|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa
9.12.2009 21:46:44   
endrina
Doma imam 4riderja. Zadnjič sem bila na obisku pri kolegici, kjer imajo nasut po dvorišču makadam. Moram rečt, da je malega kar premetavalo sem in tja v vozičku, ko sem ga po tistem neravnem dvorišču peljala. Pa sem šla res slow motion varianto. Tako da si ne znam predstavljat, če bi cela cesta po vasi bila takšna. Mislim pa, da bi na takem terenu vsak voziček premetaval not dojenčka, razen če bi imel vzmetenje.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 801
10.12.2009 8:29:32   
knorbalbo
Ja sej, me zanima katerei voziček gre po makedamu brez da otroka vsaj malo zruka, mah sem ugotovila da itak ni idealnega vozička. Jaz sem se odločila nabavit tega 4riderja, če slučajno ne bo prišel pravočasno ga ne bom vzela in kupila kaj drugega, pač bo kar bo.Sem že tok sita teh doktoratov iz teh vozičkov, otroku je pa itak vseen v čem sediuser posted image

(odgovor članu endrina)
Neposredna povezava do sporočila: 802
10.12.2009 9:16:34   
Anonimen
Se mi zdi, da v košari otroka malo bolj trese kot pa potem v športnem delu. In če bi radi povečini hodili po kakem gozdu pa neutrjenem makedamu, potem 4-rider res ni za vas ... moram to rečt, pa čeprav sem jaz navdušena nad njim. Pač tako je ... če bolj po rovtah vozite, je Urbanrider ali pa kak Quinne Freestyle bolj primeren.

(odgovor članu knorbalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 803
10.12.2009 9:19:48   
Tanja_
Se strinjam z otiko-v košari je našo malčico ful bolj rukalo kot sedaj v športnem delu.Košara ima očitno ravno tako težišče, da potem niha po neravnem terenu.

Aja otika-so mi uredili tisto potemuser posted image Ravno prejšnji teden.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 804
10.12.2009 9:22:47   
Anonimen
Super ... kolkokrat je pa bil najprej na servisu? So ga morali najprej sami prešraufat, ne?

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 805
10.12.2009 9:30:24   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Super ... kolkokrat je pa bil najprej na servisu? So ga morali najprej sami prešraufat, ne?

Je bil dvakrat. Ampak drugič je serviser rekel, da ustreza normativom in ga sploh popravil ni?!Sem vztrajala, dala reklamacijo na njegovo ugotovitev in potem sem ga odpeljala gospe, ki to rešuje-je takoj rekla, da ji je čudno, da je tako napisal. V tednu dni sem imela novega. Ti si zdaj zadovoljna s svojim?Sem razmišljala, da sva najbrž imeli isto serijo,ker sem govorila z ostalimi puncami,ki ga imajo in so vse fulll zadovoljne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 806
10.12.2009 9:36:23   
Anonimen
Jah sem kar zadovoljna no ... še vedno mi počkripa sem in tja, pa mu malo šraufe zategnem pa z WD40 našpricam in je spt za par tednov mir. Sem se sprijaznila s tem, da je voziček iz več delov in da če ga večinoma po makedamski potki furam pač ne more biti čisto tiho ... no sprijaznila sem se pa po tem, ko sem slišala kako ropota en Freeszyle od ene kolegice, za katerga pravijo da je tank in neuničljiv itd. in potem sem si rekla, da naš sploh ne škripa tako hudo .. no tisto pred menjavo ogrodjha je bilo pa katastrofa ...

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 807
10.12.2009 9:42:06   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Jah sem kar zadovoljna no ... še vedno mi počkripa sem in tja, pa mu malo šraufe zategnem pa z WD40 našpricam in je spt za par tednov mir. Sem se sprijaznila s tem, da je voziček iz več delov in da če ga večinoma po makedamski potki furam pač ne more biti čisto tiho ... no sprijaznila sem se pa po tem, ko sem slišala kako ropota en Freeszyle od ene kolegice, za katerga pravijo da je tank in neuničljiv itd. in potem sem si rekla, da naš sploh ne škripa tako hudo .. no tisto pred menjavo ogrodjha je bilo pa katastrofa ...

