|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-5
23.12.2008 18:32:58   
mis
IZVIRNO SPOROČILO: moci

smo se pa včeraj dobili z mis na hitro, komaj sva uspeli kakšno reči. je imela zoja neustavlljivo žejo, da bi maltretirala nežo. eh, ja.

no no, ni bilo tako hudo. sej jo je lepo božala...user posted image  res. to ni šala.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
23.12.2008 18:36:31   
mis
evo, danes smo same. ati je špilal v slovenj gradcu.

smo bile na telovadbi s tino, neže nisem mela kam dat. pa smo šle vse. super je blo.

smo mele pa prej skor hudo nesrečo. jaz sem sedela na sekretu, govorila po telefonu, zraven je previjalna. neža gor, tina odpira predale na previjalni. ko so bili vsi odprti se je miza prevagala. zavpijem, vržem telefon, vstanem s sekreta, zadržim mizo, primem nežo... svašta. ne razmišljam kaj bi blo.

tina se kopa, obe bosta ob 19h v miži, ob 21h pride mož pa jaz šibam na eno mini fešto.

papa

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
23.12.2008 18:40:26   
mis
ja še ena supewr prigoda danes. majko mila, vse ko smo same...

neža že peti dan ni kakala. sem ji danes dala slivov frutek da jo požene. se zbudi popoldan, jo dvignem, se neki napenja, prdi... jo dam na previjalno, odvijem, termometer, masiram... začne proizvajat... super. kaka in kaka, si mislim reva boga, kje si pa to vse mela. pa umaknem pleničko. pa spet kaka in kaka, je šlo vse trdo ven, pol pa hudi rafali. mislim... po men, po tleh, po previjalni, po tepihu... svašta. pol ure pucanjauser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
23.12.2008 22:34:36   
frrrr
pozdravček še od mene.

neki smrkam... mali tut, a on je vsak dan bolje, js pa vsak dan slabše user posted image pa se ne dam. skoz prepričujem sebe in vse okoli sebe, da smo zdravi in bomo zdravi ostali user posted image
sem pomila po tleh, ko si je jaša pravljice pripovedoval... sam s sabo se tolk luštno pogovarja... v pogovor vključuje svetilko, tetra pleničko, pikija, medvedka, chowinga, pa njegova zbirka igrač v postelji se je razširila še na mamo leva in otroka leva (oba iz ikee). pravljice so za posnet, sam bi blo predolgo za poslušat, kr to on po uro ali več govori in razpreda user posted image
vmes sem imela obisk nočnega strahca, zdej grem pa še mau v banjo ležat...

jutr še služba dopoldne, pol pridejo starši... za naprej pa še odprto...meli se bomo lepo in velik se bomo crkljali...

nočko! mejte se vse! pa zdrave bodite!

aja, bi katera šla z mano gledat komično opereto Vesela vdova - v soboto 19:30 v CD. imam 2 karti, js pa sama.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
24.12.2008 8:48:59   
Anonimen
pozdravček še od mene........vidim, da kaj posebno me niste pogrešale, ko se pa zdaj decembra toliko dogajauser posted image

Bila sem v Rimu (slikice še sledijo), bilo je luštno, od šopinga sem imela 1 dan muskelfiberuser posted image  (očitno je tudi to mogočeuser posted image ), sicer smo bili pa res cele dneve na nogah in hodili, hodili, hodili (večinoma res šoping).
Bili smo v strogem centru mesta (100m od španskih stopnic, za tiste ki veste kje je to), trgovine okoli same znamke, cene....khmuser posted image , no kakšna denarnica za 200 € je bila še solidna cena, kap me je skoraj, ko sem videla torbico iz krokodilje kože za 18.000€.....noro vglavnemuser posted image  Voda v hotelu (minibar v sobi) 8€ o.5L, sok 2dcl 10€, kava za 4,50€ je bila že poceni, sodelavec je za 6 kepic sladoleda dal 50€ (ne vem kje ga je našel)user posted image
No in potem smo prepešačili kar doberšen del mesta, da smo našli nekaj s solidnimi cenami....in to je bilo zadnjič, da sem kupovala še za koga razen za nas 3!!!
Hotel pa tak (sem vam slikice pokazala), na slikah zelo lep v živo pauser posted image .... Pod zgodovinskim varstvom, tam nekje iz 16 st., pohištvo iz 18st., spreminjat ga ne smejo.....samo obnavljajo, restavrirajo....notri zatohlo, slab zrak, pršice kar vohaš, na mojih stenah (eni tepihi so bili gor, ne barva)  prahuser posted image , če si okna odprl, jih je sobarica hitro zaprla, ker kao to škodi pohištvuuser posted image
Glavno je to, da so tukaj bivali Hemingway, Mark Twain, angleška družina, od papeža prijatelji, Hans Cristian Andersen.......no sej skoraj tudi zares čutiš kako duhovi okoli tebe letajouser posted image
Sem v sobo stopila mi je pulz nabilo na 200, tak utesnjen občutekuser posted image , sobe so bile vse tako zelo različne, da potem ko sem še ene 3 videla je raje nisem menjala, ker bi lahko dobila še kaj slabšega ( na sliki pa je lepauser posted image )

