Anonimen
|
pozdravček še od mene........vidim, da kaj posebno me niste pogrešale, ko se pa zdaj decembra toliko dogaja Bila sem v Rimu (slikice še sledijo), bilo je luštno, od šopinga sem imela 1 dan muskelfiber (očitno je tudi to mogoče ), sicer smo bili pa res cele dneve na nogah in hodili, hodili, hodili (večinoma res šoping). Bili smo v strogem centru mesta (100m od španskih stopnic, za tiste ki veste kje je to), trgovine okoli same znamke, cene....khm , no kakšna denarnica za 200 € je bila še solidna cena, kap me je skoraj, ko sem videla torbico iz krokodilje kože za 18.000€.....noro vglavnem Voda v hotelu (minibar v sobi) 8€ o.5L, sok 2dcl 10€, kava za 4,50€ je bila že poceni, sodelavec je za 6 kepic sladoleda dal 50€ (ne vem kje ga je našel) No in potem smo prepešačili kar doberšen del mesta, da smo našli nekaj s solidnimi cenami....in to je bilo zadnjič, da sem kupovala še za koga razen za nas 3!!! Hotel pa tak (sem vam slikice pokazala), na slikah zelo lep v živo pa .... Pod zgodovinskim varstvom, tam nekje iz 16 st., pohištvo iz 18st., spreminjat ga ne smejo.....samo obnavljajo, restavrirajo....notri zatohlo, slab zrak, pršice kar vohaš, na mojih stenah (eni tepihi so bili gor, ne barva) prah , če si okna odprl, jih je sobarica hitro zaprla, ker kao to škodi pohištvu Glavno je to, da so tukaj bivali Hemingway, Mark Twain, angleška družina, od papeža prijatelji, Hans Cristian Andersen.......no sej skoraj tudi zares čutiš kako duhovi okoli tebe letajo Sem v sobo stopila mi je pulz nabilo na 200, tak utesnjen občutek , sobe so bile vse tako zelo različne, da potem ko sem še ene 3 videla je raje nisem menjala, ker bi lahko dobila še kaj slabšega ( na sliki pa je lepa ) Nič grem zdaj še malo plače zapravit , potem pa še kaj napišem
|