Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 23.10.2008 10:10:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Naty super, da je Žan spal,no zdej vsaj veš da je alergija. Si je pa res naredu zalogo mleka . Edina fajn plavajte. SS no vidš k se norca delamo,pol nam pa vrnejo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 23.10.2008 10:12:09
|
|
|
|
katy82
|
Plazmon kekse sem tud jst kupla v dm-u sam kot zakleto zmer zadnjo škatlo ne vem kdaj dobijo kej nove robe,vedno jim manjka Nina sem vesela da je Gaja v redu,najbrž je mela slab dan. Jana me je kar zmrazilo ko sem prebrala od Nejca ,sam da je vse v redu Je pa tko luškan ko se smejka,se vid da bo pred špeglom rad visel in se rihtal Estrella vse naj naj tvoji ALJI za 5 mesecev,je vedla da dons praznuje pa si je nabrala moči za današnji šoping SS upam da jok kmalu mine,pr nam je blo tko hudo,da tud maža za dlesni ni pomagala in sem ji dala kar daleron da je blo vsaj 3 ure dobro.Se pa tud naši pripravlja drugi zobek na plano Špelina men tud ni jasn zakaj tolk mleka ob GH,še posebi če dost pijejo,kokr gledam je naša enakovredna Žanu,punce so vse manjša kilaža,pa sej mali ne silim žlico v usta mi ni jasno od kod taka teža.Strah me je da ne bo preveč debelčkana k se še zdej ne obrne,čeprav mi je P rekla da se ornk zakotali na bok ampak ji ni potreba da gre na trebuh ker se spodvije nazaj in isto vse vidi.Ko jo je pa posedla se je pa mala miša uprla z nogicami ob njo in vstala,to jo pa je presenetlo je rekla da je hitra v svojem razvoju. Ma sem si rekla da ne bom več primerjala ampak kaj čem če me je pa strah da je kej narobe z njo. Punce dejte mi povedat kakšne mlečne izdelke ste dajale svojim ko so bili enkrat stari pol leta?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 23.10.2008 10:13:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha zdej sm pogledala slikce od piškotov. So tri vrste,dvoje za od 4,meseca dalje in eni majo gluten eni pa ne. Tisti ki ga nimajo je manjša škatla,sam mi je pa čudno da jih niso mel,mogoče jih je zmanjkalo,ker majo vsi DM-i isto robo tako da bi jih mogli met.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 23.10.2008 10:15:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Katy res ne smeš primerjat, pa nč ni narobe z njo, sej se bo obrnila ko bo pripravljena,sej veš eni neki prej, drugi pa kej druzga.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 23.10.2008 10:15:28
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Aha zdej sm pogledala slikce od piškotov. So tri vrste,dvoje za od 4,meseca dalje in eni majo gluten eni pa ne. Tisti ki ga nimajo je manjša škatla,sam mi je pa čudno da jih niso mel,mogoče jih je zmanjkalo,ker majo vsi DM-i isto robo tako da bi jih mogli met. Če bi jih zmanjkalo, bi vsaj ostal listek s ceno na prazni polici Pa še prodajalka je rekla, da imajo samo uni dve vrsti... Ma jih bom v drugem DM kupila.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 23.10.2008 10:18:23
|
|
|
|
Estrella*
|
ss: a veš, da si zelo težko predstavljam Manco, da ima arije, ker zgleda tako mirno dobrovoljno bitje katy: ja Lara je pa res bogica. Upajmo, da bodo danes stranski učinki izzveneli. Zakaj bi se naj prehladila??? Pa še to, če naša popije 120ml sem jaz fulll happy Očitno ima dovolj, glede na to, da je 1,5kg težja kot Alja se pa sploh nimaš kaj sekirat. Naty: A tako potem bo ALL pela? Lepo, da je Žanu bolje! Sam boge tvoje zize nina7: kako je bilo ponoči z Gajo???