|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del
30.10.2008 21:25:03   
Soncnica Sandra ***
Evo punce, mojo piko sem skopala, napapala se je in slabo uro že pridno panča.
Ati je šel pa na en piknik, ker je ena najina skupna kolegica diplomirala včeraj, tako da danes malce proslavljajo. Midve z Manco pa morava biti doma, ker sva med bolniki user posted image
Ah sej po pravici povedano mi niti ni kam za iti donc.

Tako da grem sedaj moji Mančici delat družbo v spalnico user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
30.10.2008 21:26:51   
Anitka
Pa lahko noč

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
30.10.2008 21:34:23   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Je katera dala otroku za jest melono in kako jo je pripravila? 

jst ravno danes, sem jo kr v multipraktik vrgla in čist zmlela, samo sredico seveda.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
30.10.2008 21:58:47   
Taula
Evo mene. Sem bolj pridna da me Spelin@ ne bo z valarjemuser posted image  Našli smo Trbovlje, smo bili tam ob 16h, se previli in šli kar gor. So nas prej vzeli še. Moram pohvaliti osebje, je ful prijazno.user posted image  Drugače pa nič niso našli.user posted image  Ni alergična na jajca, mleko, arašide, pšenico, kakavuser posted image  Moramo do dermatologa in na nova testiranja.
Ker nisem na tekočem..kako pa je z Žanom Naty? So mu kaj odkrili in je bolje?

katy82...super si pridnauser posted image user posted image  Jaz se vagam drugi teden, upam da pokaže da sem kaj dol dalauser posted image

Čestitke vsem za zobke...mi smo še brezuser posted image

Špelin@...tvoja pika je pa ful pridnauser posted image  Lepo si jo vzgojila.user posted image

Drugače pa sestavljam vprašanja o GH za vas, vas drugič napadem. user posted image Naši dami GH čisto nič ne dišiuser posted image  

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
30.10.2008 22:01:55   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

user posted image user posted image user posted image user posted image  smo že na 134 strani. 

aurora, jana, kdaj bosta začela z uvajanjem mesa in mlečnih izdelkov???

jst bom začela malo pred 7 mesecem z obojem, no danes sem mu dala za polizat bedrco, pa mu je bla kr okusna.

estrella pa ni res da nočmo čvekat s tabo, jst sem ravn mal prejle pršla nazaj z aerobike...pa sem mogla še pod tuš.

Neposredna povezava do sporočila: 3305
30.10.2008 22:03:37   
jana81
tak sem jezna sama na sebe, da nisem delnic prodala ko so ble še kej vredne, sem puhnala celo marijo evrov, tak ko da mam dnarja na pretek in se ne sekiram...joj no kaj je s to borzo ??

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
30.10.2008 22:09:14   
barbaw
Estrella sem se med tuširanjem spomnila, da je jutri praznik in šla pogledat in je samo do 15 ure odprto. Kafetkam pa ne in nimam pojma kam bi lahko šle. Tukaj bi pa lahko Hijenca kaj pomagala ali pa Čmrlika, če prideta.

katy user posted image user posted image user posted image  Razen sitnobe, ki je bila znosna ni bilo drugega pri zobku.

Aurora uživajte te skupne dneve.

kasso; maš luškan avrat, a se ga kar ne morem navaditiuser posted image Vedno znova pogledamuser posted image , kdo pa je to?????

Jaz tudi. user posted image

jana pusti si zdaj delnice na borzi. Saj se bo pobrala. Verjemi. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 3307
30.10.2008 22:16:02   
barbaw
Taula naši gre v rit samo sadje pa še to ne vsako, bučke in krompir pa je samo enkrat z veseljem pojedla, naslednjič pa se je namrdnila.

Očitno ste si vse vzele fraj za podaljšan vikend. Tole sploh ne bo dobro za našo prednost.

