|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del
21.10.2008 20:32:41   
tally
Estrella hvala za odgovor, mali user posted image je zaspal in upam da mi ga ne bo ponoči biksala. na koncu je pomembno samo da je zdrava.

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Kaj pa vem Če že z bepantenom potem oranžnim - bepanthen plus krema, ki je za lažje celjenje ran. Ne vem pa kako je to ko. glede na to, da je ranica na ustnici? Jaz bi šla z njo v lekarno in jih vprašala, kaj priporočajo.

VDM sem šla po kašice za Aljo, pol sem pa kupila še cucelj za flaško, pa eno kapico, pa AM in instant čaj od HIPPA, pa je šlo 30eu.

Bom šla jutri v lekarno vprašat za kaj bi mi priporočali.
Ja to mi je pa znano ko greš neki mal kupit potem pa še neki, pa še neki pa se hitr nabere pa grejo evrčki.

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 501
21.10.2008 20:33:47   
tilči
Danes je klical bratranec od user posted image  in nas povabil, da naj v nedeljo pridemo pogledat novorojenčka. Tako da ne bom žlehtuser posted image , ko sem rekla, da bom šla pogledat še isti dan, ko bosta prišla domov, tako  kot so oni že prvi dan celo popoldne viseli pri nasuser posted image
Danes mi je sodelavka prinesla za Nejca polno oblačil in to ravno za zimo, tako da se bo lahkko brez skrbi valljal po snegu, če ga bo kaj.user posted image  Lani smo mu kupili sanke, potem pa jih še sprobat nismo mogli

Neposredna povezava do sporočila: 502
21.10.2008 20:34:59   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Čau mačkice sem glih iz B se mi je žleza za ušesom vnela in so mi naredil cel halo k so mislil da je okužba že na kosti.Dobila klimicin in medrol ter ketonal svečke in tablete k res tko boli,da mi ni za žvet.Zjutri tud male nisem mogla poštimat jo je moj lubi,sam je skoz neki žnedral ker ko je on zaspan je tečen.user posted image

Trenutno sem pri mami ko pridem domov in dam malo spat pa obljubim da bom kej pokomentirala,hvala vam vsem za podporo in vzpodbudne besede,rada vas imamuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 503
21.10.2008 20:35:48   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: ****

****: ne štekam tvojega vprašanjauser posted image Sem blonduser posted image

Ja blond si.

To da me ne vabis je bila sala... jaz bi namrec s takim veseljem prisla na cajanko in na klepet...

In mi kar solze stopijo na oci ko se spomnim mantove in tebe ter ostalih...

Ja miška, pol bo pa treba na avion , pa via Europauser posted image Sicer pa verjamem, da boš prišla kdaj k men na čajanko.

anitka: žal sva bili totalno raztreseni in Gal se ni dal user posted image  Veš naša korenčkovga soka tudi ne mara, je pa pojedla z veseljem frutkovo kašico koren-jabolko. Men tud korenčkov sok bljakkkkkkkkkk. Ko sem bila še mala, sam baje full tega soka stankala in sem bila vsa rumena. So mislili,da imam zlatenco, je bl pa korenčkov sok(dvojniA) krivuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 504
21.10.2008 20:39:55   
Anitka

anitka: žal sva bili totalno raztreseni in Gal se ni dal user posted image  Veš naša korenčkovga soka tudi ne mara, je pa pojedla z veseljem frutkovo kašico koren-jabolko. Men tud korenčkov sok bljakkkkkkkkkk. Ko sem bila še mala, sam baje full tega soka stankala in sem bila vsa rumena. So mislili,da imam zlatenco, je bl pa korenčkov sok(dvojniA) krivuser posted image

A si ji dala prej samo jabolko in nato naslednji dan vse skupaj? Bi jaz tudi to probala pa ne vem, če že kar lahko dam kombinacijo, ker smo doslej probali le korenčka.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 505
21.10.2008 20:49:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

A si ji dala prej samo jabolko in nato naslednji dan vse skupaj? Bi jaz tudi to probala pa ne vem, če že kar lahko dam kombinacijo, ker smo doslej probali le korenčka.

Jest mislim da lahko daš.

