špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso nič, jaz sem se naveličala čakat dimnikarja , je rekel, da bo prišel pred 12:00. Tako da naj gre v k***, jaz grem po špežo. Aha, očitno so dimnikarji vsepovsod po tem kopitu narejeni... IZVIRNO SPOROČILO: barbaw **** moja kolegica na faksu je enemu takemu, ki ga je kazal rekla kako ima majhnega in se začela režat. Je dec takoj vse spakiral in ga več kot en mesec ni bilo na spregled. O, hudo Jao, ****, Samia ti pa res kravžlja živce... Samo 1 nasvet: začni striktno držati vse obljube. Če si ji rekla, da ne bo šla na RD, potem naj tudi ne gre, pa če se cel svet na glavo postavi! Če ji rečeš, da ji boš vzela določeno igračo, jo potem dejansko vzemi, če ne uboga. Ali pač vrzi direkt stran. Manj te bo stalo, kot te takole stanejo živce Enostavno ji pokaži, kdo je šef, pa če se še tako kruto sliši, ker ti bo drugače še kako sr.a.la po glavi. IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Moj bratranec je bil tudi živ obup, ko je bil star okrog 3-4 leta. Ej sploh se nisem upala z njim v trgovino, ker če mu nisem kupila kar si je pač on zamislil, se je enostavno vrgel na tla in začel kričat Uf, to je bil zame najboljši del pri trmi mojih dveh frač Ne znam opisat, s kakšnim užitkom se ju pustila ležati na tleh, brcati, tulili,... Sama sem enostavno hladno rekla "ok, pa leži, če ti paše" in šla nakupovat. Kako se je folk zgražal! Kakšna kruta mati!!! Sori, jaz imam svoje otroke neizmerno rada, ampak me pa noben od njih ne bo imel za norca. Je velika pika tudi že kosilo jedla na hodniku, ker se je preveč zmrdovala, malo sem pa že dostikrat zaprla v sobo, da se je tam hladila - beri: 15 minut rjula od besa, potem pa se skulirala. IZVIRNO SPOROČILO: **** Moja nima najljubse igrace. Veš, jaz sem veliki piki enkrat, ko je res trmarila do onemoglosti, vzela VSE igrače. In je obsedela v sobi brez ene same barvice, brez ene same kocke,... Zdaj, ko berem, kaj sem napisala, samo čakam, da me kakšna ožigosa za hudobno mamo
|