|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del
23.10.2008 8:54:32   
špelin@
Estrella*, saj včeraj se ni pri nas nič streslo, ampak user posted image  me je po tistem poku vprašal, če je bil potres, pa sem mu rekla, da ne, ker se angelčki, ki visijo s stropa, niso nič majali. No, potem sem šla vseeno firbcat na uno spletno stran in sem videla, da je bil potres user posted image  Čisto mičken, ampak vseeno...

Pa recept za tortilje, prosim user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Dajte mi povedat kakšne izkušnje imate s količino popitega mleka do 1leta starosti,. Baje v paparici piše, da mora otrik do 1 leta popiti dnevno 600-800ml mleka. Naša ga že sedaj če mamo srečo popije 500mluser posted image user posted image user posted image Tud Andraž jepil po flaši do 10m potem pa fertik.

A ni 800 ml mleka malo tu mač ob gosti hrani?? Moja mala pika pije in je pila ogromno mleka, ampak 800 ml pa nikakor ne! Če ima user posted image  sadno malico, zelenjavno-mesno kosilo in mlečno pop. malico, si ne predstavljam, da poleg vsega tega in nekaj vode ali čaja, stanka še tooooliko mleka, saj ga lahko še raznese user posted image  No, moja mala pika je ob 3 obrokih GH pila po 3x na dan še po 2 deci mleka. Velika pa po 6. mesecu ni marala več mleka in je vse mleko dobila v kašicah, jogurtih, skutkah in podobnem, pila je le čaj. Samo takrat se nisem nič sekirala, ker še ni bilo neta in nisem imela toliko informacij, da bi me begale... user posted image

valentina2006, mmmmmm, slastna kavica user posted image

Alji vse naj za 5 mesecev!!!!!! user posted image

edinaos, glej, da boš potem poročalo, kako boste čofotali user posted image

l.daisy, super, da se vsaj naspiš, da lahko čez dan obvladaš dva razgrajača user posted image

jana81, to idejo o previjanju v posteljici imam še od male pike, pri večji sem se vedno bala, da mi bo kam padla s previjalne mizice, nisem pa pomislila na posteljico...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 751
23.10.2008 8:54:55   
Soncnica Sandra ***
Evo samo na hito: smo se včeraj  al pa že kak dan nazaj delale norca z Nino7, da ima Alja od Estrell arije, no danes jih ma pa naša user posted image

Jo tko zobki matrajo, da je joj.

Nč šibam cunje obesti pa pol še kakšno rečemo

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 752
23.10.2008 8:56:33   
tilči
Hvala Špelin@!

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 753
23.10.2008 8:56:54   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***
Evo samo na hito: smo se včeraj  al pa že kak dan nazaj delale norca z Nino7, da ima Alja od Estrell arije, no danes jih ma pa naša user posted image

user posted image user posted image user posted image  za Manco.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 754
23.10.2008 9:01:03   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Nč šibam cunje obesti pa pol še kakšno rečemo

user posted image user posted image user posted image

Naš ima tudi vsako noč veselico.Danes sem ga vzela k sebi, da mi vsaj vstajati ni bilo treba. Ni dosti manjkalo, da ni šel user posted image  v dnevno spatuser posted image ,ko je prišel v spalnico, ko sva s Tilnom že spala, saj sva ležala kot dva skregana zakonca vsak na svoji straniuser posted image
Tilna pa vetrovi matrajo, za zgornje zobke še nič ne kaže, da bo kaj

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 755
23.10.2008 9:02:01   
tilči
Tilen smrči kot en star ata, jaz grem pa tudi malo kavč speglatuser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 756
23.10.2008 9:04:20   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

valentina, dobro jutro....
tamala dva sta vsak dan večja lumpa.... obvladata trmarjenje, užaljenost, nestrinjanje s tem, da ima eden eno igračo, drugi pa drugo.... tako da sem zadnjič dala 60 € za DVA pametna kuža user posted image user posted image user posted image
ampak, naj jima bo, sta ponoči tako zlata, da spita k polhca user posted image

ma meni čisto nič ni več jasno, kaj lahko in kaj ne.... zdaj naj bi bila vsa AM številka 1 do šestega meseca..... sem pa kupila kašice (zdrobovo in bananino od milupe) za od 4ih mesecev naprej, pa piše, da vsebujeta NADALJEVALNO mleko... user posted image user posted image user posted image

šibam.... že protestirata na igralnem centru.... k da bi vedla, da sem do konca popila kavo... user posted image

Ko sem jaz mela Andraža(6let) se je AM 2 dajal po 4m, verjetno se industrija ni prilagodila temu novemu ukrepu in še vedno v kašice daje nadaljevalno mleko. Cena verjetno botruje temuuser posted image

Dobro jutro!

VALENTINA: Hvala za zekota, je tolk kjutuser posted image  No mi smo ustali ob 1.20h 3x potegnil na zizi in zaspali do 8h. Tako, da arij ni biloHBuser posted image Pa Matevž, kako se je odrezal to noč? Sem te pozabla vpršat, a ti še kaj dojiš al je sedaj samo na AM??

