|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del
22.10.2008 14:15:37   
hijenca
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

A si ti enkrat jamrala, da se ti HIPPovo mleko grudi???Jaz sem dobila sedaj enega in je za pipipp-----da ne rečam kajuser posted image  

Jaz nisem imela problema s Hippovim mlekom, ko sem čisto na začetku probala dat malemu Aptamil AR, takrat pa sem res skoraj p****.  Drugače sem že strokovnjak pri mešanju flašk, mislim, da bi v spanju zmešala tak kot bi blo treba. Že od prvega mesca namreč papama flašo.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 626
22.10.2008 14:27:35   
kasso
Naty, a to pomeni pa res, da je alergija, a ne?! Upam, da bo tudi ponoči mirneje spančal.user posted image user posted image user posted image
Pa glej, da se zdaj ne boš preveč zredila user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 627
22.10.2008 14:33:40   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: kasso
meni je pa lepo dojit, tako, da mi bo zdaj kar težko, ker vem, da nikoli več ne bom.

tud men je blo ful lepo, ko sem dojila, čeprav je bolelo. mi je blo ful hudo, ko sem morala nehat in začet črpat. je res čist poseben občutek!

jana še dobr, da si ga pravočasno ujela! so ratali kar precej hitri, a ne?user posted image

naty glede na to, kakšno dieto si mela, človeku res ni nič več jasno, kaj mu ni pasalo. sam da ga ne boli več! user posted image se ti velik pozna na teži?

sem brala, ampak sem že pozabla, kaj bi še mogla komentirat! user posted image

aja! eno vprašanje! je tudi pri vas bila prva user posted image  po porodu bolj močna. dans je že 4. dan, pa še kr ful teče iz mene. kokr da bi spet mela čiščo! user posted image  pred porodom nisem mela tolk močne in me počasi že mal skrbi. ker večina žensk pa pravi, da je user posted image  po porodu še bolj šibka. kako je pri vas?

grem še mal naredit, pol domov! jeeeeeej!

< Sporočilo je popravil suzy85 -- 22.10.2008 14:38:00 >

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 628
22.10.2008 14:43:17   
kodrana
joj punce, kuk ste napisale. ni šans, da tole jst zdele preberem.

naj povem, da smo ble pr P. in to čudni P. najprej je rekal,da je punčka videt zelo zdrava, živahna in nič bolna. pa da kako vem, da ima krče!user posted image pa da mogoeč rabi samo pozornost otrok. pa če je moj prvi otrok. (je očitno napeljevela,da sem samo preveč panična..). ja, pa če otrok joka med spanjem. pa če se zbudi..če se ne, potem že ne boli zadostuser posted image ja, boli jo, pa miži.. saj verjetno ne spi.. pač hoče spat in miži..pa mal zadrema, mal joka, pa zvija se..
pa če sme začela z GH in kaj? pa zakaj zelenjava prvo. naj se ravnam po njihovem. da sadje najprej. pa je potem šla pogledat v brušuro njihovo in glej ga zlomka. piše najprej zelenjava. pa je bla vsa medena, da očitno so spremenil. da par let nazajuser posted image , ko je ona mela otroke, da je blo sadje prvo.
ma, da bi jo kokla brcnila.
za biomagnetno resonanco ej rekla,da tam imajo itak vsi kadido, ko sme omenila Naty, da imate vi podoben primer in da je vam dr. namignila kandido. je rekla,da je itak prisotna candida v normalni flori, da je problem, če jo je preveč.. pa da na magnetni vsakomur nekaj odkrijejo..

uglavem, potem sva se le domenili, da je nardila kožne teste za alergijo, ki so hb negativni. pa dale smo blato-ker je glih kakala za parazite.
ju3 dobim izvid po pošti.

nič pametnega pač. bo minilo.

upamo.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 629
22.10.2008 14:49:22   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: mya26
špelin@: A mogoče veš kako se piše alergologinja v Trbovljah? Končno sva dobila napotnico, ampak sva naročena čez več kot 1mesec v LJuser posted image
Hvala ti

dr. Magda Lušič
Način naročanja: Naročite se lahko osebno ali po telefonu ob torkih od 12.00 do 18.00 ure in sredah od 8.00 do 14.00 ure na telefonsko številko 03 56 52 557.
Delovni čas

