Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 23:17:01
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* moj je enak. Njegov komentar; a si spet na RR. Bi mu kar nekaj odtrgala Estrella: pomiri se no, a ne veš, da jeza škoduje lepoti. Glede tistega kaj bi ti trgala, pa rajši ne vprašam kaj? Mogoče boš pa še kdaj rabila? Mislim, da se "tisto" v sili lahko tud kje drugje dobi Vsaj vprašanje kontracepcije bi rešila. **** kaj pa če mu cucelj ni všeč? Ali pa hoče na prazno vlečt. Ko bi vsaj minuto lahko vidle v te male glavice, kaj si mislijo, bi nam bilo lažje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 23:18:05
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Pa se eno novo foro ima...noce pit mleka pol mu pa dam flasko pa potegne se zvije da ne bo mu dam dudiko jo slastno vlece pa dudiko zamenjam z flasko in spet ko vidim da bo jok , dam dudiko in tako operiram nestetokrat dokler vsaj 100ml ne stocim vanj... Jaz sem tako menjavala flašo čaja in mleka No HB jo je zaenkrat minilo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 23:18:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: **** Ja sej tvoja razlaga je kar verjetna... dones se mu je full dogajalo... Naši se skoz full dogaja Pri nas pa ne....skoz vec al manj eno in isto... Se vreme je skoz isti...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 23:18:41
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Zdej pa res grem Manci družbo delat v spalnico, zato vam vsem želim eno lepo in mirno noč!!! *NOČKO* Nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 23:18:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Zdej pa res grem Manci družbo delat v spalnico, zato vam vsem želim eno lepo in mirno noč!!! *NOČKO* NOČKO
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 23:18:55
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Zdej pa res grem Manci družbo delat v spalnico, zato vam vsem želim eno lepo in mirno noč!!! *NOČKO* Mirno noč in dobr pančite...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 23:20:41
|
|
|
|
barbaw
|
S takim tempom ne bomo rabile 3 dni.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 23:22:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: **** Ja sej tvoja razlaga je kar verjetna... dones se mu je full dogajalo... Naši se skoz full dogaja Pri nas pa ne....skoz vec al manj eno in isto... Se vreme je skoz isti... Ma veš jest sm taka,da ne morm bit skor nč doma,pol pa skoz lutava okol in se ji skoz neki dogaja,pa zmer je velik folka okol....in je že navajena. Mogoče pa res Omar ni, in če se je dons velik dogajal je mogoče to vzrok
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 23:24:17
|
|
|
|
barbaw
|
Kaj ste šle vse spat? Potem grem pa še jaz.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 23:25:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Jest še nism šla,bom pa šla zdej. Nočko vsem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 23:25:57
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kaj ste šle vse spat? Potem grem pa še jaz. Seznam je zgorja še poln... očitno so vse
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 23:26:23
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jest še nism šla,bom pa šla zdej. Nočko vsem Nočko! Jaz še malo knjigo berem in škilim na TV.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 23:26:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kaj ste šle vse spat? Potem grem pa še jaz. Seznam je zgorja še poln... očitno so vse Ne vem, če ne.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 23:28:08
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jest še nism šla,bom pa šla zdej. Nočko vsem Nočko! Jaz še malo knjigo berem in škilim na TV. Tud mene že moj prganja... bi se rad stisku
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 23:28:47
|
|
|
|
valentina2006
|
Punce, pol se pa tud jest odpravljam ... ... in vsem MIRNO NOČ
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 23:29:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Punce, pol se pa tud jest odpravljam ... ... in vsem MIRNO NOČ Nočko!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 23:31:27
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Punce, pol se pa tud jest odpravljam ... ... in vsem MIRNO NOČ Tudi od mene Nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 23:32:16
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Pa se eno novo foro ima...noce pit mleka pol mu pa dam flasko pa potegne se zvije da ne bo mu dam dudiko jo slastno vlece pa dudiko zamenjam z flasko in spet ko vidim da bo jok , dam dudiko in tako operiram nestetokrat dokler vsaj 100ml ne stocim vanj... E vidiš, tako je začel naš Gregi! Zdaj niti ta fora več ne potegne V momentu, ko zamenjam dudo s flaško in okusi mleko, znori. Nobeno ponavljanje ne pomaga... Če okusi razredčen sok, vleče kot nor. Madona, kako nam kravžljajo živčke... Imam pa danes ful slabo vest, ker se zaradi Gregorjevega tresoritenja nisem popoldne uspela čisto nič ukvarjat s puncama - ta mali sem obljubila karte, ta veliki pa skupno učenje Eh, naj gre vse nekam... No, grem še jaz spat... Nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 23:32:36
