Naty*
|
Jutro bejbe! A kero zanima kako smo spali? Brez krčev ! Spal je do dveh, pojedel 140ml A, pol se je zbudil ob 6.00, pojedel 110ml A in pol sva spala še do 9.30 - mislm neviđeno !!!! Tko da je skrivnost razkrita, je alergija, ampak ne vemo še na kaj. Sva mela pa problem z uspavanjem ponoč, ker je drugač ziza najboljše orodje v tej stvari . Mleko sm si pa stiskala ob 00.30, ob 6.00 sm mela pa take ko dva kamna in čist premočeno pižamo, da o bolečini ne govorim . Sm si zbrizgala 300ml pa je blo še zmer not, sam se mi ni dal več . Zdej vidm, kako zalogo mleka si je ta moj otrok naredu in to neuporabnega ... IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ kodrana, madona no, zakaj se ta P iz bolnice malo bolj ne zavzame za !!! Tole bom pa js odgovorila... zato, ker dokler otrok napreduje na teži te ne jemljejo resno. In ti pač rečejo, da ma alergijo in pejt na dieto, da ma refluks, pa delaj antirefluksne ukrepe, še najbolj priljubljena je pa, da ma pač krče in da bojo minili. Ker majo dojenčki pač krče ane... js sm prepričana, da vsaka mamica najbolj pozna svojega otroka. In če ti intuicija pravi, da nekaj ni vredu, pol ni. Lahko pa slepo verjameš zdravnikom in gledaš kako ti otrok trpi. IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Čist nič ne bom dojila. Mleka mam pa fuuuul, me kr srce boli, ko ga stran zlivam. Ampak sem mal razčistla sama pri seb in če bo tako boljše, bom nehala dojit in bova na ALL (dobra okrajšava ). Če bo Žanko zdaj zadovoljen in ga ne bo matralo, si sploh nimaš kaj očitat! Izredno so se trudila z vsem, krasna mamica si Zdaj pa pestke za Žana, da bo noč mirna Hvala ful je lepo to slišat (no prebrat) . Pestke so pa zdej pomagale ! IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Estrella če ti je dolgčas, napiš recept za tortilje Manana te lo prometo, es que estoy tan cansada!!! U tole sem pa celo razumela... se vid, da sm enkrat v preteklosti gledala španske nadaljevanke. Pa naj kdo reče, da ni vsaka stvar koristna, tud če je Esmeralda ! Midva sva tud misla dons it v Po v šoping, pa sva brez avta ostala... bemtiš ... edina dobr plavajte, pa da ne bo Anja preveč učk pasla po tistih dedcih v kopalkah. Če ne bo Žan jezen ... Sončnica Sandra držim pesti, da čimprej kaka žagica na plan pogleda, da bo kmal konec sitnarjenja. Alji za petko!!!!