kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No moram pohvalit Andraža, da je danes prvič čisto sam previl Aljo . Seveda pod mojim supervazerstvom in bil ekstremno priden, a ugane katera zakaj?? bom jaz probala: Ali je preveč smrdelo barbaw..na Petrolu sem videla eno škatlo, v kateri se zbira igrače za dobrodelne namene...nisem si zapomnila zakaj točno. Jaz imam naštiman en spomin še original zapakiran, ker sta lani za miklavža oba dobila in dveh pa ne rabimo. Sem bila v PO, dimnikar je seveda prišel, ko mene že ni billo več in mi pustil gsm , potem sem šla še po nakupih in še nekih opravkih, pa tašči pomagat dva groba spucat oz. malo polepšat (medtem jo je nečakinja mojega popazila, dala jest, pit, Varja pa je bila zelo zelo pridna), pa še staro mamo smo šle v dom upokojencev obiskat. Ko smo prišle notri, je samo bulila, kaj imam v rokah. Boga, je kar pozabila na Varjo, ker ima pred seboj na zidu le sliko Gašperja, Petje in Soče in zgleda, ko to sliko gleda dan in noč, da je kar pozabila, da imamo še enega otroka in potem ko se je spomnila, ji je bilo tako nerodno... boga. Joj kako se mi smilijo ti stari ljudje, ki le tam životarijo in čakajo, kdaj se jih bo tisti gor usmilil in jih končno vzel k sebi Skuhala sem makarone in naštimala solato, jaz sem pojedla, Varja spi, mojega pa še vedno ni iz službe. Bogi, bo prišel domov crknjen Jutri grem na Kras, nesem svečke noni na grob, potem grem k mami, popoldne pa bom na pokopališču, kjer je oče pokopan, zvečer pa še malo pri mami. POjutrišnjem pa še po grobovih svojcev mojega, pa še k eni teti, ki nas vsako leto povabi na narezek potem, ko pridemo iz pokopališča. V nedeljo pa še ne vem, kam se bom dala z otroci...menda bom fraj, mojega pa itak ne bo, ker bo v službi.
|