Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 28.12.2009 21:15:36
|
|
|
|
apollo
|
Ciao! Mi prodamo košaro za 4riderja, barva team ice blue. Če si zainteresirana ti napišem gsm. LP
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 28.12.2009 21:26:47
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Jaz živim v 4. nadstropju brez lifta, pa imam Cabriofixa. Mi je blo važno samo to, da vzamemo najbolj varno lupinico. Kam pa to paše ja kati ti si napisala da je PP lupinica lažja. tanja_ pa da je ne zdi pomembna teža ampak varnost ;) O, kje pa! Napisala sem, da PP lupinica ne gre na bugabooja. Pa da mi košara od bugabooja ni všeč (dolgočasna je), ampak da je precej lažja od tiste Mutsyjeve. O teži lupinice sploh nisem razpravljala .
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 28.12.2009 21:30:25
|
|
|
|
apollo
|
To me zanima. A se da naštimati naklon športnega dela 4riderja popolnoma ravno? Meni namreč ne uspe, ko smo kupovali nisem preverjala, naš mucek pa je že prerastel košaro, ampak ga ne morem še dat v športni del,ker še ne sedi.Sicer smo že probali, vendar se ne obnese. Zdaj pa se okrog furamo v lupinici, vendar so naši sprehodi kratki, ker ne zdrži notri več kot 20-30minut Prej pa smo tako uživali.Ne vem kaj narest...
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 28.12.2009 21:36:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Čist na ravno se ne da ... samo sem pa tut jaz dala tamalo v športni del pri njenih 4ih mesecih, ko tudi še ni sedela, a v košari ni hotla več bit ... je bilo pa fino ker je bila zimska in sem namontirala vrečo gor, globino sedeža nastavila na 'small', poležala hrbtišče in zvila eno tanjšo dekico in jo namontirala tako da je imela sredino zvite dekice pod koleni in konca pa ob telesu in ni nič dol lezla ali lezla na stran ... ko sem enkrat to naredila, so naši sprehodi spet postali pravi užitek, ker prej v košari je samo vreščala.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 28.12.2009 21:49:15
|
|
|
|
apollo
|
Bom jutri poskusila tako kot si napisala, pa bomo vidli kako se bo obneslo. Hvala za pomoč
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 1.1.2010 22:25:18
|
|
|
|
pecarka
|
Živijo, prodam leto in pol star mutsy 4 rider. Barva je cargo cream. Kupljen v Baby centru. Zraven priložim račun in navodila v slo. Prodajam pa: - podvozje 4rider (napihljiva kolesa), - košara, - športni sedež, - prevleka za dež za športni sedež, - nakupovalna košara, - dežnik, - torba, - footmuff. Voziček je kot nov. Če ga želite videti, mi pišite na mail: natasa.plesnicar@gmail.com pa vam pošljem slikice. Cena za komplet je 500€ (kupljen pa je bil za nekaj več kot 700€). pozdrav s Kopra Nataša
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 1.1.2010 22:27:54
|
|
|
|
pecarka
|
No, pa še dve slikci...lpNataša
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 4.1.2010 18:19:44
|
|
|
|
Aniiita
|
Živjo, a prodajaš morda tudi samo športni del z dodatki brez košare in če, kakšna bi bila cena? Lahko mi pišeš tudi na zs, če želiš Mi sicer podvozje in košaro in že imamo in bi tako najraje kupila brez tega.. če ne bi šlo drugače, pa lahko tudi z podvozjem in ga bom pač sama prodala naprej s svojo košaro, ko je ne bom več potrebovala..
< Sporočilo je popravil Aniiita -- 4.1.2010 18:30:06 >
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 10.1.2010 20:23:06
|
|
|
|
pecarka
|
Voziček prodan!
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 14.1.2010 22:06:08
|
|
|
|
balka
|
No, pa sem dobila košaro. New white-lepa. Imam pa vprašanje Zraven sem dobila dežno prevleko, oblogo in dve "vrečki"iz blaga. Ena je manjša(30X30), druga pa večja(60X90). Ali katera ve, čemu sta namenjeni? Kaj pa podloga? Ali namestim najprej obrobo in nato podlogo oziroma "dno" ali obratno? Hvala vnaprej
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 15.1.2010 11:17:46
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: balka No, pa sem dobila košaro. New white-lepa. Imam pa vprašanje Zraven sem dobila dežno prevleko, oblogo in dve "vrečki"iz blaga. Ena je manjša(30X30), druga pa večja(60X90). Ali katera ve, čemu sta namenjeni? Kaj pa podloga? Ali namestim najprej obrobo in nato podlogo oziroma "dno" ali obratno? Hvala vnaprej Tisti dve vrečki sta za obleč podlogo in kao za povšterček. Jaz sem imela samo podlogo oblečeno, pod glavico sem dala pa tetra plenico, tko da une druge prevleke sploh nisme rabila. Namestiš pa obrobo in podlogo na obrobo...Mi smo imeli tudi White barvo...Res je lepa....
