|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del
31.10.2008 21:27:19   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Smo pa imeli mi probleme v hiši s preveč vlage, a smo to rešili. Zdaj je ravno prav. user posted image

smem vprašat, kako?

S pravilnim oz. zadostnim kurjenjem in klimo, ki vleče vlago iz prostora.

Pri nas to ne bi zaleglo.Ker imamo podkleteno, bi morali hišo rezati in izolirati, kar pa je precejšen finančen zalogaj, tako da je to še v božjih rokah.Najlažje bi bilo hišo prodati in se preseliti,sploh ker so začeli okoli nas na veliko zidati in imamo že celo industrijsko cono. Ko sem se preselila k user posted image , je bil tak blažen mir, saj smo bili čisto sami zraven gozda, sedaj je pa polno objektov

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
31.10.2008 21:29:06   
sesil
tana7, mi smo v hiši in ko kurimo (centralna na drva) je too much suh zrak. nimamo nobenih problemov z vlago. najbolj carsko mi je poleti, ko mam pa hlad v hiši, ker sem v pritličju. pozimi pa gorimo in se sušimouser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
31.10.2008 21:37:09   
tana7

tana kaj pa tiste posode za na radiator v katere naliješ vodo? Vem, da so eni zato dajali mokre cunje na radiator. Vem pa kako je, če je premalo vlage. Mene to ubija. Smo pa imeli mi probleme v hiši s preveč vlage, a smo to rešili. Zdaj je ravno prav. user posted image

ja, je moj že to predlagal kot zadnji izhod - ampak bi morali najt kaj estetskega... v bistvu ne vem, kako točno te zadeve izgledajouser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
31.10.2008 21:43:06   
sesil
tana7, to so samo ene posodice, ki ti visijo na radiatorju. mi jih imamo, ma ni nekega strašnega učinka.

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
31.10.2008 22:08:22   
sesil
no, če ni nobene, pol tudi jaz ne bom visela tu gor.
lahko noč.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
31.10.2008 22:08:54   
Soncnica Sandra ***
Dober večer punce!

Evo na hitro vam sporočim, da je moja Manca že precej boljša user posted image user posted image user posted image . Sicer ima še kar precej zamašenega noska, ampak tudi po razpoloženju je že bolj podobna tisti naši pravi Manci, ki jo poznamo user posted image user posted image user posted image
SEm fulll vesela, da je moja punčka bolje!!!!

Jaz pa sem tudi malce bolje kot prejšnje dni, samo sedaj me je pa še kašelj začel dajat, ampak bo že, samo da se moja punčka pozdravi!!!

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
31.10.2008 22:13:55   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25

Punce a je katera bila v počitniški hiški v Čatežu?Mi se odpravljamo konec novembra pa me mau zanima kako so te hiške?

Jaz sem bila v leseni od LTHja in je bila super, letos pa smo bili v zidani hiški od Mlinotesta in je prav tako super. Obe pa sta imeli še 5 kart za kopanje vključenih

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
31.10.2008 22:14:36   
Soncnica Sandra ***
DARMAR: a vi pa kar dva zobka?!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
31.10.2008 22:55:53   
Anonimen
Danes je pa bolj zatišje tu, hmm ste se le kam odpravile za praznike čvekice.

darmar: user posted image user posted image user posted image za zobka.

Mislim, da bo tudi pri nas vsak čas, Anja ima čisto nabreklo vodeno žagico.

Naty: mislim, da nas tvoja zasledovalka ravnokar bereuser posted image user posted image
Drugač pa super za teden brez krčkov, samo tako naprejuser posted image user posted image

Estrella: ne morem te dobiti na telefon, nimaš kao signala, sms pa tudi kao ne pride do tebe. Skratka itak sem vesela, da si mi nabavla stolček.

