|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del
21.10.2008 11:07:22   
Čmrlika
Špelin@ so te pa konkretno raz...piz...dli, ha? Ker tole pa ni samo valjar user posted image
user posted image user posted image user posted image
Jaz bi itAK znorela! user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 451
21.10.2008 11:10:13   
špelin@
kasso, lepo pozdravi GoYo user posted image  Itak sta ona in Skye samo kdaj na temi dvojčkov, verjamem, da za kaj drugega že zmanjka časa user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 452
21.10.2008 11:11:34   
špelin@
Čmrlika, valjar je za njih premalo... user posted image Poleg vsega je user posted image  še ful zatelefonaril po mobitelu, ker so si ga tam kar podajali in je komaj prišel do odgovorne osebe, pa še iz službe je moral, kar pomeni, da bo spet dlje časa delal... Ma bom šla tja, ko bo vse poravnano, in jim še 1x še 100x bolj glasno je.ba.la mater, kot sem jim že lani!!!!!!!!! Banda ušiva, zahojena, nesposobna user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 21.10.2008 11:15:11 >

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 453
21.10.2008 11:16:25   
jana81
ojla

mi smo nazaj s plavanja..naš mali se je prvih 10 minut držal kot gospod, sam gledal je, pa ne da bi se mal razmigu, ko sem mu pa dala igračo, je blo pa čist kontra..

zdej pančka..
vaj zdaj se naj naspi, ker ponoči ga je od 00. naprej sračkal z zbujanjem, sem posledično malo fuč.

ste tolk naklofale da sem že pozabla kaj sem hotla komentirat.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 454
21.10.2008 11:21:19   
eole
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Sem pozabila prej omenit, kaj sem spet slišala od pediatrinje o GH...jao spet tolko nasprottujočih mnenj in nasvetov...če kateraa želi povem...drugače ne bom odpirala že prežvekanih debat user posted image   

povej.. mi še nismo začeli

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 455
21.10.2008 11:32:26   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: eole

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Sem pozabila prej omenit, kaj sem spet slišala od pediatrinje o GH...jao spet tolko nasprottujočih mnenj in nasvetov...če kateraa želi povem...drugače ne bom odpirala že prežvekanih debat user posted image   

povej.. mi še nismo začeli

jst sem tud firbčna...

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 456
21.10.2008 11:32:52   
hijenca
Halo!

Videm, da naju z Vidkom nihče ne pogrešauser posted image user posted image . Ja ja, ker preveč lepo spi moj fant, pa naju ne pogrešate. user posted image  danes spal do 9.30, jupiiii, pa to od 22. zvečer.user posted image

Drugače sma vredu, mama se je porihtala, nimam več letanja na wc, HB.

kasso HB, da se je tako dobro izteklo. Jaz se tudi tega najbolj bojim, ko sma s tamalim pri babici, pa če sta nečaka tam, ker ta mali nečak je pravi razbojnik in skoz okoli Vidka leče, se tudi bojim, da mu bo kdaj na glavi pristal. Jaz se najraje kar umaknem s tamalim, pa čeprav vem, da ga v vato ne morem zamotat in da se še prehitro kaj zgodi. Sem pač zelooooo občutljiva, kaj se Vidka tiče. Se vidi, da je moj prvi otrok in, da bi ga res v vatico zamotala, če bi šlo. Mame pač.

Zdaj pa kuham za tamalega krompirček z mešano zelenjavico.

čmrlika a bova midva še pred snegom prišle na kavico???user posted image  Pa Anitka, bi ti prišla kaj bliže Mariboru, drugače pa sem jaz skoraj vsako soboto v Lenartu, to soboto ne bom, ker moja mama praznuje RD, drugače pa podpiram lenobo mojega user posted image , ki že 2 mesca elektriko vleče, pa še sedaj niti nabavil ni kablov. 3-je električari v družini, pa še zdaj niso začeli elektrike vlečt. Lenščine, jaz pa sem si že kuhinjo izrisala.

