|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del
23.10.2008 11:33:26   
hijenca
Dobro jutro!

Danes pa tudi pri nas ni sončka, je tako žalostno vreme zunaj, hladno pa ni. Videk je sedaj zmazal mlečno kašico od Hippa, banana-breskev, do zadnje žlice. Ta kašica je bila dobro investirana, ker jo ima rad, HB ker glih 3 € nebi vstran metala. Sem pa opazla, da še sedaj mislim, da je Vid 4 mesce star, ker imam vse kašice od 4 meseca, pa imajo za 5 mescev tudi, pa čez dobrih 14 dni bo 6, mama mama, raste tvoj otrok. Zato pa morma sedaj pojest najino zalogo, tak sma nabavla vsega, kot da od jutri ne bo več trgovin.

Te Plasmon kekse ( brez glutena) imama tudi midva, ampak so pa prava banda, v tako veliko škatlo dajo 200 gramov keksov, stanejo pa več kot 4 €. Barabe. Ampak kalorični pa so ti keksi 445 kcal na 100 gramov.

Mi smo pa dobili poračun za elektriko včeraj, ja ja, ne boma se več grela s sušilcem, ker imam 54 € za doplačat. Bomo zopet cote sušili na stojalu user posted image user posted image .

Špelin včasih sma se s sestro dobro razumeli, ker nisem nikoli rekla ne, ko je kaj rabla. Ko sem jaz kaj rabla, takrat ni bilo nikoli časa. Danes sem pa tako najslabša, ker sem rekla ne, bom še popoldan od mame poslušala kakšna sem, pa še kdo se bo našel. Ampak veš, dol mi visi, ker ne bom več lolika. Aja, sem bila približno 14 dni doma z Vidkom, od poroda, pa sem že čuvala nečaka en dan. Tako, da mi nimajo kaj naprej vrečt. Eh brezveze.

Alarm v ozadju.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 801
23.10.2008 11:37:04   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
VALENTINA: Hvala za zekota, je tolk kjutuser posted image  No mi smo ustali ob 1.20h 3x potegnil na zizi in zaspali do 8h. Tako, da arij ni biloHBuser posted image

Pridna Alja...  user posted image

Pa Matevž, kako se je odrezal to noč?

Ja kr pridkan... do 6.00, pol je papcu in nazaj zaspal do 9.30.

Sem te pozabla vpršat, a ti še kaj dojiš al je sedaj samo na AM??

Je samo na AM in GH, zvečer pa dobi še rižka v mlekec. Je poba sprobu, da na flaš ne rab tolk vlečt, kot na zizi in  se začel zdravn dret ko user posted image ... kva pol nej... HB za AM.

Alja se zahvaljuje za čestitke, že praznujeva greva v PO v šopinguser posted image

user posted image  

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 802
23.10.2008 11:40:02   
bobika
Mi smo danes imeli kontrolo z obema in oba sta bp user posted image user posted image user posted image
Anže ima 6960g in 66cm. Naslednja kontrola in prvo cepljenje 24.11.
Sem vprašala od kod taka teža, saj zelo malo poje in odgovor je bil velik izkoristek user posted image user posted image user posted image

Zakaj jaz ne vidim exelove razpredelnice? Mi je noče odpreti?

Sedaj imam pa jaz vprašanja o gh user posted image .
Po kolikem času uvajanja ste zamenjali obrok mleka z gh?

Glede mleka je meni naša pediatrinja rekla, da bi morali 3letni otroci na dan vnesti pol litra mleka ali mlečnih izdelkov. Meni se to zdi zelo veliko in moja redkokdaj toliko dobi.

Grem kosilo delat

lepo se imejte v tem turobnem dnevu

Punce, kako vam uspe sproti vse komentirati in slediti??? Meni nikakor ne, pa sem veliko ob računalniku.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 803
23.10.2008 11:42:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Mi smo pa dobili poračun za elektriko včeraj, ja ja, ne boma se več grela s sušilcem, ker imam 54 € za doplačat. Bomo zopet cote sušili na stojalu user posted image user posted image .

mi smo dobili 85 EUR za doplačat, tako da zdaj mesečno plačujeva za elektriko 47 EURuser posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
  Neposredna povezava do sporočila: 804
23.10.2008 11:42:34   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

A ima še katera, ki še ni dobila menstruacije kakšne "valunge"? Mene občasno obliva vročina kot pri meni (toliko še nisem stara, da bi me mučila user posted image ). Pa nekaj me jajčniki bolijo od včeraj. Upam, da tole mine. Ali naj pride ali pa naj me user posted image  še pusti en čas na miru.