Ja, to je res. Vsak bo začel škripat. Prej ali slej. Je pa tudi moj bil prej katastrofalen-tako,da je pes lajal nanjuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 808
   [Brisano sporočilo]
10.12.2009 11:55:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 809
10.12.2009 21:46:54   
smuki
Punce,
jutri ima baby center 30% znižanje na Mutsy 3rider, rdeče barve, športni del, če ga naročiš preko spleta.

Neposredna povezava do sporočila: 810
11.12.2009 8:43:29   
knorbalbo
Nisem vedela da imajo akcijo tudi za te vozičke ker jih na spletni strani sploh ni, ampak rdeča mi pa res ni všeč, to da je trikolesnik bi še sprejela, barva je ba meni osebnmo bljakuser posted image  

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 811
11.12.2009 9:13:08   
anajrim
Tanja - kam pa si ga peljala na servis, saj si mutsyja peljala. A mi daš prosim kontakt? Hvala

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 812
11.12.2009 12:30:00   
Anonimen
Mutsyje pelješ na servis v BC ...

(odgovor članu anajrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 813
13.12.2009 22:24:02   
fazanka
Pričakujem prvega otroka in že počasi gledam za vozički... user posted image
Uč sem vrgla trenutno na mutsya (sem ga že nekajkrat videla in mi je postal takoj všeč). Po forumih sem že iskala razno razne info, bi pa vas vprašala še par stvari:
- trenutno gledam 3 ali 4riderja, pa me zanima, če sta te dva vozička vzmetena? Zanima me predvsem zato, ker sem od nekaterih od vas zasledila, da nista primerna za bolj razgibane terene...
- kolega, ki ima doma 4riderja pravi, da so boljši, ker se lahko otrok v 3riderju prevrne (sploh ko je že večji in se sklanja ven). Mislim, da je to malce mimo, vendar bi vseeno vprašala - kateri je bolj stabilen?
- no, in ta kolega ful hvali penasta kolesa in ne napihlijva... katera so res boljša? (kot sem zasledila, se jih večina bolj odloča za napihljive).
- kateri material pa je tisti, ki je najbolj neobčutljiv in ki najbolj diha?

Mi vprašanja kr vrejo....user posted image
Bom šla te dni mal na ogled v BC, pa bi bila rada pripravljena....

čao

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 814
13.12.2009 22:32:24   
endrina
Fazanka - men se je zdel 4rider velik stabilnejši kot 3rider, pa itak mi 3 kolesniki nekako niso všeč
- mi imamo doma napihljiva kolesa in so super. Smo pa na prejšnjem vozičku imeli plastična kolesa, pa sploh ni primerjave - je Mutsy veliko bolj udobnejši zaradi teh koles.
- vzmetena ta dva vozička nista. Moram pa povedat, da se košara lepo zaziba, ko greš čez malo grob teren, tako da otroku blaži tisto rukanje. Pač greš malo počasneje pa gre. Če imaš doma bolj razgiban teren si pač omisliš Urban Riderja, sam ta ima pa drugačen sistem vožnje, ker ima gibljiva zadnja dva kolesa in se ga moraš navadit kako ga vozit.
- mi smo z našim 4riderjem super zadovoljni. Zaenkrat smo še uporabniki košare, smo pa že naročili športni del vozička in komaj čakamo da pride.

(odgovor članu fazanka)
Neposredna povezava do sporočila: 815
13.12.2009 22:34:59   
Anonimen
Fazanka, za na večino tvojih vprašanj boš zasledila odgovore, če prebereš celo tole temo. Edino glede napihljivih in penastih koles se ne spomnim, da bi že kaj pisali ... skratka penasta kolesa pašejo na lahko ogrodje (torej ima par kg manj kot ogrodje z napihljivimi kolesi - Singlespoke) je pa tako, da če voziš veliko po makedamu so boljša napihljiva, ker penasta se hitro zrabijo pa tudi voziček z napihljivimi kolesi že po logiki bolje blaži tresljaje.

(odgovor članu fazanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 816
15.12.2009 13:22:49   
bušika2010
Elow,
mene pa zanima če ima katera izkušnje z majhnim avtom in Mutsyjem 4riderjem.

Doma imam R Twinga, pa me zanima, če je katera že probala ta voziček stiščat v tega malčka? user posted image Ker sem pristašica majhnih avtomobilov sem razmišljala, da bi le tega zamenjala z malenkost večjim Citroenom C3 (zaradi zaklepanja sovoznikovega airbaga in 5 vrat) - nevem pa če ima kaj dosti večji prtljažnik, saj na pogled in mere ni kaj dosti večji.
Če ima katera izkušnje s Twingom/C3-jem in 4riderjem mi naj prosim napiše.