Toliko, zdaj pa grem ninat.

lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 3384
31.10.2008 22:59:47   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tilči
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tana7
aja, če katero zanima:
http://www.dnevnik.si/novice/zdravje/1042218042user posted image

O, hudooooooooooooooo, česa vsega se folk ne spomni... user posted image user posted image user posted image
Ej, a mislite, da Pepsi tudi deluje? user posted image user posted image user posted image

probaj, če upašuser posted image user posted image

Rajši ne... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Špelin@: a pokupile pol Graza, se pozna na moji denarniciuser posted image Gor je bila gužva in ni bilo videti, da bi bila kaka finančna kriza. Ljudje so čisto ponoreli. Lušne slikceuser posted image Male sta si vizuelno podobni , le da je mala konkretno bolj popolnjena user posted image . Andraž je dobil tansformerja, kar nisem imela srca, da mu ne bi kaj prinesla. Se je pa zadržal in tud vprašal ni, niti ni šaril po vrečkahuser posted image To je napredek!!!

Pridna mami user posted image user posted image user posted image  Vidiš, kako se je tvojemu sinku pridnost splačala user posted image
Zdaj si pa le fajn odpočij user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***
Evo na hitro vam sporočim, da je moja Manca že precej boljša user posted image user posted image user posted image . Sicer ima še kar precej zamašenega noska, ampak tudi po razpoloženju je že bolj podobna tisti naši pravi Manci, ki jo poznamo user posted image user posted image user posted image
SEm fulll vesela, da je moja punčka bolje!!!!

Jaz pa sem tudi malce bolje kot prejšnje dni, samo sedaj me je pa še kašelj začel dajat, ampak bo že, samo da se moja punčka pozdravi!!!

user posted image  za Manco!!! Ti se boš pa tudi pocajtala in bo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos
Naty: mislim, da nas tvoja zasledovalka ravnokar bereuser posted image user posted image

Če mislim/vidim ta pravo, je itak nonstop tule gor... user posted image

tana7, kaj pa tole: KLIK

Mirno noč želim vsem user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 31.10.2008 23:06:37 >

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
31.10.2008 23:15:55   
valentina2006
OJLA... ko grejo normalni spat... jest pa na RR

darmar: user posted image user posted image user posted image za zobka

Soncnica Sandra ***: user posted image user posted image user posted image za Manco, da gre na bolje.

špelin@: Luštne slikce... tud mi smo bučo nardil, je bla Sara čist navdušena... sam slikala je pa nisem user posted image .

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
31.10.2008 23:27:25   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: kasso
jana81, kje je pa tvoj avatar?

hotla sem slikco zamenjat pa je nisem dost pomanjšala, zdej je pa kr brez ostalo.

aurora lahko se oglasite k meni na kavico, do Celja žal ne bom mogla.

martina ja mogoče pa so res zobki, naš se tud kr v spanju neki pogovarja..user posted image

darmar a kr dva naenkrat ? kot Gal od aurore.user posted image

no mi smo se cel dan potepali, zdej pa Nejček aja pri babici, ker sva midva skočila na eno pijačko, zdej pa čakam da se zbudi da ga odnesem v posteljico še prej pa podojim.Mogoč bo pa danes spal dlje, kot v svoji posteljiuser posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
31.10.2008 23:37:15   
valentina2006
Mamice in hroščki, želim vam MIRNO NOČ...

user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
1.11.2008 5:41:12   
Soncnica Sandra ***
Dobro jutro!

Kaj ni še nobene tu gor? To je pa res čudno user posted image , sem mislila, da ste že vse v polnem poganu user posted image .

Mal se hecam, ker je je tole današnje vstajanje ob 4h čisto vrglo iz tira.
Manca se je zbudla in ne in ne spat naprej. Spila je celo flašo čaja (260ml) pa še kr ne zaspat. POl sva pa vstale, se previele in se je pridno sama zaigrala na pena puzlah, potem pa se je kar naenkrat začela naprenjat, naokrog pa se je začel širit sumljiv vonj user posted image . SEveda se ga je nakidala kot ena tavelika user posted image

NO sedaj pa spet uživa s svojo pikapoko na pena puzlah in se pogovarja sama s seboj-HB se pogovarja vsaj z eno pametno osebo, mami tako ali tako samo bedarije govori user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
1.11.2008 5:42:40   
Soncnica Sandra ***
NO evo, zdej grem pa še mal slikic od Mance dat v album user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 3390
1.11.2008 6:02:37   
Soncnica Sandra ***
Evo slikice so v albumu MANCA-6.mesec. SEm jih pa dala pod "ključ", da ne bo spet kdo kaj naokoli razlagal, kaj je videl na RR. Naty že ve kaj sem mislila user posted image