Dan v tednu

Ura

Torek:
14.00 – 18.00

Sreda:
10.00 – 14.00

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 630
22.10.2008 14:51:47   
tana7
jana
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

joj sem čist fuč.. .smo skoraj imeli nezgodo,Nejca sem previjala na taozki previjalni v kopalnici in ker je tak firbec se mi je obrnu na trebuh, ok ga bom pa tk obula sem si rekla, in mali vragec se mi je zvrnu dol z glavo naprej, mal pred tlemi sem ga ujela za noge, če ne bi si bučko razbil....sem se jst bolj ustrašla kot Nejc...joj še kr se tresem.

groza
tega je tudi mene ful strah
brina se tako non stop obrača in brca, da ji več pleničke ne morem namontirat v miru
ko mi končno rata (jo skoraj pritiskam dol s podlaktjo), je več ne morem zadrževat, in se obrne - ko pase kravce, ji zapenjam body, potem jo odnesem na posteljo, da ji nekako hlače oblečem - noro! sploh več ne zna ležat na hrbtu v miruuser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 631
22.10.2008 14:55:08   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana
pa če sme začela z GH in kaj? pa zakaj zelenjava prvo. naj se ravnam po njihovem. da sadje najprej. pa je potem šla pogledat v brušuro njihovo in glej ga zlomka. piše najprej zelenjava. pa je bla vsa medena, da očitno so spremenil. da par let nazajuser posted image , ko je ona mela otroke, da je blo sadje prvo.
ma, da bi jo kokla brcnila.

joj, tale P je pa mal za svetom. bi mogla mal svoje znanje osvežit. bi ji mogla mal špelinin valjar pokazat! user posted image   user posted image user posted image user posted image  , da boste čim prej ugotovili kaj je narobe s Taro. pa user posted image user posted image user posted image  da bolečine čim prej ponehajo.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 632
22.10.2008 15:02:06   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Estrella: jutri grem kupit piškote za Anjo, katere predlagaš?

jst sem kupila kr hipp-ove baby kekse, piše sicer gor 0d 8.meseca dalje, kao od 6. pa samo zdrobljene...majo pa gluten, mi je danes rekla sestra pri P., da zdej lohk začnemo z glutenom, vendar počasi, recimo en keks z glutenom na teden al kero dugo stvar.
Plazmon keksov pa vedn zmanjka ko pridem v DM.user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 633
22.10.2008 15:07:55   
jana81
suzy teb sem še dolžna odgovor, pajacke majo v C&A, PA V HM, pa v mercatorju sem jih vidla, govorim za Celje.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 634
22.10.2008 15:08:47   
hijenca
NUJNO RABIM NASVET!!!

Moja mama mi je ravnokar rekla, Če bi drugi teden merkala nečaka. Prvošolček je. Cel teden. Res, da je moj krščenec, ampak s sestro se zadnje čase zelo slabo razumema oz. ona je tak tip, da ko kaj rabi je cela mehka, drugače pa pravi strup. Po vrhu pa se je še zelo grdo obnašala do mojega user posted image  oz. organsko se ne moreta videt. In vem, da bo user posted image  po******, če rečem ja. Če pa bom rekla ne, pa bodo moji vsi nos obesli. Ampak jaz sem taka tuntika, ko lahko vsi z mano vozijo, sedaj pa čutim v sebi neko energijo, da bi rekla ne. Pa me zanima, če je to grdo od mene, da nočem merkat. Ker nočem več, da vsi vozijo z mano. Prosim prosim, kaj naj nardim !!!!

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 635
22.10.2008 15:14:20   
jana81
ti se lepo diplomatsko izgovori na to, da imaš s svojim otrokom dovolj dela, da ga moreš skos pazit, in se ne počutiš dovolj odgovorno da bi skrbela še za enega.
po drugi stzrani pa boljš prva zamera.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 636
22.10.2008 15:16:29   
suzy85
jana hvala za odgovor!

hijenca verjamem, da je to zate težka odločitev. sem že bila v situaciji, ko sem se s user posted image  skregala zaradi mamce in očima. verjemi, da nikoli več! raje vidim, da se z družino grdo gledam, ko pa sma mi2 v slabih odnosih! moja družina mi je na 1. mestu!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 637
22.10.2008 15:23:40   
*Tiana*
Živjo bejbike,

res ste pridne čveke, jest vas niti pod razno ne dohajam.

