|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del
22.10.2008 9:50:37   
katy82
Jutro mačkice,mi je tko dolg post zbrisal da ornk globoko dihamuser posted image

**** boga Samia pazi nanjo in na vse vas.Upam da se še kdo ne naleze

Tilči taščica naj kar gre,mogoče pa v Španiji kaj našla?user posted image user posted image user posted image Pa HB da je mali vzljubu vrtec je prec mal lažje pri srcu?

Špelina user posted image za smotano noč,upam da bodo kmalu to prerastli.

A niste ble vidve z Estrello ful optimistke kako je po treh mesecih lažje,po pol leta pa sploh?Vama lahko našo dostavm?user posted image user posted image user posted image

Kasso kake stranske učinke si pa imela?Kaj si pa Estrelli ušpičla?

Naty mali je pa cukr,a je ful teb podoben ne?

Nejcu in Erazmu vse naj naj za pol svečke,Lučki pa za 5 mesecevuser posted image user posted image user posted image

Pri nam pa sploh ne delajo krvi in urina,mi ni noben nč rekuuser posted image user posted image user posted image

Grem mali uturit mleko v spanju k drgač ga flenča ne bo pilauser posted image

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 576
22.10.2008 9:54:08   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: katy82
Špelina user posted image za smotano noč,upam da bodo kmalu to prerastli.

A niste ble vidve z Estrello ful optimistke kako je po treh mesecih lažje,po pol leta pa sploh?Vama lahko našo dostavm?user posted image user posted image user posted image

Ja, pri prvih dveh pikah smo po teh mesecih vsaj ponoči spali... user posted image  Saj drugače je fajn, ker se mali že veliko zna zaigrat, ampak jaz bi se rabila ponoči vsaj malo naspati!!!!!!!!!!!

Madona, urezala sem se v palec s papirjem - z veliko piko delava origami živali, mali mora pa Animal planet gledat user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 577
22.10.2008 10:01:21   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: kasso
Naty, se pravi, da bo potem LIkar kar v PO ostal in ga ne dobiste v Logatec user posted image

Očitno res, na vašo srečo user posted image !

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Naty, luškane slikce. Naša tud rada lista katalogeuser posted image To nas bodo obiral do kosti, Andraž je že tak, Alja me bo pa dotolklauser posted image

Ja, se mi zdi da bo tko user posted image . Pri nas gremo itak po vaših stopinjah. Andraževe pa Žanove kilce so iste, listanje katalogov... zdej če bo pri nas naslednja punčka bo pa verjetno Alja stil user posted image . No vsaj naspala se bom user posted image ! Glede katalogov je pa Neckerman še dober, dokler ne začnejo La Redout listat, tam bi nas šele nesl, ko so take cene!!!!user posted image

Baje da ne user posted image . Ma sam neki mojih lastnosti... tečnobo vsake tolk pa moj nos user posted image !

špelin@ še zmer bolš Animal planet, se vsaj izobražuje! Moj mora zmer telebajske gledat, zna po moje že čist vse napamet user posted image .

Aja bejbe js se pa tolk veselim, da bom vsaj neki dni normalno jedla user posted image ! KJE MATE ZDEJ TISTO PIJANO NEVESTO????!!!!!!user posted image

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 578
22.10.2008 10:01:38   
Čmrlika
Dobro jutro!

Najprej vam povem, da sem zanuč, me je včeraj moja Taja totalno izcuzala user posted image , bla je sitna, jokasta, tečna, nič ji ni pasalo dlje kot 2 minitu...in tudi spala ni ful več kot prejšnjič vedno po cepljenju! user posted image  groza, nisem tega navajena...in pol sem zvečer čisto omagala , nadrla lubija, ki je veselo zaspal na kavču...jaz pa s tajo na rokah, ker drugače včeraj ni šlo user posted image , v kuhinji pa rom pom pom od večerje, ki sem jo celo uspela skuhat...pa flaške je blo treba pomit, pa vodo gor dat, pa malo rednega rewdu vzpostavit po stanovanju...user posted image
On pa meni nič tebi nič, se vrže na hrbet...joj, nisem tega vajena pri njem user posted image
pol sem pa tajo ob pol desetih ruknila v postlico, HB je spala naprej , pa sebe tud..no tukaj sem ga nadrla! user posted image  ... in rezultat....zjutraj vse tipi topi po stanovanju, tajo je nekdo ob enajstih nahranil user posted image , jaz pa sem zdaj še vedno out! no, vsaj spala sem malo več, Taj pa zgleda da bo tud danes sitnarla! user posted image  no trenutno spančka, da lahko jaz ta kafe ogromni spijem pa jamram tu gor...Vsaj nekaj! user posted image

Joj, sem zatežila...user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 579
22.10.2008 10:04:05   
Čmrlika
evo jo, je že auf....user posted image beživa zdaj na sončka da ne znori moja mačka prej...
pol pa komentiram , pa povem kako se drži drekec pekec moj
lep dan želiva

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 580
22.10.2008 10:07:17   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

IZVIRNO SPOROČILO: kasso
Naty, se pravi, da bo potem LIkar kar v PO ostal in ga ne dobiste v Logatec user posted image

Očitno res, na vašo srečo user posted image !

