Mica Potica -> RE: Mutsy vozički (23.1.2012 18:59:26)
|
sicer nisem prebrala vseh odgovorov, a glede na odprto temo in ker morda komu pomagam pri odločitvi: Imamo Mutsy4rider ( team grey ) z usnjenimi ročaji in smo zadovoljni. Je pa res, da trenutno uporabljamo samo še košaro. Naša mnenje je takšno: + *lep, malo drugačen design *dobro vodljiv *dobro vozen *visok - *prekratka košara ( naša je stara 3,5 mes.pa je že kar kriza. Dvomim, da bomo "sfurali" do 5mes, ker bo voziček prej prerasla ) *malce robustno zlaganje, včasih zablokira *streha je ali čist zaprta ali popolnoma odprta. Vmesne variante ni Bi pa rada opozorila tiste, ki so še v fazi nakupa, da so pozorne pri izbiri barve. Izbrali smo barvo Chocolate, tip Cargo. Barvo smo izbrali glede na uradno spletno stran in vzorčka v trgovini, saj nikjer ni bilo vozička te barve. Vzorček v trgovini je bil v rjavi barvi s priloženo črno barvo. Pa smo naročili to. Prišel pa je voziček v rjavi barvi z celotno notranjostjo v živo modri barvi. Ker smo pričakovali punčko, smo bili kar precej razočarani. Prav tako gre popolnoma zgrešeno kombinacijo. Še prodajalke so se čudile. In tako smo na hitro vzeli voziček druge barve iz tipa Team, ki smo ga videli - je bilo bolj "ziher". :) Skratka - pri tipu CARGO gre za kombinacijo barv v notranjosti košare in strehe, ki niso nikjer prikazane. Lahko ste razočarani, saj je kar dosti opazno. Zato predlagam raje izbiro tipa TEAM oz tiste barve, ki jo vidite v živo. Tipi TEAM imajo v notranjosti svetlo sivo barvo, zunanjost pa je v eni barvi z dodatnimi vzorcem dveh belih črt ( mene spominja na adiddas znak, le da so tukaj 2 črti ). Mi je cool. Tist Cargo z modro in rjavo pa je čist mim. :) Upam, da sem kateri kaj pomagala. Kajti sama sem ogromno brala po forumih, predno sem se odločila za nakup. Voziček je sicer zelo "všečen" in mi nasplošno ni žal. Mož se je prav zaljubil vanj, ker je višji in malo drugačen od tistih klasičnih.
|
|
|
|