|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del
30.10.2008 15:19:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

ja naš skor po večini spi samo 1x dnevno in to dve uri in pol, no ravn že spi od 12.30, verjetn bo kmal konc spanja, ker bo lakota na planu, bom danes verjetno probala s polento, pa da vidimo odziv.

Anja tudi spi že od 13:30huser posted image user posted image user posted image , zjutraj je pa eno urco odkinkala pri Žankotu.

Jana kako boš pa naštimala polento? A sam skuhala jo boš v vodi?

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3226
30.10.2008 15:21:22   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kasso
nič, jaz sem se naveličala čakat dimnikarja user posted image user posted image user posted image , je rekel, da bo prišel pred 12:00. Tako da naj gre v k***, jaz grem po špežo.

Aha, očitno so dimnikarji vsepovsod po tem kopitu narejeni... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
**** moja kolegica na faksu je enemu takemu, ki ga je kazal rekla kako ima majhnega in se začela režat. Je dec takoj vse spakiral in ga več kot en mesec ni bilo na spregled. user posted image

O, hudo user posted image

Jao, ****, Samia ti pa res kravžlja živce... user posted image  Samo 1 nasvet: začni striktno držati vse obljube. Če si ji rekla, da ne bo šla na RD, potem naj tudi ne gre, pa če se cel svet na glavo postavi! Če ji rečeš, da ji boš vzela določeno igračo, jo potem dejansko vzemi, če ne uboga. Ali pač vrzi direkt stran. Manj te bo stalo, kot te takole stanejo živce user posted image  Enostavno ji pokaži, kdo je šef, pa če se še tako kruto sliši, ker ti bo drugače še kako sr.a.la po glavi.

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos
Moj bratranec je bil tudi živ obup, ko je bil star okrog 3-4 leta. Ej sploh se nisem upala z njim v trgovino, ker če mu nisem kupila kar si je pač on zamislil, se je enostavno vrgel na tla in začel kričatuser posted image

Uf, to je bil zame najboljši del pri trmi mojih dveh frač user posted image  Ne znam opisat, s kakšnim užitkom se ju pustila ležati na tleh, brcati, tulili,... Sama sem enostavno hladno rekla "ok, pa leži, če ti paše" in šla nakupovat. Kako se je folk zgražal! Kakšna kruta mati!!! user posted image  Sori, jaz imam svoje otroke neizmerno rada, ampak me pa noben od njih ne bo imel za norca. Je velika pika tudi že kosilo jedla na hodniku, ker se je preveč zmrdovala, malo sem pa že dostikrat zaprla v sobo, da se je tam hladila - beri: 15 minut rjula od besa, potem pa se skulirala.

IZVIRNO SPOROČILO: ****
Moja nima najljubse igrace.

Veš, jaz sem veliki piki enkrat, ko je res trmarila do onemoglosti, vzela VSE igrače. In je obsedela v sobi brez ene same barvice, brez ene same kocke,...

Zdaj, ko berem, kaj sem napisala, samo čakam, da me kakšna ožigosa za hudobno mamo user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
30.10.2008 16:29:13   
barbaw
špelin@ prav nič nisi hudobna. Te bodo otroci vsaj spoštovali in vedo kdo je glavni.

Kaj je zdaj? Eno uro nobene čveke, da smo na dnu strani.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
30.10.2008 16:29:44   
Čmrlika
Če trmari in se meče na tla mu moraš nekako dopovedat, da se to ne dela in ga ignoriraš.

Jaz sem sicer sveža mami...ampak...poznam neke primere,ko ignoriranje ni zaleglo in se je stopnevalo...je pa blo ravno pljuvaanje v igri...potem je počel pa še vse razne reči...

No mene je ati metanja po tleh in trmarjenja odvadil, in sem mnenja, da kaka vzgojna po riti včasih mora past, ravno s tem...sem jih konkretno dobila po riti...samo 1 krat in nikoli več...Ko sem se naslednjič poknila na tla, me je samo pogledal, skomentiral kaj je blo prejšnjič -si pozabla? Uuu, sem si zapomnila...user posted image

Zdaj pa ne morem več komentirat...sem hotla...pa ravno po telefoni  dragega šinfam da ga še ni...on pa vleti ravno s torto ,šopkom 5ih velikih rdečih vrtnic in bombonjero za mene...
Grem...user posted image user posted image user posted image  

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
30.10.2008 17:03:03   
špelin@
Kaj je zdaj? Eno uro nobene čveke, da smo na dnu strani.

