|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del
22.10.2008 8:53:16   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Jutro!

Pri meni ni dobro.

Estrella, kaj je pa narobe????????????? user posted image

Sem narobe napisala. Hotla sem povedat, da pri nas ni ravno dobro jutro, ampak samo jutrouser posted image  Sicer s samim jutro ni nič narobe, le jaz sem malo zaspana, pa ne se mi ne da nazaj spat.
No še ena prigod s telekomovci: brat od moža ima zraven hišo in je kakšen teden pred nami naročil trojčka in so mu vso opremo poslali, odklopili telefon za prenos številke in kaj sedaj; telefon še vedno ne delauser posted image user posted image user posted image že 3 dni je izklopljen in telekomovci nič ne mignewjo, samo odklopit so ga znali. user posted image user posted image Mene to čaka v petek in me prav zanima kaj bo iz tega

Pri nas so priklopili v enem dnevu.Je pa res, da jim moraš ves čas težiti, drugače se nikamor ne premaknejo

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 551
22.10.2008 8:53:31   
Soncnica Sandra ***

Sem narobe napisala. Hotla sem povedat, da pri nas ni ravno dobro jutro, ampak samo jutrouser posted image  Sicer s samim jutro ni nič narobe, le jaz sem malo zaspana, pa ne se mi ne da nazaj spat.
No še ena prigod s telekomovci: brat od moža ima zraven hišo in je kakšen teden pred nami naročil trojčka in so mu vso opremo poslali, odklopili telefon za prenos številke in kaj sedaj; telefon še vedno ne delauser posted image user posted image user posted image že 3 dni je izklopljen in telekomovci nič ne mignewjo, samo odklopit so ga znali. user posted image user posted image Mene to čaka v petek in me prav zanima kaj bo iz tega

He he, .... kar pripravi se, da to bojo žice najedali. Men se bo en dan po domače povedano "scufalo" zarad tega neta in njihovih totalno nesporobnih delavcev na terenu!!!!!

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

Neposredna povezava do sporočila: 552
22.10.2008 8:55:25   
tilči
Danes pa sva se z Nejcem polupčkala in objela, vzgojiteljica ga je prijela in peljala v kopalnico roke umit, midva s Tilnom pa sva šla. Brez kakršnih pretresovuser posted image
Je pa res, da imajo danes telovadbo v telovadnici in to je nekaj za Nejca. Ne poslušanje pravljic, pač pa lavfanjeuser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 553
22.10.2008 8:58:53   
Soncnica Sandra ***
Evo moja miška je že budna, točno 30minut in niti minutke dalje user posted image .
Greva dol k mami na kavo.

Ve pa le klofajte, da ne izgubimo trdanjave!!!!!!!!!!!!!!!

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 554
22.10.2008 8:59:37   
Naty*
Jutro! Noči ne bom hvalila, ker jo nimam za kaj, se je pa vsaj Žan zjutraj zbudil cel nasmejan in me je zabaval kako uro skupaj. Kar vriskal je, se smejal, delal aviončka na tleh user posted image ... sej sploh ne morš bit slabe volje zarad neprespanosti user posted image . Verjetno bova danes začela z Allernovo, v nedeljo damo biomagnetno skoz, pol bomo pa videli. Če drugega ne, bomo dobivali Allernovo na recept takrat, ko bo mali jedel gosto hrano, drugač jo bo treba pa kupovatuser posted image .
Če bom uspela bom naložila še nekaj fotk v album.

Estrella pri nas smo se tud ob 2.00 zbudili in pol ne zaspat. Sicer se je dobr najedel prej, ampak do 4.00 sva bla pol auf user posted image . On je gledal v strop pa se pogovarjal sam s sabo, js sm pa ležala zraven pa upala, da se bo kmal zmatral in zaspal. In ga ni čist nič prej zmanjkalo, kot ob štirih user posted image ...
A so kake dobre slikce včeri rataleuser posted image ?

katy sm pozabla včeri odgovorit, ja user posted image  je zdej čist vredu. Zgleda, da je bil pesek in je šel naprej. HB!user posted image  Pa user posted image , da ti je oteklina izginila! user posted image user posted image  dobro prenesita dane pikico.

user posted image user posted image  Tale dr.Čukova po prijetno presenečauser posted image

Jaaa! Js sm bla čist šokirana user posted image ! A si vedla, da je zdej direktorica ZD v Logatcu?

Nina, Sončnica Sandra, sesil hvala za pestke, očitno ni pomagalo, ker sva mela spet težko noč user posted image . sesil sej samo vstajanje me ne moti tolk, kot tisto zvijanje in potem jok. Pa čist nič ne pomaga, razen dojenja. Pol se zgleda tolk umiri, da zaspi, ampak kaj ko se po dveh minutah spet premetava.

tilči vidim, da nas bo spet več neprespanih user posted image . špelin@ očitno tud vi? Joj, joj te naši hrošči!

