Gwendolen
|
Jaz sem imela s spletno trgovino iz Nemčije velike težave, vendar samo zato, ker niso brali mailov in odgovarjali nanje. Ja, SPLETNA trgovina ni brala MAILOV. Če ni to protislovno. Na začetku sem jih klicala, nato pa tudi nihče ni več dvignil ali kaj, zato sem jim napisala oster dopis in ga poslala po faksu, ker sem imela poln kufer nekih izgovorov, da bodo preverili. Hkrati sem poslala še mail na Mutsy, opisala problem in jih prosila za pomoč. Na koncu se je izkazalo, da je bil problem v Mutsyju in da oni niso poslali košare spletni trgovini. Je pa Mutsy takoj reagiral, ko sem se obrnila nanje. Prav zaradi te svoje izkušnje sem jaz prepričana, da je velik problem tudi v samem Mutsyju, seveda pa odnos posrednikov kot so ta dotična spletna trgovina in tudi BC ne pripomore k zadovoljstvu kupcev. In v enem tednu sem potem končno dobila mojo team lime košaro, prej je pa trajalo 3 mesece. Lahko rečem samo, da je dobro, da sem ziheraš, da sem vse skupaj naročila tako zgodaj. Konec dober, vse dobro, motil pa je tudi mene odnos tega prodajalca, saj sem jih že prej spraševala, če je slučajno problem pri dobavitelju, pa mi tega nikoli niso znali pojasniti. Če bi mi oni že na začetku rekli, oprostite, smo dvakrat naročili, pa Mutsy ni dobavil, bi se jaz že takrat takoj obrnila direktno na Mutsy in verjamem, da bi reagirali prej. Pa tisto njihovo nejavljanje... Za BC se pa jaz nisem odločila, ker ko sva z možem šla pogledat vozičke, nama tista prodajalka ni znala nič povedati, nič razložiti, nič svetovati, samo katalog nama je tam pokazala in kao naj si izbereva. Še cen ni vedela oz. se ji ni ljubilo v računalnik pogledati in nama jih je govorila na približno. To je pa mene odvrnilo od nakupa pri njih. lp
< Sporočilo je popravil Gwendolen -- 16.12.2009 14:40:12 >
Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen ------------------------------------------------------------- We're walking in the air We're floating in the moonlit sky The people far below are sleeping as we fly
|