Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 1.2.2010 20:44:49
|
|
|
|
Aniiita
|
gledam malo po spletu in opazila sem, da obstajata dve prevleki za dež za športni del- ena stane 9 evrov, druga pa čez 40. Morda katera v čemu je tu razlika? Prav tako je footmuuf in nek wind cover, izgledata pa zelo podobno- ve imate vse footmuuf? Hvala res vsem
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 2.2.2010 8:38:19
|
|
|
|
endrina
|
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo ker material je boljši za športni del, team ali cargo? aja čez zimo bo več v uporabi, glede na to da bom rodila maja in bo najprej košara... novo blago cargo ni več tako gladko ko je bilo prejšnje. zdaj je bolj podobno team-u ker ima not svetleče diagonalne črte. mogoče je team res bolj robusten material napram cargo, sta pa po sestavi oba poliester tako da je potenje otroka v obeh enako. poglej si razliko v materialu v BC. jaz ti za športni del priporočam da si vzameš temnejši material ker je manj občutljiv kot svetel. moraš vedet da ti bo otrok okrog enega leta shodil, da bo hodil po tleh, potem pa se ti bo s čevlji skobacal na voziček, pa jedel in pil bo tudi kaj v njem, ko hitro kaj mimo pade, tako da je športni del vozička vedno bolj na udaru kot košara, pa še dlje časa ga boš uporabljala - nekje do tretjega leta starosti. jaz imam košaro team new white pa ni nič umazana po 2 mes. uporabe, športni del pa si bom naročila v kaki barvi.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.2.2010 9:03:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 2.2.2010 9:16:02
|
|
|
|
Aniiita
|
zivepo- saj si dobila slike košare na mail, ne? da se nisem pri naslovu kaj zatipkala.. A se da vsako barvo naročiti v cargo, team ali college?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.2.2010 9:22:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 2.2.2010 10:39:18
|
|
|
|
ziva1
|
Če katera prodaja rabljeno košaro za Mutsy-ja, v barvi Team white ali Joey Silver, kupim.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 2.2.2010 11:10:58
|
|
|
|
endrina
|
Ja cargo kaki sem vidla v živo v BC v LJ in je v živo res krasna, je v čokoladni barvi s črno kombinacijo, pa bolj svetlikajoč rebrast material. Krasna. Košaro Team New White bom prodajala nekje aprila, maja, ko bomo dobili športni del vozička in ko bo mali že znal bit malo v sedečem položaju. Če bo katera zainteresirana se lahko zmenimo za ceno. Sicer bi si jo najraje hranila za tretjega bebija, samo vem kako je blo zdaj pri drugem - enostavno si želiš nekaj novega, drugačnega, pa tudi moda se menja - zdaj je "in" to čez par let pa nekaj drugega.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 2.2.2010 11:52:57
|
|
|
|
ziva1
|
Hojla, sem zainteresirana, ker imam rok šele konec junija. Me pa zanima, če lahko pripopaš gor kakšno slikco in pa predvidena cena.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 2.2.2010 11:58:38
|
|
|
|
endrina
|
sem lih prej študirala kako za milega boga naj gor prilepim sliko vozička, pa mi nekako ni uspelo s copy - paste stilom. a katera ve kako se prilepijo gor slike, ki jih imaš sicer doma snete iz fotoaparata???