**** še od mene veliko  user posted image user posted image user posted image user posted image  za Samio!

VSE NAJ NAJ ZA NEJČKOVIH 6 mini svečk!!! 

enako želim LUČKI za 5m in ERAZMU za 6 tko

Se kr tule pridružujem čestitkam user posted image !

jana men so tud zapovedali, da najkasneje v eni uri je treba urin prinest, drugač kr mrgoli bakterij v njem!

kasso ja js še nisem doživela, da bi me kak zdravnik poklical ob osmih zvečer. In to je ženska, ki kasira same kritike v Logatcu. Baje pa zato, ker zelo nerada predpisuje antibiotike otrokom in proba prej vse, da jih ne bi blo treba.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 555
22.10.2008 8:59:52   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
Soncnica Sandra ***, a zdaj pri vas vse dela, kot je treba - ne boš več rabila vabit telekomovcev na obisk? user posted image

Špelin, ne boš verjela, ampak imam gsm v roki in kličem 080-1000, kjer se seveda nihče na oglasi, meni pa net spet komaj delaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, pop********************* bom. Ma ko se mi en oglasi, sploh ne bom vljudna samo še v kur************* jih bom poslala vse povrsti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Očitno je za njih moj valjar premalo user posted image  Uporabi tole user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 556
22.10.2008 9:00:26   
Anonimen
DOOOOOBRO JUTROuser posted image

nimam časa za komentirat, šibave z Anjo in babi račke futrat, samo sporočam vse je OKuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lep dan vsemuser posted image

(odgovor članu tilči)
  Neposredna povezava do sporočila: 557
22.10.2008 9:01:16   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image estrella, ti z zamašenim WC jem ne boš imela težave, ne se bat. user posted image Jaz imam še vedno razbite ploščice sredi kuhunje, ker se je zamašil odtokuser posted image

slike, ..prej sem imela naštimano, da jih lahko gledam samo jaz, pa sem včeraj malo spreminjala, ko sem pogruntala ta nov sistem. Bom danes naložila ene nove,

Sem pa zdaj še brez kavča, avta tudi še ni user posted image , bom mogla začet kaj migat....npr. likat. Kavč pa bo prišla ena iskat, da da novo prevleko.

katy...joj medrol res da hitro pomaga, ampak vpliva tudi na kaj drugega. Imela sem 2x terapijo z njim, hitro je pozdravil težavo, a posledic pa je bilo kar nekaj.

Naty, ta tvoja P pa je res zakon, da te pokliče ob 20:00 in povrpraša po otroku. Malo je takih.

kasso: pa sem jih imela in to velike, za nijh si bila pa ti kriva, ker si toliko wc papirja nametala notri in to roza barveuser posted image Pol si pa še tako flegma rekla; ma, saj bo potegnilo, ja vrajt....

A sedaj boš pa čisto brez vsega ostala, še kavč gre...user posted image

medrol: naš mali ga je dobival, kadar je fasal laringitis, pa je bolj slabo prijel. Veliko " boljši" je dexametazon ali prednizon, vendar sta predraga in ga naše zavarovalnice ne krijejouser posted image  So pa vsi steroidi in imajo hude stranske učinke, sploh daljše jemanje.

nina7: ja res nisem navajena, da mi Alja dela štalo in to še nočno!!!!To je zato, ker ste jo včeraj tako hvalile kako je pridna in potem ona to izkoristi in se pokaže ponoči v vsem svojem sijajuuser posted image Doro opravita danes z Gajo!!!Pol pa trdnjavo branit in 4 zvezdico lovit.

špelin@: najim avgust je že dolgoooo mini, me pa še kar v istem d.r.e.k.uuser posted image Saj ne ve človek a bi se zjokal al pa smejal. Kdaj pa boste meli sedaj P, če juti odpade?

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 558
22.10.2008 9:01:48   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

no estrella si pa res edina ki se je spomnala na mojga Nejčka.. hvala ti

Jana ne bit žalostna, jaz se še za Varjo ne spomnim za polne mesece. 11.10., ko je imela polnih 5 smo bili cel dan v akciji...saj jaz sem se spomnila, od ostalih doma pa noben. Mojemu sem jaz zvečer povedala, drugače pa ne praznujemo nič. Čakamo na veliko fešto za 1. RDuser posted image
Dobro opravite pri P.

