|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del
2.11.2008 9:52:45   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image vse naj, naj za user posted image mesecev

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
2.11.2008 10:05:21   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85
SS luštna je manca. pravi cukrček user posted image  me pa zanima, kdaj se je manca prehladila? takrat si dobla en kup nasvetov, kako ji pomagat, pa sem si jih pozabla shranit. mi boš malce omilila iskanje.

Evo ti bom kar skopirala kar sem si dala v word, kar so mi "sotrpinke" na RR napisale:

Soncnica Sandra ***: Upam, da se Manca čimprej poštima ... Če je nosek zamašen - čiščenje s fiziološko (men je dr. rekla,da lahko v vsako nosnico kr po 2 ml fizjološke), mal pustiš in z aspiratorjem vn povlečeš, če ga nimaš bo kihnla in bo kej vn pršlo. Dost nej pije (sej to Manca že itak, če se prav spomnem). Mal naj ima dvignjeno vzglavje, neki ji podložta pod jogi... zadost vlažen zrak, najbolj kr v kopalnco it z njo in nardit fajn vlage not, vrela voda + eterična olja (timijan...). Pol ji pa lahko tud polikaš oz. na nek način segreješ tetra pleničko in ji daš na prsa. Upam, da sem ti vsaj kaj pomagala...

Ko še nisem imela aspiratorja in kreme od Justa materino dušico, sem za Nejca potenstala kamilice na malo olja, zavila v krpo in mu dala na prsa. Samo pazit moraš, da toliko zaviješ, da se ne opeče.To je še staro zdravilo, je mami uporabljala še pri meni in moji sestri

SS: pomaga tudi če naliješ vrelo vodo v bano in zapreš vrata kopalnice, tko da napraviš kot eno savno. To jim malo olajša dihanje. Sicer pa spiranje s fiziološko raztopino.

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
2.11.2008 10:07:17   
Soncnica Sandra ***

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

Tudi z moje in Mančine strani iskrene čestitke!!!!!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
2.11.2008 10:08:51   
Anonimen

no pa se jaz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

polovicko leta je pa ze treba......user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3854
2.11.2008 10:09:03   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: ****

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

No moj lubi je pa zdele na Blegoš "skočil", tako da sem sama. No ja še moja mami je sp. štuku, sam je tud sama, ker je oče šel po gobe. Je včeraj privlekel pol košare jih domov pa je mogu donc spet it user posted image  

gobeeeeeeee ...........jurcki z jajci  

kje naj jih dobim user posted image user posted image user posted image

najej se se zame user posted image user posted image user posted image

****: jaz pa ne maram gob user posted image .
Mi je okus tako user posted image .
Ma če bi ti jih lahko sveže poslala v Egipt, bi ti jih prav rade volje, saj jih imamo čisto preveč doma.

Sem pa za mojega lubija včeraj pripravljala ocvrte "marele", mislim, da se jim pravilno reče orjaški dežnik, pa je prav lepo dišalo po stanovanju user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
2.11.2008 10:14:34   
Anonimen

No moj lubi je pa zdele na Blegoš "skočil", tako da sem sama. No ja še moja mami je sp. štuku, sam je tud sama, ker je oče šel po gobe. Je včeraj privlekel pol košare jih domov pa je mogu donc spet it user posted image  

gobeeeeeeee ...........jurcki z jajci  

kje naj jih dobim user posted image user posted image user posted image

najej se se zame user posted image user posted image user posted image

****: jaz pa ne maram gob user posted image .
Mi je okus tako user posted image .
Ma če bi ti jih lahko sveže poslala v Egipt, bi ti jih prav rade volje, saj jih imamo čisto preveč doma.