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 506
21.10.2008 20:50:49   
Anonimen
Ojoj sm dala prekmal potrdi. Anitka če ni imel nobene reakcije na korenčka daš lahko sedaj oboje,pa če bo kej bo to od jabolja,čeprov mislim da ne bo nobene reakcije

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 507
21.10.2008 20:58:44   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Ne, najpej sem ji dala domač spasiran korenček 2 dni, pa ga ni marala prav preveč, pol sem ji dala pa kar kašico jabolko -koren. Če bi bila reakcija, bi bila itak na jabolko, ker koren je bil OK. Je bilo pa vse ok.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 508
21.10.2008 20:58:58   
Naty*
Punce mene je pa ob 20.00 presenetil klic in sicer od Žanove pediatrinje. Jo je zanimalo, kako je po Ranitalu. Morm rečt, da tako skrb redko srečaš. No in ko sm ji povedala, da podnevi sicer je boljše, noči so pa še zmer s krči je predlagala, da sva en teden na Allernovi in če bo boljše mamo klinični dokaz, da je alergija in bova dobila Allernovo na recept. Če ne bo boljše, bo potrebno narediti pa še druge preiskave, zakaj ga boli trebušček.

U glavnem sm mogla pohvalit, ker sem res prijetno presenečena, da se je tako zavzela user posted image .

No držte pesti, da bo tud danes noč brez krčev. Nočko!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 509
21.10.2008 21:04:13   
katy82
Punce a veste da mi je oteklina že skor zginla tale medrol ful nuca,tud ne boli me več-ketonal je zakonuser posted image user posted image user posted image

Danes je mala drnjohala celo noč-sem ji ob devetih dala kašico,mleka ni hotela in je spala od pol desete do šeste zjutrejuser posted image user posted image user posted image Zdej pa že od pol osme drnjoha k sem jo kopala in sem jo namakala pol ure da se je zbrcala in zmatrala pa zgleda to nuca.Sem ji pa v kašico vmešala piškotek in je pohamsala k norauser posted image

Kasso ja boga tvoja mala so se mi naježle kocine,sam da je vse v redu.Sem pogledala slikice joj kake angelčke maš ti,mala je tko kjut,da bi jo kr pojeduuser posted image

Anitka mali je pa pravi falot,a boš pol jutr jabolčka dala?

Tilči kako je mali užival v vrtcu?A bo še šel al ga je minil?

Špelina sam da je velika pika boljše,bo pa imela ornk dopust,a ste dognali kaj je bilo,viroza kej druzga?Tole z avtom je pa res podenuser posted image

Kodrana jutr resno močno stiskamo pestke za vaju s Taro,če ne boš morala na internet mi javi na mobitel kaj je,veš da bomo vse komaj čakale da zvemo kaj jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čmrlika dej povej kaj ti je P natresla,me prav zanima kake so kej smernice

Nia čestitke za 5 mesecevuser posted image

Jana  a na plavanju ga je mali mal biksal pravš,ja sej mal pa mora a ne?Jst komi čakam da našo malo fračo in fračmana odpeljemo v dolenjske,mi je všeč k ni nobene gužve tko da je tud mir

Hijenca no sam da si se pozdravla,kaj pa če so bli živci k si skoz za vse sama,glede občutljivosti je pa tko da če ti ne boš gledu na svojega otroka ne bo noben drug,žalostno ampak tko pač je.Jst sem tud za take stvari občutljiva v določenih stvareh pa nočem nč komplicirat,pač kokr kdouser posted image A si ti pisala da daješ v mleko piškotke?Kaj narediš da se ti čist stopijo?

Bobika zate sem pa prav vesela da ste boljše,jst sem moji dajala kašice pač sem gledala da niso ble pregoste pa je čist lepo papala,smo pa rable dva tedna da smo ornk osvojile žličko

**** boga Samia je pa tko bog s temi okužbami,pošiljamuser posted image user posted image user posted image zanjo in user posted image zate,da se čimprej pocajtate

Estrella madonca naslednjič se pa tud jst povabm k tebi na pijano nevesto,me pa veseli,da ste se naklepetale,upam da bom naslednjič zravenuser posted image Lahko ti posodim pumpico,če hočeš k je nova,sva kupla dve,eno navadno in električno pa nisem obeh uporabljala

Naty mali bo ziher šarmer,bo imel do prvega leta več izkušenj z ženskami kot kak 20 letnikuser posted image user posted image user posted image A da ma še kar krčke pa to ne moreš verjet,če boste meli pa vsaj mleko na recept je pa tud neki,da ga ne kupuješuser posted image Svaka čast P za skrb.