Hvala za čestitke našemu sinkotu.... kr pol leta je že star, ne morš verjet. Sem mu kupila pametnega kuža za polletnico, upam da mu bo všeč.

Jana, čestitke tud tvojemu Nejčku za včerajšnjo polletnico. Pa dobro da se je akrobacija dobro končala.

Sem samo malo preletela nekaj zadnjih strani, tko da prov velik ne bom komentirala.

tana, hitra je tvoja Brina v razvoju, bravo. A sta z dojenjem že kaj bolj usklajeni?

Estrella, škoda za tvoje mleko, ga pa res malo sračka tvoja Alja.

Naty, upam da pogruntate kaj muči Nejca. Pa dobro se najej te dni.

suzy, jaz na srečo še nimam user posted image , tko da ti ne morem odgovort.

Mi se še kar dojimo, sem full vesela za to. Zdaj ima skoraj že en cel obrok hrane, ostalo je dojenje in kakšen dodatek.

Ostale ne zamerit če nisem nič komentirala, res mi ne znese.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 638
22.10.2008 15:24:06   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

jana
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

joj sem čist fuč.. .smo skoraj imeli nezgodo,Nejca sem previjala na taozki previjalni v kopalnici in ker je tak firbec se mi je obrnu na trebuh, ok ga bom pa tk obula sem si rekla, in mali vragec se mi je zvrnu dol z glavo naprej, mal pred tlemi sem ga ujela za noge, če ne bi si bučko razbil....sem se jst bolj ustrašla kot Nejc...joj še kr se tresem.

groza
tega je tudi mene ful strah
brina se tako non stop obrača in brca, da ji več pleničke ne morem namontirat v miru
ko mi končno rata (jo skoraj pritiskam dol s podlaktjo), je več ne morem zadrževat, in se obrne - ko pase kravce, ji zapenjam body, potem jo odnesem na posteljo, da ji nekako hlače oblečem - noro! sploh več ne zna ležat na hrbtu v miruuser posted image

Pa ne tazga žalostnega frisa no user posted image . Otroci pač rastejo in napredujejo, hvalabogu! Sej po kakem mesecu se navadiš tega obračanja. Tko pač je user posted image .

Več komentiranja pol, ne morem klofat po tipkovnici, ker moj škrat spi tule zraven user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 639
22.10.2008 15:37:49   
Čmrlika
hojla!
Taja ga še naprej svira...user posted image
Sva prišle zdaj  spotepanja, in ona kar včeaj pa danes ne bi bla več v vozičku user posted image  , nekaj časa ja, potem pa dretje....user posted image  ji nisem prej popustila in je po nekaj minutah nehala...soseda je pripomnila, pa nekaj jo sigurno boli, glej kak joka! user posted image  Ja vrajt...sem jo skoraj pognala...zakaj joka? user posted image  Me raz.piz.di, brigaj se za sebe, bi ji najrajši rekla!user posted image   

Kasso...saj jaz se ne jezim preveč, pa ko mi energije zmanka, pa malo jeza kipi(ker vidim, da memala že hoče malo okrog prsta motat), jo pustom malo tečnarit, jokat...in grem za minuto dve al pa par sek vsran, ko je ati doma prepustim njemu...user posted image  Pa res mi ni težko...tisto zjutraj sem pa bla res taka, ampak bolj psihično utrujena in fizično... user posted image , pa se mi vragec pol smejčka pa itak vse pozabim user posted image  Hudo je kar pač tega nisem navajena bla! Hvala, ker nisi prezrla mojega posta...mi je blo takoj lažje! user posted image

Hijenca- kdaj se bova zdaj spoznale, no? user posted image ... Za čuvanje nečaka ,pa ne vem kaj ti naj rečem...ampak če je sestra taka...pol pa še je tu tvoj dragi...moreš po moje z njim kako rečt...pa izgovori se na videka..tako kot je že prej ena rekla,,,da nisi sigurna, da boš zmogla oba...

