Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 20.10.2008 19:06:47
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 AAAAAAAAAA Gaja se je pa zdele prvič obrnila na trebuh AAAAAA pridna Gaja, . Mi smo še kr na hrbtu.
< Sporočilo je popravil tally -- 20.10.2008 19:07:05 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 20.10.2008 19:11:46
|
|
|
|
Anonimen
|
[/quote] A bi bila tak srček? Ja lahko me pripelje. Kdaj pa? [/quote] Ej ne vem še, se morm še z Edino zment. Računi tm nekje od 8:30-9. Se še zmenmo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 20.10.2008 19:12:39
|
|
|
|
Anonimen
|
joj kok sm smotana dons s temi okvirčki
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 20.10.2008 19:31:55
|
|
|
|
Anitka
|
Eh Kodrana ti moški nam včasih dvigujejo pritisk. Naš Gal je pa danes precej znosen. Mogoče zaradi korenčkovega soka . Pa danes je bil kar štirikrat pokakan. Sem pa danes tudi vse cunje zlikala , jutri pa pride gospa, ki mi pomaga pri čiščenju tako, da bo spet vse tipi top Punce jaz bi tudi čveeeeeeeekala. Nia a se bova kaj vkratkem dobile? Nina7 za Gajin obrat na bušija. Hitro po fotoaparat.
< Sporočilo je popravil Anitka -- 20.10.2008 19:38:33 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 20.10.2008 19:45:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 A bi bila tak srček? Ja lahko me pripelje. Kdaj pa? Ej ne vem še, se morm še z Edino zment. Računi tm nekje od 8:30-9. Se še zmenmo superca smo dobli še eno čvekico go go tally ja Ok babnce a se zmenimo ob 10h v Logatcu? Ali pa ve povejte, meni je itak vseeno nina ti me sam pokliči ko štartate
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 20.10.2008 19:47:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana joj, jaz nekaj napišem..pol me pa ni.. ja, Tara ej že cel dan tuk sitna in non-stop nerga. to me pa tuk ob živce spravla, ko skos skos neki. in me prov v depro vrže. dobr, da je zdele ati pršu, da sm mal izpregla. pa še prej sva se spričkala. ko pa je tuk nepremišljen včasih. dvakrat bo treba tehničnega plačat, zaradi te njegove nepremišljenosti. punce moje tuk sm slabe volje, da kar grem.. grem likat, da se "ohladim". kodrana pri nas je situacija čisto enaka sitna ceeeeeel dan
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 20.10.2008 19:51:51
|
|
|
|
Estrella*
|
nina7; za Gajo, a vidiš, da so Aljine petkove demonstracije pomagale anitka: kako lepe slikce Gal je prav simpatičen ko papa koenčkov sokec. A ti bi čvekala, ja kaj za si tako daleč doma???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 20.10.2008 19:53:58
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: kodrana joj, jaz nekaj napišem..pol me pa ni.. ja, Tara ej že cel dan tuk sitna in non-stop nerga. to me pa tuk ob živce spravla, ko skos skos neki. in me prov v depro vrže. dobr, da je zdele ati pršu, da sm mal izpregla. pa še prej sva se spričkala. ko pa je tuk nepremišljen včasih. dvakrat bo treba tehničnega plačat, zaradi te njegove nepremišljenosti. punce moje tuk sm slabe volje, da kar grem.. grem likat, da se "ohladim". kodrana pri nas je situacija čisto enaka sitna ceeeeeel dan Pa kaj je to z našimi babnicami? Emilija je danes eeeeextra sitna upam da jutri ne bo taka . Cel dan je vriskala, ne jokala, vriskala, po moje jo je cel blok slišu, pa še ponoči se je skos neki zbujala do 00.00 se je trikrat zbudila za dudico ob 03.00 za jest pa ob 06.00 za jest . To ji ni čisto nič podobno. Pa če bi vsaj pojedla porcijo, ona poje 60-80ml in zaspi kot top. Upam da bo nocoj kaj bolje spala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 20.10.2008 20:00:31
|
|
|
|
Naty*
|
