tana7
|
Dober večer! Če je sploh še katera tukaj ****, groza tole z rano!! jaz tako slabo prenašam kri, rane, vse podobno - bi me bilo ful groza, če bi bila na tvojem mestu naty - glede teh pediatrov te pa čist razumem - itak imam že od nekdaj mnenje, da zdravniki vedo tisto, kar so jih naučili na faksu, ostalo pa sklepajo po svoji praksi (primerih, ki jih imajo), malo po logiki, malo kdaj kaj na pamet rečejo, ker itak ne bo noben rekel, da pa ne ve nič o tem oz. ne dovolj. Pa potrudijo se za posameznika glih toliko, da ne moreš reči, da nič ne naredijo. Zadnjič, ko sva se šli z Brino stehtat, ker je zadnjih 14 dni FUL malo jedla, me je vprašala samo, ali so že zobki in to je bilo to. Pa da bomo videli, kako bo sredi novembra na pregledu z njeno težo, pa da bomo potem naprej ukrepali. Halo!!!!! Pikica mi je čez dan naredila samo nekaj požirkov in to že ful dolgo obdobje, ona mi pa ima samo to za reč. Ker ima pač Brina trenutno OK težo glede na starost. To, da je pa pridobila samo 180g v 3 tednih, se ji pa očitno ni zdelo toliko problematično. In sem morala potem sama tuhtati, brati po netu, spraševati okoli, da sem prišla do "diagnoze" štrajk dojenja - ki pač res obstaja, ki ima različne možne razloge in se ga rešuje tako in tako. Pa smo se rešili. P pa nič!! Pa ne verjamem, da je kaj posebej slaba v primerjavi z ostalimi P, mislim, da je kar povprečna. Se pa pač vidi, da ne gre za njenega otroka in da se pač moramo tudi sami potrudit. Joj, kako nakladam!! Hotela sem povedati, da sem vesela, da ste sami nekaj uspeli ukreniti in da je žanu bolje zdaj pa vprašanje za tiste, ki niste bile sedaj 1. mamice: koliko se da sklepati na karakter, obnašanje otroka, ko bo ta starejši, iz tega, kako se obnaša sedaj zakaj to sprašujem? ker je Brina vsak dan, če ne že vsako uro, bolj ekšn - to je že čisto noro!! plazi se (danes sem jo našla sredi dnevne!!!), postavlja se visoko na vse 4 (dela most - s trebuhom navzdol), dela sklece!! (sicer malo posebne ), previti je več skoraj sploh ne morem, ker se v sekundi obrne, steguje roke levo in desno, hoče doseči vse, kar se da... v banjici, ko jo kopam, je noro, ven jo komaj vzamem, ker se prime močno za rob banjice, se smeji in noče spustit,... včeraj mi je skoraj zlezla iz banjice v umivalnik, ki je čisto zraven ampak vse to ne med jokom, v ihti - ampak tako, v običajnem razpoloženju ŠE 5 MESECEV NI STARA!!! močna pa kot ris!! in ful ekšn - kam bo to še šlo?? bo to hiperaktiven otrok?? upam, da je odgovor, da to, kako se sedaj obnaša, še nič zelo nujno ne pomeni za kasneje!! ker nam bo s takšnim tempom pri 1 letu demolirala stanovanje
|