jaz imam take oblive že od poroda, pa so za mano že 3user posted image .Se tolažim,da bo bolje, ko še par kil dam dol

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 805
23.10.2008 11:43:41   
barbaw
hijenca jih bo vse minilo. Ne vem pa zakaj ti mama očita? Očitno je taka kot moja, ko ima eno od nas raje kot drugo. user posted image  Take mame bi mogli včasih po buči. Ne moreš imet enega otroka raje kot drugega. Tega zaenkrat ne razumem. user posted image  Je že res, da se mogoče kateremu več posvečamo, če nas več ali bolj rabi, radi pa imamo vse.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 806
23.10.2008 11:45:09   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

mi smo dobili 85 EUR za doplačat, tako da zdaj mesečno plačujeva za elektriko 47 EURuser posted image user posted image

Pri nas smo samo eno leto imeli za doplačat, sedaj pa mesečno spremljamo porabo in če je več, pokličemo na elektro in vsak mesec malo več plačamo.Tako da smo letos za dober mesec frej s plačilom, lani pa smo imeli preplačila kar za 5 mesecev.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 807
23.10.2008 11:46:28   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: mixi
tudi v kopru razhaja rotavirus

še dobro, da sem jo že dala cepit

IZVIRNO SPOROČILO: bobika
IZVIRNO SPOROČILO: eole
tiste, ki imate izkušnje, prosim povejte
kolikorat ste čistile nosek? ponoči?
kako dolgo zna trajati ta prehlad?user posted image  

Najprej da tebi odgovorim. Prehlad tudi pri mojem malem traj že celo večnost. Vsaj sliši se, kot bi imel zabasan nosek. z baby vacum pa ne gre več kaj dosti ven. Jaz sem čistila tako dolgo, da je kaj šlo ven. Sedaj pa mu ne več.

tud naša ma že cel mesec prehlad. fiziološko ji dajeva kr pogosto, vsaj 5x na dan, pa obvezno pred spanjem - takrat dobi tudi operil. navaden aspirator na baterija mi itak nič ven ne potegne, je baby vac boljši, pa še z njim ni preveč uspeha! upam, da bo čim prej minilo!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 808
23.10.2008 11:49:09   
katy82
Evo mala mi je že v drugo zaspala,ma pa tko vročo glavco,sem pa mal v dilemi kaj nardit.
Kot veste se s taščo nismo najbolj razumele ampak ona je zdej vsak četrtek frej,si ga dodatno še zrihta da jo kdo menja,da mi lahko merka malo.me je presenetla k nimam pripomb mi jo je vedno lepo spedenala in porihtala,tamala vedno dobre volje v glavnem je vedno dobro poskrbela.Dons k mi je mala boga mam pa slabo vesr it na šolo hujšanja k vem da me potrebuje po drugi strani se pa bojim da bo tašča užaljena,ker vem da mali ne bi nič manjkalo.

Kaj naj naredim?Končno se v redu zastopmo pa nočem zakomplicirat da ne bo spet ogenj v strehiuser posted image

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 809
23.10.2008 11:50:48   
Anonimen

hijenca jih bo vse minilo. Ne vem pa zakaj ti mama očita? Očitno je taka kot moja, ko ima eno od nas raje kot drugo. user posted image  Take mame bi mogli včasih po buči. Ne moreš imet enega otroka raje kot drugega. Tega zaenkrat ne razumem. user posted image  Je že res, da se mogoče kateremu več posvečamo, če nas več ali bolj rabi, radi pa imamo vse.

Jaz sem imela vedno obutek, no še zdaj ga imam da imajo moji raje mojega brata kot mene. No tudi zaradi tega sem si vedno želela imeti samo enega otročka, in tako tudi bouser posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 810
23.10.2008 11:53:06   
barbaw
katy če nočeš pustit male same, ker je boga pač ostani doma. Če pa ti ni blema pa pojdi, ker ji ne bo nič hudega tudi če tebe ni. Če bi te ful vest dajala pa slabi občutki raje ostani doma. Tašča pa bi tudi mogla razumet.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 811
23.10.2008 11:54:30   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

ss: a veš, da si zelo težko predstavljam Manco, da ima arije, ker zgleda tako mirno dobrovoljno bitjeuser posted image  

No k sreči je trajalo samo dobre pol ure potem pa je zaspala.
Mi pa danes nekaj štrajka s hrano, sploh noče jestuser posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 812
23.10.2008 11:57:28   
eole
IZVIRNO SPOROČILO: bobika

