kasso
|
Naty, ful lušne slikce. Neckerman pa sem vidla u živo, kako ga je obdelal katy, ja Estrello sem mučila le v njenih morah , bom mogla it pogledat, če je v živo možnost, da ji zamašim WC po medrolu sem bila vsa zabuhla, zredila sem se, zaspana, prve dni, mi je malo zrasel cuker, tako da sem bila striktno brez sladkega, ampak to je bilo le začasno in je vse izginilo. Na želodcu pa so kljub temu, da sem jemala ranital, ostale razjede, te so se pozdravile, pa kronični gastritis.... probleme s želodcem imam odkar sem bila na prvi terapiji leta '98. Amo jaz sem dobila udarne doze po infuziji, prvič sem ga jemala več kot mesec, drugič pa le tri dni po infuzji. čmrlika, tudi Varja je bila včeraj sitnobca, pač tako je, to so naši otročki, ki imajo lahko tudi kak slab dan.... mene niti ne prizadene, če mi vsi sitnarijo...saj sem jih hotla imet, a ne. Če sem pa ful utrujena, pa me še vedno spravijo v smeh in ne vem od kje črpam energijo, da sem dobre volje...mogoče, ker mi je lepo in ker sem presrečna, da imam te moje tri otročke, pa čeprav se mi včasih malo rola. Za primer ti povem, da se je danes Varja velikokrat zbudila, sploh ne gledam več na uro, ker mi ni pomembno. Sine se je k sreči le enkrat in je moral it lulat, Petja pa non stop lezla na našo posteljo in jo je bilo treba stalno pogrinjat. Ampak jaz se ne sekiram več, ker če bi se, ne vem, kaj bi bilo z menoj. Upam, da sem ti kaj pomagala, da boš boljše volje. Estrella, pri meni pijana nevesta ne bi ostala v hladilniku.... pa kaj je rum notri, zato si imela take more
|