Evo šoja gundra že zopet...user posted image
Nič sem dolžna še OGH in naši Pediatrinji.na kratko...user posted image
vse že lahko jemo user posted image  user posted image
tud kravje mleko pijemo, pa gluten, svinjskega ravno še ne...drugač pa ja, tud mlečno.....user posted image
Se me je hotla že losat, in jaz njej da mam še nekaj za vprašat glede GH...ona pa ja kr..zdaj se verjetno že zbujata ponoči, dajte kaj bvmešat v mleko, kake kosmiče...veste lačni so....user posted image  ej, da dol padeš, vsak drugače!

Jana-Čuvaj Nejca , me je kr zamrazilo, aja pa user posted image  za prvega zobka...

Je mogoče, da se je moji miški pokrilo to sitnarjenje po cepljenju tud zarad zobkov...se je začela ful slinit, pa papica, tud več ne tekne tak? user posted image

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 22.10.2008 15:40:05 >

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 640
22.10.2008 15:40:25   
eole
dan,

jaz se samo na hitro oglašam, nisem utegnila brati za nazaj user posted image  mi ne znese.

naš prehlad malo bolje, samo smo še vedno tečkani. saj upam, da bo kmalu konec, pa bo bolje tudi ponoči ..

saj je res, še prehitro bodo zrasli user posted image  potem bodo pa drugačni problemi.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 641
22.10.2008 15:43:54   
Čmrlika
Aja, ena je spraševala o corsi.......mislim, da ni potrebno prijatelje vabit, je dovolj da v oktobru ustvariš album...user posted image
Jaz sem ga...Taja v studiju, zdaj pa je corsa itak moja...user posted image  

Kasso, tebi sem dodala nekaj komentarjev k slikcam...
Mojo Tajo pa so tud neke druge komentirale...user posted image

pa kako zaklenem album...mi lahko poveste, ker še zdaj ne vem.....po mailu moram poslat prijateljem......pa tam dat jaz in prijatelji......user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 642
22.10.2008 15:53:06   
tally
ojla

Najprej čestitke vsem, ki danes praznujejo mini RD, pa posebej Nejcu za 6m ter zobekaaaa.user posted image user posted image
Končno sem prišla do compa, mojega sem dol nagnala je šel perilo obesit user posted image . Pri nas je noč nimila recimo ok. danes pa spet ista zgodba, sploh jo ne znam več uspavatuser posted image . Kmal se mo bo zrolalo od tega uspavanja.

Joj kasso samo da se je vse dobro izteklo. Kako malo je potrebno da se kaj zgodi a ne?

Jana dobr da si malega falota pravočasno ujela.

Naty user posted image user posted image za zdravnico. Redki so, ki bi takole poklicali in vprašali za otroka. Pa super da mu Allernova pomaga in upam da boste tudi ponoči mirno spali.
Ti si pa kar privošči si zaslužiš. Aja pa slikice so 1A. Emilija pošilja Žanu lupčkauser posted image .

Estrella a Alja ga pa takole biksa. Živahna pa je nimaš kaj. Kaj pa če bi ji mleko po žllički dajala. Ali npr. jaz sem kupila riževe kosmiče od hippa in ji dam 100ml mleka pa not 2 jedilini žlici kosmičev in to popapa. Tako dobi 100ml pa sploh ne ve user posted image user posted image .

Kodrana tale P je pa našemu podobnauser posted image . Upam da boste ugotovila kaj jo matra ker brez razloga se otrok ne zvija, valda da bo na drugačen način iskala pozornost ne pa z zvijanjem.

Edina za piškote so ti že svetovale ostale. Pa super da je vse okuser posted image .

Suzy moja m po porodu ni sicer tolk močna je pa nadležna in traja ful dolgo. Prve dve sem imela skoraj 10 dni prej max 7, tretja pa še kr traja skoraj 12 dni in razmišljam če grem do G ker tole se pa ne ustaviuser posted image .

Hijenca če ti ni za čuvat malega pa lepo povej, boljš prva zamera kot zadnja.  Al pa se s svojim pogovori pa boš vidla kaj bo reku, sej na koncu otrok ni ničesar kriv, sam s tem da ga čuvaš delaš uslugo njegovi mami, ki je taka.