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Naty, luškane slikce. Naša tud rada lista katalogeuser posted image To nas bodo obiral do kosti, Andraž je že tak, Alja me bo pa dotolklauser posted image

Ja, se mi zdi da bo tko user posted image . Pri nas gremo itak po vaših stopinjah. Andraževe pa Žanove kilce so iste, listanje katalogov... zdej če bo pri nas naslednja punčka bo pa verjetno Alja stil user posted image . No vsaj naspala se bom user posted image ! Glede katalogov je pa Neckerman še dober, dokler ne začnejo La Redout listat, tam bi nas šele nesl, ko so take cene!!!!user posted image

Baje da ne user posted image . Ma sam neki mojih lastnosti... tečnobo vsake tolk pa moj nos user posted image !

špelin@ še zmer bolš Animal planet, se vsaj izobražuje! Moj mora zmer telebajske gledat, zna po moje že čist vse napamet user posted image .

Aja bejbe js se pa tolk veselim, da bom vsaj neki dni normalno jedla user posted image ! KJE MATE ZDEJ TISTO PIJANO NEVESTO????!!!!!!user posted image

PIJANA NEVESTA je še v hladilniku, mislim, da 2 kosa, bosta dovolj???

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 581
22.10.2008 10:20:56   
kasso
Naty, ful lušne slikce. Neckerman pa sem vidla u živo, kako ga je obdelaluser posted image

katy, ja Estrello sem mučila le v njenih morahuser posted image , bom mogla it pogledat, če je v živo možnost, da ji zamašim WC user posted image user posted image user posted image
po medrolu sem bila vsa zabuhla, zredila sem se, zaspana, prve dni, mi je malo zrasel cuker, tako da sem bila striktno brez sladkega, ampak to je bilo le začasno in je vse izginilo. Na želodcu pa so kljub temu, da sem jemala ranital, ostale razjede, te so se pozdravile, pa kronični gastritis.... probleme s želodcem imam odkar sem bila na prvi terapiji leta '98. Amo jaz sem dobila udarne doze po infuziji, prvič sem ga jemala več kot mesec, drugič pa le tri dni po infuzji.

čmrlika, tudi Varja je bila včeraj sitnobca, pač tako je, to so naši otročki, ki imajo lahko tudi kak slab dan.... mene niti ne prizadene, če mi vsi sitnarijo...saj sem jih hotla imet, a ne. Če sem pa ful utrujena, pa me še vedno spravijo v smeh in ne vem od kje črpam energijo, da sem dobre volje...mogoče, ker mi je lepo in ker sem presrečna, da imam te moje tri otročke, pa čeprav se mi včasih malo rola.
Za primer ti povem, da se je danes Varja velikokrat zbudila, sploh ne gledam več na uro, ker mi ni pomembno. Sine se je k sreči le enkrat in je moral it lulat, Petja pa non stop lezla na našo posteljo in jo je bilo treba stalno pogrinjat. Ampak jaz se ne sekiram več, ker če bi se, ne vem, kaj bi bilo z menoj.
Upam, da sem ti kaj pomagala, da boš boljše volje.

Estrella, pri meni pijana nevesta ne bi ostala v hladilniku.... pa kaj je rum notri, zato si imela take more user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 582
22.10.2008 10:25:29   
katy82
Estrella aja to so ble tiste sanje k si še Anitki pomagalauser posted image user posted image user posted image Kolk pa teb dogajauser posted image user posted image user posted image

Kasso ja boga no,sej to vem da se znaš zredit pa gastritis zato pa upam da ne bom mogla vse pojest,kako si pa zdej,kej boljše?

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 583
22.10.2008 10:27:40   
katy82
Ne vem kaj naj nardim babnce moje

Naša je včer ob devetih zvečer pojedla flašo mleka in do zdle še nič,kaj naj naredim???????????user posted image
To mi dela zdej že kak mesec z presledki

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 584
22.10.2008 10:31:55   
kasso

Kasso ja boga no,sej to vem da se znaš zredit pa gastritis zato pa upam da ne bom mogla vse pojest,kako si pa zdej,kej boljše?

