|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del
31.10.2008 6:22:56   
Estrella*
Jutro damice!
user posted image user posted image user posted image za vse!!!
Jaz sem že v nizkem štartuuser posted image  Špelin@, joj, cikcak, po tem ko so si zekoti umili zobke sem mogla spatuser posted image
Drugače imam občutek, da bova danes s Katino same kofetkale, al pa eventuelno z Rogoziuser posted image

Lepo se imejte

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
31.10.2008 7:29:52   
Naty*
Jutro!

Vidim, da so ene frače že v odhajanju na lepše user posted image . Važičke, kr cel dan bosta uživale!!! Estrella dej pozdravi Katino!

Js se javim sam na hitro, da povem nekaj sklepov:
- uradna medicina velikokrat zataji,
- biomagnetna resonanca ni samo čiračara,
- kdo si še upa trdit, da kar me pojemo ne vpliva na mleko??!!!user posted image

Namreč mi smo že cel teden brez krčev in normalno spimo, samo z enim dojenjem user posted image user posted image user posted image . Včeraj je mali dobil korenček in zvečer riževo kašico, tko da je spal prvo rundo celo 7 ur v kosu. Po moje je orng pripravljen na GH in ko bova jedla, mislim, da se znajo zgodit celo prespane noči user posted image . Glavno je, da po dveh mesecih spet vidim, kako je ko otročička ne boli trebušček user posted image ...

Bom potem probala še kej prebrat in pokomentiratuser posted image .

Aja Taula maš zs.

< Sporočilo je popravil Naty* -- 31.10.2008 7:37:27 >

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
31.10.2008 7:51:19   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Estrella*, ah, vama s Katino kar malo zavidam vajin današnji odklop... user posted image  Me je že imelo, da bi vaju zaštopala na Trojanah user posted image  Aja, sem prej Simoni povedala, da je Andraž previl Aljo, pa mi je rekla, da ji je razložil, da mora biti priden, če hoče, da mu bo mami kaj prinesla user posted image

Naty*, tvoj post je bil oprav zares lepo prebrati, user posted image  za Žana, tako si boste vsi oddahnili user posted image  Ja, žal uradna medicina ni alfa in omega vsega, čeprav stroka trmasto vztraja na svojem, no, vsaj malo so zdaj priprli vrata in sprejeli vsaj homeopatijo... user posted image  Če bi alternativa in uradna medicina sodelovali, bi bil to fantastičen team!!!

Ma itak vpliva na materino mleko vse, kar pojemo! Samo enim user posted image  se nič ne pozna, druge pa matra user posted image

A bi ti Žana pripeljala malo blizu Gregiju, da bi se nalezel spanja v kosu 7 ur? user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
31.10.2008 8:12:04   
jana81
helou

estrella in katina srečno pot, počasi in po cesti.

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

A bi ti Žana pripeljala malo blizu Gregiju, da bi se nalezel spanja v kosu 7 ur? user posted image

no še k nam prosim... ker ne vem če bom še kdaj spala celo noč, da se mali n bo zbujal.
Spet smo se zbujali na 2-3 ure, eh sej nima smisla govorit.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
31.10.2008 8:46:33   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

no še k nam prosim... ker ne vem če bom še kdaj spala celo noč, da se mali n bo zbujal.
Spet smo se zbujali na 2-3 ure, eh sej nima smisla govorit.

Rade volje, če bi kaj pomagalo!!! Čeprav se pa Žan ni nikol nič od Alje nalezel, tko da mal dvomim v te metode user posted image ...

špelin@ se pa absolutno strinjam s tabo glede sodelovanja uradne in alternativne medicine! Mogoče še bo kaj, če bojo enkrat videli, da to deluje... kaj pa veš.

Šibam, mamo obiskuser posted image ...

