Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 30.10.2008 21:25:03
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Evo punce, mojo piko sem skopala, napapala se je in slabo uro že pridno panča. Ati je šel pa na en piknik, ker je ena najina skupna kolegica diplomirala včeraj, tako da danes malce proslavljajo. Midve z Manco pa morava biti doma, ker sva med bolniki Ah sej po pravici povedano mi niti ni kam za iti donc. Tako da grem sedaj moji Mančici delat družbo v spalnico
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 30.10.2008 21:26:51
|
|
|
|
Anitka
|
Pa lahko noč
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 30.10.2008 21:34:23
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Je katera dala otroku za jest melono in kako jo je pripravila? jst ravno danes, sem jo kr v multipraktik vrgla in čist zmlela, samo sredico seveda.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 30.10.2008 21:58:47
|
|
|
|
Taula
|
Evo mene. Sem bolj pridna da me Spelin@ ne bo z valarjem Našli smo Trbovlje, smo bili tam ob 16h, se previli in šli kar gor. So nas prej vzeli še. Moram pohvaliti osebje, je ful prijazno. Drugače pa nič niso našli. Ni alergična na jajca, mleko, arašide, pšenico, kakav Moramo do dermatologa in na nova testiranja. Ker nisem na tekočem..kako pa je z Žanom Naty? So mu kaj odkrili in je bolje? katy82...super si pridna Jaz se vagam drugi teden, upam da pokaže da sem kaj dol dala Čestitke vsem za zobke...mi smo še brez Špelin@...tvoja pika je pa ful pridna Lepo si jo vzgojila. Drugače pa sestavljam vprašanja o GH za vas, vas drugič napadem. Naši dami GH čisto nič ne diši
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 30.10.2008 22:01:55
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* smo že na 134 strani. aurora, jana, kdaj bosta začela z uvajanjem mesa in mlečnih izdelkov??? jst bom začela malo pred 7 mesecem z obojem, no danes sem mu dala za polizat bedrco, pa mu je bla kr okusna. estrella pa ni res da nočmo čvekat s tabo, jst sem ravn mal prejle pršla nazaj z aerobike...pa sem mogla še pod tuš.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 30.10.2008 22:03:37
|
|
|
|
jana81
|
tak sem jezna sama na sebe, da nisem delnic prodala ko so ble še kej vredne, sem puhnala celo marijo evrov, tak ko da mam dnarja na pretek in se ne sekiram...joj no kaj je s to borzo ??
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 30.10.2008 22:09:14
|
|
|
|
barbaw
|
Estrella sem se med tuširanjem spomnila, da je jutri praznik in šla pogledat in je samo do 15 ure odprto. Kafetkam pa ne in nimam pojma kam bi lahko šle. Tukaj bi pa lahko Hijenca kaj pomagala ali pa Čmrlika, če prideta. katy Razen sitnobe, ki je bila znosna ni bilo drugega pri zobku. Aurora uživajte te skupne dneve. IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* kasso; maš luškan avrat, a se ga kar ne morem navaditi Vedno znova pogledam , kdo pa je to????? Jaz tudi. jana pusti si zdaj delnice na borzi. Saj se bo pobrala. Verjemi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 30.10.2008 22:16:02
|
|
|
|
barbaw
|
Taula naši gre v rit samo sadje pa še to ne vsako, bučke in krompir pa je samo enkrat z veseljem pojedla, naslednjič pa se je namrdnila. Očitno ste si vse vzele fraj za podaljšan vikend. Tole sploh ne bo dobro za našo prednost. Trdnjava je v napadu. Obramba padaaaaa.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 30.10.2008 22:24:07
|
|
|
|
špelin@
|