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 23.10.2008 10:19:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Aha zdej sm pogledala slikce od piškotov. So tri vrste,dvoje za od 4,meseca dalje in eni majo gluten eni pa ne. Tisti ki ga nimajo je manjša škatla,sam mi je pa čudno da jih niso mel,mogoče jih je zmanjkalo,ker majo vsi DM-i isto robo tako da bi jih mogli met. Če bi jih zmanjkalo, bi vsaj ostal listek s ceno na prazni polici Pa še prodajalka je rekla, da imajo samo uni dve vrsti... Ma jih bom v drugem DM kupila. Ne ni cene,ker če ni izdelka majo tako politiko da listek s ceno obrnejo,luknjo pa zapolnijo z drugim izdelkom, ki je zraven. Prodajalka pa zgleda pojma nima kaj prodajajo,ker jih drugače sigurno imajo,jih je pa verjetno zmanjkalo. Naj drugič koga vpraša, ne pa da ti narobe odgovori. V katerem DM-u je pa blo to,me firbec matra?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 23.10.2008 10:20:11
|
|
|
|
Čmrlika
|
Dobro jutro! Najrej da pojamrAM po svoji stari navadi... in razjezim valjar...spet sem bla spregledana...no mogoče me je katera danes kaj prekomentirala ..bom vidla zdaj... Ja drek, evo se taja joka v postlici, zgleda da ne bo več spala?
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 23.10.2008 10:20:44
|
|
|
|
katy82
|
Špelina mal me je strah da ni premalo oblečena k nima žabic in ima samo en rokav,pokrita je pa z dekico ki se jo na fršlus zapne tko da je zadekana kar se tega tiče.Ah prvič mi je tkole boga pa me mal preveč skrbi Naty ja ne moreš verjet od vsega sranja kar ste ga dal skoz je nazadnje alergija,pa še to si skoz govorila vsem pa te niso poslušal .Mah važno je da je zdej ok in da bo to minilo,kako pa bodo ugotovil alergijo a nista že enkrat nekje bila zarad tega,so ga kej testirali? Edina fajn plavajte,je bil včer moj brat z punco in malim Anžetom v čateških pa so mel tak razočaranje,so pucal bazen,tistega k je bolj topel in se mali ni mogu nč kopat ker ga je v novem delu ful zeblo,pa tist bazen so pustil prazen ves dan a karto isto zaračunal,mislm se norca delajo.Midva sva že rekla da gremo zihr v dolenjske dok je bejba mala k se mi ne da gužvat pa če se bo prestrašla bo to nč od nč,je ful mal ljudi pa tak mir,idealno za male
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 23.10.2008 10:22:02
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Aha zdej sm pogledala slikce od piškotov. So tri vrste,dvoje za od 4,meseca dalje in eni majo gluten eni pa ne. Tisti ki ga nimajo je manjša škatla,sam mi je pa čudno da jih niso mel,mogoče jih je zmanjkalo,ker majo vsi DM-i isto robo tako da bi jih mogli met. Če bi jih zmanjkalo, bi vsaj ostal listek s ceno na prazni polici Pa še prodajalka je rekla, da imajo samo uni dve vrsti... Ma jih bom v drugem DM kupila. Ne ni cene,ker če ni izdelka majo tako politiko da listek s ceno obrnejo,luknjo pa zapolnijo z drugim izdelkom, ki je zraven. Prodajalka pa zgleda pojma nima kaj prodajajo,ker jih drugače sigurno imajo,jih je pa verjetno zmanjkalo. Naj drugič koga vpraša, ne pa da ti narobe odgovori. V katerem DM-u je pa blo to,me firbec matra? V Zagorju. Tam, kjer niso več imeli mlečnih kašic Alnatura, so pa še vedno bili listki s cenami in prazna polica, prodajalka je pa rekla, da je žal teh kašic zmanjkalo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 23.10.2008 10:22:44
|
|
|
|
špelin@
|
Čmrlika, kako se pa mala danes počuti?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 23.10.2008 10:23:39
|
|
|
|
katy82
|
Estrella lahko ti posodim pumpico,sem ti že zadnč omenila pa ne vem al si me spregledala al sem jst tvoj odgovor Ah kompliciram,ustavte me,skopala sem jo pa se mi je zdel da je premalo oblečena glede na to da ima temperaturo.Bom pri drugem bolj mirna
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 23.10.2008 10:25:18