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 2.2.2010 12:06:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Pejdi na stran www.shrani.si , tam sledi navodilom in potem titi link za forume pripopaj.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 2.2.2010 12:10:58
|
|
|
|
ziva1
|
:), sej tudi sama še nisem tega delala. Če ti je lažje, ti pa preko ZS pošljem svoj mail naslov in slikco samo pripneš.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 2.2.2010 13:53:47
|
|
|
|
Aniiita
|
zivepo- kar marca jo bom verjetno,če dobim športni del do takrat, saj se bojim da jo bo do takrat tudi že prerastla. Hvala za info glede barv Zdej bom klicala v BC kakšne so letošnje cene za Mutsy, da vidim ali splača po netu ali ne..no, razen tega da prej dobiš.. Na vseh teh spletnih straneh je tako, da ne moreš samo športnega dela naročit ugotavljam..povsod je zraven še podvozje
< Sporočilo je popravil Aniiita -- 2.2.2010 14:03:32 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.2.2010 15:18:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 2.2.2010 15:22:23
|
|
|
|
endrina
|
Upam da mi je uspelo prilepiti slike iz shrani.si
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 2.2.2010 15:23:38
|
|
|
|
endrina
|
No to sta barvi Cargo Kaki in Team New White iz trgovine.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 2.2.2010 15:28:58
|
|
|
|
Anonimen
|
cargo kaki pa ful fensi zgleda
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 2.2.2010 16:29:26
|
|
|
|
Lunka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika cargo kaki pa ful fensi zgleda meni je tudi full lepa. Jaz sem naročila za športni del team new lime barvo, pa me je sedaj začelo malo skrbet glede očutljivosti. Ma ne vem več, pa ni prvi voziček, ki ga kupujem.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.2.2010 19:29:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 2.2.2010 19:29:52
|
|
|
|
endrina
|
Lunika - v BC sem srečala mamico s to barvo vozička - svetlo zeleno. Imela je športni voziček, otrok je bil star nekje 9 mesecev (torej še ni hodil). Ne bi te rada strašila, vendar je bil voziček res kar videt zdelan - umazan od papice in politega soka. Res se je ful videlo gor vse. Mogoče gospa glih ne spada med najbolj pazljive in ga tudi ni redno in sproti čistila, ker je bil res umazan. Ravno zaradi tega sem se odločila da ne kupim športnega dela v team new white, ampak v temni barvi.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 2.2.2010 19:32:16
|
|
|
|
endrina
|
Živepo - team brown žal nisem videla v živo. To sem slikala v BC v BTC LJ, ko je bila trgovka tako prijazna in mi je prinesla škatlje iz skladišča pokazat. Meni se je ta cargo kaki zelo zelo dopadla, sem pa v živo videla tudi dark kaki - ko zgleda nekako vojaško zelena - tudi ni slaba (to sem gledala pa v BC v Rudniku)
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 2.2.2010 19:33:51
|
|
|
|
Joob
|
Prodam košaro za 4rider, rabljeno 3,5m, v barvi limete. Zraven podarim dežno prevleko. Lp
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 2.2.2010 20:11:47
|
|
|
|
Lunka
|
IZVIRNO SPOROČILO: endrina Lunika - v BC sem srečala mamico s to barvo vozička - svetlo zeleno. Imela je športni voziček, otrok je bil star nekje 9 mesecev (torej še ni hodil). Ne bi te rada strašila, vendar je bil voziček res kar videt zdelan - umazan od papice in politega soka. Res se je ful videlo gor vse. Mogoče gospa glih ne spada med najbolj pazljive in ga tudi ni redno in sproti čistila, ker je bil res umazan. Ravno zaradi tega sem se odločila da ne kupim športnega dela v team new white, ampak v temni barvi. A res? Joj kaj mi je bilo, ko sem naročala. Če si sedaj premislim in naročim drugo barvo me bodo v BC fentale. Mudi se mi sicer ne, bi lahko počakala drugo barvo, ker uporabnica pride drugi mesec . Košaro pa podvozje pa že imam. Tako pričakujem klic iz BC vsak čas, ker sem naročevala športni del že oktobra pa ga še ni, pa bom potem videla v živo kako zgleda tale zelena. Drugače pa jim zatežim za drugo barvo.
< Sporočilo je popravil Lunka -- 2.2.2010 20:13:47 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.2.2010 20:26:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 3.2.2010 9:19:27
|
|
|
|
Aniiita
|
Punce, v BC sploh še ni mogooče naročiti novih barv Ker nimajo šifer..15.2 da dobijo eno pošiljko in sa bodo ram morda ! šifre. Bo treba res po spletu torej..samokaj ko ne vem katere te strani so ok..na ping pong imajo tudi samo še stare barve..
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?