jana81, na srečo nimam problemov okrog delnic, ker jih imam točno 0. Bi se pa verjetno na tvojem mestu ful žrla Poskusi nekako prebavit, saj bo bolje, itak ne moreš ničesar spremenit. Saj veš; če bi bil človek vedež... Taula, super, da ste lepo našli in dobro opravili. A so mali vzeli tudi kri za krvne teste?? Naty* je bila z Žanom na biomagnetni resonanci in so na tisti način odkrili celega boga alergij... Saj ti bo sama napisala več. Melona: je jaz ne maram, zato sta jo punci okusili šele v vrtcu, tako da tu ne znam svetovat Soncnica Sandra ***, za vaju z Manco!!! kasso, mojima puncama se zrola, da bi ju zaprla v kopalnico in ugasnila luč - je to 1x naredil in je mala skoraj doživela živčni zlom, zato prakticiram zapiranje trmic v dobro osvetljeno otroško sobo IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čau mačkice sem nazaj iz šole hujšanja in sem zgubla 2,2 kg,kako mi ni jasno,sem pa valda ful vesela BRAVO Upam, da bo Lara jutri že mnogo bolje IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Podkupovanje otrok je kratkoročna rešitev in dolgoročna poguba za starše. Podpišem! Podkupovanje je zame en tak izhod v skrajni sili, ko dejansko nimaš manevrskega prostora za kaj bolj konstruktivnega - na srečo že dolgo tega nisem prakticirala. aurora28, naj bo teh 10 dni res prijetnih Anitka, kaj je zdaj to?? kuku in lahko noč?? That's it? Kje je moj valjar.......... tilči, fajn se imejte jutri Estrella* in Katina, jutri previdno vozita, ful uživajta in premišljeno nakupujta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 30.10.2008 22:25:21
|
|
|
|
sesil
|
evo, spet sem ponovno virtualna. imam na novo naložene windowse in moja kišta ni več kišta ampak marcedes. zdej bom pa malo bolj ažurna in ne bom popi , ko bom čakala , da se odpre kakšno okno. zdej grem pa na bralno urico.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 30.10.2008 22:26:37
|
|
|
|
špelin@
|
barbaw, hijenca in Čmrlika, glejte, da ne boste izpustile priložnosti, ko Estrella* "comes to town"
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 30.10.2008 22:27:49
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil evo, spet sem ponovno virtualna. imam na novo naložene windowse in moja kišta ni več kišta ampak marcedes. zdej bom pa malo bolj ažurna in ne bom popi , ko bom čakala , da se odpre kakšno okno. Madona, zdaj si pa nobel zdej grem pa na bralno urico. Ja, kar misli si, da bo samo urica...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 30.10.2008 22:29:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ barbaw, hijenca in Čmrlika, glejte, da ne boste izpustile priložnosti, ko Estrella* "comes to town" Jaz sem v nizkem štartu, za ostale ne vem. Hijenca je zdajle verjetno v , ko je možek prišel na podaljšan vikend. Je pa ful bad ko ne poznam lokalov in ne vem kaj je jutri odprto razen tega našega tu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 30.10.2008 22:31:14
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: sesil evo, spet sem ponovno virtualna. imam na novo naložene windowse in moja kišta ni več kišta ampak marcedes. zdej bom pa malo bolj ažurna in ne bom popi , ko bom čakala , da se odpre kakšno okno. Madona, zdaj si pa nobel zdej grem pa na bralno urico. Ja, kar misli si, da bo samo urica... To tudi jaz včasih mislim, pa potem berem več kot 2 uri pa ne predelam vsega.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 30.10.2008 22:33:40
|
|
|
|
barbaw
|
Sem hotela pomagat priti do naslednje strani pa očitno ne bo nič iz tega. Grem jaz svojo posteljo gret, ker me bo mali budil ponoči. Še dobro, da je Maja tako pridna, da mi ni treba zaradi nje vstajat, pa mogoče bo zdaj kaj boljše, ko je zobek zunaj in bo še tisto 1-kratno bujenje pozabila. Sicer pa se ji drugi že vidi le čuti se ga ne. Dejansko je že zunaj. Potem pa štartamo z "brusenjem".