Drugače pa vse naj naj za slavljence user posted image ...
Madonca kako je meni Lučka lepo imeuser posted image

valentina, kaj pogosteje se javi, user posted image user posted image user posted image za Matevža, da se čimprej reši kašlja.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 559
22.10.2008 9:02:58   
špelin@
Naty*, bomo stiskali pestke za v nedeljo!!! user posted image user posted image user posted image  Če bosta na Allernovi, bi bilo pa res fino, če jo bo dobil na recept, ker je menda draaaagaaaaaaaaa user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 560
22.10.2008 9:03:41   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos
samo sporočam vse je OKuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 561
22.10.2008 9:04:07   
barbaw
Dan!

Moja noč je bila ... user posted image  Najbolj žalostno je to, da naša user posted image  spi in jo lahko samo pohvalim, škrat pa je user posted image . A res lahko nekomu toliko pozornosti manjka, da ga celo noč sračka? Upam, da tole čimprej mine, ker mi najeda hrbtenico in živce.

O kakšni urinski vrečki govorite? Kaj je to kaj novega, da bi moral urin nest pri 6-ih m ali to samo naša P ne dela?! user posted image

Bom probala kaj uletet, ker sem bila včeraj pridna in vse perilo oprala. Zdaj pa me čaka samo še kuhinja.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 562
22.10.2008 9:04:55   
kodrana
me se odpravljamo k P.
hvala špelin in ostale za pestke.
brala vas nisem, ker nimam časa.

lep dan.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 563
22.10.2008 9:05:45   
tilči
Jutri gre pa naša taščica za en teden v Španijo. Odkar ima novega prijatelja, se samo potepa. No, saj  je prav, imamo tudi mi počitnice. Včeraj je bil user posted image  tako jezen nanjo, ker vedni išče šivanko v senu, kot da je sama pa tako popolnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 564
22.10.2008 9:06:12   
Anonimen

Naty*, bomo stiskali pestke za v nedeljo!!! user posted image user posted image user posted image  Če bosta na Allernovi, bi bilo pa res fino, če jo bo dobil na recept, ker je menda draaaagaaaaaaaaa user posted image

hmmmm meni so rekla, samo če testi pokažejo strogo alergijo, lahko zavarovalnica odobri zastojn, drugače pa kao ni šansuser posted image

Čukova direktoricauser posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 565
22.10.2008 9:06:44   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

DOOOOOBRO JUTROuser posted image

nimam časa za komentirat, šibave z Anjo in babi račke futrat, samo sporočam vse je OKuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lep dan vsemuser posted image

user posted image user posted image user posted image , da je vse ok. Pa da ne boste preveč user posted image  zredileuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 566
22.10.2008 9:10:35   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Dan!

Moja noč je bila ... user posted image  Najbolj žalostno je to, da naša user posted image  spi in jo lahko samo pohvalim, škrat pa je user posted image . A res lahko nekomu toliko pozornosti manjka, da ga celo noč sračka? Upam, da tole čimprej mine, ker mi najeda hrbtenico in živce.
user posted image user posted image user posted image Čisto možno, da išče pozornost, ker našeča tudi včasih meče. Čez dan  ne pije, potem je pa ponoči žejen.
O kakšni urinski vrečki govorite? Kaj je to kaj novega, da bi moral urin nest pri 6-ih m ali to samo naša P ne dela?! user posted image
Urinski test ni nič novega, razen če ga pri vas ne opravljajo. Pri 6. mesecih dajo kri in urin. Pri nas je tako, da medicinka sestra sama naštima vrečko gor, ko se pa polula, pa neseš eno nadstropje višje v laboratorij

Bom probala kaj uletet, ker sem bila včeraj pridna in vse perilo oprala. Zdaj pa me čaka samo še kuhinja.
Pridna

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 567
22.10.2008 9:10:42   
špelin@
špelin@: najim avgust je že dolgoooo mini, me pa še kar v istem d.r.e.k.uuser posted image Saj ne ve človek a bi se zjokal al pa smejal. Kdaj pa boste meli sedaj P, če juti odpade?

Kaj naj sploh dodam... Za zjokat!!! user posted image
Glede P: moram poklicat za nov datum, ko bo mali čisto zdrav.

Neposredna povezava do sporočila: 568
22.10.2008 9:11:06   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

me se odpravljamo k P.
hvala špelin in ostale za pestke.
brala vas nisem, ker nimam časa.

lep dan.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 569
22.10.2008 9:16:17   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tilči
Jutri gre pa naša taščica za en teden v Španijo. Odkar ima novega prijatelja, se samo potepa. No, saj  je prav, imamo tudi mi počitnice. Včeraj je bil user posted image  tako jezen nanjo, ker vedni išče šivanko v senu, kot da je sama pa tako popolnauser posted image

Potem se pa kar naj potepa user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 570
22.10.2008 9:22:18   
kasso
špelin@ super za malo piko, da je začela jest v vrtcu. Naša pa je imela vmes ene prebliske in ni hotela niti pikice jest, seveda, če jo je potem pri tašči čakalo kosilo. No potem pa smo ukinili priboljške in sem ji rekla, da če bo naslednji dan jedla v vrtcu, bo dobila kinder jajčko, ki ji ga je prinesla nona, če ne pa ne bo nič. In naslednji dan je vse pridno popapcala, pa tudi jajčko je dobila user posted image . Ma sem žleht, ne! Zdaj spet pridno je.

