RE: Mutsy vozički (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

fluf -> RE: Mutsy vozički (24.3.2012 20:40:56)

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Za tavelik voziček tudi jaz ne, samo za marelo sem si pa rekla ok, dajmo probat in nam se je res fajn obnesla in tudi presenetljivo stabilna je, ker ima zadnji dve kolesi dovolj narazen. Vsekakor pa nisem hotela imet klasične marele ala maclaren ali kaj podobnega ...

ful ti hvala, že gledam... men ta klasika marel ne potegne [img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/img] in ja štekam na trolo se bom težko basala z 4riderjem... mah nisem še ziher če bomo marelo sploh kupovali, ampak si jih ogledujem. če pride to tega da bomo kupil da bom vedla kaj :D

monita -> RE: Mutsy vozički (25.3.2012 10:50:36)

mi smo prvič ko smo meli marelo imeli točno tako http://www.mama.si/forum/index.php?topic=38507.0
sedaj pa bi definitivno kupila trikolesnik marelo... čeprav velikega vozička nikoli nebi imela trikolesnika

fluf -> RE: Mutsy vozički (25.3.2012 11:28:43)

men ti 2 ročki ne potegneta... hehe smo mal zašle... ugalvnem mislm da ČE bo marela bo kr mutsy... in res kr spider :D sm vidla na bolhi da so, marela bo pa kr rabljena :D Všeč mi je vreča za prenešat voziček ;) k ga zapakiraš in dirkaš na bus/trolo... zdej sam še najdem kolk je cena v
NL pa bo

monita -> RE: Mutsy vozički (28.3.2012 14:40:15)

a se da pri mutsy-evi košari prevleka oprat??? al pa tista pena se lahko pere???nekak mmi ni da bi mala not ležala pa da ni oprano... al ste sam tiste sive prevleke oprale in potem peno notr dale pa je to to???

Anonimen -> RE: Mutsy vozički (28.3.2012 15:09:37)

Se sploh ne spomnim več kako zgleda notranja prevleka košare [sm=smiley9.gif] Tiste prevlekice za peno in to sem sigurno prej oprala, za ostalo se pa ne spomnim.

Matkurja -> RE: Mutsy vozički (28.3.2012 19:31:22)

IZVIRNO SPOROČILO: monita

a se da pri mutsy-evi košari prevleka oprat??? al pa tista pena se lahko pere???nekak mmi ni da bi mala not ležala pa da ni oprano... al ste sam tiste sive prevleke oprale in potem peno notr dale pa je to to???

Ja, nottranja prevleka se da dat ven.

fluf -> RE: Mutsy vozički (28.3.2012 20:31:49)

vse se da oprat pomoje... una notranja prevleka...

aia pr ns smo pršli do tega, da bomo šli s 4riderjem na dopust, če bo sila bomo kupil spiderja na nizozemskem...

Anonimen -> RE: Mutsy vozički (14.4.2012 21:21:28)

Ekola, naš Mutsy bo jeseni spet v pogonu ... tak da punce: kupim košaro Joey Silver in adapterje za MC lupinico!!!! Se zelo močno priporočam ;)

naja17 -> RE: Mutsy vozički (14.4.2012 21:49:14)

Ekola, naš Mutsy bo jeseni spet v pogonu ... tak da punce: kupim košaro Joey Silver in adapterje za MC lupinico!!!! Se zelo močno priporočam ;)

Wiiiuuuu [sm=bravo.gif]

Anonimen -> RE: Mutsy vozički (14.4.2012 22:07:07)

IZVIRNO SPOROČILO: naja17

Wiiiuuuu [sm=bravo.gif]

[sm=smiley9.gif]

Matkurja -> RE: Mutsy vozički (15.4.2012 11:52:13)

Super!!

1čebela -> RE: Mutsy vozički (16.4.2012 11:38:33)

Čestitam Otika!
Adapterje ti lahko prodam jaz, ampak šele čez kaka dva meseca. Zdaj jih namreč še uporabljamo. Če boš počakala tako dolgo oz. če ne boš prej kje drugih dobila se javi.
Košaro sem pa tudi že ponujala tukaj gor - barva team dark kaki, za 4riderja - če bi mogoče katera druga želela.