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
31.10.2008 9:42:05   
kasso
Dobro jutro!

kasso, mojima puncama se zrola, da bi ju zaprla v kopalnico in ugasnila luč - je to 1x naredil user posted image  in je mala skoraj doživela živčni zlom, zato prakticiram zapiranje trmic v dobro osvetljeno otroško sobo user posted image

Pri mojima je upalilo le zato, ker se lučka, ki jo je imel sine v žepu ni prižgala in potem je začel on jokat, za njim pa še hčerka. Če bi uspelo prižgat žepno lučko, bi najbrž imela onadva žur v kopalnici namesto pa kazen....Ko sem odprla vrata je jokal in mi kazal lučko, da se noče prižgat....tako, da je bil najbrž vzrok joka tista lučka in ne to, da sem ju zaprla v kopalnico. Vsaj zaleglo je, da mi nista skakala po postelji, ko sem jo pogrinjala (to je ta večji žur, da ko jaz pospravljam postelje, da norista in skačeta). Ne vem kaj bo naslednje leto, ko bodo trije norci user posted image . Saj drugače sta pridna, ampak ko pa norita, norita za prav...saj ste videle v Koloseju.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

tak sem jezna sama na sebe, da nisem delnic prodala ko so ble še kej vredne, sem puhnala celo marijo evrov, tak ko da mam dnarja na pretek in se ne sekiram...joj no kaj je s to borzo ??

naj te potolažim, da imam tudi moj kar nekaj evrčkov na borzi. A zdaj ni najbolj pametno prodajat, zato bo pač pustil notri in čez enih deset let pa bo kaj več.

Naty, super, da je Žan bolje in vse pohvale tebi, ker se nisi kar pustila uradni mediciniuser posted image user posted image user posted image

jana81, kje je pa tvoj avatar?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
31.10.2008 9:49:13   
Anonimen
Dober dan,

Evo vceraj sem kar mrknila... sla k zdravniku seveda diagnoza gastritis , lahko celo ulkus. Sem na enih zravilih neki tazga kot nas ranital al pa ultop.
Ni mi pa jasno,ker so mi rekli da lahko komot dojim... tle na slovenskih forumih pa povsod pise da ne user posted image user posted image user posted image

No seveda bi morala imeti tudi dieto, predvsem pa stresa se moram resit.

No vceraj zvecer pa sem potem sla spet tja v city stars ...in nastavila kilometre, je samo 52 km do tja, ceprav je v istem mestu... ampak zaradi guzve na cestah in tega prometa tuki se vedno cjazim tok dolg...

Sem pa nasla da so tudi v spodnjem stuku kinodvorane in sicer se imenuje VIP CINEMA pa je mal drazje, ampak ultra udobno. Seveda ce je pa za VIP...user posted image user posted image

No z dragim sva pogledala en film : Body Lies z Leonardom Di Capriom in sla na lahko vecerjo... Domov sva prisla ob 4.30 zjutri.

Omar se je zbudil ob 6h tak da sem danes user posted image . Komi cakam da gre tamala spat popoldan da grem mal zraven nje... Sicer Omar zdele spi , ampak kaj ko je danes pri nas nedelja pa je dragi doma in je treba kaj dobrega skuhat...zanj dobro pa ni slovenska hrana ki jo kuha moja mami..tako da moram it v najbolj sovrazen prostor - kuhinjo...user posted image user posted image

Naty: se full strinjam s tabo...pa se kako vpliva kaj pojemo.

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3332
31.10.2008 10:09:02   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

aurora, ne nisem te jaz slikala, tako da ne bo nič s slikcami.

Ja sem hitro ugotovila user posted image user posted image . Sem že dobila slikico. user posted image

Jana ne se sekirat za delnice, trenutno je kriza, mogoče bo še kak mesec, dva, ampak si bo opomogla in bo delnicam vrednost zrastla, no nekaterim že raste. user posted image

Jaz sem pa vesela, da nisem podlegla skušnjavi in nagovarjanju bivše sodelavke, ki se ukvarja z naložbami, ker mi je ful trdila, da se ful splača vlagat denar v delnice in sva se z mojim odločila, da bova ta korak naredila kasneje, ker sva pričakovala, da bo slej ko prej nastopila finančna kriza in prav sva imela. user posted image Čeprav je ona trdila ravno nasprotno.