Ste pa na ZS dobile link, kjer si lahko pogledate slikice, če vaz zanima seveda user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 3391
1.11.2008 6:18:38   
Soncnica Sandra ***
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image       user posted image user posted image user posted image      user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image      user posted image user posted image     user posted image user posted image user posted image     user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image     user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image    user posted image     user posted image    user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 3392
1.11.2008 6:23:20   
Soncnica Sandra ***
Evo tako, moja miška je sedaj omagala in nazaj zaspala, tako da grem še jaz malo user posted image , preden moja Manca spet user posted image .
Potem pa bomo malce user posted image  in se počasi odpravili na en obisk in eno  user posted image .

Grem še mal pančat user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 3393
1.11.2008 7:15:43   
Anonimen
Dobro jutro,

Spelin@: Lusne slikce...user posted image user posted image  Jaz kar pogresam take otrocke...

Sem bila vceraj potem na tistem rojstnem dnevu... ( podrobnosti ne bi pisala, razen ce kero res zanima )In ce ne prej sem se pa vceraj dokoncno zbudila iz pravljice...

vceraj mi je dokoncno kapnilo, da ce se ne vem kako  iscem ne bom nasla ,ker tega enostavno ni. In sicer ni niti ene same lastnosti v ljudeh ki bi bila enaka slovencem ni ene same lastnosti v zivljenju in ne v sistemu in ne v okolici...Skratka sedaj mi je koncno cist jasno da sem na drugem planetu...
Sploh ne vem kaj sem delal 4 leta? A sem bila res tok zaposlena z nosecnostmi in rojevanjem, da je to ostalo tam nekje - nemotece??

In prej ko se sprijaznim, prej se bom pozdravila. Ker prav gotovo ne bom nikoli spremenila vsega okrog mene v situacijo ki mi bo domaca in ljuba..Se pravi se moram ali sprijazniti ali pa spremeniti sama...

Sej vem tezim... ampak res sem imela hudo psihicno krizo... no sedaj se pobiram..

lep dan vam vsem zelim iz toplega Kaira

Neposredna povezava do sporočila: 3394
1.11.2008 7:39:16   
Naty*
Jutro!

Mi smo mal slabo spal zarad prihajajočih zobkov. Se mi zdi, da mi bo enkrat z dlesnimi prst odgriznil tolk grize user posted image . Pa na spodnji dlesni sta se mu naredile bulice, upam da misl tole hitro ven pririnit user posted image ...

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***
 Naty že ve kaj sem mislila user posted image  

Brez skrbi, da vem user posted image ... dej še men pošl link, očitno sm se nekje zgubila user posted image ...
Čestitke Manci za polovičko leta user posted image user posted image user posted image !

edina, špelin@ poročevalske agencije so itak vedno v polnem teku user posted image user posted image !

špelin@ luštkane škratke maš user posted image .

**** a tebe je pa taka kriza zdej zagrablauser posted image ? Sej js sm se zmer spraševala, kako se človek navadi na take razlike, ampak sm bla nekak sigurna, da si se ti že čist. Ma sej bo... sej veš, pridejo dnevi, ko vidmo vse črno, pol se pa popravi user posted image .
Kar se pa tiče lastnosti slovencev, ti pa povem, da bod vesela, da kakšne egipčani nimajo user posted image . Zahrbtnosti in opravljivosti čist sigurno ne pogrešaš!!!!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

Neposredna povezava do sporočila: 3395
1.11.2008 7:43:19   
Estrella*
Jutro!
Alja še spi, seveda me je za kazen zbudila okol 2h, da se je podojila, ker je bila ćez dan prikrajšanauser posted image   No sedaj pa še spi.

