RE: Mutsy vozički (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

fluf -> RE: Mutsy vozički (2.3.2012 11:07:09)

Otika ja zato bomo kupili marelo poleti in ne zdejle in samo zato da bomo mel še en voziček. mi je pa jasno ja, da za poletje bo pa zakon marelca, sploh če bo že vsaj malo hodila... bomo videli.

naja17 -> RE: Mutsy vozički (2.3.2012 20:24:14)

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

IZVIRNO SPOROČILO: naja17

Noup.... Jaz sem že takoj rekla, da ne bomo kupovali nobenih marelc itd. Kupiš voz in fertik, ko otrok shodi, naj hodi...

Moja teorija exsactly ... samo potem greš pa na morje in ugotoviš, da v avtu ni prostora za tavelik voziček, brez vozička boš pa zvečer od 8ih naprej priklenjen na šotor. No pa je šla teorija po gobe, smo nabavili marelo, in smo bili vse večere naokoli. Tamala je hodila dokler je lahko, ko je bila pa zaspana sem jo dala pa v marelo spat, v šotoru sem jo pa samo preložila v posteljico [sm=smiley2.gif]

Mi smo šli lani 2x na morje, ena runda s košaro, druga s športnim delom, smo eni redkih družin k nimamo karavana ali enoprostorca, pa smo mel vse nabasano s sabo, pa še je placa ostal, tko da moja teorija še gvera [sm=smiley2.gif]. Letos pa, če bo vse po sreči 1x na avion, ostalo pa ne bomo rabil tolk robe. Edin strah me je za voz kaj bo na letalu [sm=zmeden.gif]

Anonimen -> RE: Mutsy vozički (2.3.2012 20:33:52)

JA prvo poletje s tamalo smo šli v apartma pa je bilo res brez problema tavelik voziček s seboj vzet ... samo za 14 dni it kampirat s šotorom je pa druga pesem: šotor za 5 oseb (v manjšega ne grem), arafat, stoli, miza, ležalnik, omarica za kuhinjo, hladilnik, prenosna posteljica, zložljiv jogi, cunje za vse, pripomočki za na plažo, poganjalec, kuhalnik, žar, posoda, turbomaksimusi, posteljnina, itd. itn. no in na vse to smo marelo komaj stlačili v avto (brez prikolice, samo tamala truga na strehi) [sm=jezicek.gif]

naja17 -> RE: Mutsy vozički (2.3.2012 21:09:49)

JA prvo poletje s tamalo smo šli v apartma pa je bilo res brez problema tavelik voziček s seboj vzet ... samo za 14 dni it kampirat s šotorom je pa druga pesem: šotor za 5 oseb (v manjšega ne grem), arafat, stoli, miza, ležalnik, omarica za kuhinjo, hladilnik, prenosna posteljica, zložljiv jogi, cunje za vse, pripomočki za na plažo, poganjalec, kuhalnik, žar, posoda, turbomaksimusi, posteljnina, itd. itn. no in na vse to smo marelo komaj stlačili v avto (brez prikolice, samo tamala truga na strehi) [sm=jezicek.gif]

Aaaa to je pa druga.... Mi smo pa prefini za kej tazga oz. nismo lih tolk fini, sam desc ma že v app en kup dela vsako noč, da vse žužke odstrani, predn grem jest spat [sm=smiley36.gif]

Anonimen -> RE: Mutsy vozički (2.3.2012 21:15:12)

Jaz sem bila tudi dolgo "prefina" za kampiranje ... ampak ni lepšega kot imet takle razgled, ko se zjutaj zbudiš in stopiš iz šotora:

[img]http://www4.slikomat.com/11/0302/8lm-0262.jpg[/img]

potem narediš par korakov in zabredeš v morje ... čez dan pa pred šotorom v senčki z ležalnika opazuješ mularijo, ki skače po vodi ... noben apartma ne odtehta tega [sm=smiley36.gif]

fluf -> RE: Mutsy vozički (3.3.2012 12:10:21)

Drage moje midva sva ša z 2 mesečnim dojenčko, torej košaro, kampirat za 10 dni... Smo bli nabasani. Ampak dokler je en bejbi bo šlo komot :D valjda s karavanom in trugo... kam bomo pa letos dal še igrače in vse ostalo pa ne vem, sam sej grmo v naravo neki ful igrač nima in jih namo nosil, sta mami pa oči iznajdljiva :D

nusi -> RE: Mutsy vozički (3.3.2012 12:31:11)

otika - iz kje je ta fotka, js bi šla tut [sm=smiley36.gif]

fluf - glede marele je pr ns dejansko tko, da imamo mutsy-a, marelo pa še od prej,a mpak je ne uporabljam, ker plac itak oboje zaseda, zdej pa tamal že hodi, pa sploh nobenga vozička noče. mogoče edin za na morje marelo vzamemo, ker pač tistih par centi v avtu pridobimo, ki je že tko nabasan

Anonimen -> RE: Mutsy vozički (3.3.2012 12:46:16)

Nusi, Straško je to [sm=smiley2.gif]

monita -> RE: Mutsy vozički (9.3.2012 9:07:44)

zgleda res lepo, ampak nam šotori sploh niso všeč...ni komot... sicer pa kakor se navadiš...
drugače pa smo mi lani imeli isto kot vi, na korčuli hišico 20m od morja in ko si se vstal si šel na teraso in takoj videl morje... smo meli vse v steklu (dnevno in kuhinjo), tak da si ga tudi od tam videl.... ni bilo lepšega kot pa to... tak da tudi v apartmaju imaš lahko zelo lep pogled in bližino do morja... je pa res, da je to vse dražje če si tak blizu... ampak vredno vsakega evra :)