Alja se zahvaljuje za čestitke, že praznujeva greva v PO v šopinguser posted image

edina: Alja je stara 5 ne 3 meseceuser posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 757
23.10.2008 9:08:37   
jana81
špelin jst mam pa drugačno škatlo... in sem vse prebrala pa piše SENZA GLUTEN, da vsebuje samo mleko, pa so tud od 4.meseca dalje... joj bom probala skenirat, ko Nejc zaspi.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 758
23.10.2008 9:12:12   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: jana81
špelin jst mam pa drugačno škatlo... in sem vse prebrala pa piše SENZA GLUTEN, da vsebuje samo mleko, pa so tud od 4.meseca dalje... joj bom probala skenirat, ko Nejc zaspi.

Kje si jih pa kupila? Jaz sem te moje v DM, imeli so pa le dve sorti: te, ki sem jih kupila jaz, in une klasične po šestem mesecu...
A imajo tvoji iste barve škatlo? Me res zanima, ker bi jaz tudi tiste brez glutena...

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 759
23.10.2008 9:30:21   
špelin@
Aha, pa res obstajajo tudi Plasmon brez glutena!
KLIK
Zdaj me pa zanima samo še, kje jih lahko kupim? Meni je prodajalka v našem DM rekla, da imajo samo uni dve sorti, ki sem ju prej naštela.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 760
23.10.2008 9:32:30   
l.daisy
jaz sem jih kupila v lekarni.... pa sem rekla, da prosim plasmon piškote od 4ih mesecev naprej BREZ GLUTENA.... user posted image
tako da v kranju imajo v lekarni samo glutenske....

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 761
23.10.2008 9:32:47   
jana81
user posted image  user posted image

evo zadnja in prva stran škatle...ti kaj pomaga?
v DM sem jih kupila, so mel pa tud umne po 6.mesecu z glutenom

< Sporočilo je popravil jana81 -- 23.10.2008 9:37:04 >

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 762
23.10.2008 9:34:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

user posted image user posted image user posted image user posted image vse naj, naj za 5 mesecev.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu valentina2006)
  Neposredna povezava do sporočila: 763
23.10.2008 9:35:13   
špelin@
v DM sem jih kupila

V katerem kraju?

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 764
23.10.2008 9:35:42   
špelin@
user posted image

evo zadnja stran škatle...ti kaj pomaga?

Hvala ti za trud user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 765
23.10.2008 9:38:04   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

v DM sem jih kupila

V katerem kraju?

v Žalcu. Če hočeš ti jih grem iskat in pošljem.
Sem dala še prvo stran gor.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 766
23.10.2008 9:42:41   
špelin@
v DM sem jih kupila

V katerem kraju?

v Žalcu. Če hočeš ti jih grem iskat in pošljem.
Sem dala še prvo stran gor.

Hvala ti, ful si se potrudila user posted image  Bom jih šla iskat v soboto, ko gremo v CE.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 767
23.10.2008 9:42:50   
jana81
no takle se pa naš Nejc smeji ko se gleda v ogledalo..

user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 768
23.10.2008 9:43:42   
Anonimen
Aja pa dobro jurto. Gaja je pa dons čist druga,tko da je super zaenkrat.

Jana joj merki na Nejčka, še dobr da si ga ujela.

Zdej bom šla pa še jest na škatlo gledat, sm piškote včeri kupla.

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 769
23.10.2008 9:55:59   
katy82
Jutro mačkice moja mala ma pa tko močno reakcijo,sem jo že skopala da sem jo malo ohladila,ponoči sem ji dala svečko paracetamola pa je bla ob pol štirih čist gotova ko se je zbudila,totalno premočena ampak vseeno nasmejana,sem ji dala piti in je takoj zaspala nazaj,sam smo se vsako uro budile,pol sem ji pa ponudila mleko pa ga je frača spila 120 ml bog ne daj požirek več in zaspala do pol devete pol pa vriskat in v luft.Jo je moj mislu preobleč pa me je poklical da sem ji zmerla vročino in jo ima 38 tko da sva jo skopala in dala še en obkladek k ima ful trdo,rdeče in zatečeno mesto vboda.Po kopanju je pojedla malo kašice pol sm pa kr mojga ažurirala da jo je dal spat in glej ga zlomka prec je ratalo,zaspala v šusu.
A mislte da se bo prhladila k je nisem neki ful oblekla,sam bodi,bombažne hlače pa tanke štunfke,nč ji nisem povrh dajala?Za vse druge točno vem kako pa kaj,za svojo pa ne vem ama nčuser posted image