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Špelina mal me je strah da ni premalo oblečena k nima žabic in ima samo en rokav,pokrita je pa z dekico ki se jo na fršlus zapne tko da je zadekana kar se tega tiče.Ah prvič mi je tkole boga pa me mal preveč skrbi Nič se ne bo prehladila, kar mirno Ej, in kako lahko zaračunajo isto ceno vstopnice, če pucajo edini topel bazen?? Jaz bi znorela in zahtevala denar nazaj!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 23.10.2008 10:30:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Aha zdej sm pogledala slikce od piškotov. So tri vrste,dvoje za od 4,meseca dalje in eni majo gluten eni pa ne. Tisti ki ga nimajo je manjša škatla,sam mi je pa čudno da jih niso mel,mogoče jih je zmanjkalo,ker majo vsi DM-i isto robo tako da bi jih mogli met. Če bi jih zmanjkalo, bi vsaj ostal listek s ceno na prazni polici Pa še prodajalka je rekla, da imajo samo uni dve vrsti... Ma jih bom v drugem DM kupila. Ne ni cene,ker če ni izdelka majo tako politiko da listek s ceno obrnejo,luknjo pa zapolnijo z drugim izdelkom, ki je zraven. Prodajalka pa zgleda pojma nima kaj prodajajo,ker jih drugače sigurno imajo,jih je pa verjetno zmanjkalo. Naj drugič koga vpraša, ne pa da ti narobe odgovori. V katerem DM-u je pa blo to,me firbec matra? V Zagorju. Tam, kjer niso več imeli mlečnih kašic Alnatura, so pa še vedno bili listki s cenami in prazna polica, prodajalka je pa rekla, da je žal teh kašic zmanjkalo. Je bla verjetn kakšna študentka al pa kakšna nova,ki še nima velik pojma. Drugače pa ko bojo mel robo,bojo jih zihr dobil. Pokuki še kdaj tja,pa k jih boš najdla reč te prodajalki a vidte da so tri vrste
< Sporočilo je popravil nina7 -- 23.10.2008 10:31:35 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 23.10.2008 10:30:25
|
|
|
|
katy82
|
Špelina sej naša dva bi tud pi.zdila sam je tamal bil tko navdušen nad toboganom je reku,da je zakon,mali se mu je pa ful smejal k ga je gledal tko da sta šla nazadnje dobre volje domov pa nista hotla komplicirat,je pa oderuško tole ja,da nč cene ne spustijo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 23.10.2008 10:33:47
|
|
|
|
barbaw
|
katy če ima otrok vročino ga ne smeš preveč oblačit. V ohlapna oblačila pa ponavadi kaj bolj tankega. Recimo pižamico. Ven pa ne smeš ko ima otrok vročino razen če greš k zdravniku. Pa obvezno kapo na ušesa. Če otroka z vročino preveč oblečeš se pregreje, pa tudi za srčka ni dobro, ker ji potem dela pospešeno. Za težo se tudi ne boj, ker dokler ni res overweight ni panike. Bolj bi bil problem, če bi bila mala pri enem letu težka recimo 15 kg. So si pa otroci različni in manj ko jih primerjaš manj te skrbi. Ča jaz samo moja dva primerjam je velika razlika pa me ne skrbi. Vse ob svojem času. Dokler se razvijajo pa so zdravi je vse super. Eni so pač bolj hitri eni bolj počasni. Moja dva ta že taka. Škratek mi je pri tej starosti že vstajal, mala pa nima nekega interesa za nič, je pa bolj dobrovoljna in ji gre sedenje bolje od riti kot škratu, ki je imel sršene v njej. Mi smo fajn. Ne smem se pritoževat. Na nespanje zaradi škrata sem se navadila. Zjutraj sem malo zlomljena ko se vstanem pa se do 9-ih zalaufam in ni panike. Vreme - nimam komentarja, sicer pa gre oktober h koncu. A ima še katera, ki še ni dobila menstruacije kakšne "valunge"? Mene občasno obliva vročina kot pri meni (toliko še nisem stara, da bi me mučila ). Pa nekaj me jajčniki bolijo od včeraj. Upam, da tole mine. Ali naj pride ali pa naj me še pusti en čas na miru. Zdaj pa moram mojo prinčipeso spravit spat. Mi sitnari in ... ker bi ona rada spala. Jaz pa vse to izkoristim (pucanje kletke, pometanje, pomivanje, izdelava albumov - klasičnih ...).