Midve mava pa jutri P in 2.pikico,upam da v redu prestaneva

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

Neposredna povezava do sporočila: 510
21.10.2008 21:05:21   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Punce mene je pa ob 20.00 presenetil klic in sicer od Žanove pediatrinje. Jo je zanimalo, kako je po Ranitalu. Morm rečt, da tako skrb redko srečaš. No in ko sm ji povedala, da podnevi sicer je boljše, noči so pa še zmer s krči je predlagala, da sva en teden na Allernovi in če bo boljše mamo klinični dokaz, da je alergija in bova dobila Allernovo na recept. Če ne bo boljše, bo potrebno narediti pa še druge preiskave, zakaj ga boli trebušček.

U glavnem sm mogla pohvalit, ker sem res prijetno presenečena, da se je tako zavzela user posted image .

user posted image user posted image  Tale dr.Čukova po prijetno presenečauser posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 511
21.10.2008 21:09:31   
Anonimen

O super pediatrinja, takih pa res ni velik user posted image user posted image user posted image user posted image .
Že držimo pesti za noč brez krčev.

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 512
21.10.2008 21:13:46   
Anonimen
Katy82 super da si bolje.

Kasso te slikce sm pa že vidla,nisi novejših dala ane?

Aja Kodrana sm mogla na facebooku mal razmišljat kdo je touser posted image ,pol sm pa slikco vidla sm pa vedlauser posted image

(odgovor članu katy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 513
21.10.2008 21:20:49   
Soncnica Sandra ***
Dober večer vsem skupaj!

Evo sem se prenehala mulit in prišla nazaj na RR.
Evo mi je prav žal, da sem danes zamudila "čajanko" in babji čvek pri Estrelli.
Sem čakala GLS hitro pošto, pa so me tako raz.pič.k.a.l.i, da bi bi bilo bolje, če bi se čez hrib zapeljala k Estrelli na kavico, vsaj ne bi pi.č.k.a.r.i.l.a še cel popoldan po bajti .

IZVIRNO SPOROČILO: tilči
sem obupala nad tvojimi kavicamiuser posted image .Dobro da je Špelin@ priletela z avtomatomuser posted image
Ali greš kaj na otvoritev Planet Tuša v Kranju?

Če misliš jutri, potem je odgovor NEEEEEEEEEEEEE user posted image , ker se mi ne da gužvat. Sem rekla mojemu, da bova šla po novem letu, ko ne bo več gužve, samo se bojim, da ne bom zdržala do takrat user posted image .
Kaj pa ti, greš kaj?

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Kakšni sekreti od folka so na Porscheju v LJ - niti za njihov lasten denar jim ni mar!!!!!!!! Minilo je eno leto, odkar smo kupili Fabio na principu pol zdaj, pol čez eno leto. In ti dripci so pozabili poslati ku.r.č.evo položnico, zato je moral user posted image  zdajle na vrat na nos k njim po položnico, ker jutri drugače sploh ne bi mogli registrirat avta!!!!!!!! Že lani se mi je en dre.k.ač tam zasral do amena, ker nas je hotel odret pri zavarovanju, ampak sem ga za.je.bala, zdaj pa se spet kaže njihov sloves... Ma da moraš dobesedno prosit za položnico, prosit, da jim lahko plačaš...  user posted image

Joj Špelin, ti pa imaš ves čas pestro, še bolj kot jaz user posted image
UPam, da boste vse čim prej uredili.