Grem mal za nazaj prebrat pa pokomentirat

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 770
23.10.2008 10:01:00   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: katy82
Jutro mačkice moja mala ma pa tko močno reakcijo,sem jo že skopala da sem jo malo ohladila,ponoči sem ji dala svečko paracetamola pa je bla ob pol štirih čist gotova ko se je zbudila,totalno premočena ampak vseeno nasmejana,sem ji dala piti in je takoj zaspala nazaj,sam smo se vsako uro budile,pol sem ji pa ponudila mleko pa ga je frača spila 120 ml bog ne daj požirek več in zaspala do pol devete pol pa vriskat in v luft.Jo je moj mislu preobleč pa me je poklical da sem ji zmerla vročino in jo ima 38 tko da sva jo skopala in dala še en obkladek k ima ful trdo,rdeče in zatečeno mesto vboda.Po kopanju je pojedla malo kašice pol sm pa kr mojga ažurirala da jo je dal spat in glej ga zlomka prec je ratalo,zaspala v šusu.
A mislte da se bo prhladila k je nisem neki ful oblekla,sam bodi,bombažne hlače pa tanke štunfke,nč ji nisem povrh dajala?Za vse druge točno vem kako pa kaj,za svojo pa ne vem ama nčuser posted image

Boga Lara user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa je to prvo ali drugo cepljenje??
Zakaj bi se prehladila - če prav razumem, je zaspala, bila je pa pokrita, ne?

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 771
23.10.2008 10:01:31   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: nina7
Aja pa dobro jurto. Gaja je pa dons čist druga,tko da je super zaenkrat.

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 772
23.10.2008 10:01:47   
Naty*
Jutro bejbe!

A kero zanima kako smo spali? Brez krčev user posted image ! Spal je do dveh, pojedel 140ml A, pol se je zbudil ob 6.00, pojedel 110ml A in pol sva spala še do 9.30 user posted image  - mislm neviđenouser posted image !!!! Tko da je skrivnost razkrita, je alergija, ampak ne vemo še na kaj.
Sva mela pa problem z uspavanjem ponoč, ker je drugač ziza najboljše orodje v tej stvari user posted image . Mleko sm si pa stiskala ob 00.30, ob 6.00 sm mela pa take ko dva kamna in čist premočeno pižamo, da o bolečini ne govorim user posted image . Sm si zbrizgala 300ml pa je blo še zmer not, sam se mi ni dal več user posted image . Zdej vidm, kako zalogo mleka si je ta moj otrok naredu in to neuporabnega user posted image ...

kodrana, madona no, zakaj se ta P iz bolnice malo bolj ne zavzame za user posted image !!! user posted image

Tole bom pa js odgovorila... zato, ker dokler otrok napreduje na teži te ne jemljejo resno. In ti pač rečejo, da ma alergijo in pejt na dieto, da ma refluks, pa delaj antirefluksne ukrepe, še najbolj priljubljena je pa, da ma pač krče in da bojo minili. Ker majo dojenčki pač krče ane... js sm prepričana, da vsaka mamica najbolj pozna svojega otroka. In če ti intuicija pravi, da nekaj ni vredu, pol ni. Lahko pa slepo verjameš zdravnikom in gledaš kako ti otrok trpi. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*
Čist nič ne bom dojila. Mleka mam pa fuuuul, me kr srce boli, ko ga stran zlivam. Ampak sem mal razčistla sama pri seb in če bo tako boljše, bom nehala dojit in bova na ALL (dobra okrajšava user posted image ).

Če bo Žanko zdaj zadovoljen in ga ne bo matralo, si sploh nimaš kaj očitat! Izredno so se trudila z vsem, krasna mamica si user posted image  Zdaj pa pestke za Žana, da bo noč mirna user posted image user posted image user posted image

Hvala ful je lepo to slišat (no prebrat)user posted image . Pestke so pa zdej pomagale user posted image !
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Estrella če ti je dolgčas, napiš recept za tortiljeuser posted image

Manana te lo prometo, es que estoy tan cansada!!!

U tole sem pa celo razumela... se vid, da sm enkrat v preteklosti gledala španske nadaljevanke. Pa naj kdo reče, da ni vsaka stvar koristna, tud če je Esmeralda user posted image user posted image user posted image !

Midva sva tud misla dons it v Po v šoping, pa sva brez avta ostala... bemtiš user posted image ...

edina dobr plavajte, pa da ne bo Anja preveč učk pasla po tistih dedcih v kopalkah. Če ne bo Žan jezen user posted image ...

Sončnica Sandra držim pesti, da čimprej kaka žagica na plan pogleda, da bo kmal konec sitnarjenja.

Alji user posted image user posted image user posted image  za petko!!!!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 773
23.10.2008 10:06:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Grem mal za nazaj prebrat pa pokomentirat

o bogica mala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 774
23.10.2008 10:10:01   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*
A kero zanima kako smo spali? Brez krčev user posted image ! Spal je do dveh, pojedel 140ml A, pol se je zbudil ob 6.00, pojedel 110ml A in pol sva spala še do 9.30 user posted image  - mislm neviđenouser posted image !!!! Tko da je skrivnost razkrita, je alergija, ampak ne vemo še na kaj.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

najstniška varuška
mami007

ali bi dovolili, da vašega otroka varuje 15, 16, 17 letna varuška?

da (31%)

ne (69%)

Število vseh glasov: 330

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!