< Sporočilo je popravil barbaw -- 23.10.2008 10:46:21 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 23.10.2008 10:47:41
|
|
|
|
eole
|
Dobro jutro, oz. že dober dan! mi smo spet spali tako-tako.. zbujanje na eno uro! kdaj bo minil ta prehlad tiste, ki imate izkušnje, prosim povejte kolikorat ste čistile nosek? ponoči? kako dolgo zna trajati ta prehlad? Naty - božica si s tem stiksanjem in potem moraš proč vrečt nisem podobrobno spremljala kaj si pisala , ampak če ti ni odveč mi prosim povej kako je zgledalo to vzianje? je bilo tudi podnevi ali je imel žan še kakšne druge znake alergije Jaz sem že večkrat pomislila na alergijo, ker imamo sluz v blatu (še vedno) in pa ker se takooo zbuja.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 23.10.2008 11:01:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: eole Dobro jutro, oz. že dober dan! mi smo spet spali tako-tako.. zbujanje na eno uro! kdaj bo minil ta prehlad tiste, ki imate izkušnje, prosim povejte kolikorat ste čistile nosek? ponoči? kako dolgo zna trajati ta prehlad? Naty - božica si s tem stiksanjem in potem moraš proč vrečt nisem podobrobno spremljala kaj si pisala , ampak če ti ni odveč mi prosim povej kako je zgledalo to vzianje? je bilo tudi podnevi ali je imel žan še kakšne druge znake alergije Jaz sem že večkrat pomislila na alergijo, ker imamo sluz v blatu (še vedno) in pa ker se takooo zbuja. Pri nas se je prehlad vleku ene 2 meseca,kr ni blo konca.No zdej je pa 14 dni uredu. Nosek smo pa pucal 2-3x na dan,ponoči pa po potrebi,če se je zbudila zaradi zabasanega noska. mi je včer P reku, da čimvečkrat,pucaj tok kot vidiš, da je potrebno.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 23.10.2008 11:02:16
|
|
|
|
barbaw
|
Rotavirusni razsajajo! Vsaj na Mb področju.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 23.10.2008 11:05:37
|
|
|
|
mixi
|
tiste, ki imate izkušnje, prosim povejte kolikorat ste čistile nosek? ponoči? kako dolgo zna trajati ta prehlad? ma začetku smo pucale nosek tudi vsako uro pol pa vedno manj. Pa ogromno fiziološke raztopine not dokler nisem čula za čudežno kremico za dojenčke nekakšen viks sicer jo prodajajo da jaz vem samo v italiji kliče pa se rinopaidolo in je full dobra. Prehlad smo mele en mesec pa pol. In ti lahko povem da je ta kremica zlata vredna ker jo daš otroku v nosnice približno tolko kot je velik rižek v vsako nosnico 15 minut preden ima za jest pol pa se mu nosek odpre in poje še svoje šmrklje zraven (gnjusno ampak učinkovito). In ponoči ko spi ji tudi dam kremo da začne lažje dihat in se mi kasneje zbudi al pa sploh ne.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 23.10.2008 11:08:09
|
|
|
|
mixi
|
tudi v kopru razhaja rotavirus
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 23.10.2008 11:16:47
|
|
|
|
Estrella*
|