Punce hvala za pestke. Moj je sicer doma, ampak ful bruha in ful ga boli . Jutr ne gre na šiht, tko da tud js ne grem čvekat, ker ga bom mal crkljala doma. Sem se pa zmenila, da gremo v nedeljo na biomagnetno . Ženska je bla po telefonu slišat ful vredu. Drugače je zdravnica splošne medicine, ampak prakticira še to poleg službe. Bom poročala kako bo, je rekla, če sem mela js slučajno glivice med nosečnostjo in da bi lahko bila alergija na kandido. Da so črevesni krči ponavadi znak te alergije in da je precej pogosta... no bomo videli.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 20.10.2008 20:03:53
|
|
|
|
tally
|
Naty bogi tvoj ti ga le pocrkljaj. Pa upam da boste v nedeljo zvedli kaj matra Žana.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 20.10.2008 20:32:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Eh Kodrana ti moški nam včasih dvigujejo pritisk. Naš Gal je pa danes precej znosen. Mogoče zaradi korenčkovega soka . Pa danes je bil kar štirikrat pokakan. Sem pa danes tudi vse cunje zlikala , jutri pa pride gospa, ki mi pomaga pri čiščenju tako, da bo spet vse tipi top Punce jaz bi tudi čveeeeeeeekala. Nia a se bova kaj vkratkem dobile? Nina7 za Gajin obrat na bušija. Hitro po fotoaparat. Anitka vidm da Galu tale korenček še vedno ni všeč - Ma sm šla po kamero, pa ni več hotla . EDina ja tm nekje,te bom poklicala, ko štartam, sam telefonsko mi dej. Kok časa sta pa vidve zadnč rable do mene? Ja, ja EStrella zgleda da so res Aljine demonstracije pomagale , jutr jo bo pa še kej naučila Naty škoda,da te ne bo. Fajn cerklaj tvojga. Tally a te jest jutr pokličem ene pol ure predn grem?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 20.10.2008 20:39:21
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Tally a te jest jutr pokličem ene pol ure predn grem? Ja lahko. Kje bi me pa pobrala jaz tam nič ne poznam? Mogoče pa bo Alja jutri še Emilijo česa naučila .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 20.10.2008 20:43:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Tally a te jest jutr pokličem ene pol ure predn grem? Ja lahko. Kje bi me pa pobrala jaz tam nič ne poznam? Mogoče pa bo Alja jutri še Emilijo česa naučila . Ma najbolj bi blo v Lukovici da grem pol direkt na avtocesto. Aja dej mi pošl telefonsko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 20.10.2008 20:50:34
|
|
|
|
tally
|
Nina7 imaš ZS.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 20.10.2008 20:59:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Nina7 imaš ZS. Joj sam jest sm res smotana.Sej jo mam. Lahko se pa dobiva v Domžalah pri merkatorju če ti je lažje.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 20.10.2008 21:03:05
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally Nina7 imaš ZS. Joj sam jest sm res smotana.Sej jo mam. Lahko se pa dobiva v Domžalah pri merkatorju če ti je lažje. Ja sej se mi je zdelo da jo imaš . Ja omžalah bi bilo še boljše. Torej merkator Domžale?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 20.10.2008 21:04:31
|
|
|
|
jana81
|
čveke čvekaste, zakaj ste tolk da drugem koncu ?? jst bi sicer juti prišla zraven, samo imava z Nejcem plavalni tečaj dopoldne.. tak da naty ti kr pocrkljaj možeka, jst pa pošiljam za oba, Jureta (btw ma lepo ime, kot moj brat) in Žana. no Nejca sem uspavala, kok je hecn ko je že čist na koncu pol mi začne godit noter v ramo, in pol kr vem, da ga bo za 5 sekund zmankal. no upam da spi vsaj do polnoči. Sva pa še kr sama, ker je ati šel laminat polagat enmu frendu, pa ga še dolgo ne bo zdej vas razumem vse, ki ste občasno same. estrella veš sem se odločla da bi rada v živo vidla tvojo hiško, tak da ko bo mal več časa, se bom kr sama najavla edina ti pa povej svoji princeski, da če bo sitkala jo bo Nejc v roke prijel zdej mam končno čas čvekat , ko sem sama, pa upam da bo kera gor.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 20.10.2008 21:14:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Tally no te bom poklicala ene pol ure predn grem od doma, računi okrog pol devetih,tm nekje. Jana škoda da ne boš mogla pridt,maš pa zmer neki
