hijenca
|
Halo! Videm, da naju z Vidkom nihče ne pogreša . Ja ja, ker preveč lepo spi moj fant, pa naju ne pogrešate. danes spal do 9.30, jupiiii, pa to od 22. zvečer. Drugače sma vredu, mama se je porihtala, nimam več letanja na wc, HB. kasso HB, da se je tako dobro izteklo. Jaz se tudi tega najbolj bojim, ko sma s tamalim pri babici, pa če sta nečaka tam, ker ta mali nečak je pravi razbojnik in skoz okoli Vidka leče, se tudi bojim, da mu bo kdaj na glavi pristal. Jaz se najraje kar umaknem s tamalim, pa čeprav vem, da ga v vato ne morem zamotat in da se še prehitro kaj zgodi. Sem pač zelooooo občutljiva, kaj se Vidka tiče. Se vidi, da je moj prvi otrok in, da bi ga res v vatico zamotala, če bi šlo. Mame pač. Zdaj pa kuham za tamalega krompirček z mešano zelenjavico. čmrlika a bova midva še pred snegom prišle na kavico??? Pa Anitka, bi ti prišla kaj bliže Mariboru, drugače pa sem jaz skoraj vsako soboto v Lenartu, to soboto ne bom, ker moja mama praznuje RD, drugače pa podpiram lenobo mojega , ki že 2 mesca elektriko vleče, pa še sedaj niti nabavil ni kablov. 3-je električari v družini, pa še zdaj niso začeli elektrike vlečt. Lenščine, jaz pa sem si že kuhinjo izrisala. Grem pogledat, kaj lepega ste napisale. Pri nas se ni nič treslo.