Trdnjava je v napadu. Obramba padaaaaa.  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
30.10.2008 22:24:07   
špelin@
jana81, na srečo nimam problemov okrog delnic, ker jih imam točno 0. Bi se pa verjetno na tvojem mestu ful žrla user posted image  Poskusi nekako prebavit, saj bo bolje, itak ne moreš ničesar spremenit. Saj veš; če bi bil človek vedež... user posted image

Taula, super, da ste lepo našli in dobro opravili. A so mali vzeli tudi kri za krvne teste?? Naty* je bila z Žanom na biomagnetni resonanci in so na tisti način odkrili celega boga alergij... Saj ti bo sama napisala več.

Melona: je jaz ne maram, zato sta jo punci okusili šele v vrtcu, tako da tu ne znam svetovat user posted image

Soncnica Sandra ***, user posted image user posted image user posted image  za vaju z Manco!!!

kasso, mojima puncama se zrola, da bi ju zaprla v kopalnico in ugasnila luč - je to 1x naredil user posted image  in je mala skoraj doživela živčni zlom, zato prakticiram zapiranje trmic v dobro osvetljeno otroško sobo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: katy82
Čau mačkice sem nazaj iz šole hujšanja in sem zgubla 2,2 kg,kako mi ni jasno,sem pa valda ful vesela

BRAVO user posted image user posted image user posted image
Upam, da bo Lara jutri že mnogo bolje user posted image user posted image user posted image

Podkupovanje otrok je kratkoročna rešitev in dolgoročna poguba za starše.

Podpišem! Podkupovanje je zame en tak izhod v skrajni sili, ko dejansko nimaš manevrskega prostora za kaj bolj konstruktivnega - na srečo že dolgo tega nisem prakticirala.

aurora28, naj bo teh 10 dni res prijetnih user posted image

Anitka, kaj je zdaj to?? kuku in lahko noč?? That's it? Kje je moj valjar.......... user posted image

tilči, fajn se imejte jutri user posted image

Estrella* in Katina, jutri previdno vozita, ful uživajta in premišljeno nakupujta user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
30.10.2008 22:25:21   
sesil
evo, spet sem ponovno virtualna. imam na novo naložene windowse in moja kišta ni več kišta ampak marcedes. zdej bom pa malo bolj ažurna in ne bom popiuser posted image , ko bom čakala , da se odpre kakšno okno.
zdej grem pa na bralno urico.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
30.10.2008 22:26:37   
špelin@
barbaw, hijenca in Čmrlika, glejte, da ne boste izpustile priložnosti, ko Estrella* "comes to town" user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
30.10.2008 22:27:49   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: sesil
evo, spet sem ponovno virtualna. imam na novo naložene windowse in moja kišta ni več kišta ampak marcedes. zdej bom pa malo bolj ažurna in ne bom popiuser posted image , ko bom čakala , da se odpre kakšno okno.
Madona, zdaj si pa nobel user posted image

Ja, kar misli si, da bo samo urica... user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
30.10.2008 22:29:54   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

barbaw, hijenca in Čmrlika, glejte, da ne boste izpustile priložnosti, ko Estrella* "comes to town" user posted image user posted image user posted image

Jaz sem v nizkem štartu, za ostale ne vem. Hijenca je zdajle verjetno v user posted image , ko je možek prišel na podaljšan vikend. Je pa ful bad ko ne poznam lokalov user posted image  in ne vem kaj je jutri odprto razen tega našega tu.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
30.10.2008 22:31:14   
barbaw

To tudi jaz včasih mislim, pa potem berem več kot 2 uri pa ne predelam vsega. user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
30.10.2008 22:33:40   
barbaw
Sem hotela pomagat priti do naslednje strani pa očitno ne bo nič iz tega. Grem jaz svojo posteljo gret, ker me bo mali budil ponoči. Še dobro, da je Maja tako pridna, da mi ni treba zaradi nje vstajat, pa mogoče bo zdaj kaj boljše, ko je zobek zunaj in bo še tisto 1-kratno bujenje pozabila. user posted image  Sicer pa se ji drugi že vidi le čuti se ga ne. Dejansko je že zunaj. Potem pa štartamo z "brusenjem".user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
30.10.2008 22:35:31   
valentina2006
ČER... jest na RR, namest spat user posted image

Ste ble spet pridne s pisanjem... zadnjih 10 strani sem le preletela... kar se spovnem pokomentiram user posted image .