Hvala

< Sporočilo je popravil bušika2010 -- 15.12.2009 13:23:29 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 817
15.12.2009 13:29:27   
Anonimen
S kolesi vred 100% ne gre ... brez koles bi se pa znalo naredit da gre, ker tile mali avtomobilčki imajo precej plitve prtljažnike in 4-rider brez koles je vsega skupaj visok enih 20cm ... sedaj edino če je širok dovolj ... najbolje, da se enkrat v BC ustaviš in poprosiš prodajalko, če lahko probaša ali gre v tvoj avto ... lahko se pa tudi mimo mene pripelješ, pa bova probali ... seveda, če kakega 4-riderja bliže sebi ne najdeš user posted image

(odgovor članu bušika2010)
  Neposredna povezava do sporočila: 818
15.12.2009 13:31:33   
Anonimen
Ima pa ena prijateljica C3-ja in bi jo načeloma lahko poklicala da probava če gre noter ... samo je zdajle na potovanju po Mehiki in pride šele čez kake 14 dni nazaj ...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 819
   [Brisano sporočilo]
15.12.2009 14:06:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 820
15.12.2009 14:46:48   
knorbalbo
Uuuuuu bejbe....danes je dan D!!!!Z mojim sva se odločila da greva kar nabavit tegale 4 riderja!!!!! Baje so danes v BC BTC dobili novo pošiljko in ga greva pogledat....vse barve itd v živo da se dokončno prepričam, potem pa ga bova kar naročila!!!user posted image user posted image user posted image Včeraj ga je tudi ena naročila in so ji rekli da pride pošiljka konec februarja oz začetek marca....tako da ne bom nič pre zgodaj!user posted image Sem se pa odločila da bom vzela napihljiva kolesa in penast ročaj....mi je bolj všeč kot usnje, pa tudi pozimi je fajn izolatoruser posted image za rokice, ker mam skos mrzle.

Tko.....komaj čakam da se moj vrne iz službe da greva v BC!!!!!! JUPIIIIIII

p.s.. kako se človek lahko veseli takih "malenskosti" ki ga še pošteno koštajo je meni neverjetnouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 821
15.12.2009 20:31:37   
bušika2010
Hvala vsem za odgovore user posted image

Sem iz Slovenske Bistrice in v BC v Mariboru imajo samo Sliderja, pravtako tudi v Celjskem BC, tak da mi nič ne koristi če hodim tja, kr je Slider manjši, kr že ma samo sedalo totalno drugačno.

Kar se tiče prtljažnika C3 je samo globji od Twingotovega, drugače pa je ožji, ker je bolj odet v plastiko kot Twingotov. Ful sem v dilemi, sicer pa upam, da bom dobla voziček prej ko se bo user posted image dojenček rodil (torej pred februarjem), kr pol še grem na hitrco avto menjat  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 822
15.12.2009 20:33:10   
bušika2010
IZVIRNO SPOROČILO: knorbalbo

Uuuuuu bejbe....danes je dan D!!!!Z mojim sva se odločila da greva kar nabavit tegale 4 riderja!!!!! Baje so danes v BC BTC dobili novo pošiljko in ga greva pogledat....vse barve itd v živo da se dokončno prepričam, potem pa ga bova kar naročila!!!user posted image user posted image user posted image Včeraj ga je tudi ena naročila in so ji rekli da pride pošiljka konec februarja oz začetek marca....tako da ne bom nič pre zgodaj!user posted image Sem se pa odločila da bom vzela napihljiva kolesa in penast ročaj....mi je bolj všeč kot usnje, pa tudi pozimi je fajn izolatoruser posted image za rokice, ker mam skos mrzle.