Sem pa za mojega lubija včeraj pripravljala ocvrte "marele", mislim, da se jim pravilno reče orjaški dežnik, pa je prav lepo dišalo po stanovanju user posted image

njamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

pa kaj me drazis...user posted image user posted image

eh, pa se smotano ulcus dieto imam...se cokolade ne smem user posted image

Evo v mislih jem s tabo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
  Neposredna povezava do sporočila: 3856
2.11.2008 10:16:28   
Soncnica Sandra ***
Mi smo pa važni, ker je naša Manca ravno včeraj, ko je praznovala 6.mesecev dobila kar dva zobka!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  MI IMAMO PA user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

Ji včeraj sploh nisem mogla videl v usta, ker mi jih je tako zvesto zapirala. No donc ko pa panča, sem ji pa malo šarim po ustih in vidim kar dva zobka, ne samo enega, me je kar presenetilo.

Bravo punca moja!!!!!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 3857
2.11.2008 10:19:06   
Anonimen
SS / Manca:   user posted image user posted image user posted image user posted image  za dva zobka.

Neposredna povezava do sporočila: 3858
2.11.2008 10:19:39   
Anonimen
Tristo kosmatih kaj mi je dolg cajt....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3859
2.11.2008 10:22:34   
Soncnica Sandra ***

men tud. user posted image  pa še lubija ni doma

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
2.11.2008 10:24:21   
Anonimen

Moj pa je...in sam cakam, kdaj mi bo racunalnik okopiral...( sluzbeno)pa se cel dan bo doma user posted image user posted image user posted image .
Je dones brez avta - je na rednem servisu.

Neposredna povezava do sporočila: 3861
2.11.2008 10:27:19   
Anonimen
Nic.. se vidi da je nedelja... se vse cartajo.user posted image user posted image

Mal me skrbi za kasso.

Kasso: ce se slucajno se kaj tukaj prijavis, se enkrat... Dej ti raje pelji Gasperja zdravniku...

pa dones je ne -delja   se pravi ne delas nic...pusti stanovanje... ko se bos spocila bos tud lazje pospravila.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3862
2.11.2008 10:27:34   
Soncnica Sandra ***

Moj pa je...in sam cakam, kdaj mi bo racunalnik okopiral...( sluzbeno)pa se cel dan bo doma user posted image user posted image user posted image .
Je dones brez avta - je na rednem servisu.

Sej moj bo tud do 12h nazaj če bo vse po sreči.
Pol pa upam, da bomo šli po kosilu malo ven, ker smo že en teden sam noter, kar sva ble obe z Manco bolne. Zdele mamo še sonček, sam že nekej oblači in piha user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
2.11.2008 10:29:04   
Anonimen
Nic, jaz se grem mal pod tus... pa tko naprej... da bom lepa za lubija, ko me bo itak cel dan gledal.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3864
2.11.2008 10:29:23   
Soncnica Sandra ***

Nic.. se vidi da je nedelja... se vse cartajo.user posted image user posted image

Ja, da bojo za včerni maraton spočite, za branitev trdnjave!

Čez dan jo morava pa midve same branit user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
2.11.2008 10:33:00   
Anonimen

Ja zdej bos pa sama mal... pa upam da Manca ostane zdrava in da boste imeli lepo dan...

Ves si tesko predstavljam...pri nas je skoz sonce, vsak dan...je kar mal dolgocajtno...

Sem in tja imamo kak pesceni vihar, ker zivim cisto na obrobju Kaira in smo prakticno v puscavi ..morda 2 x ma leto dozivim da za par minut malo poprsi dezek...

Danes imamo 30 stopinj..je prijetno toplo ne prevroce...morda grem pa tud jaz kaj ven z otroci...bomo videli.

No zdej pa res grem....kopalnica prihajam.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3866
2.11.2008 10:37:27   
Soncnica Sandra ***

Ja zdej bos pa sama mal... pa upam da Manca ostane zdrava in da boste imeli lepo dan...

Ves si tesko predstavljam...pri nas je skoz sonce, vsak dan...je kar mal dolgocajtno...

Sem in tja imamo kak pesceni vihar, ker zivim cisto na obrobju Kaira in smo prakticno v puscavi ..morda 2 x ma leto dozivim da za par minut malo poprsi dezek...

Danes imamo 30 stopinj..je prijetno toplo ne prevroce...morda grem pa tud jaz kaj ven z otroci...bomo videli.