Ko bi malce viška denarja, potem bova to naredila. Mogoče ko jaz dobim službo, da bo zagotovljen mesečni priliv iz moje strani.

Estrella in Katina
uživajta na čveku. Drugače pa Estrella jaz bom Galu začela uvajati belo meso, ko bo dopolnil 7 mesecev, z glutenom še nisem začela, ker čakam na posvetovalnico, da vidim kaj mi svetuje pediatrinja. Z mlečnimi izdelki pa bom tudi začela, ko mi bo to priporočala pediatrinja.

Kakšen mraz je pri nas, mis smo se pa veselili, da bomo šli na potep po mestu in na kakšno kavico. user posted image Zato pa zdaj že kuhava domačo govejo juhico (je tašča klala kravo in imamo meso user posted image ), pa pralni stroj mi že pere perilo. Delovno user posted image . Bomo pa maximalno uživali.

Jana v ponedeljek gremo v Celje v shoping, če boš imela kaj časa se lahko dobimo. user posted image Drugače pa se mi še vedno ponoči zbujamo na 2-3 ure user posted image user posted image .

Bravo Naty za pridnega Žana user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
31.10.2008 10:54:02   
kasso
ojoj ****, pazi na svoj želodec user posted image user posted image user posted image da se ti gastritis čimprej pozdravi. Za rane pa je dobro tudi oljčno olje na tešče in dieta seveda, pa tablete itak. Jaz sem jemala lansko leto Nexium  in takoj ko sem zanosila, sem mogla prekinit. Z dojenjem pa ne vem, kako je.
Super, da sta z možem uživala....jaz bi tudi kakšen tak odklop.

Aurora, finančna kriza bo po mojem trajala kaj več časa...ampak po krizi vedno posije tudi sonce user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
31.10.2008 10:55:05   
sesil
jutro.

da ne boste mislile da sem šele sedaj vstala, ker sem tako dolgo čepega včeraj za comp. oz, je bila že danes zjutrajuser posted image .
moj je varuška, jaz pa sem oprala že 2 stroja, spekla kruh, zdej naj bi posesala....dela mi ne zmanjka. samo sušilec pogrešam. hm...sej ne vem niti kam bi ga dala, ker imamo vse bolj v mini izvedbi.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
31.10.2008 11:02:27   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

jutro.

da ne boste mislile da sem šele sedaj vstala, ker sem tako dolgo čepega včeraj za comp. oz, je bila že danes zjutrajuser posted image .
moj je varuška, jaz pa sem oprala že 2 stroja, spekla kruh, zdej naj bi posesala....dela mi ne zmanjka. samo sušilec pogrešam. hm...sej ne vem niti kam bi ga dala, ker imamo vse bolj v mini izvedbi.

kako si pridna, jaz pa danes samo zabušavamuser posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
31.10.2008 12:45:41   
MARTINA25
DANNNNN!!!!

Kako ste punce!!!Mi smo danes čist zmatrani....tamala se je celo noč premetavala, ob 1 ponoč pa sem jo slišala k se je sama s sabo pogovarjala v posteljci...zato sem jo mogla vzet v naročje in mau pocrklat, da je zaspala nazaj....ne vem kaj jo matra...mogoče zobki...

JANA to ko si pisala zaradi delnic-kot da bi enega kolega poslušala...on je isto ful na zgubi-25.000 EUR do zdej.Sam on je še zmeraj optimist....Držim pesti da se borza pobere iz rdečih številk!!!!

Punce a je katera bila v počitniški hiški v Čatežu?Mi se odpravljamo konec novembra pa me mau zanima kako so te hiške?

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
31.10.2008 13:07:15   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25

Punce a je katera bila v počitniški hiški v Čatežu?Mi se odpravljamo konec novembra pa me mau zanima kako so te hiške?

Mi hodimo počitnikovat v hišico v Čatežu in je super, je pa res, da je vse odvisno od opremljenosti hiške. Naša oziroma od moževe firme je opremljena za 5 zvezdic. user posted image Kdaj pa greste tja?