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 15.1.2010 11:52:31
|
|
|
|
ziva1
|
Balka kako dolgo pa si čakala nanjo? Lahko pripopaš kakšno slikco. Jaz bi tudi imela belo košaro, sam a se ne reče team white beli barvi, pa ne vem kam naj jo grem pogledati. Jutri grem proti MB, pa sem bom v BC ustavila, da vidim če bom imela kaj sreče. S temi Mutsy-ji so kr težave, ker se jih da videti samo v MB in LJ, pa še to moraš imeti srečo, tako sem slišala. Sicer jih vidiš v kakšnem katalogu in na internetu , a to ni isto.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.1.2010 12:44:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 15.1.2010 19:12:11
|
|
|
|
ellie
|
Moj je danes končno po 3eh tednih pripeljal domov voziček...ker sta ga kupila tast in tašča. Imamo pa tud 4riderja, team new white. ziva1 v živo ta barva ni bela. Kot da bi malo vleklo na sivozeleno. Sva pa se midva odločila za to barvo, ko sva jo v živo videla v bc v Lj. Me pa zanima nekaj druga...kam se spravi tisti trak za nosit košaro? Nikakor ne moreva pogruntat navodil pa itak ni nobenih poleg..
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 15.1.2010 21:17:00
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: ellie Moj je danes končno po 3eh tednih pripeljal domov voziček...ker sta ga kupila tast in tašča. Imamo pa tud 4riderja, team new white. ziva1 v živo ta barva ni bela. Kot da bi malo vleklo na sivozeleno. Sva pa se midva odločila za to barvo, ko sva jo v živo videla v bc v Lj. Me pa zanima nekaj druga...kam se spravi tisti trak za nosit košaro? Nikakor ne moreva pogruntat navodil pa itak ni nobenih poleg.. Nikamor ga ne moreš spravit. Mi smo ga odpeli dol s tistih zaponk in potem nekako zložili pri nogicah. Lahko ga daš tudi pod obrobo, samo če rabiš košaro dol snemat in nosit je to precej zamudno.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 15.1.2010 21:37:42
|
|
|
|
balka
|
Ziva1, košaro sem kupila rabljeno-preko bolhe. Kot nova!!! Prišparala pa sem 80€, kar pa tud ni malo! Kar se barv tiče so ZELO drugačne v živo kot na slikah-sploh na tistih iz katalogov. Barva moje košare je team new white.Slikce ne znam spravit sem gor, si jih pa lahko pogledaš v mojem albumu.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 15.1.2010 21:41:11
|
|
|
|
balka
|
A se ne da pospraviti teh trakov v stranski žep na zunanji strani košare?
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 15.1.2010 21:47:03
|
|
|
|
ellie
|
balka da se...samo so na drugi strani košare.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 18.1.2010 17:55:39
|
|
|
|
bušika2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: balka No, pa sem dobila košaro. New white-lepa. Imam pa vprašanje Zraven sem dobila dežno prevleko, oblogo in dve "vrečki"iz blaga. Ena je manjša(30X30), druga pa večja(60X90). Ali katera ve, čemu sta namenjeni? Kaj pa podloga? Ali namestim najprej obrobo in nato podlogo oziroma "dno" ali obratno? Hvala vnaprej Hej, mi2 sva naročila mutsy-ja v babycentru in sicer cargo cream, pa nisva nič dobila zraven. palerinco za košaro sva extra naročla (10eur), nikjer pa nisem zasledila teh preoblek za v voziček (za povštrček in podlogo). zanima me če ste vse dobile zraven te preobleke ali si ti balka kak drugače naročila košaro?
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 18.1.2010 18:04:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo košaro kupili leto in pol nazaj pa smo zraven dobili samo tisti 2 prevleki iz blaga (obloga in dno - pena sta itak sestavni del košare). No v ti dve prevleki iz blaga sem jaz kar tisto peno na dnu oblekla. Pa najprej gre obloga košare notri, potem daš pa to peno na dno notri. Si imela pa ti potem srečo, da si še dežno prevleko poleg dobila ... očitno je bila kaka akcija ali kaj podobnega. Aja, pa pasov za nošenje mi nikoli nismo uporabljali ... tako da sem sponke odpela in tadolgi del nekako pod tisto peno na dnu in ob robu naštimala in me niso nič motili.
< Sporočilo je popravil Otika -- 18.1.2010 18:07:44 >
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 18.1.2010 19:13:18
|
|
|
|
skuštrana
|
Bušika, jaz sem tudi dobila tisti dve prevleki iz blaga. Čudno da jih ti nisi, tisto gre zraven, dežna prevleka se pa posebej kupi.
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 18.1.2010 19:43:44
|
|
|
|
bušika2010
|
Nevem res, morem še enkrat škatlo pregledat, ampak dvomim da bi to spregledla. Pojma nimam zakaj tega nisem dobila zraven prav jezna sem, ker je tisto res fajno, da lahko opereš pa ne rabis nič sam ustvarjat, kr jaz mam namen itak naredit rjuhico za tisto podlogo, zaj pa vidim da bi jo mogla zraven dobit grrr.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 18.1.2010 19:48:57
|
|
|
|
bušika2010
|
< Sporočilo je popravil bušika2010 -- 18.1.2010 19:51:34 >
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 18.1.2010 19:50:56
|
|
|
|
bušika2010
|
A je mogoče fora v varianti košare? Team pa Cargo? Nevem, možno da je tud to, kaj pa vem. Moja Cargo ma že noter vse obloge pa to, sam kao rjuhico za podlogo bi jaz tud mela
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 18.1.2010 20:00:11
|
|
|
|
skuštrana
|
Bušika, če se prav spomnim je imela Otika Cargo košaro, jaz pa Team pa sva obe dobili to prevleko, tako da bo jo ti tudi morala. Sem pa jaz košaro kupila lani maja. Lahko da novejše tega nimajo več.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?