Tko.....komaj čakam da se moj vrne iz službe da greva v BC!!!!!! JUPIIIIIII

p.s.. kako se človek lahko veseli takih "malenskosti" ki ga še pošteno koštajo je meni neverjetnouser posted image

Javi nam kak so v BTCju z zalogami Mutsy-ja, mogoče so jih v Celju tudi dobili (mogoče celo našega) ;)

Neposredna povezava do sporočila: 823
15.12.2009 20:37:25   
knorbalbo
user posted image user posted image user posted image takole je: bila v BC, sem si hotla ogledat 4riderja še enkrat predno ga naročim, sem se celo pozanimala kje imajo raztavljenega ker ga že ene parkrat niso mel, no in po zagotovilih od prodajalca danes dopoldne da ga imajo v BTCju sva ga šla pogledat in naročit.......in glej ga zlomka....prideva tja....majo vse možne modele sam 4riderja ne!!!!! Halo pa kaj me zaj......user posted image user posted image user posted image Ok sm rekla sej sm ga že vidla , bom pa sam barvne vzorce pogledala....aja....da ne omenjam da sem mogla čakat pol ure-ja pol ure da je sploh pršla ena prodajalka k se spozna na te vozeke, in potem končno pride, gremo tja kao naročit, rečeva to pa to ogrodje in seveda  new white košaro (športni del sva rekla da bova vzela kolekcijo 2010) in reče prodajalka po dolgem razmisleku in gledanju papirjev da te barve ni več....vprašam če majo slučajno še kje kako košaro na zalogi da jo takoj kupimo, pa reče, da niti tistim ki so jo naročili pa jo bi mogli zdaj dobit niso še sporočili da njihove košare pač ni ker se jim bojijo povedat....mislim haloooooooouser posted image Potem pa rečem, če mi lahko pokaže vzorec za eno drugo barvo pa reče da ne more, ker je to barva 2009 in da ima samo vzorce za 2008 ker so pač ene barve iste ostale, da vzorcev za 2009 sploh niso nikol dobil. Potem reče da naj naročim kakšno drugo barvo pač in rečem če mi lahko garantira da bo ta druga barva prišla pa reče da ne....user posted image Pol je predlagala da naj naročim kolekcijo 2010 in mi naštela barve ki so bile napisane na papir.....waw iz tega se nej jest zdej odločm.....aja pa itak je rekla da bo pršla kolekcija 2010 ven šele aprila oz maja, jst mam pa 14 maja rok, halo, kako se bo pa to izšlo??? Tut če se na pamet odločim za eno novo barvo iz nove kolekcije je ne bodo pravočasno dostavili, stara kolekcija pa vprašanje če bom sploh dobila še kakšno barvo razn črne ali kaki zelene ki mi res ni vešč nouser posted image user posted image In sem zvisela ko svizec na dežju...... Pa tok sem se veselila tega dne da ne morem povedat!!!!Ne mislim pa dat 600€ za en vozek katerega barva mi ne ustreza, ker bom mela ta vozek še za drugega oz tretjega otroka. Pa smo tam! Saga o vozičkih se nadaljuje, vol.2!!!!Here we go againuser posted image user posted image user posted image

P.S: tist ki čakate na vaše že naročene mutsyje....prosim pokličite čim prej kako je z vašim naročilom, ker so nehali delat določene barve, med drugimi tudi new white, tko da če ste to naročili vas ne upajo poklicat in povedat da je ne boste dobil, pokličte čim prej!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 824
15.12.2009 21:42:33   
endrina
IZVIRNO SPOROČILO: knorbalbo

P.S: tist ki čakate na vaše že naročene mutsyje....prosim pokličite čim prej kako je z vašim naročilom, ker so nehali delat določene barve, med drugimi tudi new white, tko da če ste to naročili vas ne upajo poklicat in povedat da je ne boste dobil, pokličte čim prej!!!!!

No to pa je živa groza kaj delajo v BC. Jaz imam košaro Team New White, če se z mojim odločiva, jo bova prodala ko dobiva športni del vozička. Tako da me lahko čez kakšnih 2-3 mesece vprašaš kako je na stvari.
No jaz sem se pred časom pozanimala glede tega kdaj pri Mutsyju menjajo barve. Pri ostalih vozičkarjih je tako,da jih menjajo na jesen, pri Mutsyju pa jih definitivno spomladi. Mi pa je njihov predstavnik napisal, da pustijo večino barv istih, le nekatere dodajo nove. Katere pa to bojo, pa mi še takrat ni vedel povedati. Lahko pa mu spet pišem, pa bom videla kaj mi bo javil.

Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Oblačila
Raho

Ali kupujete otrokom rabljena oblačila (second hand)?

da (11%)

ne (76%)

pogojno, če je ugodna cena (13%)

Število vseh glasov: 332

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!