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 514
21.10.2008 21:24:41   
Soncnica Sandra ***

user posted image user posted image user posted image user posted image  takih zdravnikov je pa res malo, lahko rečem premalo user posted image user posted image user posted image
Bova z Manco držale pesti za tvojega Žankota!!!!!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 515
21.10.2008 21:36:44   
sesil
dober večer

sem na hitro preletela dogajanje zadnjih 2 dni. najprej hvala za čestitke naši 5 mesečnici. je bla full vesela, za rojstni dan pa jo je mama peljala plavat. Aneja je zelo uživala in definitivno ponovimo. Kopalke sa pa prav seksi - mislim une od Aneje. Moje so še malo velika cifra...user posted image
danes sem spet cel dan zabluzila, sem bila na obali in žal zamudila čvek pri Estrelli. no, vidim da vam je blo prav fanj. jutri pa jaz nimam kaj delat....a jutri ni nobenega čveka?
kasso, sem kar obstala ob vašem neljubem dogodku. ma sam da se je dobro izteklo.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 516
21.10.2008 21:41:57   
sesil
špelin, ta je pa smešna, da moraš za položnico prosit. čeprav na koncu si pa razkurjen, ker ta neplačana položnica  dela same probleme. si jim mogoče namignila, da naj ti jo oni plačajo? user posted image pomoje bi jo z veseljemuser posted image . avto 50% gratis.

naty, držim pesti da bo prespana noč. sej za tolažbo, jaz tudi vstajam non-stop.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 517
21.10.2008 22:17:38   
Soncnica Sandra ***
Evo jaz se poslavljam in grem v mižale Manci družbo delat!!!

Lahko noč vsem skupaj!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 518
21.10.2008 22:22:05   
katy82
A že vse pančate al House-a gledate?

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

Neposredna povezava do sporočila: 519
21.10.2008 22:39:13   
sesil
kadar pridem jaz na rr se nič ne dogaja.user posted image
če me pa ni, je pa tu cel panj.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 520
21.10.2008 22:39:49   
sesil
ah, grem še jaz se stiskat

nočko

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 521
21.10.2008 23:10:58   
Anonimen

Nic od tega...

Hvala za skrb... tamala je bolje in res ima Skrlatinko.user posted image

(odgovor članu katy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 522
22.10.2008 6:57:36   
Soncnica Sandra ***
Dobro jutro mamice in hroščki!

Danes pa ne bom kuhala kavice in bom rajši počakala na postrežbo, da mi ne bodo slikice s5 čudežno izginile user posted image

Evo takole pa vam moja Manca sporoča, da je čas da vstanete:
t9uijtt62223fv5vccc467kfntsddffggeerer55r6tmn vb  bvffhnmnjnnnnnnnnnnnnnnnnnnn             zfuuzwt user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 523
22.10.2008 7:01:35   
Soncnica Sandra ***

Midve z Manco sva bile v krtovi deželi, moj dragi je pa fuzbal gledal

IZVIRNO SPOROČILO: sesil

kadar pridem jaz na rr se nič ne dogaja.user posted image
če me pa ni, je pa tu cel panj.

Sesil e mi zdi, da imava podobne težave user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ****

Hvala za skrb... tamala je bolje in res ima Skrlatinko.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Samio, da se čim prej pozdravi!!!!!!!!!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 524
22.10.2008 7:35:25   
tilči
Dobro jutro, zame še bolj user posted image  jutro!

Ne vem ,kdaj bo cvergel začel malo bolj spati. Saj, ko bi pojedel in zaspal nazaj, ni panike, tako pa še jamra, pa cvili...Ko pa je končno zaspal, je bil pa Nejc žejenuser posted image

Naty...user posted image  za pediatrinjo. Takih je pa malo.
Katy.... Nejc gre z veseljem v vrtec, domov gre pa še rajšiuser posted image . Včeraj mislim, da je bilo kar hudo, čeprav ni vzgojiteljica nič rekla.Samo sem po Nejcu sklepala, ker je kar letel po štengah in me objemal, kar ni njegova navadauser posted image .
Super, da ti zdravila pomagajo
SS..tudi jaz se še ne grem drenat
Sesil in Jana...user posted image  za plavanje
****..user posted image  da se Samia čimprej pozdravi

Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

plača dipl. ekonomista
livia

Koliko imate plače dipl. ekonomisti z delovno dobo od 5 do 10 let? Mislim na neto plačo brez malice in prevoza.

pod 900€ (41%)

900-1000€ (15%)

1000-1100€ (15%)

1100-1200€ (8%)

1200-1300€ (5%)

več kot 1300€ (16%)

Število vseh glasov: 386

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!