|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del
2.11.2008 8:59:09   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: ****
Me pa se neki zanima, ce ni prevec osebno:
A imate ze vse nazaj ta rdeco?? ( ciklus)

ob polnem dojenju sem jo dobla 5 mesecev po porodu! user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
2.11.2008 8:59:35   
Estrella*
Mi smo se stiskali na 42m2 + mama in je šlo. Tako, da kvadratura ni ovirauser posted image

suzy: jaz poznam Aptamil in meni osebno ko sem ga probala smrdi, novslscs ner poznsm, poznsm ps HIPP in ts mi je bomba okusen, bi gas še sama pocuzala mal.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
2.11.2008 9:01:01   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

ob polnem dojenju sem jo dobla 5 mesecev po porodu! 

Tvoja je vsaj 5m čakala, mene je obiskala po 4t, to pa je zauser posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
2.11.2008 9:03:12   
Estrella*
Joj, kake budaleštine pišemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3829
2.11.2008 9:04:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

****, nate sem pa včeraj cel dan mislila in kaj te muči. Jaz ne vem, če bi bila tako korajžna, da bi napraila tak korak in se preselila v tujino in to še v popolnoma drugačno kulturo. Če bi se, pa najbrž bi se sprijaznila in se prilagodila. Upam, da boš čimprej iz te krize in ugotovila pravo mero, da boš brez sekerancije živela v Egiptu.user posted image

Men je drugace Egipt vsec... moj problem je samo to da sem 4 leta zivela v svojem svetu...in pa med visoko izobrazenim in precej open mind folkom...

Sedaj pa ko sem prisla nazaj sem kot strela iz jasnega dozivela nekaj situacij , ki so me totalno sesule in kot bi trenil postavile v realnost. Ker je zraven se moj moz po mojem mnenju precej narobe ravnal..me je to se bolj razocaralo.
Ker sem ugotovila, da je kljub vsemu bolj "njihov" kot nas. Ne vem kako bi se drugace izrazila...

No sedaj imam nenadoma opravke z vsem zivim, z ljudmi ki v meni prvic v zivljenju vidijo tujko/tujca ( sej tud televizije nimajo) in potem si znate predstavljat kako to gre...da o navadah ki so popolnoma skregane z zdravo pametjo in pa kar je najbolj zalostno z Islamom( saj naj bi bil Egipt le islamska
drzava, pa ni niti blizu)

sranje..mi je priklopilo na arabsko od desne proti levi...sam da zrihtam pa nadaljujemuser posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 3830
2.11.2008 9:04:54   
suzy85
ok, kaj delam narobe, da se mi smileyji ne premikajo? tisti iz RR so ok, drugi so pa pri miru user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil suzy85 -- 2.11.2008 9:16:46 >

Neposredna povezava do sporočila: 3831
2.11.2008 9:05:00   
jana81
no mi smo se naspali za silo..sva včeri z lubijem do 2h zjutri gledla filme.. no dons me je pa mali ob 6.10 vrgu v luft...omguser posted image

naš ful čudno spi..jedu je ob 20.30, ob 21h zaspal, se prvič zbudil ob 23h, potem pa šele ob 3h...halo??

zdej pa si grem kavico skuhat, ker mi še ni uspalo, sem se z Nejcem igrala, zdej bi mogu it pa počas spat,pa spet trmari..

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
2.11.2008 9:07:53   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

ob polnem dojenju sem jo dobla 5 mesecev po porodu! 

Tvoja je vsaj 5m čakala, mene je obiskala po 4t, to pa je zauser posted image

se kr navadiš, da ni user posted image . no, zdej bom pa vsaj šla 20. k G, da se za kontracepcijo zmeniva. je bla pri pregledu po porodu ena druga, pa nisma mogle nič dorečt. "se boste s vojo G pogovorile..."

Neposredna povezava do sporočila: 3833
2.11.2008 9:13:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Nina7: no no mislim, da smo vse glih nek tamuser posted image user posted image Našim decom je pa itak krona zrasla na buči od kar so dobili user posted image . Moram pa vseeno razložit, da si ne bo katera napačno predstavljala, jaz sem zelo pridna ženka, od kar sva z mojim skupaj je on edini moški v mojiem življenju, no tudi pred tem ni bilo bistvene razlikeuser posted image user posted image user posted image

S tem se pa strinjam,da jim je krona zrastla odkar so dobili user posted image .

