|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa
28.12.2009 21:15:36   
apollo
Ciao! Mi prodamo košaro za 4riderja, barva team ice blue. Če si zainteresirana ti napišem gsm. LP

(odgovor članu balka)
Neposredna povezava do sporočila: 876
28.12.2009 21:26:47   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Jaz živim v 4. nadstropju brez lifta, pa imam Cabriofixa. Mi je blo važno samo to, da vzamemo najbolj varno lupinico.

Kam pa to paše user posted image

ja kati ti si napisala da je PP lupinica lažja.
tanja_ pa da je ne zdi pomembna teža ampak varnost

;)

O, kje pa! Napisala sem, da PP lupinica ne gre na bugabooja.
Pa da mi košara od bugabooja ni všeč (dolgočasna je), ampak da je precej lažja od tiste Mutsyjeve.
O teži lupinice sploh nisem razpravljala user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 877
28.12.2009 21:30:25   
apollo
To me zanima. A se da naštimati naklon športnega dela 4riderja popolnoma ravno? Meni namreč ne uspe, ko smo kupovali nisem preverjala, naš mucek pa je že prerastel košaro, ampak ga ne morem še dat v športni del,ker še ne sedi.Sicer smo že probali, vendar se ne obnese. Zdaj pa se okrog furamo v lupinici, vendar so naši sprehodi kratki, ker ne zdrži notri več kot 20-30minutuser posted image Prej pa smo tako uživali.Ne vem kaj narest...user posted image

(odgovor članu apollo)
Neposredna povezava do sporočila: 878
28.12.2009 21:36:24   
Anonimen
Čist na ravno se ne da ... samo sem pa tut jaz dala tamalo v športni del pri njenih 4ih mesecih, ko tudi še ni sedela, a v košari ni hotla več bit ... je bilo pa fino ker je bila zimska in sem namontirala vrečo gor, globino sedeža nastavila na 'small', poležala hrbtišče in zvila eno tanjšo dekico in jo namontirala tako da je imela sredino zvite dekice pod koleni in konca pa ob telesu in ni nič dol lezla ali lezla na stran ... ko sem enkrat to naredila, so naši sprehodi spet postali pravi užitek, ker prej v košari je samo vreščala.

(odgovor članu apollo)
  Neposredna povezava do sporočila: 879
28.12.2009 21:49:15   
apollo
Bom jutri poskusila tako kot si napisala, pa bomo vidli kako se bo obneslo. Hvala za pomočuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 880
1.1.2010 22:25:18   
pecarka
Živijo,
prodam leto in pol star mutsy 4 rider. Barva je cargo cream. Kupljen v Baby centru. Zraven priložim račun in navodila v slo.
Prodajam pa:
- podvozje 4rider (napihljiva kolesa),
- košara,
- športni sedež,
- prevleka za dež za športni sedež,
- nakupovalna košara,
- dežnik,
- torba,
- footmuff.

Voziček je kot nov.  Če ga želite videti, mi pišite na mail: natasa.plesnicar@gmail.com pa vam pošljem slikice. Cena za komplet je 500€ (kupljen pa je bil za nekaj več kot 700€).

pozdrav s Kopra
Nataša

(odgovor članu apollo)
Neposredna povezava do sporočila: 881
1.1.2010 22:27:54   
pecarka
No, pa še dve slikci...lpNataša user posted image
user posted image

(odgovor članu pecarka)
Neposredna povezava do sporočila: 882
4.1.2010 18:19:44   
Aniiita
Živjo,

a prodajaš morda tudi samo športni del z dodatki brez košare in če, kakšna bi bila cena? Lahko mi pišeš tudi na zs, če želiš user posted image

Mi sicer podvozje in košaro in že imamo in bi tako najraje kupila brez tega.. če ne bi šlo drugače, pa lahko  tudi z podvozjem in ga bom pač sama prodala naprej s svojo košaro, ko je ne bom več potrebovala..

< Sporočilo je popravil Aniiita -- 4.1.2010 18:30:06 >

(odgovor članu pecarka)
Neposredna povezava do sporočila: 883
10.1.2010 20:23:06   
pecarka
Voziček prodan!

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 884
14.1.2010 22:06:08   
balka
No, pa sem dobila košaro. New white-lepa.
Imam pa vprašanje Zraven sem dobila dežno prevleko, oblogo in dve "vrečki"iz blaga. Ena je manjša(30X30), druga pa večja(60X90). Ali katera ve, čemu sta namenjeni? user posted image
Kaj pa podloga? Ali namestim najprej obrobo in nato podlogo oziroma "dno" ali obratno?
Hvala vnaprej

(odgovor članu pecarka)
Neposredna povezava do sporočila: 885
15.1.2010 11:17:46   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: balka

Imam pa vprašanje Zraven sem dobila dežno prevleko, oblogo in dve "vrečki"iz blaga. Ena je manjša(30X30), druga pa večja(60X90). Ali katera ve, čemu sta namenjeni? user posted image
Kaj pa podloga? Ali namestim najprej obrobo in nato podlogo oziroma "dno" ali obratno?
Hvala vnaprej

Tisti dve vrečki sta za obleč podlogo in kao za povšterček. Jaz sem imela samo podlogo oblečeno, pod glavico sem dala pa tetra plenico, tko da une druge prevleke sploh nisme rabila. Namestiš pa obrobo in podlogo na obrobo...Mi smo imeli tudi White barvo...Res je lepa....

