špelin@
|
Ej, ne morem do svojih albumov, mi napiše tole: "PriÅ¡lo je do kritiÄne napake! SporoÄilo o napaki nam je bilo posredovano in se že dela na tam, da bi jo odpravili. Poizvedba za brskanje po slikah ni uspela: Unknown column 'TEMPUSERID' in 'where clause'" Jaz sem vam pa želela pokazat nekaj novih fotk mojih treh srčkov in naše buče za noč čarovnic Bom šla potem na shrani.si to naložit... Estrella* in Katina sta danes čisto znoreli in naredili raztur v Avstriji aurora28, koliko pa imata staro kuhinjo, ko praviš, da več kot 10 let? Moja bo marca drugo leto stara 10 let in je še vedno v odličnem stanju in meni izgleda krasno Je še dolgo ne bi menjala, čeprav bi imela denar. barbaw in sesil, jaz bi tudi imela sušilca... Ampak ga enostavno v našem stanovanju ni kam dati, tako da sesil čisto razumem - pri nas je pralni stroj v vgradni omari v kuhinji, nad njim pa police priročne shrambe. O stojalu za perilo pa, hmmmmmmmm Je problem takole, ko je zunaj dež, ja... edinaos, lep izletek Jaz bom našemu malemu kupila kombinezon v Hoferu, bodo po 10 EUR. darmar in MARTINA25, tudi mi smo že šli v Čateške v hišico in je bilo super - najbolje je bilo 1x, ko smo šli sredi novembra: v bazenih nobene gneče, rajskoooooo kasso, pravilno, da si danes malo polenarila, si si to že krepko zaslužila ****, zdaj pa resno začni pazit nase in na svoje zdravje ter počutje!!!!!!!!! Fino, da sta z naredila malo odklopa in šla v kino
|