js morm it pa pospravt stanovanje, ker mam boooombo!!!! katy boga Lara, a je zdej kej bolš? Glede kil se pa ne sekiraj. Lej Žan je skoz med tatežkimi pa se obrača od tretjega meseca, mogoče bo pa sedel kasnej kot ostali. To sploh ni odvisno od kil al pa velikosti otroka, ampak čist od individualnosti. In verjem, čist zna bit, da bosta najina škrata v osnovni šoli prava suhca, tko da se sploh ne obremenjuj. Na testiranje greva pa v nedeljo na biomagnetno. Kožni in krvni testi so bli pa negativni, sam to baje nič ne pomeni, ker redko realno pokažejo. Glede tašče in šole hujšanja... pa reči da odpade ...sej je čist nedolžna laž. Al pa pejt, sej sm sigurna, da bo lepo poskrbela za njo. Včasih so naši malči še bolj veseli, če se še kdo drug z njimi ukvarja. nina še dobr, da je Gaja dons bolš, pa si zadnjič rekla, da nimaš kej pisat, a vidiš? Estrella verjetno bo ALL, sam še nisem čist ziher. Bomo vidl, kaj bo v nedeljo pokazalo in bom mogoče pol probala še z dieto po biomagnetni. Če ne bo bolš, bo pa ALL. Zakaj bi se oba matrala ane? A ti si se že odločla, kako bo? Ja moje zize so pa zdele ena prav boleča tema . Tud s pumpanjem ne dobim vsega ven in me je res strah mastitisa. IZVIRNO SPOROČILO: eole Naty - božica si s tem stiksanjem in potem moraš proč vrečt nisem podobrobno spremljala kaj si pisala , ampak če ti ni odveč mi prosim povej kako je zgledalo to vzianje? je bilo tudi podnevi ali je imel žan še kakšne druge znake alergije Jaz sem že večkrat pomislila na alergijo, ker imamo sluz v blatu (še vedno) in pa ker se takooo zbuja. U bom probala na hitro opisat . Ja Žan je mel tud skoz sluz v blatu. Preden sem izločila mlečne izdelke in jajca, je imel krče tudi čez dan. Recimo je zaspal in se je čez tri minute zbudil in se zvijal pa ful jokal. Včasih je pomagalo nošenje na trebuščku, včasih pa nič. Je spet mal zaspal in spet zvijanje, včasih je trajalo tud tri ure skupaj. Ponoči pa itak... po prvi rundi spanja dojenje, pol se je zvijal, prdel in je pomagalo spet samo dojenje. Včasih je blo tko do jutra tud na uro al pa manj, še ko je spal, se je ful premetaval in jamral. Pa tud med dojenjem je jokal, se zvijal in komaj jedel. Ko sem pa začela z dieto, se je stanje ful popravilo, ampak očitno je alergija še na nekaj, ker je tisto nočno zvijanje ostalo. Zdej pri Allernovi pa tud tega ni, ampak mali mirno spi, brez premetavanja in jokanja. Pri nas so bli torej znaki sluz, krči in pa nekaj pikic okoli ust, očk in noska (čist drobne, kožne barve). edina glede dojenja kot sem Estrelli napisala. V nedeljo po biomagnetni se bom za zihr odločla, tacajt bom pa še stiskala mleko, da ga ne zmanjka. Kdaj mata kopanje? bobika ne shranjujem mleka zato, ker si zdej na veliko privoščim vse česar prej nisem smela . Še danes bom, pol bom pa spet na dieti, da se mi mleko sčisti, če bom slučajno še dojila.