**** jest sm mela zdele že četrto,sam smo tud že 3,5mesecev na flaši.

Ko dajem banano dam zravn še dve namočeni slivi,pa jeuser posted image .
Naša je tud zadnje čase budna pred sedmo,pa ponoč skoz neki jokca,ji morm skoz dudo dajat,ne vem al sanja kej,ker ful nemirno spi.Pa dons nam je spet ( prvič odkar mamo novega) AC piskuuser posted image

Pa dobro jutro vsem. Mi bomo počas šli na kavico potem pa k mojim na kosilouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3834
2.11.2008 9:13:54   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

****, nate sem pa včeraj cel dan mislila in kaj te muči. Jaz ne vem, če bi bila tako korajžna, da bi napraila tak korak in se preselila v tujino in to še v popolnoma drugačno kulturo. Če bi se, pa najbrž bi se sprijaznila in se prilagodila. Upam, da boš čimprej iz te krize in ugotovila pravo mero, da boš brez sekerancije živela v Egiptu.user posted image

Men je drugace Egipt vsec... moj problem je samo to da sem 4 leta zivela v svojem svetu...in pa med visoko izobrazenim in precej open mind folkom...

Sedaj pa ko sem prisla nazaj sem kot strela iz jasnega dozivela nekaj situacij , ki so me totalno sesule in kot bi trenil postavile v realnost. Ker je zraven se moj moz po mojem mnenju precej narobe ravnal..me je to se bolj razocaralo.
Ker sem ugotovila, da je kljub vsemu bolj "njihov" kot nas. Ne vem kako bi se drugace izrazila...

No sedaj imam nenadoma opravke z vsem zivim, z ljudmi ki v meni prvic v zivljenju vidijo tujko/tujca ( sej tud televizije nimajo) in potem si znate predstavljat kako to gre...da o navadah ki so popolnoma skregane z zdravo pametjo in pa kar je najbolj zalostno z Islamom( saj naj bi bil Egipt le islamska
drzava, pa ni niti blizu)

sranje..mi je priklopilo na arabsko od desne proti levi...sam da zrihtam pa nadaljujemuser posted image user posted image

O.k.....

No, skratka ene stvari so me psihicno cist dotolkle in ce ne bi imela res dobrih prijateljev bi koncala ne vem kje...
No zdaj je to za mano in sem se sprijaznila, da je treba stvari sprejet take kot so, kar pa se ne pomeni da bom tudi jaz del tega...

Dober prijatelj,ki zivi na svedskem, tam dela magisterij mi je rekel:

Jaz ko sem prisel sem, sem bil sokiran nad odprto spolnostjo na pol golimi dekleti, alkohol, droge...
Vse to sem sprejel, kar pa ne pomeni, da bom tudi jaz to pocel.

Isto naredi ti v Egiptu... stvari sprejmi in zivi , toda ni ti pa potrebno biti del tega...Potegni iz Egipta tisto dobro drugace bos v 1 mesecu v umobolnici...

In kako prav ima...

Drugace pa kasso:

Tvoj Gasper ... jaz bi ga pa vseeno peljala zdravniku. Morda ima pa kak lazji pretres mozganov??

Za pospravljat pa ne se sekirat....otroci se prehitro zrastejo..Kaj nam bo vse cisto kot v lekarni tako dragocen cas ki bi ga lahko prezivele z otroci pa gre... da o tvojem zdravju ne govorim

Isto velja za spelino... slow down baby.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3835
2.11.2008 9:18:00   
Anonimen

**** a pri tebi je že prišla frendica??

Ne. Ene parkrat sem imela mal rjav flek na gatah....pol pa ni bilo nic...user posted image

Pa bi jo ze prav rada imela user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3836
2.11.2008 9:19:07   
Anonimen

Ne. Ene parkrat sem imela mal rjav flek na gatah....pol pa ni bilo nic...user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3837
2.11.2008 9:19:19   
valentina2006
DOBRO JUTRO...  je pa zuni tak lep user posted image , bo treba maximalno izkorist tak lep dan user posted image

Ste pa že čist v polnem teku... jes sem še čist user posted image ... bom vsen postregla z eno user posted image , če je keri kej zanjo user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
2.11.2008 9:21:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Veš mene j.e.b.e. mal EMŠO tak, da iz te moke ne bo kruhauser posted image Ti se še mlada in imaša vse šanse, pa za več placa tud

Kaksen EMSO????????????? PA KAJ A TI SE IMAS ZE ZA STARO AL KAJ!!!!

ja derem se user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3839
2.11.2008 9:23:09   
barbaw

Hmm Anja sicer fuul uživa v stolčku, samo kar naprej meče igrače po tleh mami pa jih mora pridno pobiratuser posted image , no vseeno bolje to kot da je na rokahuser posted image

Kar navadi se. user posted image user posted image user posted image user posted image