Verjetno sem pol stvari spet pozabila ker vas moje sive celice ne dohajajo, bi pa imela vprašanje, danes sem kupila hippovo kašico za lahko noč (mlečna kašica z baby keksom) in je od 5m sam piše da vsebuje glutenuser posted image jaz budala pa nič v trgovini gledala. A jo je katera že dajala otroku?

Lp grem kavico pit morda jo kmalu na bom smela  user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

Neposredna povezava do sporočila: 643
22.10.2008 16:19:42   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Je mogoče, da se je moji miški pokrilo to sitnarjenje po cepljenju tud zarad zobkov...se je začela ful slinit, pa papica, tud več ne tekne tak? user posted image

ja to je blo pr nas zdle 2 dni, jedu je ful malo, slinu se je na polno, sitn je bil, spat tud ne, no danes zjutraj pa je pokukal zobek ven...

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 644
22.10.2008 16:40:06   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

aja! eno vprašanje! je tudi pri vas bila prva user posted image  po porodu bolj močna. dans je že 4. dan, pa še kr ful teče iz mene. kokr da bi spet mela čiščo! user posted image  pred porodom nisem mela tolk močne in me počasi že mal skrbi. ker večina žensk pa pravi, da je user posted image  po porodu še bolj šibka. kako je pri vas?

grem še mal naredit, pol domov! jeeeeeej!

moja user posted image  je bla čisto normalna, skoraj bolj švoh kot ne. zdej bom kmalu drugo dobila, če jo bom, pa bom vidla kaj bo

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 645
22.10.2008 16:40:07   
katy82
Čau mačke me smo nazaj s posvetovalnice

Mere so:
8250g
70 cm
og-42,5cm

Mala je že skor potrojila težo glede mleka je rekla da je faza ki bo očitno minila,drugi zobek je na poti zato smo tečni,drgač pa mala tak dobrovoljček sam smejala se je P.

Uh alarm,se pišemo

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 646
22.10.2008 16:53:52   
Estrella*
Joj, spet mi je post zbrisaluser posted image user posted image user posted image

tally: jaz sem ji dala to hippovo kašico in jo ima kar rada. Je kot puding, ima pa eno slabo lastnost, da če ne porabiš celega kozarčka, rata kot vodauser posted image  Imam pa še sadno mlečne doma in jh bom sprobala. Poračam kako bo sprejela.To z kosmiči v AM pri naši ne pali, ne mara jih kaj preveč. Danes sem ji naredila precej goste in je s težavo pojedla 50g. Bom probala s kako sadno varianto.

naty: daj si duška bejba!!!

hijenca: najprej bi se o tej temi pogovorila z dragecem, odloči se pa sama, ker koneckoncev ga on ne bo merkal ampak ti. Imej pa v mislih sledeče: tudi ti boš kmalu na tem in boš rabila za Videka varstvo, zato je včasih dobro ohranjat dobre odnose tudi s takimi kot je tvoja sestra, saj ti bo tudi ona lahko priskočila na pomoč. Seadj ko imata obe otroka, se bosta lahko na ta račun zbližali in tudi pomagali.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 647
22.10.2008 17:00:14   
sesil
Naty, veselo v kozice in lonce. zdej pa imaš priliko in papaj....
Super da Žan ne jokca več . upam da ti alernova res pomaga in boste tudi ponoči mirno spali.

Neposredna povezava do sporočila: 648
22.10.2008 17:04:29   
Estrella*
user posted image   KAKO NAPREDUJEJO MAJSKI HROŠČKI?? user posted image

1. Čmrlika (Taja, 19.04.2008)
- 20.10.08: 7410g, 65cm, 42cm (4380g, 14cm, 10cm)
- 19.01.09:

2. Jana81 ( Nejc, 21.04.2008)  
- 22.10.08: 7990g, 70,5cm, 44,4cm(4720g, 21,5cm, 10,5cm)
- 21.01.09:

3. *Tiana* ( Erazem, 22.04.2008)
- 26.09.08: 7250g, 66 cm, 41 cm (3670g, 13cm, 8cm)

4. Aurea (Ana, 25. 04. 2008)
- 29.09.08: 7100 g,67 cm, xxcm  (3400g, 13cm, xxcm)

5. aurora28 (Gal, 30.04.2008)
- 22.09.08: 7090g, 68cm, 41,5 cm ( 3700g, 16 cm, 5,5 cm)

