špelin@
|
Dobro jutro O naši noči sploh ne bom razlagala, tale smajli vse pove valentina2006, hvala za kavico Dobr zgleda IZVIRNO SPOROČILO: jana81 midva imava dans posvetovalnico in pikico, včeri sem mela smešne prigde ko sva lovila urin, upam da bo vredu, sem ga dala v hladilnik pol, čeprav ne vem če je to ok...bomo vidli...se javim potem za Nejca!!! IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naš se je zbudil ob 2.20h in ne jest, ne spat grrrrrrrrrrrrrrrrUpam na čim manj takih belih nočk Joj, vidim, da si imela tudi ti pestro... IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* VSE NAJ NAJ ZA NEJČKOVIH 6 mini svečk!!! enako želim LUČKI za 5m in ERAZMU za 6 tko IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 HVALA za vprašanje... Matevž je pančku od 21.30 do 7.00, se napapcu in takoj zapanču nazaj. No, drgač je pa uredu... še vedno dajeva inhalacije, pa še mal kašla (sploh zjutri)... stvar se izboljšuje, je bla dr. kar zadovoljna s stanjem... čeprav se men zdi, da že vse skup predoooooooooooooooolg traja ... Poznam ta občutek... Tudi pri nas se Gregcu že tako dolgo vleče tole Je pa priden spanček tvoj mali Pa še , da bo kmalu čisto zdrav! tilči, pestra no, a? Saj se bo Nejc navadil vrtca, začetek je vedno težak. Pa bolj zastarše kot za otroke, verjemi Naša mala pika je drugi teden ob prihodu v vrtec vsak dan tulila, ampak ko sem odnesla pete, se je hitro pomirila in se začela zabavati. Aja, sem še dolžna poročilo glede njenih kosil v vrtcu: ko sem takrat dokončno popenila in ji zelo resno povedala, da s prihodnjim ponedeljkom ne bo več imela kosil v vrtcu, je smrklja začela jest! Zdaj poje skoraj vedno čisto vse, včasih celo repete in več ne hodi domov lačna ****, boga Samia Naj se revica mala hitro pozdravi A Omar je zdrav? Veeeelik zate! sesil, za čofotanje. Pa jana81, super, da sta tudi vidva z Nejcem uživala na plavanju. A aurora28 je bila z Galom tam? O, Naty*, velik za vašo P, kaj takega človek redko doživi... Eni sploh nikoli... katy82, ja, pa kaj vse se ne zgrne nadte?? Ti naša boga revica, res upam, da te danes nič ne boli Soncnica Sandra ***, a zdaj pri vas vse dela, kot je treba - ne boš več rabila vabit telekomovcev na obisk? Estrella*, zasvojenka s korenčkovim sokom?? IZVIRNO SPOROČILO: edinaos nina: jutri sporočim Anitka, prospekti so bili dolgo najljubša zabava naše male pike, je znala vse razcufat na tinimini kosce kodrana, za danes za Taro!!! bobika, dober rek Da človeku mislit. Pozdravčki še za nino7, kasso, tally, suzy85 in vse ostale, ki vas nisem posebej omenjala zgoraj
|