[Najprej da tebi odgovorim. Prehlad tudi pri mojem malem traj že celo večnost. Vsaj sliši se, kot bi imel zabasan nosek. z baby vacum pa ne gre več kaj dosti ven. Jaz sem čistila tako dolgo, da je kaj šlo ven. Sedaj pa mu ne več. Sem ravno danes rekla pediatrinji, da se mi zdi, da ima neprestano zamašen nos in je rekla, da se to pri tako malih lahko vleče, tudi več mesecev (pozimi). Je pa nemoteče (dojenčkom).

hvala vsem za odgovore.. saj, jaz ne potegnem kaj dosti ven user posted image  sliši pa se kot da ima nosek zamašen, ker tako "smrči".  je pa to čiščenje noska eno samo mučenjeuser posted image

suzy - ali ni za operil še malo prezgodajuser posted image  meni je P (sicer na naša, ampak dežurna) rekla, da od enega leta dalje.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 813
23.10.2008 11:58:58   
katy82
Hijenca vem kako se počutiš sem bla na istem dokler se nisem postavla zase in za svojo družinico,ljubica izkoriščal te bojo tolk cajta dok se jim boš pustila,žalostno sam drugega nimaš.Sem pa ponosna nate da si tko odreagirala,sej je blo men tud hudo pred mami se "zagovarjat" sam ona je bla tolk vpletena da ni videla realne slike,pa jo mam ful rada in se vsak dan slišmo sam nevede včasih mojga brata ful bolj ceni.Najbrž zato ker bo enkrat prevzel grunt,ah kaj čmo tko pač je v enih familijah.Tko je blo pr men od majhnega pol mi je pa moj HB odprl oči in valda panika kaj se grem kako se pogovarjam in take pa nikol nisem glasu povzdignla sam povedala nazaj.Pač je šok k nisi več lolek in je treba drugega najdet ampak bojo že prebolel.
Če pa tvoj user posted image nje organsko ne prenese bi rekla da bodi na njegovi strani saj konec koncev tud sama  veš glede nje kako izkoriščevalska je.Pa saj so počitnice naj mami vzame par dni dopusta pa oči par dni pa babi če misli teb morit.A ni dost da si cele dneve za vse sama pol se pa še za vikend s tvojim kregata k sta oba napeta,a je vredno?Jst bi ga v skrajni situaciji mogoče vzela za kak dan ali dva več pa ne,itak bo pa otrok nastradal pa nč krivuser posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 814
23.10.2008 12:02:38   
Anonimen
Bobika user posted image user posted image user posted image  za pregled.

Hijenca ne imej slabe vesti,kar ti bojo pa rekli pa presliš.

Katy82 sej ta šola hujšanja ne traja cel dan,ti kar pejt,če veš da bo pri tašči vse ok.

Gaja je pa zdele taka tečka,nč ji ni všeč.

(odgovor članu bobika)
  Neposredna povezava do sporočila: 815
23.10.2008 12:05:32   
suzy85
suzy - ali ni za operil še malo prezgodajuser posted image  meni je P (sicer na naša, ampak dežurna) rekla, da od enega leta dalje.

men ga je P predpisal, pol mi je pa v lekarni tud rekla, da je od 1 leta dalje. ker pa ji ni šlo nič na bolje, sem vseeno šla ponj. takrat me je druga gospa postregla in je samo rekla, da ga je treba razredčit: najprej 1 kapljico fiziološke, nato 1 kaplico operila. pomaga pa le, da ponoči lažje diha!

< Sporočilo je popravil suzy85 -- 23.10.2008 12:07:20 >

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 816
23.10.2008 12:10:54   
jana81
no Nejc mi je spal od 9h- 12h, jedu je ob pol osmih, zakaj ne more bit tud ponoči tako ???

sem mu pa dala za malico jest celo spasirano hruško in 3 plazmon kekse, in glej ga malega vrageca...ni hotu jest, tak da sem ga dala na zizo, zdej pa ne vem al sem dala preveč keksov pa je bil premočen okus al kaj za vraga ga je pičlo ..