Grem pogledat, kaj lepega ste napisale.
Pri nas se ni nič treslo.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 457
21.10.2008 11:43:25   
Anitka
Hja torej bomo jutri začeli pa s cvetačo, pa da vidimo kaj bo gospodič porekel na touser posted image user posted image Mislim, da se bo še bolj kremžil. Morda pe še ni pripravljen za GH. Bomo videli, pa tudi mudi se nam ne. Potem bo pa na vrsti jabolko in banana.

Tilči lepo, da se dobro privajate na vrtec in user posted image user posted image user posted image za vzgojiteljice.

Eole držim pestke, da se nadležnega prehlada čimprej znebite.

Kasso a res? Potres je bil?? Ja sicer pa trenutno sprobavamo Hippov sokec.

Barbaw midva sva še čisto na začetku z GH in sem začela s korenčkom. Pa user posted image user posted image user posted image za Majino kakanje.

Čmrlika blagor vam, da imate sončka.Mi smo še vedno v megliuser posted image user posted image Gal pa tečkast ko maliuser posted image Pa napiši o GH.

Hijenca lahko bi se zmenili za kakšen čvek, še pred snegom.

Nia user posted image user posted image user posted image user posted image za 5 - mesečnico.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 458
21.10.2008 11:47:08   
špelin@
Anitka, pri cvetači zna biti še večji odpor user posted image  Pa ne zato, ker mali ne bi bil pripravljen na GH, ampak ker je sama po sebi nagravžna (se je treba navadit okusa) in še smrdi. Nobena od mojih dveh punc je ni marala, šele zdaj jo jesta - no, za malo jo moram zakamuflirat (beri: stlačit med pire krompir user posted image ). Jaz sem malemu dala za poskusit sladko repico - čisto natur zdušeno in mu je šla v slast. Cvetače mu raje še ne dam user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 459
21.10.2008 11:52:00   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Anitka, pri cvetači zna biti še večji odpor user posted image  Pa ne zato, ker mali ne bi bil pripravljen na GH, ampak ker je sama po sebi nagravžna (se je treba navadit okusa) in še smrdi. Nobena od mojih dveh punc je ni marala, šele zdaj jo jesta - no, za malo jo moram zakamuflirat (beri: stlačit med pire krompir user posted image ). Jaz sem malemu dala za poskusit sladko repico - čisto natur zdušeno in mu je šla v slast. Cvetače mu raje še ne dam user posted image

Ja si mislim, da bo še bolj bljekuser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 460
21.10.2008 11:55:33   
špelin@
Ma moram sem gor prilepit - a ste slučajno videla temo od ****? KLIK
Saj ni res, pa je! Res hudoooooo user posted image  Pa ko je mala taka luštna punčka user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 461
21.10.2008 12:16:29   
barbaw
špelin@ jaz sem se tudi nehala sekirat, ko me kdo vpraša za Majo alli je punčka ali fantek. user posted image  Sine je bil pa vedno punčka, ker je imel ful las, pa ne predolgih in nikoli seveda ni bil v roza, ampak nevtralno ali modro oblečen. Jaz sem se že sprijaznila s tem, da mora tudi glup folk živet. Kaj čmo.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 462
21.10.2008 12:16:49   
suzy85
eno vprašanje: evi moram kupiti zimskega pajaca, pa ne vem kam se splača it pogledat.
hijenca in ostale mogoče veste kakšna je ponudba v h&m in c&a v MB v mestu? v europarku mi h&m ni preveč všeč, v mestu pa že dolgo nisem bla!
kaj pa v celju? jana mogoče kaj veš, kam se splača it pogledat?