**** user posted image . Bi bilo zanimivo z desne na levo brat. user posted image  Da je tvoj mož bolj njihov kot naš mene sicer ne preseneča, ker je cel dan med takimi ljudmi. da pa te je razočaral, pa lahko rečem, samo da je moj mene tudi, pa me verjetno še bo kdaj.
Jaz vem, da se ti zelo trudiš, tujka gor ali dol, boš imela vsaj svoje otroke razgledane. Navad ljudi pa ne gre spreminjat. Tako kot je, bo verjetno žal ostalo.
Ti se samo trdui, da boš ti imela svoje življenje ali pa vsaj zasebnost tako kot ti hočeš, da boš ostala taka kot si. Če ga boš kaj biksala pridemo pote. user posted image

Sem pa jaz hotel isto Kasso napisat. Vse počaka. Važno je, da se ti ne spotikaš. user posted image  Kaj je bilo Gašperju kaj slabo? Meni niso glih normalne te krvavite iz nosu tolikokrat.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
2.11.2008 9:23:45   
suzy85

pa ne, da jo že pogrešaš! user posted image  
drugače pa, kot so ti že druge napisale: kapo dol. dobra si, da si šla v tujo deželo in tam zaživela polno življenje. vse, ki to storijo, jih občudujem. je pa res kot pravi tvoj prijatelj. sprejeti jih moraš takšne kot so. če jih ne boš, boš škodovala le sebi, ker se oni zaradi tebe ne bodo spreminjali. še vedno lahko v svojem domu uveljavljaš svoja mnenja, saj je tvoj dom. na zunaj bo pa verjetno treba marsikaj spregledat oz. se navadit. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
2.11.2008 9:25:35   
suzy85
naša 2 še kar spita, jst bi pa šla na sončeka!!!

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
2.11.2008 9:25:48   
Anonimen

user posted image user posted image

Ko te moz nima 7 mesecev ob sebi...ratas po 2 mesecih ze utrujen.user posted image

Pa se ko imam ta rdeco se pol ko je konec tak fajn pocutim, tko spucano, ne vem kako naj razlozim no...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3843
2.11.2008 9:27:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

DOBRO JUTRO...  je pa zuni tak lep user posted image , bo treba maximalno izkorist tak lep dan user posted image

Ste pa že čist v polnem teku... jes sem še čist user posted image ... bom vsen postregla z eno user posted image , če je keri kej zanjo user posted image

user posted image

Valentina tole bi pa se jaz pila pa ne pijem kave.... uno zraven na krozniku bi pa itak uzela magla kot bi trenil.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu valentina2006)
  Neposredna povezava do sporočila: 3844
2.11.2008 9:32:48   
valentina2006
 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image vse naj, naj za user posted image mesecev

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3845
2.11.2008 9:32:54   
Anonimen
barbaw in Suzy:

Ja, sedaj je meni vse to jasno... samo prebujenje je bilo pa kar hudo.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3846
2.11.2008 9:34:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image vse naj, naj za user posted image mesecev

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3847
2.11.2008 9:37:55   
Soncnica Sandra ***
Pozdravljene!

Evo, pri nas je tud tak čudovit sonček, da bi šla kar ven, pa ne morem, ker je Manca ravno zaspala.
Je zaspala včeraj okoli 20.30 in pančala donc do 6.15, brez zbujanja, kot prejšnje noči.
Sem ji pa včeraj zvečer začutila "žagico" na spodnji dlesni, tako da mislim, da je zobek, ali pa da je tik pod dlesnijo, samo videte pa ne morem, ker mi mala lumpa ne pusti, da bi pogledala.

No moj lubi je pa zdele na Blegoš "skočil", tako da sem sama. No ja še moja mami je sp. štuku, sam je tud sama, ker je oče šel po gobe. Je včeraj privlekel pol košare jih domov pa je mogu donc spet it user posted image

Sem mislila, da bomo spet kak "maraton udarile". pa vidim da ne bo nič, ker ni nobene tu gor user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
2.11.2008 9:38:10   
Soncnica Sandra ***

Jaz že ja. Mislim, da nekje 3 mesece po porodu, da se je prikazala user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
2.11.2008 9:40:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

No moj lubi je pa zdele na Blegoš "skočil", tako da sem sama. No ja še moja mami je sp. štuku, sam je tud sama, ker je oče šel po gobe. Je včeraj privlekel pol košare jih domov pa je mogu donc spet it user posted image  

gobeeeeeeee ...........jurcki z jajci  

kje naj jih dobim user posted image user posted image user posted image

najej se se zame user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
  Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?