|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del
20.10.2008 22:08:51   
tally
ma ne moj je glih pršu iz službe pa se mal pogovarjava.........

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 401
20.10.2008 22:09:44   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

no pol grem pa spat. In dobila tretjo zvezdico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

NOČKO

user posted image user posted image user posted image Nočko

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 402
20.10.2008 22:10:41   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: tally

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

ojej, če boste vozile za edinaos, pol boste ravno do kosila pri nasuser posted image Joke, saj ne vem kako fura edinauser posted image Ves ta čas odkar jo poznam nisem vidla kako vozi avto?Hmmm..........čudno.

saj pravim punce jutri ste ga najeb...čkale, moj pravi, da mi bo plačal 10 ur vožnje, ker moja vožnja je katastrofa.............

estrella: če iz Logatca štartamo okrog 10h obljubim, da bomo do 14h pri tebiuser posted image

Hm potem si bom jaz dala kakšen sendvič v torbo da ne bom bila lačnauser posted image user posted image user posted image . Hecam se jaz bi tut mogla začet mal vozit zdej je že 3 leta odkar se nisem vsedla za volanuser posted image .

Ati to resno???????????????Se hecaš, a neuser posted image

Jaz moram rećt, da brez avta mi je kot brez spodnjih gat. Si ne predstavljam brez, ker to bi mi bilo isto, kot da bi bila ujeta v kletki. Mi predstavlja neke vrste svobodo.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 403
20.10.2008 22:11:00   
Anitka
Čvekice jaz grem pod tuš in pančat, ker bom čez kakšne 3-4 ure že prvič auf.user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 404
20.10.2008 22:14:46   
Estrella*
nina7:user posted image user posted image user posted image  za 3tjo zvezdico. No, si vidla, da je blo en dva tri.......
Jaz tud grem v mižakleuser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 405
20.10.2008 22:26:59   
špelin@
Špelin@: kako ti verjamem, da si sita vsega. Po tem kar se vaši družinici dogaja z zdravjem, čudno, da še tako odlično funkcioniraš. user posted image Za čvek pri men bo še dovolj prilike, jana se nekaj najavlja, pa še kako bomo nakantal skup, pa bo. Se že veselim. Do takrat pa velikoooo zdravja in mirnih živčkov.

Ma funkcioniram navzven ok, samo sama sebi sem že v napoto... Pa še zredila sem se nazaj za 2 kili v zadnjih 2 tednih... user posted image  Ni sicer sile, ampak sem ful jezna, ker vem, da to nikamor ne pelje in moram resno delat na sebi. Z energijo sem pa ravno toliko nad nulo, da otroke poštimam, user posted image  in sebe pa zapostavljam...
nina7, user posted image  za tretjo zvezdico.

No, ve greste spat, jaz pa oprane štumfe obešat user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 406
21.10.2008 7:27:59   
jana81
dobro jutro vsem ...

mi smo zgodni bili, Nejc se je začel tak smejat, da sem se mogla vstat.

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

zdej mam končno čas čvekat , ko sem sama, pa upam da bo kera gor.

mi smo tu, samo tebe niuser posted image

user posted image  je pršu lubi domov, pa sem se šla crkljat... mam opravičeno ?user posted image

no midva z Nejcem greva pa zdej počas atija pelat v službo, pol pa plavat..user posted image

ve pa fajn čvekajte....

< Sporočilo je popravil jana81 -- 21.10.2008 7:28:50 >

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 407
21.10.2008 7:28:52   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Špelin@: kako ti verjamem, da si sita vsega. Po tem kar se vaši družinici dogaja z zdravjem, čudno, da še tako odlično funkcioniraš. user posted image Za čvek pri men bo še dovolj prilike, jana se nekaj najavlja, pa še kako bomo nakantal skup, pa bo. Se že veselim. Do takrat pa velikoooo zdravja in mirnih živčkov.

Ma funkcioniram navzven ok, samo sama sebi sem že v napoto... Pa še zredila sem se nazaj za 2 kili v zadnjih 2 tednih... user posted image  Ni sicer sile, ampak sem ful jezna, ker vem, da to nikamor ne pelje in moram resno delat na sebi. Z energijo sem pa ravno toliko nad nulo, da otroke poštimam, user posted image  in sebe pa zapostavljam...
nina7, user posted image  za tretjo zvezdico.