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 30.10.2008 22:35:31
|
|
|
|
valentina2006
|
ČER... jest na RR, namest spat Ste ble spet pridne s pisanjem... zadnjih 10 strani sem le preletela... kar se spovnem pokomentiram . KUŽKI - Vidim, da so pravi prjatli s hroščki... mi mamo mladička (3 mesece je star) in Matevža ne upam bliz pustit, je še preveč otročji in se bojim... varnostna razdalja . ZOBKI - ... mi še vedno prvega čakamo . IKEA - Srečno vožnjo in uspešno nakupovanje . katy82: ... pridna si in fejst punca Za vse hroščke, ki so prehlajeni oz. bovčkani, da se čimprej poštimajo ... MELONA - S paličnim zmiksam in je . A ja, še to... pridno ste branile trdnjavo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 30.10.2008 22:37:58
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem hotela pomagat priti do naslednje strani pa očitno ne bo nič iz tega. Grem jaz svojo posteljo gret, ker me bo mali budil ponoči. Še dobro, da je Maja tako pridna, da mi ni treba zaradi nje vstajat, pa mogoče bo zdaj kaj boljše, ko je zobek zunaj in bo še tisto 1-kratno bujenje pozabila. Sicer pa se ji drugi že vidi le čuti se ga ne. Dejansko je že zunaj. Potem pa štartamo z "brusenjem". Mal še počak... vsak cajt bo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 30.10.2008 22:42:59
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil evo, spet sem ponovno virtualna. imam na novo naložene windowse in moja kišta ni več kišta ampak marcedes. zdej bom pa malo bolj ažurna in ne bom popi , ko bom čakala , da se odpre kakšno okno. sesil: Mene tud to še čaka... že vse šteka... prav , da ni nč čudnga... je preveč obremenjen, k je mami kao skoz gor... čakam dan, ko se bo vn začel kadit .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 30.10.2008 22:45:09
|
|
|
|
sesil
|
aurora, ne nisem te jaz slikala, tako da ne bo nič s slikcami.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 30.10.2008 22:57:55
|
|
|
|
špelin@
|
Tako, upam, da bo naš mali danes kaj lažje spal: sem dobila dve fajn zadevci od justa - se moram za idejo zahvalit eni forumovki, ki zdajle še počitnikuje (ni majčica, je pa njen mali rojen na moj RD ). V glavnem: nainhaliral se je materine dušice, potem pa sem ga še namazala s kremo, ki vsebuje materino dušico. Še prej sem mu fajn posesala smrklje iz nosa in kapnila noter Operil P. Zdaj pa naj le pridno spi!!!!!!!!!! Grem zdaj še 1x oprat zobe (sem si jih že prej, ampak sem ravnokar še nekaj slastnega zmazala, packa jaz ), potem pa spat. Tole vam pošiljam za lahko noč, malo nostalgije KLIK Mirno noč želim vsem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 30.10.2008 23:04:06
|
|
|
|
valentina2006
|
špelin@: Tole od justa bi pa tud jest za Matevža nucala. A mi lahko kako pomagaš . Pr nas še kr traja kašelj, nosek zabasan... no sej gre na bolš. Mirno noč vam želim. Pa HVALA za nostalgijo .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 30.10.2008 23:19:33
|
|
|
|
valentina2006
|
Bom tud jest nehala strašit na RR in se grem rajš stiskat... MIRNO NOČ
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 30.10.2008 23:43:15
|
|
|
|
sesil
|
zdej sem komaj pri sladkarijah... in odgovor vsem ki se sprašujete kako zdržim brez sladkega. ja, kaj pa naj? če hočem shujšat, moram lih odmislit sladko. zdej ga pa že tako dolgo časa nisem jedla, da kar pozabim da obstaja. včasih bi za sladkarije ubijala (no, malo manj) poleti sem pojedla celo banjico sladoleda, pa čokolade....ah, sem bla pujs.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 31.10.2008 0:36:49
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: sesil evo, spet sem ponovno virtualna. imam na novo naložene windowse in moja kišta ni več kišta ampak marcedes. zdej bom pa malo bolj ažurna in ne bom popi , ko bom čakala , da se odpre kakšno okno. Madona, zdaj si pa nobel zdej grem pa na bralno urico. Ja, kar misli si, da bo samo urica... ha ha, pa res ni bla samo urica. šele sedaj se bližan koncu. je pa res da sem vmes še dudo popravljala, pa dojila. še finiš, pol pa spat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 31.10.2008 0:40:46
|
|
|
|
sesil
|
aha, vidim da sem ostala sama. ja sej ni čudno, sem prav pozabla na uro. katy, super za - kg. sem prav vesela zate. počasi bomo tudi me spadale med "ta suhe"
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?