Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* jana: a si že prebolela 30eu ? neeeee, sem tk jezna ko ris...ponavad se nama to zgodi, ker hitiva z nakupom. uuu, jaz sem se pa že davno nehala sekirat in bit jezna za take stvari...tako pač je v danem trenutu, pa itak ne morem vedet, kaj se bo dogajalo. Midva sva pa mela srečo...v ponedeljek sva spraševala , pa so rekli, da nama bodo barvo probali poiskat ali naročit potem so drugi dan klicali, midva pa naslednjega šla tja...ko je bla že klub cena , poleg tega so ga najprej dviginili za 5 eurov potem pa spustili iz 154 na 130 banda! sem jim rekla da sem to opazila, pa se je prodajalka delala noro...pol pa je pokazala malo podrajsan razt stol, in mi ponudila popust, sem rekla ja še nekaj ga boste dali glede na tistih dvignjenih 5 eurov... je nardila potem ceno na 120 € Urinska vrečka-valda da nisem vredu nardila ,ampak sem bla pohvaljena da je dobro nameščena...se je pa odlepla kljub temu, da sem na total suho in brez kremice zalepla Ampak zdaj vem kako, mi je pokazala, in je ful enostavno. meni je sestra v ambulati dala napotnico za laboratorij in rekla, da naj doma lepo lovimo urin in da ga moram enkrat pred dopolnjenim 6. mesecem prinesti. Mogoče veš koliko stane en tak foto session? 40€ Hvala vsem za pestike, tokrat ni pomagalo... Je jokcala, ko so ji jemali kri, pa tudi pri ceplenju, ampak se je pa hitro pomirila, niti minuttko ni trajalo Ima pa super kri, je zdrava moja ribica, kot prava ribica,tudi tisto kar ji tu in tam hrope ni kao nič ,se pa vidi, je ugotovil ati, da je zadnji mesec bolj malo spala, ker ni dost zrasla Nova dolžina 65 cm, 7410 g, OG42,opkoša 42,naslednič posvetovalnica čez tri mesece 19.1.09
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|