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 20.10.2008 21:29:52
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Tally no te bom poklicala ene pol ure predn grem od doma, računi okrog pol devetih,tm nekje. Jana škoda da ne boš mogla pridt,maš pa zmer neki ma če zberete ravn torek, sreda,četrtek, petek mam čas...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 20.10.2008 21:30:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 EDina ja tm nekje,te bom poklicala, ko štartam, sam telefonsko mi dej. Kok časa sta pa vidve zadnč rable do mene? kaj pa vem, kako urco zihr v glavnem ne pozabit izvoz Logatec
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 20.10.2008 21:31:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Tally no te bom poklicala ene pol ure predn grem od doma, računi okrog pol devetih,tm nekje. Jana škoda da ne boš mogla pridt,maš pa zmer neki ma če zberete ravn torek, sreda,četrtek, petek mam čas... smotka, kaj nisi prej rekla bi se potem za petek zmenile. No potem pa se vidmo naslednji petek kje imaš slikce z abrahama?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 20.10.2008 21:33:42
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 EDina ja tm nekje,te bom poklicala, ko štartam, sam telefonsko mi dej. Kok časa sta pa vidve zadnč rable do mene? kaj pa vem, kako urco zihr v glavnem ne pozabit izvoz Logatec ma moraš vedeti, da je ful lilo in nisva mogle normalno vozit. No ko se boste zgubile, pa pokličte
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 20.10.2008 21:34:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Punce hvala za pestke. Moj je sicer doma, ampak ful bruha in ful ga boli . Jutr ne gre na šiht, tko da tud js ne grem čvekat, ker ga bom mal crkljala doma. Sem se pa zmenila, da gremo v nedeljo na biomagnetno . Ženska je bla po telefonu slišat ful vredu. Drugače je zdravnica splošne medicine, ampak prakticira še to poleg službe. Bom poročala kako bo, je rekla, če sem mela js slučajno glivice med nosečnostjo in da bi lahko bila alergija na kandido. Da so črevesni krči ponavadi znak te alergije in da je precej pogosta... no bomo videli. kaj mu pa je? zakaj bruha?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 20.10.2008 21:35:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Tally no te bom poklicala ene pol ure predn grem od doma, računi okrog pol devetih,tm nekje. Jana škoda da ne boš mogla pridt,maš pa zmer neki ma če zberete ravn torek, sreda,četrtek, petek mam čas... Ma škoda da nisi prej povedala, bi se zmenle za kšn drug dan
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 20.10.2008 21:35:14
|
|
|
|
katy82
|
Čer mačkice hja kaj naj rečem ko ima mlade jih ima velik.Bla sem pri G ki me je pregledala in mi odsvetovala kako leto imet še kakega in mi dala tabletke da bom imela navidezen ciklus ker so moji jajčniki čist v piz.di po domač povedan.Moram se prijavit tudi endokrinologu da dobim nazaj terapijo ,če se nočem naprej redit. Moram mal pojokcat k mi gre tole vse skup že tolk na jetra da vam ne morem opisat. Komentirala bom jutri k res nimam volje pa še moj je tolk paf da ga moram nujno mal potolažt,nočko lubice moje,pa čimveč spanca
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?