RE: Mutsy vozički (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

Anonimen -> RE: Mutsy vozički (19.4.2012 18:37:05)

Mogoče sem jaz tako hudo reklamo naredila, pa so ga šle potem vse kupit ... [sm=jezicek.gif] ... ker takrat ko smo ga mi okrog vozili, sem v vsej vozičkarski karieri mogoče 2 srečala, pa nismo malo hodili okrog [sm=smiley36.gif]

monita -> RE: Mutsy vozički (21.4.2012 9:37:45)

tu pri nas nisem še vidla da bi ga kdo imel, niti 4 riderja niti sliderja, v Lj pa res ga ima skoraj vsak no... pri nas so bl popularni Quinny-i trikolesniki....

Majkula -> RE: Mutsy vozički (22.4.2012 16:04:03)

Po treh mesecih čakanja ta teden končno[sm=hudicek1.gif][sm=smiley1.gif] dobim UrbanRider-ja.

Preden sem ga naročila sem prebrala tudi tole debato in če me vozek slučajno razočara boste ve krive[sm=smiley2.gif]. Upam samo, da mi ne bo žal da nisem vzela 4-riderja[sm=smiley24.gif].

naja17 -> RE: Mutsy vozički (22.4.2012 23:08:39)

IZVIRNO SPOROČILO: Majkula

Po treh mesecih čakanja ta teden končno[sm=hudicek1.gif][sm=smiley1.gif] dobim UrbanRider-ja.

Preden sem ga naročila sem prebrala tudi tole debato in če me vozek slučajno razočara boste ve krive[sm=smiley2.gif]. Upam samo, da mi ne bo žal da nisem vzela 4-riderja[sm=smiley24.gif].

[sm=bravo.gif]

Ne bo ti žal!

borovnička -> RE: Mutsy vozički (23.4.2012 9:24:48)

Majkula, jaz sem Urban Riderja naročila pred 14 dnevi... a tok dolg si ga čakala? Uuu zdej je pa mene začelo rahlo skrbet... Nimam glih 3 mesece časa... meni so rekle v BC, da več kot 8 tednov sigurno ne bo za čakat... no, bom pač hodila težit v BC [sm=jezicek.gif]

Pozdravček,
borovnička

Matkurja -> RE: Mutsy vozički (23.4.2012 9:59:04)

Urban rider je zakon.

Borovnička, kukr je videt na tickerju, imaš še kar nekaj do PDP. Pa saj prvi dan ga tudi ne boš še nucala. Recimo, da boš še vsaj 14 dni z malim v stanovanju.

Majkula -> RE: Mutsy vozički (23.4.2012 16:39:41)

borovnička... res čakam 3 mesece, sam jih imam na sumu da so mi nekaj zaštrikal ker dodatki so prišli že zdavnaj, le vozička ni bilo od nikjer. Tudi meni so punce rekle da v 8 tednih bo 100% in ko sem po tem času začela sitnarit in ko sem jih imela dovolj z nekimi neumnimi izgovori sem klicala v trgovino v btc naj mi povejo kdaj imajo uvoz oz dobavo oz karkoli da vem, če ga bom sploh dobila ali vsaj približno kdaj ... ma hotla sem en konkreten odgovor. No in gospa mi je lepo razložila da je za Mutsyja od vseh vozičkov najdaljša čakalna doba, nekje 10 tednov. Očitno je pomagalo ker so me par dni kasneje iz trgovine kjer sem ga naročila sporočili da pride v roku 14 dni in je res[sm=smiley32.gif] tak da ga ta teden dobim[sm=smiley4.gif] po 14 tednih[sm=hudicek1.gif]
Sam, to se je zgodilo meni, mislim da to ni praksa in da ga boš dobila prej kot jaz. So mi pa ponudili rezerven voziček če bi ga slučajno rabila. Na koncu se je vse lepo izteklo[sm=smiley1.gif]
Upam da te nisem prestrašla[sm=jezicek.gif]

Lahko pa pokličeš in jih prosiš da ti preverijo čakalno dobo.
Pomoje se splača počakat [sm=smiley14.gif]

borovnička -> RE: Mutsy vozički (25.4.2012 22:41:35)

Majkula... jaz sem ga naročila na Rudniku v BC in naročilo je prevzela ena starejša prodajalka in si je vse skupej napisala na en samolepilni listek[sm=zmeden2.gif]. Poleg vsega me je še hotla vsa zmedena prepričat, da Urban Rider ne obstaja z usnjenim ročajem in napihljivimi kolesi.[sm=hudicek1.gif] No, že to me je mal... Sem šla pa prejšnji teden v BTC in tam prosila, če lahko preverijo moje naročilo in naj bi bilo naročeno.[sm=smiley20.gif] Tko, da že štart ni bil glih najbolj obetaven. No časa imam še dva meseca in upam, da bo voziček srečno prispel v enem normalnem roku. Sem pa najbrž tud sama mal kriva, ker nisem vozička naročila dovolj zgodej, ampak kaj če pa nismo še vedli za spol[sm=smiley36.gif]

