suzy85
|
po dolgem času se spet javljam! mi smo ok, eva je zdrava, mamici pa včasih časa zmanjka za RR. varstvo naša je kar navajena, da jo pazijo tudi drugi. s se itak ful zastopita, večkrat pa je v varstvu tudi pri tašči v spodnjem štuku. pa ne sam za urco, tud cel dan, ko sem v službi, jo je že pazla, pa ni blo nobenih problemov. tud moja mami jo je že pazla, ko je pomagal nekaj delat. pa tud mačeha jo je že mela v varstvu, ko smo mi bli na travniku. jo je blo strah, ker ji je mogla dat za jest, saj je ela slabe izkušnje s svojimi . ta prvi sploh ni hotu flaše pit. šele ko je zaspal, mu je hitr nardila flašo in mu jo v spanju poturla. bil je pa problem, ker če je spil par požirkov preveč al pa da se mu je vmes zaletelo,je že . mušice jih mam v stanovanju že cel teden,pa se jih ne morem znebit! mleko mi smo še kar na melekcu. 13.11. imamo P in pol začnemo z GH. me prav zanima kak bo, če še teh AD3 kaplic ne zna lepo spit! drugače pa pridno je. pri enem obroku mi spije okroh 180ml, ma pa 6 obrokov. morm se pohvalit, ker mi je dans zjutraj spet uspelo napumpat malo več kot 300ml. je blo zdle par dni mal manj, zdej pa se je spet popravlo. ker včasih nimam dovolj mleka za cel dan, ji ponoči dodajam aptamil. počasi mi ga bo zmanjkalo, pa ne vem al naj še eno škatlo kupim 1 al bi lahk že 2? vem, da ste se nekaj pogovarjale glede vonja ali okusa teh mlek. katero je "boljše": aptamil ali novalac? SS luštna je manca. pravi cukrček me pa zanima, kdaj se je manca prehladila? takrat si dobla en kup nasvetov, kako ji pomagat, pa sem si jih pozabla shranit. mi boš malce omilila iskanje. naša 2 še spita, jst pa sem že parajt. morm nahecat, da bomo šli peš na kavico. je tako lepo vreme, da ga je treba izkoristit. popoldne pa gremo k bivši sošolki na obisk, ma tudi že 3 leta starega poba. gremo mal spomine obujat še neki sem hotla komentirat, pa sem pozabla. bom kasnej, ko se spomnim!