Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Žan pa je čisto navdušen nad hojco. A se še jokca, če ga premikaš? No, vidim, da je Anja tud svoj lonček pristavila k hojci Lep par sta, samo mamica edinaos, bo verjetno razočarana, ker si bo AT poiskala pretendenta drugje Ne ne jokca več, včeri se je celo sam mal vozil po dnevni . Ampak sm ga pustila ene pet minut, pol sva se pa crkljala, ko je bil tolk priden . Anja je bla pa tud čist navdušena. Glede parčkanja, sva se pa z edino zmenle, da mata pač odprto vezo, očitno sta pa itak oba nad starejšimi navdušena . **** mnenj glede hojce ne pobiram in vem, da sta skregane . Ja to smo se že me tud spraševale, kako se bojo razumel, ko bojo zrasli. Ful bo zanimivo, ko bo Žan reku, da ma prijateljčka v Egiptu, ampak ga je nazadnje videl, ko je bil star štiri mesece . Pa sej boste kej prišli v Slovenijo ane? IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Naty: jah boš morala kej zanimivega napisat, da bo bolj veselo U čaki, da pomislim, kaj bi blo najbolj zanimivo... A veš kaj sm razmišljala.. Sej mene to, da berejo moje poste sploh ne moti, itak je napisano samo tisto, kar je za javnost. Vem tud še vsaj eno drugo mlado mamico, ki tud bere moje poste. Tud js sm med nosečnostjo pofirbcala na kak drug forum, priznam , zdej sm pa tist čas rajš z Žanom. Še na tale forum mi ne rata vedno pridet... Ampak ena stvar je, da prebereš zaradi sebe, ker te zanima, druga stvar je pa, da potem klicariš naokrog in komentiraš stvari . To je pa lastnost osnovnošolcev, tam nekje do petega razreda. Ampak je pa res, da se ta lastnost pri tej osebi ni prvič izkazala, pa sej veš . Drugač pa v vednost vsem nepovabljenim, ki berejo - sočne podrobnosti so rezervirane samo za pogovore v živo, pa ne s komerkoli!!!!! Estrella luštkan stolček, pa Alja zgleda ful zadovoljna not ! Kolk je bla pa cena? Vsem hroščkom za zobke. Madonca še mal pa bojo res čevape jedl ! stolček 9,99eu, polička 3,99eu, torej 13,98eu
|