katy: nisem ti direktno odgovorila, sem napisala, da si črpala ne bom več, ker je zame precej zamudno in ni nobenega pozitivnega učinka. Sem si dobre 4m povečevala oz. vzdrževala večjo količino mleka, ki pa ga naša frača ni popila in sem vse skupaj metala stran.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 23.10.2008 11:28:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni je pa ratalo perilo zlikat tako zdaj bo pa mir nekaj časa. Naty: no HB da imate zdaj mir, ja nimaš kej draga moja, vse bomo naredile samo da bodo naši hroščki zadovoljni. Pa kako naprej? Misliš še kaj dojiti? estrella: ma dej saj si se dovolj matrala s tem izčrpavanjem če mala želi naj se doji, če pa ne pa jo futri z flaško, kašicami ali pa ji kar pasulj skuhaj, pomoje ga bo bolj vesela kot pa joške . No to je moje mnenje, vem pa tebi to ni tako lahko. Nina: no samo da je Gaja zdaj bolje, miška mala špelin@ se pravi najprej začnemo z piškoti brez glutena? katy: upam, da bo Lara kmalu bolje samo gledat po kg, je pa res orng babnca barbaw: jaz tudi še nisem dobila menstre, pa imam zadnje čase tudi take težave
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 23.10.2008 11:28:43
|
|
|
|
bobika
|
IZVIRNO SPOROČILO: eole Dobro jutro, oz. že dober dan! mi smo spet spali tako-tako.. zbujanje na eno uro! kdaj bo minil ta prehlad tiste, ki imate izkušnje, prosim povejte kolikorat ste čistile nosek? ponoči? kako dolgo zna trajati ta prehlad? Naty - božica si s tem stiksanjem in potem moraš proč vrečt nisem podobrobno spremljala kaj si pisala , ampak če ti ni odveč mi prosim povej kako je zgledalo to vzianje? je bilo tudi podnevi ali je imel žan še kakšne druge znake alergije Jaz sem že večkrat pomislila na alergijo, ker imamo sluz v blatu (še vedno) in pa ker se takooo zbuja. Najprej da tebi odgovorim. Prehlad tudi pri mojem malem traj že celo večnost. Vsaj sliši se, kot bi imel zabasan nosek. z baby vacum pa ne gre več kaj dosti ven. Jaz sem čistila tako dolgo, da je kaj šlo ven. Sedaj pa mu ne več. Sem ravno danes rekla pediatrinji, da se mi zdi, da ima neprestano zamašen nos in je rekla, da se to pri tako malih lahko vleče, tudi več mesecev (pozimi). Je pa nemoteče (dojenčkom). Naty: zakaj pa ne shranjuješ svojega mleka, da bi ga morda potem ko bodo krči minili popil? Sicer ne vem kako je to pri alargijah, če lahko potem daješ. V glavnem, da se boste porihtali in bo vaše življenje lažje.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 23.10.2008 11:29:20
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Tilen ima spet poln nos, pa ravno en teden je bil dober.Jat sem pa tudi že začela kihat. To je prav začaran krog tilči: Tud naša punca, pa bo stara že 6 let, ma non stop neki... pa kašlanje, nos itak zmer... smo res kot v začaranem krogu. Za tilna pa ...
|
|
|
tuširanjetanjusiKdaj oz. kako pogosto se tuširate?zjutraj (
11%)
zvečer (
64%)
zjutraj in zvečer (
9%)
3x na teden (
11%)
redko (
4%)
Število vseh glasov: 454Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!