No zdej pa res grem....kopalnica prihajam.user posted image user posted image user posted image

****: lepo je bilo klepetati s tabo.
Res da te ne poznam v živo, vendar vem, da si ena čudovita oseba user posted image user posted image user posted image
Jaz si tudi na čase želim, da bi živela kje kdugje, ker tole deževje me enostavno ubija user posted image

No le pejdi se zrihtat za lubija, da boš lepa, jaz pa grem še mal naokoli po RR šmufljat user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
2.11.2008 10:46:43   
Soncnica Sandra ***
Vidim, da ste res vse na sončku al pa južno kuhate. Grem še jaz mal za kosilo pripravit pa cunje pospravit

se beremo

čaooooooooooo

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 3868
2.11.2008 11:16:27   
jana81
mi smo pa hotli it na sprehod, pa je Nejc zaspal.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 3869
2.11.2008 11:23:15   
jana81

user posted image  MAJA ZA 6 MESECEV

< Sporočilo je popravil jana81 -- 2.11.2008 11:24:30 >

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
2.11.2008 11:50:36   
Naty*
Oj punce! No dobr da je nedelje in ne klofate tolk, da se da vse prebrat user posted image ! Sm dolžna en odgovor:

Estrella js Žana dojim čez dan nekak na 2,5 do 3 ure, se prav okrog šestkrat, pa enkrat ponoči. Zvečer dobi poleg dojenja še riževo kašico (okol 100 -120ml) pa zdej sva tri dni jedla korenček (80ml), dons začneva pa z bučko user posted image . Je pa tko, da staršem, kjer sta oba alergika (tud če otrok še ne kaže znakov) svetujejo polno dojenje do šestega meseca, poleg GH pa najmanj 12 mesecev. Glede na to, da ma Žan alergijo, da z mojim mlekom ful dobro napreduje in da bo itak kmal šest, bova do takrat sam spoznavala okuse, pol začneva pa zares user posted image .

Morm pa rečt, da odkar smo odkril na kar je alergičen je pri nas noro user posted image user posted image ! Manj bruha, nima krčev, spi normalno in je ful dobrovoljček user posted image . Zdej pa sam še mal zdržim, pa baje če se pridno držiš alergije itak hitro izzvenijo, tko da sm sigurna, da ko bova že lahko uradno začela z jogurti in skutkami pa kruhom, bo že vse mimo user posted image .
Aja zdele ma pa vaje obračanja nazaj na hrbet, oči ga pa spodbuja user posted image user posted image . Mu kr ratuje, še mal pa se bo kotalil user posted image ....

eole sem prebrala zadnjič tvoj post o zbujanju zarad krčev user posted image user posted image . Verjem, da zelo dobr vem, kako to zgleda in najhujš je, ko si čist nemočen, da bi pomagal svojemu malčku. Js sm res ful vesela, da je nam uspelo in držim pesti, da rata tud teb, kodrani in Tauli.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
2.11.2008 11:50:56   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

user posted image  MAJA ZA 6 MESECEV

podpišem user posted image user posted image user posted image

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
2.11.2008 12:13:59   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi od nas vse naj naj!

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
2.11.2008 12:14:45   
tilči
SS...user posted image user posted image user posted image Manci za dva zobka

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
2.11.2008 12:23:40   
Anitka
Dan!

Pa ve ste res cariceuser posted image user posted image user posted image . Napisale ste toliko v zadnjih dneh, da ne vem kje naj začnem bratiuser posted image user posted image user posted image

Mi smo po starem, ponoči še kar vstajamo in papamo. Uvajamo tudi GH - korenček nam še vedno ni všeč, tudi cvetača neuser posted image user posted image user posted image , jabolko tako tako - ne preveč, banana pa je zakonuser posted image user posted image user posted image

V petek je ati praznoval rojstni dan in smo imeli en piknik, za darilo pa je dobil oddih v Čatežu z Galom in mojo malenkostjouser posted image user posted image .

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?