****: ravno o tej temi ko si pisala sva se včeraj pogovarjale s Katino. Ja zate bo najbolje, da sprejmeš stvari kot so, drugače se ti bo zmešalo. Saj bo šlo, samo obupat ne.

ss: vse naj naj Manci za mesecev!!!!! Lepo, da je boljeuser posted image 260ml čajauser posted image , kam ga pa punca da?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
1.11.2008 7:52:30   
Estrella*
Naty in ss: krasne slikce!!!A Manca že tako lepo čiča sama?user posted image Žan pa je čisto navdušen nad hojco. A se še jokca, če ga premikaš? No, vidim, da je Anja tud svoj lonček pristavila k hojciuser posted image  Lep par sta, samo mamica edinaos, bo verjetno razočarana, ker si bo AT poiskala pretendenta drugjeuser posted image

Sedaj me pa že zize tiščijo in upam, da bo kmalu alarm

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
1.11.2008 8:29:18   
Anonimen
Eh, sej hvala Bogu samo da imam Islam. Ker brez vere bi se mi pa utrgalo res...in pa hvala Bogu za dokaj open mind moza, ki mi res poskusa vse skupaj omiliti...

Sej vem, da bo... samo res moram jih ze enkrat sprejet taki kot so in vse tako kot je, ker nisem Don Kihot da bi se sla borit z mlini na veter...

Sej, najbolj zanimivo je to, da v bistvu meni nic ne manjka, kar zelo solidno zivimo za njihove razmere... ampak tak clovek sem, da ce nekaj vem da ni prav ne morem sprejet tisto napacno pa konec...

Saj veste kako zatezim za vsako stvar od GH pa do hojic...user posted image user posted image

Tukaj bi pa ne vem , kaj naj recem no... Kaj in kako se tle dela z otroci.... je jasen dokaz da prezivijo in ostanejo zdravi samo po Bozji volji...

Samo primer midva z mozem sva ze dva otroka z avtom povozila. Hvala Bogu nobeden ni imel resnih posledic... ampak, da se ti kaj takega zgodi v Sloveniji mora bit pa ze ne vem kaj ane???

Ena puncka nama je med igro  tebi nic meni nic uletela na cesto in na havbo...( otroci se pac ,ker nimajo igrisc igrajo kjer je, na cesti ob cesti...)
En fantek je na semaforju ( verjetno edinem semaforju, ki se ga uposteva in da dela ) zlezel iz sosednjega avtomobila ,skozi okno ( by the way, avto je bil polen folka in tudi mama je bila zraven)  direkt pod avto... Hvala Bogu, da se je ob padcu,ker smo glih speljevali odbil od gume pod najin avto in da sva se midva ustavila. Ce bi se odbil na cesto bi bil povozen z strani drugih avtomobilov in pa ce bi midva speljala do konca prav tako...

No samo za vzorec, na kaj vse se mora clovek navadit...

Moj problem je bil da sem se vsa ta leta ko sem tu , zaprla vase in zivela v svojem svetu. sedaj sem se pa odprla in dozivela en hud sok...

No se vedno ce bi morala izbirat kje bi zivela, bi izbrala kljub vsemu Egipt... ampak po mojih pravilih in v mojem domu bodo prav gotovo bila moja pravila...

naty:

Zahrbtnost in opravljivost: se najde tudi tukaj, brez skrbi...

Lepe slikce, sam sej ves jaz pa hojce sva skregane...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3398
1.11.2008 8:31:32   
MARTINA25
AURORA mi gremo v Čatež 24.11....
Dobr da si mi povedala, da je to več različnih hišk, ker pojma nimam kaere ima policija zakupljene...moram prav vprašat!!!

DARMAR-potem se bomo ravno zgrešili, vi greste en teden prej a ne?

NINA7-ja res se poznam z njo...pa še z marsikom drugimuser posted image ...EM da ti razložim...bivši je iz Kamnika, njegova mtka je lastnica trgovine Kim...najbrž poznaš.Tko da poznam kar precej "te elite" iz Kamnka...

Neposredna povezava do sporočila: 3399
1.11.2008 8:37:01   
Anonimen
naty:

ko sem pregledovala slikce mi je padlo na pamet...

... me prav zanima kako se bodo ti otroci razumeli ko bodo odrasli... mislim a bo res kaka ljubezen zrasla ...

A ne bi bilo smesno ko bi kdo vprasal od kdaj pa poznbas svojo zeno?

pa bi lahko odgovoril se iz porodnisnice, od rojstva..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MARTINA25)
  Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?