(odgovor članu balka)
Neposredna povezava do sporočila: 886
15.1.2010 11:52:31   
ziva1
Balka kako dolgo pa si čakala nanjo? Lahko pripopaš kakšno slikco. Jaz bi tudi imela belo košaro, sam a se ne reče team white beli barvi, pa ne vem kam naj jo grem pogledati. Jutri grem proti MB, pa sem bom v BC ustavila, da vidim če bom imela kaj sreče. S temi Mutsy-ji so kr težave, ker se jih da videti samo v MB in LJ, pa še to moraš imeti srečo, tako sem slišala. Sicer jih vidiš v kakšnem katalogu in na internetu , a to ni isto.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 887
   [Brisano sporočilo]
15.1.2010 12:44:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ziva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 888
15.1.2010 19:12:11   
ellie
Moj je danes končno po 3eh tednih pripeljal domov voziček...ker sta ga kupila tast in tašča. Imamo pa tud 4riderja, team new white.

ziva1 v živo ta barva ni bela. Kot da bi malo vleklo na sivozeleno. Sva pa se midva odločila za to barvo, ko sva jo v živo videla v bc v Lj.

Me pa zanima nekaj druga...kam se spravi tisti trak za nosit košaro? Nikakor ne moreva pogruntatuser posted image  navodil pa itak ni nobenih poleg..

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 889
15.1.2010 21:17:00   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: ellie

Moj je danes končno po 3eh tednih pripeljal domov voziček...ker sta ga kupila tast in tašča. Imamo pa tud 4riderja, team new white.

ziva1 v živo ta barva ni bela. Kot da bi malo vleklo na sivozeleno. Sva pa se midva odločila za to barvo, ko sva jo v živo videla v bc v Lj.

Me pa zanima nekaj druga...kam se spravi tisti trak za nosit košaro? Nikakor ne moreva pogruntatuser posted image  navodil pa itak ni nobenih poleg..

Nikamor ga ne moreš spravit. Mi smo ga odpeli dol s tistih zaponk in potem nekako zložili pri nogicah. Lahko ga daš tudi pod obrobo, samo če rabiš košaro dol snemat in nosit je to precej zamudno.

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 890
15.1.2010 21:37:42   
balka
Ziva1, košaro sem kupila rabljeno-preko bolhe. Kot nova!!! Prišparala pa sem 80€, kar pa tud ni malo!
Kar se barv tiče so ZELO drugačne v živo kot na slikah-sploh na tistih iz katalogov.
Barva moje košare je team new white.Slikce ne znam spravit sem gor, si jih pa lahko pogledaš v mojem albumu.

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 891
15.1.2010 21:41:11   
balka
A se ne da pospraviti teh trakov v stranski žep na zunanji strani košare?

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 892
15.1.2010 21:47:03   
ellie
balka da se...samo so na drugi strani košare.

(odgovor članu balka)
Neposredna povezava do sporočila: 893
18.1.2010 17:55:39   
bušika2010
IZVIRNO SPOROČILO: balka

Hvala vnaprej

Hej,
mi2 sva naročila mutsy-ja v babycentru in sicer cargo cream, pa nisva nič dobila zraven. palerinco za košaro sva extra naročla (10eur), nikjer pa nisem zasledila teh preoblek za v voziček (za povštrček in podlogo). zanima me če ste vse dobile zraven te preobleke ali si ti balka kak drugače naročila košaro?

(odgovor članu balka)
Neposredna povezava do sporočila: 894
18.1.2010 18:04:56   
Anonimen
Mi smo košaro kupili leto in pol nazaj pa smo zraven dobili samo tisti 2 prevleki iz blaga (obloga in dno - pena sta itak sestavni del košare). No v ti dve prevleki iz blaga sem jaz kar tisto peno na dnu oblekla. Pa najprej gre obloga košare notri, potem daš pa to peno na dno notri. Si imela pa ti potem srečo, da si še dežno prevleko poleg dobila ... očitno je bila kaka akcija ali kaj podobnega.
Aja, pa pasov za nošenje mi nikoli nismo uporabljali ... tako da sem sponke odpela in tadolgi del nekako pod tisto peno na dnu in ob robu naštimala in me niso nič motili.

< Sporočilo je popravil Otika -- 18.1.2010 18:07:44 >

(odgovor članu bušika2010)
  Neposredna povezava do sporočila: 895
18.1.2010 19:13:18   
skuštrana
Bušika, jaz sem tudi dobila tisti dve prevleki iz blaga. Čudno da jih ti nisi, tisto gre zraven, dežna prevleka se pa posebej kupi.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

Neposredna povezava do sporočila: 896
18.1.2010 19:43:44   
bušika2010
Nevem res, morem še enkrat škatlo pregledat, ampak dvomim da bi to spregledla. Pojma nimam zakaj tega nisem dobila zraven user posted image prav jezna sem, ker je tisto res fajno, da lahko opereš pa ne rabis nič sam ustvarjat, kr jaz mam namen itak naredit rjuhico za tisto podlogo, zaj pa vidim da bi jo mogla zraven dobit user posted image grrr. 

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 897
18.1.2010 19:48:57   
bušika2010
 user posted image

< Sporočilo je popravil bušika2010 -- 18.1.2010 19:51:34 >

Neposredna povezava do sporočila: 898
18.1.2010 19:50:56   
bušika2010
A je mogoče fora v varianti košare? Team pa Cargo? Nevem, možno da je tud to, kaj pa vem. Moja Cargo ma že noter vse obloge pa to, sam kao rjuhico za podlogo bi jaz tud mela user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 899
18.1.2010 20:00:11   
skuštrana
Bušika, če se prav spomnim je imela Otika Cargo košaro, jaz pa Team pa sva obe dobili to prevleko, tako da bo jo ti tudi morala. Sem pa jaz košaro kupila lani maja. Lahko da novejše tega nimajo več.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?