Sesil jaz sem tudi pridna danes, sem oprala 3 stroje perila (si ne predstavljam da ne bi imela sušilca user posted image ), okrasne povštre, posesala, mož kuha kosilo, Gal spi hvalabogu. Ko se Gal zbudi pa gremo malo ven, ker mene ubija če sem sam v stanovanju, čeprav je malce lepše vreme, ampak vseeno je polno črnih oblakov, pa bomo vseeno šli malo na sprehod.

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
31.10.2008 13:42:31   
darmar
MI MAMO OD VČERAJ 2 ZOBKA!

ČATEž: Martina mi tudi hodimo v hiško v Čatež od Doma slepih in slabovidnih iz Šk. Loke jo vzamemo. Je lesena, ni glih top, ampak je tud cena zelo OK. Jo oddajo tiste termine, ki jih zaposleni sami ne zasedejo. Pa zraven je še 5 kart za 2-kratni vstop v bazen. Nam je čist luštno in gremo od 14. -18.11..

DELNICE: če jih že imaš jih sedaj ne prodajaj, če nujno ne rabiš denarja. Če pa ti denar ostaja, pa zna biti sedaj dobr čas za nakup. Sploh za tiste, ki so jih npr. lani drugi nagovarjali naj jih kupijo, saj jih letos dobijo za polovično oz. za tretinsko ceno. Jupi!!!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
31.10.2008 13:51:16   
darmar
user posted image Tally: lepe slike.

user posted image Estrella ti si fenomenalan, kaj vse zmoreš. Moj bi rekel, da si hobotnica: 2 čmrla, hiša, RR, organizacija, ... razturaš.

user posted image user posted image user posted image Glede tega, da si pač nekatere mamice vzamemo čas še za to, da kaj napišemo na RR, se kdaj dobimo, ... Mislim: vsaka nam čast. Pač nismo zaplankane. Zato ne se sekirat, če kdo katero zasleduje po RR, potem pa še o tem okoli govori. Nad tem pa se je za zamislit.

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
31.10.2008 17:30:06   
Anonimen
Lep pozdravček,

evo nas nazaj in Italije, smo malo tuhtali ali v Austrijo ali v Italijo na izlet, pa smo se odločili za ta bližnjo varianto.

Samo še to v Italiji je noro drago za malčke, sva gledala zimske kombinezončke halllooo 59 EUR, slinčki 2 kom po 16 EUR. Skratka noro drago in zelo slab material,

alarm...........anja kličeee

(odgovor članu darmar)
  Neposredna povezava do sporočila: 3341
31.10.2008 18:04:44   
barbaw
Aurora mi pa smo lahko srečni, ker je dovolj majica z dolgimi rokavi, občasno jopica za povrh. Za ta letni čas je izredno toplo. Ob 17.30 je bilo 14 stopinj. Pa nič dežja.

sesil če je prostorska stiska paše sušilec prav lepo na pralni stroj.

darmar user posted image user posted image user posted image  za zobke

Estrella in Katina sta pridno nakupovali in se komaj zdaj vračata. Sem mogla malo podojit in sem ju žal poslala kar naprej, da me ne bi čakale, pa še cel dan sta zdoma. user posted image  Obljubim, da pridem naslednjič na srečanje, pa Hijenco zraven pripeljem.

Sem danes ugotovila, da so Clemy kocke, ki jih imam od škrata prav fina zadeva, saj jih Maja veselo grize. user posted image  Pa še zlagam ji stolpiče, ki jih ona veselo podira. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
31.10.2008 18:10:15   
sesil
barbaw, sej tle je tud problem, ker imam ta ozek pralni stroj, pa še na vrhu se ga odpira, tako da odpade.