Ja te dni se odlično počutim glede moje MS! Podplati so še kar, zjutraj sem celo tekla za psičko po vrtu user posted image . Upam, da bo dolgo dobro. V petek bom imela eno stresno situacijo, pa upam, da se mi ne bo poslabšalo.

Medrol pa sem jemala leta 98 in 2002, ko sem imela vnetje očesnega živca...to je bilo od MS, ampak nisem vedla, da jo imam. Ja takrat me je želodec ful bolel, ko sem imela te terapije, zato je tudi pustilo posledice. Ravno danes sem spet začela pit olivno olje na tešče, da se mi želodec malo obnovi, ker me je spet začel matrat. Pa moj oče je umrl za rakom želodca, zato me je tega malo bolj strah kot MS.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 585
22.10.2008 10:34:16   
hijenca
Dobro jutro!

Da smo spali, to tako veste. Včeraj še celo ni bilo prebujanja zvečer in je spal od 20 ure dalje. Smo se pa danes zbudili ob 8. tako slabe volje, je pojedel flaško, zraven pa cel čas jamral. Ko sma se oblekla, pa je bilo že pravo dretje. Očitno se je zmatral, ko je flašo vlekel in se drl pri oblačenju, ker zopet spi. To je pa že več kot zaspanec. Jaz pa sem malo pogledala kaj ste napisale, ker sem šla včeraj s kurami spat. Ob 21 sem bila že stuširana v postli in od sile sem tudi zaspala z mokrimi lasmi, danes pa sem kot strašilo pri glavi, vsaka las v drugo smer štrli.

Danes pride ati domov, ker gre jutri v Švico in pride komaj v soboto domov. Morma malo pospravit danes, da ne bo ati reko, da cele dneve ležimauser posted image  in se potepama. Ampak kar je res je res. Včeraj sma bila popoldan kar 3 ure na sprehodu, sma prišla domov, ko je bilo že prav ušššš. Sem potem še samo malega skopala in je bil fertig zmatran, mama pa tudi.

Se vidi, da zelo malo jem, ker sploh nimam energije, cuker mi pada, mislim, da bom danes grešila, ker se mi že od včeraj lušta nekaj sladkega. Sem pa v tednu in pol dala 3 kg dol. user posted image

Zdaj pa grem malo pospravit, preden se sirena zbudi in se ponovne prižge.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

Neposredna povezava do sporočila: 586
22.10.2008 10:42:23   
kasso

Naša je včer ob devetih zvečer pojedla flašo mleka in do zdle še nič,kaj naj naredim???????????user posted image

A ni nič lačna? Žal res ne vem, ker moji so vedno jedli, razen, če so bili bolni.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 587
22.10.2008 10:44:22   
špelin@

Tudi moj mali ima take muhe user posted image  V naročju sploh ne spije več flaške. Uspe mi edino tako, da ga dam v ležalnik, v roke mu dam eno pisano žogo, v usta pa dudo. Tako ga pustim in ko vidim, da je čisto "notr padu", mu zamenjam dudo s flaško. Ne rata vsakič, zato vajo ponavljam vsake 5-10 minut, potem ponavadi tako v roku kakšne ure poskušanja le potegne in spije svojo dozo. Ne vem, v čem je fora, ampak mi gre zelo na živce... Pri puncah teh težav nisem imela, sta popili mleko kadarkoli, kjerkoli,...

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 588
22.10.2008 10:49:29   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse naj, naj
ERAZMU
za  user posted image   mesecev in
LUČKI
za  user posted image   mesecev.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer pa dobro jutro, ki je danes zame spet user posted image user posted image Ga je Gal spet sračkal ponoči in se od polnoči do sedmih zbudil kar petkrat!!! Pa vidim, da nisem edina s takim počutjem za pop..., a ne Špelin@?

Pa včeraj sem prvič po lanskem avgusto dobila tečko rdečkouser posted image user posted image

Pa probala sva sokec jabolko-korenček pa mu tudi ni všeč! Bom kupila ali naredila kašico pa bomo videli, če se bo prav tako spakoval zravenuser posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa včeraj zvečer gledala komedijo Beauty shopuser posted image user posted image

**** držim pestke, da bo Samia kmalu spet zdrava kot ribica v vodi.

Ojoj Jana se opravičujem in hkrati z enodnevno zamudo voščim tudi tvojemu sončku ob njegovem pol letu.user posted image user posted image user posted image user posted image

Naty luštne fotkeuser posted image user posted image user posted image

Morma šibat, ker nekdo zelo vrešči, pa še user posted image meeeeeeeeeeeeeeegla je

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 589
22.10.2008 10:49:40   
jana81
hvala vsem za čestitke in za pikapoke.. nič jokal, se celo smejal

na hitrco še nove mere : 7990 g in 70,5 cm, OG 44,5 cm
NASLEDNJA 21.1.2009

aja pa še to : IMAMO PRVEGA ZOBEKA..

greva zdej ven na sonček..

