katy82
|
Punce a veste da mi je oteklina že skor zginla tale medrol ful nuca,tud ne boli me več-ketonal je zakon Danes je mala drnjohala celo noč-sem ji ob devetih dala kašico,mleka ni hotela in je spala od pol desete do šeste zjutrej Zdej pa že od pol osme drnjoha k sem jo kopala in sem jo namakala pol ure da se je zbrcala in zmatrala pa zgleda to nuca.Sem ji pa v kašico vmešala piškotek in je pohamsala k nora Kasso ja boga tvoja mala so se mi naježle kocine,sam da je vse v redu.Sem pogledala slikice joj kake angelčke maš ti,mala je tko kjut,da bi jo kr pojedu Anitka mali je pa pravi falot,a boš pol jutr jabolčka dala? Tilči kako je mali užival v vrtcu?A bo še šel al ga je minil? Špelina sam da je velika pika boljše,bo pa imela ornk dopust,a ste dognali kaj je bilo,viroza kej druzga?Tole z avtom je pa res poden Kodrana jutr resno močno stiskamo pestke za vaju s Taro,če ne boš morala na internet mi javi na mobitel kaj je,veš da bomo vse komaj čakale da zvemo kaj je Čmrlika dej povej kaj ti je P natresla,me prav zanima kake so kej smernice Nia čestitke za 5 mesecev Jana a na plavanju ga je mali mal biksal pravš,ja sej mal pa mora a ne?Jst komi čakam da našo malo fračo in fračmana odpeljemo v dolenjske,mi je všeč k ni nobene gužve tko da je tud mir Hijenca no sam da si se pozdravla,kaj pa če so bli živci k si skoz za vse sama,glede občutljivosti je pa tko da če ti ne boš gledu na svojega otroka ne bo noben drug,žalostno ampak tko pač je.Jst sem tud za take stvari občutljiva v določenih stvareh pa nočem nč komplicirat,pač kokr kdo A si ti pisala da daješ v mleko piškotke?Kaj narediš da se ti čist stopijo? Bobika zate sem pa prav vesela da ste boljše,jst sem moji dajala kašice pač sem gledala da niso ble pregoste pa je čist lepo papala,smo pa rable dva tedna da smo ornk osvojile žličko **** boga Samia je pa tko bog s temi okužbami,pošiljam zanjo in zate,da se čimprej pocajtate Estrella madonca naslednjič se pa tud jst povabm k tebi na pijano nevesto,me pa veseli,da ste se naklepetale,upam da bom naslednjič zraven Lahko ti posodim pumpico,če hočeš k je nova,sva kupla dve,eno navadno in električno pa nisem obeh uporabljala Naty mali bo ziher šarmer,bo imel do prvega leta več izkušenj z ženskami kot kak 20 letnik A da ma še kar krčke pa to ne moreš verjet,če boste meli pa vsaj mleko na recept je pa tud neki,da ga ne kupuješ Svaka čast P za skrb. Midve mava pa jutri P in 2.pikico,upam da v redu prestaneva