Anonimen -> RE: Mutsy vozički (9.3.2012 15:29:54)

20m je meni že predaleč [sm=jezicek.gif], ker tisto zgoraj ni pogled iz "naše" parcele, ampak je slikana "naša" parcela [sm=smiley2.gif]

monita -> RE: Mutsy vozički (9.3.2012 18:42:43)

če bi bil tam apartma in ne šotor bi bilo perfektno... tako pa [sm=zmeden.gif]
vsak gre pač kamor mu paše in kakor mu paše [sm=smiley2.gif]
sicer pa niti ni to tema za tukaj

fluf -> RE: Mutsy vozički (10.3.2012 8:08:15)

monita 100 ljudi 100 čudi... jest grem v apartma samo za 1. maj ko je prehladno ponoči za kampirat, pa če greva res kam potovat... pa še tod če se le da... šotooor :D

1čebela -> RE: Mutsy vozički (16.3.2012 22:15:10)

Hej, hej! Pozdravljene ljubiteljice mutsy-jev.

Če slučajno katero zanima, čez  kakšen mesec bom prodajala  odlično ohranjeno košaro v barvi team dark kaki.

Pri nas je z odliko odslužila svojemu namenu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].

monita -> RE: Mutsy vozički (20.3.2012 12:58:20)

za mutsy sliderja ali 4 riderja???

(mi jo že imamo, ampak za druge, da vedo za kateri voziček)

strelca -> RE: Mutsy vozički (20.3.2012 21:31:48)

Katero previjalno torbo za mutsy voziček?

Te torbe so tako drage... ko žafran... a mogoče ktera ve če paše od DM previjalna torba na 4riderja?

Anonimen -> RE: Mutsy vozički (21.3.2012 7:34:50)

Jaz sem imela pri prvi PP Skete torbo, ker so se mi ostale (sploh od Mutsyja) zdele predrage, pretežke in prevelike ... no ta moja mi je kmalu postala premajhna [sm=smiley36.gif] Tako da ko jo bomo naslednjič rabili bom šla naravnost v DMa po torbo. Na voziček itak da paše, ampak mi je skupaj z vozičkom praktično nismo potrebovali (razen za kako posvetovalnico in to, ko voziček pred vrati pustiš), ker sem imela stvari vedno spodaj v košari.

fluf -> RE: Mutsy vozički (21.3.2012 19:01:03)

bom kr tle... a ma ktera marelo od mutsya? [img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/img]

Matkurja -> RE: Mutsy vozički (21.3.2012 19:58:56)

IZVIRNO SPOROČILO: strelca

Katero previjalno torbo za mutsy voziček?

Te torbe so tako drage... ko žafran... a mogoče ktera ve če paše od DM previjalna torba na 4riderja?

MIdva sva jo kupila z vozičkom vred. Je bla lih 40% cenejša in se je še nekako dalo. Je pa kar fajn.

Anonimen -> RE: Mutsy vozički (21.3.2012 20:00:31)

IZVIRNO SPOROČILO: fluf

bom kr tle... a ma ktera marelo od mutsya? [img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/img]

Mi jo imamo.

Matkurja -> RE: Mutsy vozički (22.3.2012 10:37:05)

Jaz sem pa nekam založila navodila za uporabo pa me zanima, tiste ki imate urban riderja, če se dajo kolesa dol snet in kako (če se).

fluf -> RE: Mutsy vozički (22.3.2012 20:25:29)

IZVIRNO SPOROČILO: fluf

Mi jo imamo.

Kerga pa maš? K še nsiem sigurna, ampak zna bit da bomo šli za 1. maj kr brez vozička in bi kupla mutsy marelo na končni destinaciji (nizozemska)... se še igram s to idejo... k če ji grem pr ns naročat jo do 1. maja nam dobila :d sej veste, dobavni roki v BC...
Maš tole: http://www.mutsy.nl/products/easyrider/options ??

Anonimen -> RE: Mutsy vozički (22.3.2012 21:41:16)

Tole imam http://www.mutsy.nl/products/spider/options kupila sem jo za 100€ prek bolhe in smo bili zelo zadovoljni.

monita -> RE: Mutsy vozički (23.3.2012 10:37:50)

meni pa te marele od mutsya niso všeč...
a pa jih imajo v BC kje za videt??? ker v živo jih sicer še nisem vidla

fluf -> RE: Mutsy vozički (23.3.2012 21:47:41)

Tole imam http://www.mutsy.nl/products/spider/options kupila sem jo za 100€ prek bolhe in smo bili zelo zadovoljni.

3 kolesnik...nisem fen tega ;/

Anonimen -> RE: Mutsy vozički (23.3.2012 22:10:54)

Za tavelik voziček tudi jaz ne, samo za marelo sem si pa rekla ok, dajmo probat in nam se je res fajn obnesla in tudi presenetljivo stabilna je, ker ima zadnji dve kolesi dovolj narazen. Vsekakor pa nisem hotela imet klasične marele ala maclaren ali kaj podobnega ...

Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>