me prav zanima kaj sta Estella in katina kupiliuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
31.10.2008 18:13:32   
barbaw
sesil to pa je potem problem ja za sušilnega. Pa če imate bolj malo prostora je še problem za stojalo. Meni je šlo vedno na živce, ker je zasedlo ful prostora pa še dolgo se suši. Dolgo je relativna stvar. meni je bil ful problem, da smo v službi dobili 2 majici, moraš jih pa nositi 5-6 dni in brez sušilca ne bi mogla. jaz ne morem imeti več kot en dan majice gor, poleti pa še to ne. Že tako delam fizično in se potim, pa imam samo dve majici. Seveda nisem nosila vedno službene majice in sem bila kregana, da jo moram imet. user posted image  

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
31.10.2008 18:20:45   
sesil
uf, cunje so še vedno zunaj, mokre oz. vlažne. pa je pihalo in ni suho. zdej jih grem dat na radiatorjeuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
31.10.2008 19:07:22   
aurora28
Sušilec je res zakon. Midva sva ga dobila za poročno darilo, želiva pa si še pomivalni stroj, ampak žal za tega ni v tej kuhinji prostora. Imava staro kuhinjo, staro več kot 10 let in nameravava, ko bodo finance boljše, da kupiva novo kuhinjo in s tem pomivalni. Komaj čakam, ampak tega se bom še načakala.

Sesil verjamem, da je ful smotano, ko bi ti že pospravila cunje, te pa še vedno niso suhe. Jaz sem ravnokar dala prat športne torbe in denarnico, ker je že vse tak usrano, da je joj.

Barbaw pri nas je včasih tudi toplo, ampak danes pa je bilo dopoldan res mrzlo. user posted image

Jaz sem pa izgubila šal od Gala, nikjer ga ne najdem user posted image . Pojma nimam kje je, edina možnost je, da nama je včeraj ko sva bila v pikapolonici padel na tla. user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
31.10.2008 19:13:50   
sesil
šali, rokavice, copatke... mi smo potencialni kandidati, da vse to zgubimo. no,  zaenkrat smo izgubili eno copato v gozdu, 2 pa v portorožu. torej 3 pari brez enega kosa - saj ne moreš verjeti.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
31.10.2008 19:15:12   
sesil
ma nekam počasi nam gre to danes.... bo čveka prišla z avstrije in bo z valjarjem mahalauser posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
31.10.2008 19:26:34   
aurora28
Zdajle pa grem torbe obesit, te ne bom dala v sušilc. Ja se vidi, da je praznik. Joj tak bi nekaj jedla, ampak me želodev boli, ker sem prej pojedla cel 750 ml sladoled. user posted image To pa je dieta user posted image user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
31.10.2008 19:38:54   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Sušilec je res zakon. Midva sva ga dobila za poročno darilo, želiva pa si še pomivalni stroj, ampak žal za tega ni v tej kuhinji prostora. Imava staro kuhinjo, staro več kot 10 let in nameravava, ko bodo finance boljše, da kupiva novo kuhinjo in s tem pomivalni. Komaj čakam, ampak tega se bom še načakala.

Sesil verjamem, da je ful smotano, ko bi ti že pospravila cunje, te pa še vedno niso suhe. Jaz sem ravnokar dala prat športne torbe in denarnico, ker je že vse tak usrano, da je joj.

Midva sva "podedovala" kuhinjo staro kar nekaj let. Stanja v katerem je bila ne bi omenjala in ker smo hišo malo priredili (beri podrli 2 steni) smo tudi kuhinjske elemnte postavili po svoje ampak na istem placu. In je zdaj kuhinja čisto drugačna, bolj prostorna, pa nekaj omaric smo dodali ter pomivalni stroj. To je tudi zakon. Aja pa čez tisti stari vzorec smo dali prelepit folijo, tako da je kuhinja dobila novejši zgled. Novo bomo pa imeli, ko bo vec "perja". user posted image  Imamo se namen izdelat mansardo.

Izgubili pa ne vem, če smo kdaj kaj. Mislim, da mi to še ni uspelo. Me je pa razjezilo, ko so mi v vrtcu "ukradli" eno jopico in eno kapo. user posted image  Nisem nikoli dobila stvari nazaj.

< Sporočilo je popravil barbaw -- 31.10.2008 19:40:10 >

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?