****, upam, da se Samia čimprej pozdravi, in da ne boste še vsi ostali zboleli. Tudi odrasli nismo imuni. Pri eni punčki, ki hodi v vrtec z Gašperjem so zboleli vsi, tudi dojenček (cca. 7 mesecev star). Če boš opazila izpuščaje tudi pri Omarju, Patriku ali tebi, možu...morate prav tako dobit antibiotike.user posted image user posted image user posted image

estrella za telekomovce je treba težit na tel 0801000 pod 1 da pridejo čimprej pogledat.
SS potrpljenje, daj na čakanje in počaki, da se ti kdo oglasi. Ponavadi so vsi operaterji zasedeni.

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Danes pa sva se z Nejcem polupčkala in objela, vzgojiteljica ga je prijela in peljala v kopalnico roke umit, midva s Tilnom pa sva šla. Brez kakršnih pretresov
Je pa res, da imajo danes telovadbo v telovadnici in to je nekaj za Nejca. Ne poslušanje pravljic, pač pa lavfanje

super, se pravi, da bo telovadec

Naty, se pravi, da bo potem LIkar kar v PO ostal in ga ne dobiste v Logatec user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 571
22.10.2008 9:23:39   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image estrella, ti z zamašenim WC jem ne boš imela težave, ne se bat. user posted image Jaz imam še vedno razbite ploščice sredi kuhunje, ker se je zamašil odtokuser posted image

slike, ..prej sem imela naštimano, da jih lahko gledam samo jaz, pa sem včeraj malo spreminjala, ko sem pogruntala ta nov sistem. Bom danes naložila ene nove,

Sem pa zdaj še brez kavča, avta tudi še ni user posted image , bom mogla začet kaj migat....npr. likat. Kavč pa bo prišla ena iskat, da da novo prevleko.

katy...joj medrol res da hitro pomaga, ampak vpliva tudi na kaj drugega. Imela sem 2x terapijo z njim, hitro je pozdravil težavo, a posledic pa je bilo kar nekaj.

Naty, ta tvoja P pa je res zakon, da te pokliče ob 20:00 in povrpraša po otroku. Malo je takih.

kasso: pa sem jih imela in to velike, za nijh si bila pa ti kriva, ker si toliko wc papirja nametala notri in to roza barveuser posted image Pol si pa še tako flegma rekla; ma, saj bo potegnilo, ja vrajt....

A sedaj boš pa čisto brez vsega ostala, še kavč gre...user posted image

Ko bom pri tebi, bom šla na travco lulat, obljubim user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 572
22.10.2008 9:26:37   
Naty*

Hvala, zdej pa morjo pomagat!!! Allernova je pa 18eur škatla, pa je baje za tri dni user posted image . Še dobr, da sva se dojila, drugač bi nas kr dobro po denarnici udarilo. Ampak kaj češ... če bi blo treba... Sam še dobr, če bi nam lahko res na recept zrihtala. Je rekla, da če bomo vidl, da je to, da je brez veze, da se on in js matrava, če kljub dieti ni bolš. Da glede na to, da je star že skor 6 mesecev, da bomo kr tko probal.

edina itak da je vredu user posted image ! Glede recepta mi je pa tko nekak včeri razložila, da če bo na Allernovi vredu, je to klinični dokaz in gre na recept. Ker da malim otrokom itak večinoma ne pokaže, tko da to ne more it drugač.

kodrana dobr opravte!

Aja punce js nimam potrpljenja za vabljenje na ogled albumovuser posted image , tko da če si kera želi si lahk pogleda pet slikc v albumu Žan - razno. Ena je z izleta v Bistro, ko sta z očijem gledala račke (te me celo niso napadle!!!!), na drugi si ogleduje Neckermana, na dveh se pa vid, da bo glasbenikuser posted image !

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 573
22.10.2008 9:26:39   
Estrella*
edinaos: no a si se oddahnila???Pa pazite, da ne boste preveč rac futral, se bodo reve od take količine hrane razpočileuser posted image

kodrana: tud vama srečno na P.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 574
22.10.2008 9:40:02   
Estrella*
Naty, luškane slikce. Naša tud rada lista katalogeuser posted image To nas bodo obiral do kosti, Andraž je že tak, Alja me bo pa dotolklauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nisem dojila – zakaj sem se počutila kot n...
Mama treh otrok Melissa Willets je razložila, kaj jo je pri hranjenju otrok z adaptiranim mlekom najbolj motilo in kater...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?