KUŽKI - Vidim, da so pravi prjatli s hroščki... mi mamo mladička (3 mesece je star) in Matevža ne upam bliz pustit, je še preveč otročji in se bojim... varnostna razdalja user posted image .

ZOBKI - user posted image user posted image user posted image user posted image ... mi še vedno prvega čakamo user posted image .

IKEA - Srečno vožnjo in uspešno nakupovanje user posted image .

katy82: user posted image user posted image user posted image user posted image ... pridna si in fejst punca user posted image

Za vse hroščke, ki so prehlajeni oz. bovčkani, da se čimprej poštimajo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

MELONA - S paličnim zmiksam in je user posted image .

A ja, še to... pridno ste branile trdnjavo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
30.10.2008 22:37:58   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Sem hotela pomagat priti do naslednje strani pa očitno ne bo nič iz tega. Grem jaz svojo posteljo gret, ker me bo mali budil ponoči. Še dobro, da je Maja tako pridna, da mi ni treba zaradi nje vstajat, pa mogoče bo zdaj kaj boljše, ko je zobek zunaj in bo še tisto 1-kratno bujenje pozabila. user posted image  Sicer pa se ji drugi že vidi le čuti se ga ne. Dejansko je že zunaj. Potem pa štartamo z "brusenjem".user posted image

Mal še počak... vsak cajt bo user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
30.10.2008 22:42:59   
valentina2006

sesil: Mene tud to še čaka... že vse šteka... prav user posted image , da ni nč čudnga... je preveč obremenjen, k je mami kao skoz gor... čakam dan, ko se bo vn začel kadit user posted image .

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
30.10.2008 22:45:09   
sesil
aurora, ne nisem te jaz slikala, tako da ne bo nič s slikcami.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
30.10.2008 22:57:55   
špelin@
Tako, upam, da bo naš mali danes kaj lažje spal: sem dobila dve fajn zadevci od justa - se moram za idejo zahvalit eni forumovki, ki zdajle še počitnikuje (ni majčica, je pa njen mali rojen na moj RD user posted image ).
V glavnem: nainhaliral se je materine dušice, potem pa sem ga še namazala s kremo, ki vsebuje materino dušico. Še prej sem mu fajn posesala smrklje iz nosa in kapnila noter Operil P. Zdaj pa naj le pridno spi!!!!!!!!!!

Grem zdaj še 1x oprat zobe (sem si jih že prej, ampak sem ravnokar še nekaj slastnega zmazala, packa jaz user posted image ), potem pa spat.

Tole vam pošiljam za lahko noč, malo nostalgije user posted image  KLIK

Mirno noč želim vsem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
30.10.2008 23:04:06   
valentina2006
špelin@: Tole od justa bi pa tud jest za Matevža nucala. A mi  lahko kako pomagaš user posted image . Pr nas še kr traja kašelj, nosek zabasan... no sej gre na bolš. Mirno noč vam želim. Pa HVALA za nostalgijo user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
30.10.2008 23:19:33   
valentina2006
Bom tud jest nehala strašit na RR in se grem rajš stiskat...

MIRNO NOČ

user posted image

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
30.10.2008 23:43:15   
sesil
zdej sem komaj pri sladkarijah... in odgovor vsem ki se sprašujete kako zdržim brez sladkega. ja, kaj pa naj? če hočem shujšat, moram lih odmislit sladko. zdej ga pa že tako dolgo časa nisem jedla, da kar pozabim da obstaja. včasih bi za sladkarije ubijala (no, malo manj) poleti sem pojedla celo banjico sladoleda, pa čokolade....ah, sem bla pujs.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
31.10.2008 0:36:49   
sesil

ha ha, pa res ni bla samo urica. šele sedaj se bližan koncu. je pa res da sem vmes še dudo popravljala, pa dojila. še finiš, pol pa spatuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
31.10.2008 0:40:46   
sesil
aha, vidim da sem ostala sama. ja sej ni čudno, sem prav pozabla na uro.
katy, super za - kg. sem prav vesela zate. počasi bomo tudi me spadale med "ta suhe"

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?