ja, moram pohvalit našo mišiko! v nedeljo zvečer je sama zaspala v svoji posteljici. user posted image  no, sj včeraj je tudi sama zaspala, ampak v najini postelji! user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 463
21.10.2008 12:17:51   
barbaw
Anitka vem, da sta komaj začela z Gh, samo jaz sem Maji že drug dan dala nekaj zraven jabolka, ker se je tako zmrdovala, da je nisem hotela silit z enim okusom. Če pa sta že tri dni dala skozi, pa probaj s čim drugim.

suzy nimam pojma kakšna je ponudba. user posted image  Imam vse potrebno doma še od prej. Drugače pa tudi meni osebno HM v Europarku ni všeč. Vem, da je imel Aladin nedolgo nazaj nekaj kombinezončkov, ki so bili všečni. Tisti na Gosposki.

< Sporočilo je popravil barbaw -- 21.10.2008 12:19:31 >

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 464
21.10.2008 12:31:54   
kodrana
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Ja si mislim, da bo še bolj bljekuser posted image user posted image user posted image

koelgica mi je zadnjič rekal, da mala najraje papca cvetačo. ?! naši ni blo do sedaj nič kaj preveč ušeč vse kar je gostega. mogoče, pa še ni ready?!

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 465
21.10.2008 12:44:21   
Anitka
Aleluja sončekkkkkkkkkkkkkkkkuser posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 466
21.10.2008 13:34:53   
kasso
pri nas še vedno megla user posted image

ja, cvetačo tudi mojadva nista marala kaj preveč. Prej sem dala Varji v njeno kašico (dm ovo) tudi tri žličke frutka marelica hruška in je s takim užitkom pojedla.user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 467
21.10.2008 14:04:46   
hijenca
suzy glede na to, da imaš deklico, imajo v h&m in c&a kar izbiro. Je pa res, da je h&m v mestu dosti boljše založen. V c&a, pa moraš pravi trenutek zraven prit. Ker ko dobijo robo, tudi takoj gre. Slišala sem, da ob ponedeljkih robo dobijo in tudi v torek, najkasneje v sredo jo razgrabijo. Drugače pa lahko v MB pogledaš še v KIK in v Qlandiji se je odprla ena nova trgovina NKD (nekaj takega) in tudi imajo stvari za otroke. Pa cene niso pretirane.

< Sporočilo je popravil hijenca -- 21.10.2008 14:07:03 >

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 468
21.10.2008 14:22:00   
bobika
oj.
Hvala vam za podporo user posted image
Ja, danes je že bolje. Pride in gre.
Si velikokrat preberem listek na vratih hladilnika, ki ima tako pomembno sporočilo:
"Lepo ravnajte s svojimi otroci, saj bodo oni vam izbirali dom za ostarele user posted image "

Moj Anže pa ne mara banane user posted image . Ne vem, če mu samo danes ni bilo do nje ali bo tako naprej. Sem mu danes jo prvič dala zmešano z jabolkom in je kr špukal oz. delal brrr, da je vse špricalo po kuhinji user posted image .
Jabolko je že tri dni full lepo jedel. Tako, da ne vem. Bom jutri poskusila s kupljenim bananinim sokom, morda mu bo bolj tekoče bolj všeč.

Meni je patronažna rekla, da naj kar s kašicami začnem in ne s sokci. Pri manci sem s  sokci. Pa me zanima kako ste oz ve to delate? Je redka kašica morda še vseeno pregosta za naše papavčke?

moram iti me že gnjavijo, kak se jaz zraven spravim je že vse narobe user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 469
21.10.2008 14:46:29   
Anonimen
Kasso:

Joj, cist sem bila paf, ko sem prebrala kaj se je pripetilo, no se dobro, da je imelo srecen konec. Ma ce se se ne vem kako trudis in pazis na otroke se vedno lahko kaj zgodi.
Samo da sta obe Varja in Petja uredu. In by the way Gasper sploh ne zgleda kot puncka, zelo lep fantek je.user posted image user posted image