6. Soncnica Sandra *** (Manca, 01.05.2008) 
- 01.10.08: 7630g, 66,5, xxcm (4160g, 14,5cm, xxcm)
- 12.11.2008:

7. barbaw ( Maja, 02.05.2008)
- 18.09.08: 7070g, 67cm, xxcm (3450g, 17cm, xxcm)

8. CatJa (Mark, 03.05.2008) 
- 23.09.08: 7390g, 70cm, 43 cm (3880g,
18,5 cm, 9cm)

9. Taula (Ella, 04.05.2008)
- 11.09.08: 6020g, 63 cm, xx cm  ( 2480g, 13cm, xxcm)
- 30.9.08:

10. sashy (Anej, 05.05.2008)
- 04.06.08: 4460g, 55 cm, 37,5 cm (1140g, 3cm, 2,5cm)

11. bubica 14 (Jaka, 06.05.2008)
- 24.7.08:6200g, 64cm, 42cm(2330g, 11cm, 6cm)

12. Srčekgirll (Vid, 06.05.2008)
- 15.09.08: 6640g, 63,5cm, xxcm (3230g, 13,5cm, 7cm)

13. smolej (Katja, 07.05.2008) 
- 02.10.08: 7020cm, 65cm, xxcm (3850g, 13cm, xxcm)

14. hijenca (Vid, 08.05.2008)
- 11.09.08: 7530g, 64cm, xxcm (4010g, 14cm, xxcm)

15. zvezdica05 (Zara, 09.05.2008)
- 09.06.08:

16. Svojeglava (Živa, 09.05.2008)
- 25.09.08: 7900 g, 65,5 cm, xx cm (4270 g, 13,5 cm, XXcm)

17. katy82 (Lara,10.05.2008) 

- 22.10.08: 8250g, 70cm, 42,5cm(4800 g, 16 cm, 7,5 cm)

18. mixi (Kaja, 10.05.2008) 

- 14.10.08: 8000g, 71cm, xxcm(4740g, 21cm, xxcm) 

19. kanka (Gaja, 10.05.2008)
- 09.10.08: 6810g, 63cm, 41cm(3610g, 13cm, xxcm)

20. Naty* (Žan, 11.05.2008)
- 22.09.08: 8140g, 65cm, 43,5cm ( 4680g, 14cm, 10,5cm)

21. kasso (Varja, 11.05.2008)  
- 16.10.08: 6450g, 65,5cm,xxcm(3370g, 16,5 cm,xx cm)

22. Pepita (???, 12.05.2008) 
- 13.08.08: 7350g, 64cm, xx cm (3510g, 11,5cm, 4cm)

23. maminsonček (Lana, 12.05.2008)
- 1.posvet: 3620g, 52 cm, xx cm (390g, 2cm, xx cm)

24. tally (Emilija, 13.05.2008)
- 30.09.08: 6860g, 65cm, xx cm (3750g, 13,5cm, xx cm)
- 11.11.08:

25. kodrana (Tara, 13.05.2008)
- 15.10.08: 7200g, 67,5cm, xxcm (4080g, 15,5cm, xxcm)

26. Katina (Inti, 14.05.2008)
-  05.09.08: 6990g, 63cm, 42cm (3120g, 10cm, 6cm) 
- 24.10.08:

27. zalazoya ( Niki, 15.05.2008) 

- 08.10.08: 7000g, 68cm, xxcm (3990 g, 15 cm, xxcm)
- 12.11.08:

28. suzy85 (Eva,16.05.2008) 
- 02.10.08: 6800g, 65,5cm, xxcm (2850g, 11,5cm, xxcm)

29. Majabo (Jošt, 16.05.2008)
- 07.07.08: 5200g, 58cm, xxcm (1780g, 7cm, xxcm)

30. Skye (Tia in Lia, 17.05.2008)
- 16.06.08
Tia: 3260g, 49cm, 37cm (1040g, 2cm, 4cm)
Lia: 3215g, 49,1cm, 37cm (905g, 3,1cm,4cm)
- 18.08.08:

31. tanja25: (Marko, 18.05.2008)
-30.09.2008: 8800g, 66cm, xxcm (xxg, xxcm, xxcm)