Matkurja -> RE: Mutsy vozički (26.4.2012 9:08:49)

Meni je malo žal, ker nisem vzela usnjenega ročaja.

borovnička -> RE: Mutsy vozički (26.4.2012 14:48:54)

Ja, jaz sem naročila usnjen ročaj glih zato, ker sem pri prvem otroku imela voziček s penastim ročajem in mi ni blo glih fajn. No, če ta ne bi imel druge variante, bi vzela pač takega, ampak ker se da izbirat, sem izbrala tokrat usnjenega.[sm=bravo.gif]

Pozdravček,
Borovnička

Anonimen -> RE: Mutsy vozički (26.4.2012 16:10:34)

Pri nas pa itak ni bilo variante izbirat kater ročaj ... je dragega od vseh dodatkov in barvnih kombinacij zanimalo le to, da bom ja izbrala okvir z usnjenim ročajem ... LOL

naja17 -> RE: Mutsy vozički (26.4.2012 16:27:34)

Khm, zanimivo... Moj je pa rekel strogo penasti ročaj in smo zadovoljni... Je rekel, da njemu pa že nal roka švicala na tistem usnju [sm=zmeden.gif]

Anonimen -> RE: Mutsy vozički (26.4.2012 16:29:42)

No jaz sem pa od večih slišala, da penast ročaj začne malo smrdet, ko ga toliko in toliko prešvicanih/umazanih rok čez da, zato niti nisem imela toliko proti temu, da je moj tako navijal za usnjen ročaj.

naja17 -> RE: Mutsy vozički (26.4.2012 20:04:13)

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

No jaz sem pa od večih slišala, da penast ročaj začne malo smrdet, ko ga toliko in toliko prešvicanih/umazanih rok čez da, zato niti nisem imela toliko proti temu, da je moj tako navijal za usnjen ročaj.

Ej prov povohala ga bom [sm=jezicek.gif], sam itak ga voziva samo midva, pa ful sva picajzlasta...

kokosh -> RE: Mutsy vozički (27.4.2012 9:11:39)

jaz imam pa zgleda smolo z mutsyjem. Ogrodje pri 4riderju mi vlece na levo stran. Rocaj je postrani, razlike je 1cm. Tudi pri sestavljanju se zatika na levi, desno sprednje kolo pa plese po zraku zaradi neravnovesja.

Uporabljam ga minimalno, od konc februarja sva dala cez max. 20 sprehodov, je pa cedalje bolj razstelan. Ze na zacetku je desno sprednje kolo nagajalo :(

kaksne izkusnje imate z uveljavljanjem garancije v BC? Mene je kar strah vozek dat reklamirati, saj berem, da vse poteka svinjsko pocasi in ne bi bila celo poletje brez ... Ze tako so me nasrackali z dobavnimi roki za kosaro (narocila v zacetku decembra, prisla pa sele sredi marca!) in sem vmes kupila eno x barvo iz zaloge :(

Anonimen -> RE: Mutsy vozički (27.4.2012 9:37:00)

Kokosh, obvezno ga reklamiraj in zahtevaj novo ogrodje ... nebodi zadovoljna s poravilom ampak zahtevaj novega prez pardona in od tega ne odstopaj ... aja, pa zahtevaj še nadomestni voziček ... so ti dolžni vse to zrihtat. Se da čisto lepo, samo prekleto vztrajna moraš bit.

Majkula -> RE: Mutsy vozički (27.4.2012 10:05:37)

borovnička... zgleda imajo v večini bc probleme z Mutsyji[sm=smiley29.gif] Dobr da imamo vozke naštudirane bolj ko prodajalke[sm=smiley15.gif]

Kokosh... garancijo!! Nujno! Ne stane par evrčkov da bi lahko rekla da boš že nekak. Dobiš nadomesten vozek.

Usnjen ročaj je zakon, pomoje ti roka manj švica kot pri penastem, pa še čiščenje je lažje in še fensy zgleda[sm=smiley16.gif]

PaPa

Matkurja -> RE: Mutsy vozički (27.4.2012 20:54:02)

Zdaj mi je pa žal, da nisem usnjenega vzela. [sm=smiley13.gif]

jakipaki83 -> RE: Mutsy vozički (1.5.2012 21:59:37)

Mi imamo penast ročan na 4riderju. Tamali fante je star 1 leto, tavelik skoraj 3. Oba sta veliko časa v vozičku in ročaj nič ne smrdi (sm ga povohala, ker me je firbec matral, če je kaj na tem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]). Tako da obžalovanje  zaradi penastega ročaja ni potrebno.
Otika - adapterje za MC lupinico imam pa tudi jaz. Uporabljene 1x pred skoraj 3 leti. 15 evrov se mi zdi kul cena, če še iščeš. Mislim pa, da sva iz istih koncev (nekje v spominu imam, da sem enkrat na forumu tako sklepala).