Spelina: Upam, da bo tvoja pupa kmalu uredu. Pa ze ves kaj ima?? Moja je tud bolana, kar sploh ni cudno.
Pred parimi dnevi so bile 4 zlahtnice tukaj in so preslinile tamalo tako, da jo se umivat ne bi bilo treba zvecer. user posted image user posted image  Dej lubcka meni, pa se meni pa se uni teti pa se tej teti... ma nej grejo vse v tri pisane marjetice s tem kusvanjem!!!user posted image

No cez dva dni je tamal zbolela za eno bakterijo saj ne vem niti kako se rece, povzroca pa visoko vrocino , vneto grlo in pa srbece madeze po telesu...
In pazi to doba od stika pa do tega da zbolis je ravno 2 dni!!! Sedaj je tud mojemu jasno, da je to kusvanje pa cist adijo...
Sedaj se pa spet jeb.em z antibiotikom, ker tamala nikakor noce pozret nicesar cesar se ona odloci da ne bo. Pa ima antibiotik, pa se ene kapljice za srbecico.. se dobro da so vsaj za vrocino svecke izumili...

Pa tud tisti trik z brizgo in trdim prijemom ter zamasenim nosom ne pali...Niti podkupovanje niti lepa beseda niti grda. Ce Samia rece NE je Ne...
Ko da mi ni dovolj da imam deca ki je trmast , a je treba da se otrok podeduje to lastnost... sej pravim naj gre vse v tri pisane marjetice...

Eh, no sej se mi ne da vec pisat... problemi, problemi...pa saj imam Allaha in to me drzi pokonc da furam, drugace bi ze vse nekam poslala.

No sam tok upam da je tvoja mala bolje.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 470
21.10.2008 14:58:25   
kasso
****, a misliš na škrlatinko user posted image . Po dveh dneh od okužbe se najprej pojavi visoka vročina, boleče grlo, potem izpuščaji po telesu in malinast jezik. Če je to, mora dobiti antibiotik, ker nezdravljena lahko pusti trajne posledice. Sem se lih zanimala, ker razsaja v vrtcu. No, na srečo je pri nas nimamo. Kušvanje..ja tudi meni gre, sploh pa dojenčka. 
Ja, sem se konkretno ustrašila v soboto. Zdaj vem, da se lahko kaj na hitro zgodi, tudi če izgleda vse ok, se pri otrocih na hitro kaj obrne, sploh pa pri Petji, ki je en živec zadnje čase.

Aja, šele zdaj vidim, da si napisala, da ima antibiotik user posted image

< Sporočilo je popravil kasso -- 21.10.2008 15:00:24 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 471
21.10.2008 15:21:14   
Anonimen
Škrlatinka????

Kako se pa to po anglesko rece, da poklicem in vprasam ce je to to???

Ima vse znake samo malinastega jezika pa nima...Ima pa antibiotik in pa se ene kapljice za srbecico...

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 472
21.10.2008 15:26:15   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: ****
Škrlatinka????

Ima vse znake samo malinastega jezika pa nima...Ima pa antibiotik in pa se ene kapljice za srbecico...

Scarlet fever.

Za Samio: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 473
21.10.2008 15:28:43   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Škrlatinka????

scarlet fever

špelina, si me prehitelauser posted image
****, važno je, da ima antibiotik, pa ne bo nič narobe. Upam, da se čimprej pozdravi.

< Sporočilo je popravil kasso -- 21.10.2008 15:30:09 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 474
21.10.2008 15:30:26   
Estrella*
scarlet fever= škrlatinka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena, ki otrokom prinašajo srečo v življenju
Starši si najbolj od vsega želimo, da bi bili naši otroci srečni v življenju. Nekateri celo verjamejo, da k temu lahko p...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Ime za deklico
lenika

Katero ime vam je najbolj všeč?

Ajda (20%)

Žana (8%)

Zoja (24%)

Lana (34%)

Tjaša (14%)

Število vseh glasov: 531

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!