No, ve greste spat, jaz pa oprane štumfe obešat user posted image

Žalostno a jaz se lahko tudi pod to podpišem, le da sem se zredila ne samo za 2kg user posted image

Dobro jutro!

Jaz čakam Aljo, da se podoji, ker me zize že pošteno skelijo, ona pa kar še spančka. Sem se pa zbudila okoli 3h in nisem mogla zaspati nazajuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 408
21.10.2008 7:37:17   
Soncnica Sandra ***
Dobro jutro vsem skupaj!!!!

En kup dišečih kavic. Upam da vsaka najde kaj zase

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 409
21.10.2008 7:38:02   
Soncnica Sandra ***
grrrrrrrrrrrrrrrr ni slikeuser posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 410
21.10.2008 7:39:07   
Soncnica Sandra ***
Upam da tale bo, čeprav jih je blo prej fuuuuuuuul več

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 411
21.10.2008 7:40:02   
Soncnica Sandra ***
Zdej se grem pa mutat ker nmi noče slikice pripopat

ajde         user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 412
21.10.2008 8:03:58   
Naty*
Jutro! Kljub včerajšnjemu slabemu dnevu, je danes lepo jutro user posted image ! user posted image  je nehal matrat, Žan je pa spal včeri od 20.00 do 1.45, sva se podojila in naprej do 4.00 pa pol do 7.00 user posted image . Ko sm vidla kolk je ura, ko sva se prvič dojila sem kar vedela, da bo boljša noč. Nobenga zvijanja, nobenih krčev, joka, želje po dojenju user posted image . Sm že tolk navajena bedet, da kr nisem mogla zaspat pol nazaj, mende še od šoka mal user posted image .

kaj mu pa je? zakaj bruha?

Od bolečin pa tablet verjetno. Ko sm mela js napad ledvičnega peska, sem tud ful bruhala. Pa verjetno špelin@ ti tudi? Tko da ja res je....fuuuul boli.
špelin@ ja ful je bil bogi včeri, ampak se je ponoči umiril in je dons vredu. Ma pa napotnico za UZ trebuha in gre zdej en dan, dons pa še k svoji zdravnici. Upam, da bo zdej vredu, ko se je umirilo.

No kasso bi rada prišla, pa nima avtauser posted image , ss in sesil obveznosti, user posted image naty ima bolnika domauser posted image Skratka upam, da srečno prispete ostaleuser posted image

Naty pride, ker je šel bolnik v službo user posted image ! Pa ne bomo se zgubile, ker si upam trdit, da bom našla potuser posted image (upam, da se ne motim user posted image )

Anitka pri nas je zmeri pestro user posted image . Ko se neki zrihta, se pa neki druzga začne! Ja za nedeljo mam pa še zmeri high hopes user posted image !

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 413
21.10.2008 8:20:54   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Današnja noč je bila spet ena bolj nemirnih user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*
Od bolečin pa tablet verjetno. Ko sm mela js napad ledvičnega peska, sem tud ful bruhala. Pa verjetno špelin@ ti tudi? Tko da ja res je....fuuuul boli.
špelin@ ja ful je bil bogi včeri, ampak se je ponoči umiril in je dons vredu. Ma pa napotnico za UZ trebuha in gre zdej en dan, dons pa še k svoji zdravnici. Upam, da bo zdej vredu, ko se je umirilo.

Stiskam pestke, da bo minilo in ne bo treba nič posebnega ukrepat. Drugače naj pa fajn opravi na UZ in pri svoji zdravnici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Estrella*: user posted image user posted image user posted image

jana81, uživajte na plavanju - saj gre aurora28 tudi, ne?

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 414
21.10.2008 8:41:15   
Anonimen
Dobro jutro,

za mano je tudi grozna noč. Mi je ob 4h zjutraj ratalo tako slabo, da sem mislila da bom umrlauser posted image , še zdaj mi je fuul slabo, nimam ne vročine ne nič, to mi nikakor ni všečuser posted image . Danes grem definitivno v lekarno, hmmmmm si lahko prestavljate po kajuser posted image .

nič se moramo počasi začeti rihtat za kofetkanje

lep dan vam želim

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 415
21.10.2008 8:44:42   
Anitka
Jutro!

No po včerajšnjem mirnem dnevu smo imeli pa noč bolj nemirnouser posted image user posted image user posted image Se je Gal prvič zbudil že kar ob pol enih, nato ob dveh, pol štirih in nato ob pol sedmih, nakar je zaspal še tja do 8.20. Bomo vidli kaj bo prinesel današnji dan.