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 590
22.10.2008 10:55:52   
tana7
Pozdravljene!

Saj preletim, ampak res samo preletim zelo na hitro, vas že, za pisat pa zmanjka časa user posted image
vidim, da imate ene kar probleme
****, user posted image za Samio
kasso, jaz bi se ful ustrašla, če bi Brina dobila tako po glavi kot Varja - user posted image tudi zanjo
pa res si tisto dobro napisala, da se ne pritožuješ, če se ti ful zbujajo ponoči... res je tako, kot praviš - vse si smo želele naše pikice, z njimi je pa pač tako, delo in skrbi - pa tooooooliko veseljauser posted image

meni se zdi, da je Brina kar malo odrasla zadnja 2, 3 dni  -drugače gleda, se nasmeji, reagira - kot da hoče povedat, da ni več dojenček - zvečer sva se z mojim kar pogovarjala, da bo zdaj zdaj zrasla in ne bo več majhna majhna pikica in nama je bilo kar malo žal tegauser posted image
se pa že plazi in zaenkrat rikvercuser posted image in to vsako uro bolj!! malo se obrnem stran, že zleze dol z igralne podlage - se mi zdi, da je to kar hitro, a ne? sem malo brala o tem, pa gre baje zato v rikvec, ker ima zaenkrat roke toliko močnejše od nogic...

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 591
22.10.2008 10:57:49   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

NASLEDNJA 21.1.2009

greva zdej ven na sonček..

user posted image user posted image user posted image poba in pol!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 592
22.10.2008 11:06:31   
tana7
ostale
vidim, da je veliko zbujajanja, nepapanja, alergij
user posted image tudi za vse ostale - nimam nekih nasvetov - edino na štrajku dojenja sem pa v zadnjih dneh skoraj diplomirala!!!!user posted image
estrella, saj odgovor si videla?

lep dan!

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 593
22.10.2008 11:07:28   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tana7
se pa že plazi in zaenkrat rikvercuser posted image in to vsako uro bolj!! malo se obrnem stran, že zleze dol z igralne podlage - se mi zdi, da je to kar hitro, a ne? sem malo brala o tem, pa gre baje zato v rikvec, ker ima zaenkrat roke toliko močnejše od nogic...

A niso posrečeni, ko jih nese ritensko? user posted image user posted image user posted image  Jaz se našemu vedno krohotam, on se pa jezi, ker bi rad naprej, ampak bolj ko se trudi, bolj nazaj ga nese... user posted image  Kako je pa kaj s papcanjem?

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 594
22.10.2008 11:07:43   
špelin@

NASLEDNJA 21.1.2009

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 595
22.10.2008 11:10:56   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Tudi moj mali ima take muhe user posted image  V naročju sploh ne spije več flaške. Uspe mi edino tako, da ga dam v ležalnik, v roke mu dam eno pisano žogo, v usta pa dudo. Tako ga pustim in ko vidim, da je čisto "notr padu", mu zamenjam dudo s flaško. Ne rata vsakič, zato vajo ponavljam vsake 5-10 minut, potem ponavadi tako v roku kakšne ure poskušanja le potegne in spije svojo dozo. Ne vem, v čem je fora, ampak mi gre zelo na živce... Pri puncah teh težav nisem imela, sta popili mleko kadarkoli, kjerkoli,...

Aja, katy82, jaz imam še nekaj trikov na zalogi: ko mali začne pit, mu pod nobenim pogojem ne smem gledat v oči, ker se mi začne smejat in neha vleč. Pa bognedaj, da bi mu kaj govorila, biti moram čisto tiho. Nič v njegovi bližini se ne sme premikati. Nobenih posebnih glasov ne sme slišati. Včasih pa ne pomaga drugo kot to, da se z njim v naročju usedem pred TV in pustim, da "notr pade" user posted image  Ko je čisto odbit, mu uturim flaško in ga samo miceno nagnem, da vseeno lahko zraven zija v TV... user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 596
22.10.2008 11:11:36   
tilči

IMAMO PRVEGA ZOBEKA..

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 597
22.10.2008 11:11:57   
špelin@
Anitka, kakšna megla? user posted image  Pri nas je že dobri 2 uri konkreten sonček user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 598
22.10.2008 11:12:22   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

. Sem pa v tednu in pol dala 3 kg dol. user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 599
22.10.2008 11:13:13   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tilči
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca
Sem pa v tednu in pol dala 3 kg dol. user posted image

Ohoho, hijenca, bravo user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?