kasso
|
Dobro jutro, včeraj zvečer sem preletela, kar ste pisale čez vikend, a mi ni uspelo prav nič komentirat, ker sta tamaladva lezla po meni, kasneje pa je moj okupiral računalnik. Od sobote zjutraj smo bili brez neta, tel in siol tv ja, ker je šla vtičnica, tako, da jo je včeraj telekomovc menjal in zdaj dela V soboto zvečer smo imeli nezgodo, ker je Petja s stolom vred padla Varji na glavico, medtem ko je le ta ležala v ležalniku. Tako, da je naslonjalo, ker se je Petja očitno preveč naslonila, padlo direktno Varji na čelo, k sreči ima samo buškico, ki je že skoraj izginila. So tudi slikali glavo in ni bilo nič počeno, pa ker ni bruhala in ni bila v nezavesti, nismo ostali v LJ, ampak so nas poslali domov na opazovanje oz. smo dobili navodila, na kaj vse moramo biti pozorni. Domov pa smo prišli ponoči in je bila Varja tako utrujena in bi spala in spala, a jaz pa sem jo mogla budit vsaki dve uri in gledat, če je vse ok. No, zdaj je nevarnost, da bi bilo kaj narobe mimo, tako, da če bo želela spat čez dan več kot dve urci, jo bom končno pustila , ampak ne verjamem. Sem pa končno prodala moj avto, kam drugam, kot v Bolgarijo , tako da tega ni več pri hiši. En je do konca tedna v popravilu, z drugim pa so se moji odpeljali, tako da sem odrezana od realnega sveta in sem le na virtualnem . Tako da žal danes ne morem v Godovič. Če pa bo katera v PO, je lepo povabljena k meni na kofe.
|