Matkurja -> RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa (9.7.2012 13:36:05)
|
IZVIRNO SPOROČILO: t5t6 Pa si voziček skrajšala s tistima stranskima gumboma (saj se ga regulira na velikost za vse starosti). Zgornje pasove tudi jaz nisem uporabljala, mehki del sem odstranila, paske pa sem potegnila notri in so bili za naslonjalom, tako sploh niso bili moteči. Katerima stranskima gumboma? Mogoče pa niti ne veva, kaj se da vse naredit? Misliš gumb large/small? Če tisto obrnem, se naredi še večji rob. Otika, saj ga še ne posedam. V bistvu se pelje leže, kolikor se sploh da spustit v ležeč položaj. In takrat mi zleze naprej, ker med nogami ni zadosti pripet. In potem se lomi na lopaticah, namesto v pasu. Kokosh, nimam pojma, kaj bi vzeli, če bi tegale terenca prodali. Ker se nama grozno dopade podvozje. In ga ni na trgu vozička, ki bi imel vsa 4 kolesa enako velika, pa da se ne bi prva kolesa vrtela za 360 stopinj, ampak bi bil sistem na volan, oz. tako kot ga ima Urban rider. No, bomo probali zdaj podložit z ovčko pa mogoče še s kako dekco spodaj. Mogoče pa bo bolje, ko bo znal sedet in ko bo malo večji. Aja pa še to, zdaj ko ga zlagamo s športnim delom skupaj, je ratal zelo težak. Midva ga morava skupaj dajat ven in not iz avta.
|
|
|
|