|
|
|
|
barbaw
|
Če greste vse grem pa še jaz
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 23:35:02
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** Pa se eno novo foro ima...noce pit mleka pol mu pa dam flasko pa potegne se zvije da ne bo mu dam dudiko jo slastno vlece pa dudiko zamenjam z flasko in spet ko vidim da bo jok , dam dudiko in tako operiram nestetokrat dokler vsaj 100ml ne stocim vanj... E vidiš, tako je začel naš Gregi! Zdaj niti ta fora več ne potegne V momentu, ko zamenjam dudo s flaško in okusi mleko, znori. Nobeno ponavljanje ne pomaga... Če okusi razredčen sok, vleče kot nor. Madona, kako nam kravžljajo živčke... Imam pa danes ful slabo vest, ker se zaradi Gregorjevega tresoritenja nisem popoldne uspela čisto nič ukvarjat s puncama - ta mali sem obljubila karte, ta veliki pa skupno učenje Eh, naj gre vse nekam... No, grem še jaz spat... Nočko Vem, da je hudo ko ne izpolniš kake obljube. Imaš pa krasni punci, ki to razumeta in vesta, da se jima boš oddolžila tako ali drugače. Si samo človek z dvema rokama, tole obdobje pa bo tudi minilo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 2.11.2008 7:26:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro se vidi, da ste včeraj pozno v noč klepetale in zdaj še vse mirno pančkate. Pri nas je bilo katastrofalna noč. Sva z mojim štela smo se od 20h-6h dojili kar 6X , ne duda ne nič ni pomagalo, ko se je zbudila sem jo lahko uspavala nazaj le z dojenjem. Hmm kaj naj komentiram ****: naša Anja že od kar se je rodila, kriči vsaj 20 min predno zaspi, in to do zdaj čisto vsak večer brez izjeme. Je pa res, kot pravi Estrella, ko se ji čez dan več dogaja, zvečer bolj kriči. To me od vsega najbolj utrudi . Nina7: no no mislim, da smo vse glih nek tam Našim decom je pa itak krona zrasla na buči od kar so dobili . Moram pa vseeno razložit, da si ne bo katera napačno predstavljala, jaz sem zelo pridna ženka, od kar sva z mojim skupaj je on edini moški v mojiem življenju, no tudi pred tem ni bilo bistvene razlike Estrella: kako kaže? Naty: potem pridete danes?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 2.11.2008 7:56:15
|
|
|
|
Naty*
|
Jutro! Ampak ve ste res čist nore!!! Sej človk sploh ne uspe prebrat vsega tolk klofate ! IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Naty* 13. decembra stoprocentno!!!! Le glej, da si najdeš varstvo !!! Kaj pa je takrat?A maš rojstni dan? Ne rojstni dan mam sicer 15., takrat je pa en koncert, ki ga nočem zamudit . Luštne nove slikce maš . IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ja čez dan je še šlo, zvečer me je pa orng tiščalo No ko sem prišla dam, je eno spraznila, drugo sem si pa na roke vrgla Sončnica Sandra super, da je Manca boljš ! jana no super, da je Nejcu všeč , a se že sam fura okrog? barbaw torej mormo mi sam še jabolko in breskev osvojit, pa bo isto . Žan se pa obrne nazaj na hrbet sam takrat, ko mu je na televiziji kej zanimivega, drgač mu je pa to čist mim . Estrella ok no za Doro te razumem , ampak sej Tea je pa čist kul ... **** nobenga nasveta glede večernega tuljenja nimam. Sm pa zadnjič nekje zasledila, da majo ene isti primer... Poglej mal, sej mislim, da je nekje tema. Po moje je sam obdobje.. Pri nas HB zaspi zvečer brez problema, sam zmanjka ga, upam, da bo tud ostalo tko. špelin@ upam, da bo Gregi dons kej bolj jedel . Sm ti zs poslala. IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Naty: potem pridete danes? Zaenkrat velja . Se pa itak slišmo pol...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 2.11.2008 8:07:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro, No vceraj nisem kar tako sla brez pozdrava....elektrike nam je zmanjkalo . Pol ob 2h ko je prisla nazaj se mi pa ni dalo spet racunalnik uklapljat... Je pa to full uredu k stroma zmanjka, ker potem nimas res kej delat kot da se stiskas k lubiju...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 2.11.2008 8:11:20
|
|
|
|
Anonimen
|
spelin@: Eh, pa saj si sam clovek...po mojem da punce pa tud razumeta, da trenutno je situacija taka, da enostavno ne zmores vsem ustrezt... edina: Jaz bi tud sla na Merlina
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 2.11.2008 8:14:06
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Dobro jutro, No vceraj nisem kar tako sla brez pozdrava....elektrike nam je zmanjkalo . Pol ob 2h ko je prisla nazaj se mi pa ni dalo spet racunalnik uklapljat... Je pa to full uredu k stroma zmanjka, ker potem nimas res kej delat kot da se stiskas k lubiju... Ja sem vidla, da je zmanjkalo. Se mi je pa čudno zdelo, da se to pr vas tud dogaja špelin@: kako je blo pri vas, je ponoč kaj več jedel? kasso: kako je z Gašperjem?? Jutro! edinaos: velja za dons, pokličem ko štartam Pri nas je bilo mirno do malo pred sedmo. Joj kako men ta ura ne sede Ko bi vsaj malo potegnila, samo pol urce, pa bi bilo čisto drugače. Včeraj so nam naštimal dve novi strani, me pa smo v mižakle skočile Naty: kolikokrat dnevno se pa vidva dojita? In ali že uvajaš ponovno GH??
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?