RE: Mutsy vozički (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

nssamanaj -> RE: Mutsy vozički (16.12.2011 18:41:01)

Sem se na brzino odločila in 4 rider je že pri meni doma... [sm=smiley36.gif]

fluf -> RE: Mutsy vozički (18.12.2011 10:02:56)

naj ti dobro služi

nssamanaj -> RE: Mutsy vozički (18.12.2011 19:14:33)

Upam da bo! Sem čist navdušena, bi kr kak krog po stanovanju naredila z njim, če bi mi moj pustil, hahaha...

Anonimen -> RE: Mutsy vozički (18.12.2011 19:27:54)

[sm=smiley36.gif] Jaz sem imela do prihoda tamale kar sestavljenega v otroški sobi pa enega medvedka notri in sem vsake kvatre kake 2 kroga naredila po stanovanju z njim ... moj se mi je itak režal pa rekel, da sem mal čohnjena, ampak ok ... men je bilo to tako, kot da smo nov avto nabavli [sm=smiley36.gif]

strelca -> RE: Mutsy vozički (19.12.2011 12:00:46)

Men se zdi tale športni del full mali.. ne vem.. tak občutek sm dobila, al pa vsi tok velike otroke vozjo not [sm=smiley36.gif]

Anonimen -> RE: Mutsy vozički (19.12.2011 12:07:45)

Kater športni del se ti zdi ful mali?! Pri Mutsyju? Mutsy ima enega izmed večjih športnih delov ... če dam našo 3letnico notri šele sedaj dobro do tiste poličke za noge doseže. Poglej si kak športni del od Mure ali High Treka ... tisto se ti bo šele mikro zdelo [sm=smiley36.gif]

strelca -> RE: Mutsy vozički (19.12.2011 12:52:02)

ja sej pravim da mi je čudno.. al sm pa do zdej same ogromne otroke vidla v teh vozičkih [sm=smiley36.gif]

nssamanaj -> RE: Mutsy vozički (21.12.2011 19:22:48)

Tudi meni se zdi športni del precej velik... [sm=smiley13.gif], iz prve roke bom pa poročala, ko bom videla kako hitro bo naš dečko rastel...

cars4 -> RE: Mutsy vozički (23.12.2011 9:41:05)

živjo
tudi midva sva skoraj naredila celo študijo, glede vozičkov,
veno je nekaj manjkalo, pa mi to ni bilo všeč, pa barva, pa CENA,....
pol sem pa neko kolegico po dooogem času srečala pa je imela ta voziček
JAGUAR CAR S4, meni je bil takoj všeč, vse se lahko posamezno kupi,
še posebno pa cena je solidna, pa 2 leti garancije ima, kar to nima vsak voziček
ta trgovina je v Ljubljani pa še sedaj v decembru je še dodatnih 10% popusta

oh, midva sva ga včeraj kupila in je že sestavljen v dnevni sobi in komaj čakava da dava
našo štručko v voziček
http://www.otroski-vozicki.si/v-kompletu/otroški-vozički-jaguar-car-s4

Anonimen -> RE: Mutsy vozički (23.12.2011 9:55:42)

In namen tega posta res ni reklama, a ne ;)

fluf -> RE: Mutsy vozički (23.12.2011 10:13:25)

hahahahahaha [img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/img] Otika neeeeeeee... zaka pa to misleš? hihihi

Anonimen -> RE: Mutsy vozički (23.12.2011 10:18:41)

Ej, ne vem ... ena taka slutnja pac ;)[sm=smiley36.gif]

Tanja_ -> RE: Mutsy vozički (23.12.2011 10:54:25)

IZVIRNO SPOROČILO: fluf

hahahahahaha [img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/img] Otika neeeeeeee... zaka pa to misleš? hihihi

Pa tok ju je fasciniral voziček, da je še nick po njem izbrala [sm=smiley36.gif]Mislim, pa sej nismo butlji no!

fluf -> RE: Mutsy vozički (24.12.2011 12:55:52)

http://www.mutsy.com/downloads/Mutsy%202011%20Christmas.swf

monita -> RE: Mutsy vozički (7.1.2012 12:06:01)

nekaj me zanima, če katera ve.. kakšna je barva mutsy sliderja Seat New White; a je to snežno bela barva???

Anonimen -> RE: Mutsy vozički (7.1.2012 12:10:49)

Ja ... mogoče celo malo na šampanjec belo potegne ... pač umazanim prstkom neprijazna barva [sm=smiley2.gif]

monita -> RE: Mutsy vozički (7.1.2012 12:58:23)

no mi bomo namreč tudi upam da srečni uporabniki mutsy sliderja... in imamo že naročenega...imeli pa bomo to barvo new white... košara bo sicer rdeče barve, športni del pa bo bel.... na sliki z neta mi deluje bl umazano bele barve, v živo pa je žal nisva videla... imeli pa smo na izbiro ali to belo ali modro barvo.... ker je sedaj v BC v spletni trgovini v akciji in sva se zato odločila da ga tam naročiva, ker je dosti ceneje, pa tudi košare imajo v akciji (-30%) jih pa na netu ni, so samo v trgovinah, določene barve imajo popust... če katero zanima [sm=smiley2.gif]
a je katera imela mutsy sliderja, kolikor sem brala ste imele bolj 4riderje... kakšne izkušnje s slider-jem?