Jaz hodim vsakih 15 minut gor klikat "osveži", ampak ni bilo tako dolgo nič novega user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika
Zdaj pa ne morem več komentirat...sem hotla...pa ravno po telefoni  dragega šinfam da ga še ni...on pa vleti ravno s torto ,šopkom 5ih velikih rdečih vrtnic in bombonjero za mene...

Kako zelo lepo user posted image user posted image  Mojega še dolgo ne bo, ampak stavim, da mi ne bo ničesar prinesel user posted image  Sam se sploh ne spomni, mu moram vedno direkt reči, če bi kaj rada... Je pa en čas vsakič, ko je šel tankat, kupil zame še 1 mozartovo kroglico... Bo treba spet malo pobezat vanj v tej smeri user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
30.10.2008 17:04:09   
jana81

ja skuhala sem jo v vodi, bolj redko sem naredla, zraven sem pa potem vmešala še banano, ki sem jo pretlačla in je jedel kot navit... njami to je še men dobro.

sva pa ravn nazaj s sprehoda, prav čas, ker je spet začelo nooooro pihati, men se bo zmešal če bo še ena taka noč..sploh ne morem spat.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
30.10.2008 17:15:32   
Soncnica Sandra ***
Ojla, da se javim!
Še sem med živimi user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tally

user posted image user posted image user posted image zate in za Manco. A je kaj Manca kaj boljše?

Manca je danes že malce boljše. Predvsem se ji je nos popravil, ker ji ne lije več ven iz njega v potokih. No ampak sedaj ja pa še bolj zuabasan, ko se je sluz zgostila. mpak važno je, da lahko lepo diha. Kadar pa panča, pa tudi orkg "zažaga" če je treba user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
30.10.2008 17:17:32   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Soncnica Sandra ***, pozdravi se user posted image user posted image user posted image  A se je veter pri vas kaj umiril?

Veter se je tekom dneva umiril, sedaj pa spet piha, tako da me kar mal groza kako bo ponoči.

Jaz full ne maram močnega vetra, pa grmenje in strele, so mi tudi živa groza.

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
30.10.2008 17:18:20   
barbaw
Ja jaz tudi nič ne napišem, če kdo drug ne. V tri bluzit mi je brezveze.

Naty meni je škrat enkrat dnevno začel spat nekje pri 8-ih mesecih.

Estrella jutri čakam na SMS. Je pa pri nas ful slab signal in upam, da mi ne uide. Bom pazila, da bo vedno imel signal.

Špelin@ če te kaj tolaži je tudi moj tak, da se ne spomni sam nič prinest razen za svojo rit. Sem se že sprijaznila s tem. Ampak valjar bi vseeno kdaj uporabila.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
30.10.2008 17:19:59   
barbaw
Če boste kje brale, da se je zgodil pomor mačk na našem koncu, boste vedele, da sem to jaz. Ponorela bom, ker se je mačka posrala na podestu Jakove hiošice (na les), pa danes je spet hotela gor, pa sem jo zadnji moment videla. Imam rada živali, ampak še vedno sem mnenja naj vsak za svojo živaljo pospravlja oz. jih nima 10, če tega ne more.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
30.10.2008 17:21:16   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

No mene pa zanima, koliko ve kaj zdaj že GH obrokov papate...pa kolk je to kaj količinsko...?
Jaz sem taji zdaj nekaj zmutla jedilnik, pa me skrbi, da ne je preveč? premalo...ne vem od kdaj sem tak zmedena...ona kr ustica odpira... pa kolk mleka bi še rabla, a to kar sem nekje zasledila 500 -800 ml dnevno med 6 in 12 meseci bi šlo?
No malo če mi povste? Itak, pa so si otroci razilčni...

Pri nas je od dneva do dneva različno.
Običajno ima 4-5 obrokov dnevno. Zjutraj in zvečer ima samo flaško mleka, tekom dneva pa ima 1-2sadno zelenjavna obroka in pa 1-2 kašice (mlečno sadne).
Zjutraj običajno popije 150-180ml mleka, zvečer pa med 150-210ml.
Sadje in zelenjava pa kakor ji paše. Včeraj je pojedla za kosilo enega nashija in eno banano skupaj kot za šalo, danes pa je papala cvetačo in krompirček, pa je pojedla samo pol. Je pa potem čez uro še celo flašo čaja spila-250ml.
Tako da ti bo težko katera čisto točno napisala.