Anonimen -> RE: Mutsy vozički (16.4.2012 11:57:10)

1čebela ... hvala [sm=smiley1.gif] Za koliko bi bila pa pripravljena prodat adapterje ... ker sem malo po bolhi pogledala in tam jih en prodaja za 25€, tolk kot so v BC [sm=zmeden.gif] Pač jaz sem zafrknila in jih prodala Skuštrani, namesto da bi jih prihranila ... pa se ne spomnim za koliko sem jih prodala .. za enih 13-14€ se mi zdi ... no povej ... časa imam pa itak še dovolj [sm=smiley36.gif]
Košaro bi pa res rada Joey Silver imela, ker je bolj praktična okrog za nosit pa še zloži se skupaj z ogrodjem ... samo je pa nova draaaaga [sm=zmeden.gif] ... no če se še kater drug model skupaj z ogrodjem zloži, bi tisto prenašanje še požrla ...

1čebela -> RE: Mutsy vozički (16.4.2012 14:57:01)

Otika, jaz jih dam za 15 €. Se mi zdi, da to ni preveč.
Oddam jih lahko tam enkrat konec julija. Takrat bomo menda presedlali iz lupinice v avtosedež.

Anonimen -> RE: Mutsy vozički (16.4.2012 15:05:10)

A si kaj v ljubljanskem koncu? Ker če k 15€ prištejem še poštnino, je potem samo še par evrov do polne cene novih ...

1čebela -> RE: Mutsy vozički (16.4.2012 18:52:57)

Do takrat bom ziher tud kaj v LJ.
V končni fazi ti jih lahko tudi pošljem z navadno pošto, ti pa meni v kuverti denar, pa bomo malo prišparale.

Anonimen -> RE: Mutsy vozički (16.4.2012 18:58:36)

Če se prav spomnim, je bila takrat poštnina vsaj 3€ ... draga ko žafran tale poštnina, če računaš da dam za paket (bilokako velik) iz Nexta 5€ [sm=zmeden.gif] ... skratka, ko jih ne boste več potrebovali in ko boste enkrat v LJ, me pobezaj [sm=smiley2.gif]

1čebela -> RE: Mutsy vozički (16.4.2012 20:19:35)

o.k. Torej zmenjeno.

skuštrana -> RE: Mutsy vozički (17.4.2012 16:53:37)

Otika, čestitam [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Adaptorje bi ti pa dala nazaj, ampak so v uporabi oz. sem joh založila ali nekaj takšnega pa je moral brat kupit nove...jbg[sm=smiley23.gif]

Spider - marela pa je meni full brezveze voziček, sem imela zappa za najstarejšo punco in spiderja za najmlajšega in je zapp veliko veliko boljši.

skuštrana -> RE: Mutsy vozički (17.4.2012 17:00:17)

Matkurja, za dol dat kolesa samo pritisneš v sredini in bo kolo kar samo padlo dol - vsaj tako je bilo pri našem. Simpl ko pasulj. Gor nazaj ga pa samo natakneš.

Anonimen -> RE: Mutsy vozički (17.4.2012 17:04:40)

Skuštrana ne sekiraj se ... nisi nič kriva ... jaz kvečjem sebe po glavi tolčem, da sem jih sploh prodala [sm=smiley2.gif]

Glede marel je pa tako ... vedet je treba zakaj jo boš rabil ... če ti je prvi voziček prevelik in preštorast, potem pa kupiš marelo, da boš z njo okrog šopal in bo otrok v njej večinoma buden, potem je Zapp čisto kul, čeprav ima minus, ker se praktično nič ne more na ročaje obesit. Če imaš pa marelo (tako kot mi) za na dopust za opoldansko spanje ter da otrok lahko v njem zaspi, ko zvečer šetate ob obali, potem pa zapp pogori ... no edino če imate tanovega zapp extra, samo ta je pa že kar precej drag, pa še smotan je ker je zložen v dveh kosih.

skuštrana -> RE: Mutsy vozički (17.4.2012 17:18:27)

Skuštrana ne sekiraj se ... nisi nič kriva ... jaz kvečjem sebe po glavi tolčem, da sem jih sploh prodala [sm=smiley2.gif]