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 817
23.10.2008 12:12:14   
hijenca
Hvala punce, ampak res ste mi pomagale.user posted image user posted image Da pa zaključim s to temo, bi rada omenila še samo to. Pred dvemi leti, eno soboto, z user posted image  sma ravnokar vstala, pozvoni nekdo na vratih. Pred vrati mi stojita nečaka, gre sestra mimo in reče, da bi šla ona v trgovino z mamo, pa naj pomerkam na mala dva. In je šla. Ja kaj sem te htela, nečeka pustit zunaj pred vrati. Takrat se je sestra prvič vsedla user posted image  v želodec, potem se je samo še stopnjevalo. Mi pa je oči odprl user posted image , pa čeprav sem včasih na mala dva pomerkala tudi njemu za hrbtom. je pa res, da nikoli ni bil problem za kak dan ali pa kako urco, ampak da se zmenijo oni za mojim hrbtom, potem mi pa samo postavijo otroke na prag. To pa je višek. S tem mi samo še povečajo motivacijo, da čimprej spravimo hišo vred in da gremo na svoje, pa čeprav mi bo hudo v novem okolju, kako leto bom še mogla zobe stisnit. Imam pa drugače tu doma svoje stanovanje. Saj bo, enkrat bo.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 818
23.10.2008 12:24:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

no Nejc mi je spal od 9h- 12h, jedu je ob pol osmih, zakaj ne more bit tud ponoči tako ???

sem mu pa dala za malico jest celo spasirano hruško in 3 plazmon kekse, in glej ga malega vrageca...ni hotu jest, tak da sem ga dala na zizo, zdej pa ne vem al sem dala preveč keksov pa je bil premočen okus al kaj za vraga ga je pičlo ..
user posted image

Mislim, da bi bil dost eden, ne vem pa če zarad tega ni hotu jest.

Jest sm pa naredila Gaji kašico iz korenja,cvetače in brokolija in je zmazala pol aventovega lončka in ona bi kr še,je jokat začela ko je zmanjkalo. Mi je čudno ker ko sm ji dala kupljene sadne kašice je ful počas jedla,pa mal pojedla,pa nikol ni jokala ko sm ji vzela. Zgleda da ma raj zelenjavo,al pa mogoče ker ni tok redko kot kupljeno

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 819
23.10.2008 12:26:28   
Anonimen
Hijenca seveda da bo.
Mi je pa res tole zlo čudno,da kr pustijo pred vrati otroka,no zdej ga pa merkiuser posted image

(odgovor članu hijenca)
  Neposredna povezava do sporočila: 820
23.10.2008 12:31:12   
katy82
Barbaw in Nina sej po eni strani vem da bo vse ok ,zdle mi je še moj reku,da tiste dve ure ji tud ne bo nč manjkalo,pa naj neham komplicirat k bo vse ok,reakcija je pač taka,pri prvem cepljenju pa ni blo nič,postala je samo razdražljiva in ni hotla več spat ponoči,mogoče se bo zdej obrnilouser posted image

Zdle sem jo preoblekla in ji dala žličko dalerona k je tko boga,se zasmeje pol je pa čist fertik,ma bo že boljšeuser posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 821
23.10.2008 12:47:00   
Naty*
Na hitrco mal pokomentiram, Žana sem zmatrala v kengurujčku, ko sva šla konjčke gledat, zdej pa spi user posted image . Js morm it pa pospravt stanovanje, ker mam boooombo!!!!

katy boga Lara, a je zdej kej bolš? Glede kil se pa ne sekiraj. Lej Žan je skoz med tatežkimi pa se obrača od tretjega meseca, mogoče bo pa sedel kasnej kot ostali. To sploh ni odvisno od kil al pa velikosti otroka, ampak čist od individualnosti. In verjem, čist zna bit, da bosta najina škrata v osnovni šoli prava suhca, tko da se sploh ne obremenjuj.
Na testiranje greva pa v nedeljo na biomagnetno. Kožni in krvni testi so bli pa negativni, sam to baje nič ne pomeni, ker redko realno pokažejo.
Glede tašče in šole hujšanja... pa reči da odpade user posted image ...sej je čist nedolžna laž. Al pa pejt, sej sm sigurna, da bo lepo poskrbela za njo. Včasih so naši malči še bolj veseli, če se še kdo drug z njimi ukvarja.

nina še dobr, da je Gaja dons bolš, pa si zadnjič rekla, da nimaš kej pisat, a vidiš?user posted image

Estrella verjetno bo ALL, sam še nisem čist ziher. Bomo vidl, kaj bo v nedeljo pokazalo in bom mogoče pol probala še z dieto po biomagnetni. Če ne bo bolš, bo pa ALL. Zakaj user posted image  bi se oba matrala ane? A ti si se že odločla, kako bo? Ja moje zize so pa zdele ena prav boleča tema user posted image . Tud s pumpanjem ne dobim vsega ven in me je res strah mastitisa.