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
30.10.2008 17:28:36   
barbaw
Čmrlika moj ta večji ni več mleka pil po 8-em mesecu razen iz lončka, kar pa je bilo 1 dcl dnevno.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
30.10.2008 17:33:40   
barbaw
PRVI ZOBEK JEEEEJ

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
30.10.2008 17:37:45   
Anonimen

PRVI ZOBEK JEEEEJ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj pa mamo gristuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 3239
30.10.2008 17:38:28   
barbaw

PRVI ZOBEK JEEEEJ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj pa mamo gristuser posted image user posted image user posted image

To me pa skrbi ja. Se dojimo razen enega obroka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
30.10.2008 17:40:50   
barbaw
S takim tempom nas bodo junijke in julijke ujele. Kam ste šle vse ko imam jaz cajt. user posted image  Grem mulo past. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
30.10.2008 17:42:10   
Anonimen

PRVI ZOBEK JEEEEJ

To me pa skrbi ja. Se dojimo razen enega obroka.

saj zatouser posted image user posted image user posted image user posted image

na kateri strani je pokukal diamantek?

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 3242
30.10.2008 17:43:09   
špelin@
PRVI ZOBEK JEEEEJ

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
30.10.2008 17:46:29   
hijenca
barbaw nič mulo past, pa bravo za zobek user posted image user posted image user posted image

Jaz pa nimam časa danes čvekat, ker ati pride iz Lj, pa moram večerjo skuhat.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
30.10.2008 17:49:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

ja skuhala sem jo v vodi, bolj redko sem naredla, zraven sem pa potem vmešala še banano, ki sem jo pretlačla in je jedel kot navit... njami to je še men dobro.

sva pa ravn nazaj s sprehoda, prav čas, ker je spet začelo nooooro pihati, men se bo zmešal če bo še ena taka noč..sploh ne morem spat.

no bo naša jutri dobila za kosilo poleto, samo brez banane, ker po banani ne kaka.
A drugo sadje pa ne paše s poleto??

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3245
30.10.2008 17:50:03   
špelin@
no bo naša jutri dobila za kosilo poleto, samo brez banane, ker po banani ne kaka.

Breskev iz kompota zagotovo paše zraven user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
30.10.2008 17:51:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Breskev iz kompota zagotovo paše zraven user posted image

hvala špelin@ no bomo dali breskvico v poletouser posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3247
30.10.2008 18:00:28   
Anonimen
    Kaj boste kej počele za praznike? Greste kam? Mi razmišljamo, da bi šli ju3 malo v Trst na šetnjo, samo ne vem kaj bo s tem vremenomuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3248
30.10.2008 18:07:04   
špelin@
Joooj, meni se bo danes zrolalo: Gregi že celo popoldne ni nič spal... user posted image  Srčno upam, da bo zdajle, ko je pojedel dozo mleka, vsaj za 15 minut mrknil... Zadnje ure je bil zelo zahteven in nisem uspela narediti ničesar razen malice za punci... Vso posodo imam naloženo po mizi, na pultu,... Edino tipkam lahko enoročno user posted image  ok, ga bom dala v ležalnik in gremo tlačit dudo...

edinaos, jutri bomo lenarili user posted image  Smo mislili iti na obisk k moževim staršem, ampak sta zbolela in ne bo nič.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
30.10.2008 18:17:51   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

barbaw nič mulo past, pa bravo za zobek user posted image user posted image user posted image

Jaz pa nimam časa danes čvekat, ker ati pride iz Lj, pa moram večerjo skuhat.

Tebe tako ne računam, ker se moraš prištimat za moža. user posted image  Mene tudi ne bi bilo na tvojem mestu.

edinaos desni spodaj, levi se pa tudi že vidi, samo še ni prebil zadnjo plast. Verjetno bo ponoči ali jutri zunaj.

Polenta in sadje? A to paše skupaj? Nisem nikoli to probala.

špelin@ koliko pa ti velika pika pomaga pri gospodinjenju? Jaz mojega škrata navajam na zlaganje perila v sušilec in iz sušilca. user posted image  Naj malo miga, pa še rad pomaga.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?