strelca -> RE: Mutsy vozički (8.1.2012 14:06:26)

Midva sva se tudi odločila za 4 riderja, ga greva v kratkem naročit, ker imam rok 3. maja. Po moje bova vse vzela v rdeči barvi, mi je full lep.. druge barve so že tko mal.. čudne, nekak nama nobena ne odgovarja kej dosti.

fluf -> RE: Mutsy vozički (8.1.2012 17:37:32)

strelca barve so tud men ble bl k ne obup... mam pa lime (je ni več) košaro in rdeč šp. del. Mi je pa fuuul všeč še turkizna, sam takrat je niso mel k sm jest kupovala. Ma kolegica :D

monita ena moja kolegica ma sliderja... mislm da, al pa transporterja, sej ne vem. Bom vprašala :D

monita -> RE: Mutsy vozički (11.1.2012 10:05:33)

evo, voziček je že doma...mami pa vesela k radio [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
sem ga že odprla, ker me je ful matral kaka je ta bela barva...no v bistvu ni snežno bela, ampak na svetlo srebrno vleče, tak da je super, ni skrbi da bi se vse gor poznalo.... zaj pa samo še čakam da se moj dragi zbudi da ga sestavi [sm=smiley1.gif]
pa tista lepa trikotna oz. štirikotna torba je tudi zraven, čeprav so mi rekli da je ni [sm=smiley1.gif]

a katera ve koliko stanejo napihljiva kolesa za sliderja???
kake ste imele ve?? kako se obnesejo ena in druga kolesa?

Dodi2011 -> RE: Mutsy vozički (14.1.2012 18:36:04)

Jaz sem kupila vse v barvi champagne, pa mi je ful ful lepa :) taka bolj zlata...

monita -> RE: Mutsy vozički (15.1.2012 10:06:07)

sam to si verjetno kupila 4riderja...ker mislim da slider ni v tej barvi

Dodi2011 -> RE: Mutsy vozički (16.1.2012 19:31:26)

Ja, res je, mi imamo 4 rider

Mica Potica -> RE: Mutsy vozički (23.1.2012 18:59:26)

sicer nisem prebrala vseh odgovorov, a glede na odprto temo in ker morda komu pomagam pri odločitvi:

Imamo Mutsy4rider ( team grey ) z usnjenimi ročaji in smo zadovoljni. Je pa res, da trenutno uporabljamo samo še košaro.
Naša mnenje je takšno:

+
*lep, malo drugačen design
*dobro vodljiv
*dobro vozen
*visok

-
*prekratka košara ( naša je stara 3,5 mes.pa je že kar kriza. Dvomim, da bomo "sfurali" do 5mes, ker bo voziček prej prerasla )
*malce robustno zlaganje, včasih zablokira
*streha je ali čist zaprta ali popolnoma odprta. Vmesne variante ni

Bi pa rada opozorila tiste, ki so še v fazi nakupa, da so pozorne pri izbiri barve. Izbrali smo barvo Chocolate, tip Cargo. Barvo smo izbrali glede na uradno spletno stran in vzorčka v trgovini, saj nikjer ni bilo vozička te barve. Vzorček v trgovini je bil v rjavi barvi s priloženo črno barvo. Pa smo naročili to. Prišel pa je voziček v rjavi barvi z celotno notranjostjo v živo modri barvi. Ker smo pričakovali punčko, smo bili kar precej razočarani. Prav tako gre popolnoma zgrešeno kombinacijo. Še prodajalke so se čudile. In tako smo na hitro vzeli voziček druge barve iz tipa Team, ki smo ga videli - je bilo bolj "ziher".  :)
Skratka - pri tipu CARGO gre za kombinacijo barv v notranjosti košare in strehe, ki niso nikjer prikazane. Lahko ste razočarani, saj je kar dosti opazno. Zato predlagam raje izbiro tipa TEAM oz tiste barve, ki jo vidite v živo. Tipi TEAM imajo v notranjosti svetlo sivo barvo, zunanjost pa je v eni barvi z dodatnimi vzorcem dveh belih črt ( mene spominja na adiddas znak, le da so tukaj 2 črti ). Mi je cool. Tist Cargo z modro in rjavo pa je čist mim. :)

Upam, da sem kateri kaj pomagala. Kajti sama sem ogromno brala po forumih, predno sem se odločila za nakup.

Voziček je sicer zelo "všečen" in mi nasplošno ni žal. Mož se je prav zaljubil vanj, ker je višji in malo drugačen od tistih klasičnih.

Kliki -> RE: Mutsy vozički (23.1.2012 19:13:24)

Men je pa ta voziče tok všeč in ko bomo mel [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] ga bom zihr kupla.

Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>