Nina7 user posted image user posted image user posted image user posted image za 3.user posted image

Naty fino, da je z bolnikom boljeuser posted image user posted image user posted image Pa pridno se načvekajte.

SS kje so kavice?user posted image user posted image

In Estrella je Alja že vstala?

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 416
21.10.2008 8:45:50   
Anitka

Dobro jutro,

za mano je tudi grozna noč. Mi je ob 4h zjutraj ratalo tako slabo, da sem mislila da bom umrlauser posted image , še zdaj mi je fuul slabo, nimam ne vročine ne nič, to mi nikakor ni všečuser posted image . Danes grem definitivno v lekarno, hmmmmm si lahko prestavljate po kajuser posted image .

user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 417
21.10.2008 8:55:15   
Anitka
Ja kje ste čveke??user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 418
21.10.2008 9:06:14   
špelin@
Dobro jutro,

Boga revica user posted image user posted image user posted image user posted image

Anitka, jaz sem tukaj user posted image  Druge čveke so pa očitno že na poti do Estrelle*, smrk...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 419
21.10.2008 9:08:26   
špelin@
Svojeglava, javi se!!!! Kako kaj, preseljenci? user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 420
21.10.2008 9:12:03   
Anitka
Ja zgleda, da so res vse odpeketale čvekatuser posted image user posted image

Pri nas pa je še zmeraj taka grda meglauser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 421
21.10.2008 9:13:17   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
Pri nas pa je še zmeraj taka grda meglauser posted image user posted image

Pri nas se že začenja pooooočasiiiiii dvigovat, upam, da je nad to meglo sonček user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 422
21.10.2008 9:16:23   
Anitka
Tudi jaz upam, da se za njo skriva sonček, da bova šla z Galom po spanju vennnnn.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 423
21.10.2008 9:24:45   
špelin@
Evo, punce, tu imate avtomat za kavo in še kaj, pa si postrezite, meni se danes ne da kofeta kuhat user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 21.10.2008 9:30:36 >

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 424
21.10.2008 9:25:36   
kasso
Dobro jutro,

včeraj zvečer sem preletela, kar ste pisale čez vikend, a mi ni uspelo prav nič komentirat, ker sta tamaladva lezla po meni, kasneje pa je moj user posted image okupiral računalnik. Od sobote zjutraj smo bili brez neta, tel in siol tv ja, ker je šla vtičnica, tako, da jo je včeraj telekomovc menjal in zdaj delauser posted image

V soboto zvečer smo imeli nezgodo, ker je Petja s stolom vred padla Varji na glavico, medtem ko je le ta ležala v ležalniku. Tako, da je naslonjalo, ker se je Petja očitno preveč naslonila, padlo direktno Varji na čelo, k sreči ima samo buškico, ki je že skoraj izginila. So tudi slikali glavo in ni bilo nič počeno, pa ker ni bruhala in ni bila v nezavesti, nismo ostali v LJ, ampak so nas poslali domov na opazovanje oz. smo dobili navodila, na kaj vse moramo biti pozorni. Domov pa smo prišli ponoči in je bila Varja tako utrujena in bi spala in spala, a jaz pa sem jo mogla budit vsaki dve uri in gledat, če je vse ok. No, zdaj je nevarnost, da bi bilo kaj narobe mimo, tako, da če bo želela spat čez dan več kot dve urci, jo bom končno pustila user posted image , ampak ne verjamem.

Sem pa končno prodala moj avto, kam drugam, kot v Bolgarijouser posted image , tako da tega ni več pri hiši. En je do konca tedna v popravilu, z drugim pa so se moji odpeljali, tako da sem odrezana od realnega sveta in sem le na virtualnem user posted image . Tako da žal danes ne morem v Godovič. Če pa bo katera v PO, je lepo povabljena k meni na kofe.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Imena, ki otrokom prinašajo srečo v življenju
Starši si najbolj od vsega želimo, da bi bili naši otroci srečni v življenju. Nekateri celo verjamejo, da k temu lahko p...

Prvi UZ v nosečnosti
MioBambino

V katerem tednu (primer:7 2/7 je 8.teden) ste imele prvi UZ v nosečnosti, da se je že videl srček?

5 (13%)

6 (13%)

7 (19%)

8 (29%)

9 (12%)

10 ali več (14%)

Število vseh glasov: 219

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!