Majkula -> RE: Mutsy vozički (2.5.2012 13:10:59)

Vozek imam končno parkiran sredi dnevne in sedaj imam par vprašanj:

- vozička mi ne uspe zložit če imam namontiran športni sedež v katerokoli smer, zgleda da se zatakne pri tistih dveh kljukah ki sta pod sedežom
- v navodilih piše da če je sedež obrnjen proti ročaju (nazaj) se spodaj fiksira štrikec z ježkom... kam? Če ga zalepim na sedež da se mi ne prepogiba je vredu, če ga hočem fiksirat na ogrodje vozička pa sedež ni več v ravnem položaju.
- kaj naj naredim da bo sedež fiksen ko ga dam v 180°? Vedno se malo "posede" pri pregibu.
- gumb large/small najbrž pride v poštev ko otrok že sam sedi, da ima sedež malo več globine?

skuštrana -> RE: Mutsy vozički (3.5.2012 9:01:01)

Majkula, mogoče se bo Otiki dalo pa ti bo kaj več napisala (ona je naš dežurni serviser [sm=smiley20.gif]), drugače pa pobrskaj malo nazaj, vse to je že ene petkrat napisano.

monita -> RE: Mutsy vozički (3.5.2012 19:47:02)

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Majkula, mogoče se bo Otiki dalo pa ti bo kaj več napisala (ona je naš dežurni serviser [sm=smiley20.gif]), d

ona pa res vse ve, bravo otika [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Anonimen -> RE: Mutsy vozički (3.5.2012 22:34:51)

IZVIRNO SPOROČILO: monita

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Majkula, mogoče se bo Otiki dalo pa ti bo kaj več napisala (ona je naš dežurni serviser [sm=smiley20.gif]), d

ona pa res vse ve, bravo otika [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Pardon za zamudo, me par dni ni bilo [sm=smiley2.gif] ... Majkula, da Skuštrana ima prav ... tele tvoje problemčke oz. pomanjkljivo branje navodil smo že parkrat obdelale tekom te teme, pa vseeno:

1. zlaganje: voziček se zlaga samo ko je sedež obrnjen naprej, tj. stran od ročaja. Potem kavlja na spodnji strani vozička morata biti pred/pod črnima prečkama vodoravnima prečkama in nikakor za oz. nad prečkama.

2. ježki: Ko pa je sedež obrnjen proti ročaju, pa se tisti ježki fiksirajo okrog teh črnih prečk ogrodja.

3. small/large: ko je otrok samo v horizontali, se uporablja nastavitev large (pri ležečem položaju in nastavitvi small nastane) neudoben rob. Nastavitev small se uporablja le ko je otrok še majčken in v sedečem oz. polsedečem položaju ... za vse ostalo je ok nastavitev large.

Anonimen -> RE: Mutsy vozički (3.5.2012 22:36:28)

IZVIRNO SPOROČILO: jakipaki83
Otika - adapterje za MC lupinico imam pa tudi jaz. Uporabljene 1x pred skoraj 3 leti. 15 evrov se mi zdi kul cena, če še iščeš. Mislim pa, da sva iz istih koncev (nekje v spominu imam, da sem enkrat na forumu tako sklepala).

Jaz sem iz Domžalskega konca.

zaspancek1 -> RE: Mutsy vozički (4.5.2012 7:53:55)

Šefica, poznaš mogoče kaj Mutsy Evo voziček? Sicer nima napihljivih koles, se pa popolnoma poleže (torej primeren od rojstva dalje), je malenkost lažji (pa najbrž ne prav veliko, ker ima nekje 12 kg[sm=zmeden.gif]) in manjši oz. se na manjše zloži. Kakšno je kaj mnenje strokovnjaka - bi bil priporočljiv za normalen, ne prehud teren?
Drugače pa, čestitke za nosečnost in da še malo zasmetim [sm=smiley9.gif] imajo na novo pošiljko kopalk na www.brastop.com
Kaj zanimivega imajo tudi tu (tudi kakšne modrce za dojenje):
http://www.bras-galore.com/
http://www.upliftedlingerie.co.uk/1237/Elomi/Elomi-Smoothing-Foam-Moulded-Plunge-Bra/Nude/
http://www.upliftedlingerie.co.uk/1234/Elomi/Elomi-Smoothing-Foam-Moulded-Bra/Nude/
Tale dva bi bila tudi v tvoji številki (vsaj prednosečniški [sm=smiley1.gif]) - elomi ima navadno malo večje košarice.
Ok, bom nehala smetit, zanima me samo, kakšen se ti zdi ta voziček (če imaš čas ga malo pogledat)?

Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>