Naty*
|
Jutro! Noči ne bom hvalila, ker jo nimam za kaj, se je pa vsaj Žan zjutraj zbudil cel nasmejan in me je zabaval kako uro skupaj. Kar vriskal je, se smejal, delal aviončka na tleh ... sej sploh ne morš bit slabe volje zarad neprespanosti . Verjetno bova danes začela z Allernovo, v nedeljo damo biomagnetno skoz, pol bomo pa videli. Če drugega ne, bomo dobivali Allernovo na recept takrat, ko bo mali jedel gosto hrano, drugač jo bo treba pa kupovat . Če bom uspela bom naložila še nekaj fotk v album. Estrella pri nas smo se tud ob 2.00 zbudili in pol ne zaspat. Sicer se je dobr najedel prej, ampak do 4.00 sva bla pol auf . On je gledal v strop pa se pogovarjal sam s sabo, js sm pa ležala zraven pa upala, da se bo kmal zmatral in zaspal. In ga ni čist nič prej zmanjkalo, kot ob štirih ... A so kake dobre slikce včeri ratale ? katy sm pozabla včeri odgovorit, ja je zdej čist vredu. Zgleda, da je bil pesek in je šel naprej. HB! Pa , da ti je oteklina izginila! dobro prenesita dane pikico. IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tale dr.Čukova po prijetno preseneča Jaaa! Js sm bla čist šokirana ! A si vedla, da je zdej direktorica ZD v Logatcu? Nina, Sončnica Sandra, sesil hvala za pestke, očitno ni pomagalo, ker sva mela spet težko noč . sesil sej samo vstajanje me ne moti tolk, kot tisto zvijanje in potem jok. Pa čist nič ne pomaga, razen dojenja. Pol se zgleda tolk umiri, da zaspi, ampak kaj ko se po dveh minutah spet premetava. tilči vidim, da nas bo spet več neprespanih . špelin@ očitno tud vi? Joj, joj te naši hrošči! **** še od mene veliko za Samio! IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* VSE NAJ NAJ ZA NEJČKOVIH 6 mini svečk!!! enako želim LUČKI za 5m in ERAZMU za 6 tko Se kr tule pridružujem čestitkam ! jana men so tud zapovedali, da najkasneje v eni uri je treba urin prinest, drugač kr mrgoli bakterij v njem! kasso ja js še nisem doživela, da bi me kak zdravnik poklical ob osmih zvečer. In to je ženska, ki kasira same kritike v Logatcu. Baje pa zato, ker zelo nerada predpisuje antibiotike otrokom in proba prej vse, da jih ne bi blo treba.