32. nataša34 (Eva,19.05.2008)
-07.10.08: 5260g, 58cm, 41cm (2940g,11cm, 8cm)

33. Špelin@ (Gregor, 19.05.2008) 
- 21.08.08: 7460 g, 65 cm, xx cm (3590 g, 11 cm,xx cm)
- 11.09.08: 7740g, xxcm, xxcm

- 23.10.08:

34. tilči (Tilen, 19.05.2008) 
- 15.10.08: 7070g, 66,5cm, 43cm (3520g, 14,5cm, 8cm) 

35. **** (Omar, 19.05.2008) 

- 17.10.09: 7800 g, 68 cm, 45 cm (3960g, 16,5 cm, 7,5 cm)

36. SesilAneja, 20.05.2008)
- 03.09.08: 5335g, 60cm, 40cm (1855g, 7cm,6cm)

37. Bobika (Anže, 20.05.2008)
- 02.10.08:6630g,64cm,xxcm (3370g, 14,5cm, xxcm) 

38. nya5 (Nia, 21.05.2008)
- 02.10.2008: 6350g, 67cm, 41cm ( 3050g, 16cm, 7cm)

39. 80kaja (Lučka, 22.05.2008)

- 17.09.08: 6990g, 64cm, xxcm (3200, 13cm, xxcm) 

40. Estrella (Alja, 23.05.2008) 
- 07.10.08:6700g, 66,5cm, 41,5cm(3200g, 13,5cm, 7,5cm) 
- 25.11.08:

41. darmar (Zala, 24.05.2008)
- xx.xx.08: 6380g, 60cm, 41cm (2800g, 9cm, 5cm)
- 24.10.08:

42. Anitka ( Gal, 25.05.2008)   
- 14.10.08: 7400g, 66cm, 43,5cm(4020g, 15cm, 6,5cm)

- 18.11.08:

43. TANA7 (Brina, 25.05.2008)
- 25.09.08:6640g, 63cm, xxcm (3240g, 12cm, xxcm)

44. edinaos (Anja-Tia, 26.05.2008) 
-15.10.08:7010g, 63,2cm, 41,5cm
  (3340g, 11,2cm, 6,5cm)

45. VALENTINA 2006 (Matevž, 26.05.2008)
- 15.10.08: 7940 g, 71 cm, 44 cm 
(4040 g, 18 cm, 7 cm)
- 19.11.08:

46. mya26 (Maj, 27.05.2008)
- 23.09.08: 7800g, 66cm, 41cm (4050g, 13cm, 6cm)

47. MARTINA25 (Tjaša, 29.05.2008)
-08.09.08:6560g, 64cm, 40,5cm ( 2720g, 12cm, xxcm)

48. Kaja08 (Žiga, 29.05.2008)
- 06.10.08: 7870kg, 69cm, xxcm (4270g, 18cm, 8,5cm)

49. eole (Julija, 29.05.2008)
- 07.10.08: 7140g, 66,5cm,xxcm (3560g, 14,5cm, xxcm)

50. narava (Davud, 30.05.2008)
- 14.07.08: 5005g, 56cm, xxcm
(1535g, 4cm, xxcm)

51. Nina7 ( Gaja, 03.06.2008)
- 10.09.08:5500g, 60cm, 39,5cm (2640g, 11cm, 6cm)
- 22.10.08:

29user posted image  : 23user posted image   

user posted image  

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 649
22.10.2008 17:10:23   
hijenca
Če jaz samo omenim to user posted image  bo v luftu. Ker on to meni zmeraj govori, da ko kaj rabijo sem vredu, drugače pa sem ta zadnja. Vem pa, da tega moja sestra ne bo nikoli nardila za mene, vedno bo našla kak izgovor.  Ker tolko kot sem jaz njene otroke prečuvala, mi ne more povrnit nikoli. Moram pa še to povedat, da pred enim mescov ni spregovorila z mano več kot zdravo pa adijo, ker je zamerila, ko ni bilo vse po njenem. Pa tako vem, da mi bo ta malega poslala, da me bo mali prosil. Hudo mi je, ampak res bom največja vozika, če bom zopet popustila. user posted image  Če pa bom rekla ne, bom pa tako najslabša. Za razjokat, ko te vedno ena in isti izkoriščajo.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?