Naty - božica si s tem stiksanjem in potem moraš proč vrečtuser posted image  nisem podobrobno spremljala kaj si pisala user posted image , ampak če ti ni odveč mi prosim povej kako je zgledalo to vzianje? je bilo tudi podneviuser posted image  ali je imel žan še kakšne druge znake alergijeuser posted image  

Jaz sem že večkrat pomislila na alergijo, ker imamo sluz  v blatu (še vedno) in pa ker se takooo zbuja.

U bom probala na hitro opisat user posted image . Ja Žan je mel tud skoz sluz v blatu. Preden sem izločila mlečne izdelke in jajca, je imel krče tudi čez dan. Recimo je zaspal in se je čez tri minute zbudil in se zvijal pa ful jokal. Včasih je pomagalo nošenje na trebuščku, včasih pa nič. Je spet mal zaspal in spet zvijanje, včasih je trajalo tud tri ure skupaj. Ponoči pa itak... po prvi rundi spanja dojenje, pol se je zvijal, prdel in je pomagalo spet samo dojenje. Včasih je blo tko do jutra tud na uro al pa manj, še ko je spal, se je ful premetaval in jamral. Pa tud med dojenjem je jokal, se zvijal in komaj jedel. Ko sem pa začela z dieto, se je stanje ful popravilo, ampak očitno je alergija še na nekaj, ker je tisto nočno zvijanje ostalo. Zdej pri Allernovi pa tud tega ni, ampak mali mirno spi, brez premetavanja in jokanja. Pri nas so bli torej znaki sluz, krči in pa nekaj pikic okoli ust, očk in noska (čist drobne, kožne barve).

edina glede dojenja kot sem Estrelli napisala. V nedeljo po biomagnetni se bom za zihr odločla, tacajt bom pa še stiskala mleko, da ga ne zmanjka. Kdaj mata kopanje?

bobika ne shranjujem mleka zato, ker si zdej na veliko privoščim vse česar prej nisem smela user posted image . Še danes bom, pol bom pa spet na dieti, da se mi mleko sčisti, če bom slučajno še dojila.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 822
23.10.2008 12:48:16   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Je mogoče, da se je moji miški pokrilo to sitnarjenje po cepljenju tud zarad zobkov...se je začela ful slinit, pa papica, tud več ne tekne tak? user posted image

Tudi to je možno. Tudi pri nas se je začelo sitnarjenje pa tudi papica ji ne paše preveč zadnje dni

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 823
23.10.2008 12:49:44   
Naty*
Aja eole nam je bla tale kura z Allernovo (že prvič samo en dan) ful dober pokazatelj. Mogoče pa probaš al pa probaj za neki časa izločit mlečne izdelke in jajca. Ampak strogo tud stvari z mlečnimi maščobami (paštete, salame...). Sej nimaš kej zgubit.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 824
23.10.2008 12:59:53   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Jaz sem imela vedno obutek, no še zdaj ga imam da imajo moji raje mojega brata kot mene. No tudi zaradi tega sem si vedno želela imeti samo enega otročka, in tako tudi bouser posted image

Edina, verjetno nas občutki dostikrat varajo. Ko sem govorila s tvojo mamo, mi je rekla, da ko si bila ti na poti, da si je tako želela punčko in je bila najsrečnejša, ko si prišla na svet. Rekla je še da je bila zelo vesela, da je Anja punčka(ker jih kar moraš imeti rad), tako da da vsaj za mamo upam trdit, da te ima enako rada kot brata. Pa brez zamere.
Sem imela pri moji mami enak občutek, da ima sestro raje in sem na koncu ugotovila(malo pozno), da sploh ni bilo res in da sem dejansko narobe interpretirala. Bila sem napram sestri full upornik, jezikava in nič mi ni bilo prav, pregovarjala sem se z njo, medtem ko se sestra ni nikoli in se je potuhnila. Potem sew je mami tud tako odzvala na moje uporništvo in Na videz je zgledalo, kot da sem jaz the bad one in me nihče ne mara, pa ti povem, da ni bilo tako.

bobika:user posted image user posted image user posted image za Anžeta in Manco!

katy: delaj po svoji vesti. Nihče normalen ti ne bi zameril,če bi hotela ostat z otrokom doma v taki situaciji. Po drugi strani pa otrok ni bolan in če par uric ne bo ne bo nobene panike. V šolo hujšanja si šla zato, da boš sebe v red spravila in to delaj tudi v bodoče!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

ime otroka
N5ra

Z možem izbirava ime za sina.Katero ti je najlepše?

Zak (12%)

Lian (26%)

Zan (24%)

Val (38%)

Število vseh glasov: 310

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!