Glede marel je pa tako ... vedet je treba zakaj jo boš rabil ... če ti je prvi voziček prevelik in preštorast, potem pa kupiš marelo, da boš z njo okrog šopal in bo otrok v njej večinoma buden, potem je Zapp čisto kul, čeprav ima minus, ker se praktično nič ne more na ročaje obesit. Če imaš pa marelo (tako kot mi) za na dopust za opoldansko spanje ter da otrok lahko v njem zaspi, ko zvečer šetate ob obali, potem pa zapp pogori ... no edino če imate tanovega zapp extra, samo ta je pa že kar precej drag, pa še smotan je ker je zložen v dveh kosih.

Ma, ne vem, meni je Zapp full okreten voziček, na ročaje res ne smeš nič obesit, he he, sicer pa na Spiderja tudi ne moreš ker ima samo en ročaj...Spider je veliko bolj trd in nespreten za vozit, pa gume so tiste penaste, pri zappu po 2 letih uporabe niso bile nič uničene, na spiderju pa se je vsak malo bolj špičast kamenček zaril noter... Za zložit je zapp tudi veliko bolj enostaven. Ta nov je pa sploh ok, ker se da poležat, naš se ni dal. Pa pri Spiderju mi je šlo na živce tisto poleganje na vlečenje ali kako že gre, pa to da se sedež ni dal čisto v 90 stopinj...potem je pa hotel mali ravno sedet pa ni mogel in sem na koncu eno palico noter porinila da je naslon stal ravno. Skratka, po moje ni vreden denarja za kolikor se prodaja, če že je treba kupit rabljenega [sm=smiley1.gif] Ja, pa jaz ga nisem mogla peljat z eno roko oz. zelo zelo težko, medtem ko sem zapa z lahkoto peljala z eno, v drugi pa kaj nesla. Mi je bilo full žal da sem prodala zappa in kupila spiderja. Ampak kaj čmo, če bi kupovala sedaj bi kupila Quinny Senzz [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Anonimen -> RE: Mutsy vozički (17.4.2012 17:24:57)

Zanimo, kako isto stvar z različnimi očmi vidimo ... ker mi smo bili na morju s kolegi, ki so imeli zappa, pa so bila opažanja ravno kontra kot pri tebi [sm=smiley36.gif] ... res edino kar mi je šlo res na živce, je bilo to nastavljanje hrbtišča, ampak kot sem že rekla, smo imeli mi itak večinoma spuščenega. Na ročaju sem pa tudi trogala svojo konkretno težko torbo pa še spodaj v košari polno robe, pa sem ga fajn lahko motala okrog z eno roko ... je pa tudi res, da zanj nebi dala nikoli toliko denarja, kot stane nov ... sem dala pa z veseljem 100€ za rabljenega.

skuštrana -> RE: Mutsy vozički (19.4.2012 14:59:46)

Zanimo, kako isto stvar z različnimi očmi vidimo ... ker mi smo bili na morju s kolegi, ki so imeli zappa, pa so bila opažanja ravno kontra kot pri tebi [sm=smiley36.gif] ... res edino kar mi je šlo res na živce, je bilo to nastavljanje hrbtišča, ampak kot sem že rekla, smo imeli mi itak večinoma spuščenega. Na ročaju sem pa tudi trogala svojo konkretno težko torbo pa še spodaj v košari polno robe, pa sem ga fajn lahko motala okrog z eno roko ... je pa tudi res, da zanj nebi dala nikoli toliko denarja, kot stane nov ... sem dala pa z veseljem 100€ za rabljenega.

Punca, ki ga je kupila od mene ga tudi ni mogla prehvalit. Ma, kaj pa vem, mnogoče sem jaz bila prezahtevna [sm=smiley36.gif] Pa moj mož se tudi ni nikoli našel z njim, zapp mu je bil pa super. Verjetno če pred tem ne bi imeli zappa bi mi tudi to bila super marela, tako pa....

monita -> RE: Mutsy vozički (19.4.2012 17:32:58)

pred dnevi ko sem bila v Lj, sem vidla ful vozičkov 4riderja.... vsaka druga ga je imela.... so kar popularni

Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>