Nič grem zdaj še malo plače zapravituser posted image , potem pa še kaj napišem

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 1480
24.12.2008 10:17:36   
pikapolona2
hej hej
kolk je fajn vsako jutro odpirat voščilnice.user posted image

Mi smo že napakirani in se bomo počasi odpravili na štajersko, kjer sedaj že tradicionalno praznujemo Božič pri mojih starših. Komaj čakam.....mami je vzela dopust in je pekla in pekla....njam njam.

Naj vam tukaj zaželim lep in miren božič v družinskem krogu......zapojte kakšno veselo in se crklajte.

Letos so prazniki zeeeeelo dolgi...mi bomo 12 dni doma....super a ne

Remy.....italjani so mosjtri v prikazovanju navidezne lepote...jst sem bila tudi nekoč v enem lepem hotelo  (navzunaj) iz tuša pa skoraj voda ni tekla ker slušalka od tuša ni bila ene 100 let očiščena kamna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
24.12.2008 10:18:23   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

aja, bi katera šla z mano gledat komično opereto Vesela vdova - v soboto 19:30 v CD. imam 2 karti, js pa sama.

mogoče bi pa jst šla...če nobene druge ne najdeš...se slišimo v soboto.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
24.12.2008 10:19:08   
pikapolona2
A ima katera posnete telebajske.....mi bi jih gledali...pa je moj na muli samo ene 3 našu

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
24.12.2008 12:09:37   
*anč*

Drage moje!

Uživajte v prihajajočih praznikih s svojimi družinicami! Lepo se imejte, fajn se nacrkljajte, Božiček pa naj pusti kaj lepega pod smrekico!

user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
24.12.2008 12:17:22   
altati
Želim ti prijetno praznovanje,
v novem letu pa veliko
širokih objemov,
toplih občutkov,
razigranih trenutkov,
spontanih dejanj in
sladkih spoznanj!

user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
24.12.2008 14:17:07   
piskot
se mi je zdelo da moram prit sem gor mal voscit.

VSEM SKUPAJ ZELIMO VESELE POLNIKE user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
24.12.2008 15:22:36   
Maxica
Stanovanje imamo generalno počiščeno, smrekica in jaslice stojijo, sem pa vseeno kar malo slabe volje. Že dopoldne je Lan tožil, da ga trebušček boli, pred kosilom je pa orng bruhal. Nato je pojedel par žlic juhice in skoraj sede zaspal. Ga je čisto ovilo. user posted image  Ma eni prazniki očitno pri nas ne morejo miniti brez bolezni, presneto.user posted image

Upam sicer, da vas je že prevzel tisti praznični občutek, naužijte se prostih trenutkov s svojimi dragimi.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
   [Brisano sporočilo]
24.12.2008 18:49:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1488
24.12.2008 20:03:08   
psaša
Vsem želim lepe praznike, predvsem pa zdrave.

Miha še vedno kuha user posted image , pa kdaj se bo to nehalo. Tako, da mi ostajamo še vedno zaprti med štiri stene, šmrkamo, kašljamo,......

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
24.12.2008 20:45:59   
Anonimen
Tudi mi vsem želimo  lep božič in velik koš zdravja!

user posted image

(odgovor članu psaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 1490
25.12.2008 8:52:28   
Lu
Tudi jaz želim vsem skupaj veliko zdravja, sreče, .... Lepo praznujte v krogu svojih najdražjih. Vesel Božič.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
25.12.2008 10:04:35   
frrrr
lepe praznike vsem skupaj! največ zdravja, ostalo pa itaq zraven pride...

user posted image

Maxica in psaša - pozdravite svoje fantiče!

pikapolona - če greš z mano, ti prinesem telebajske in pujso pepo user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
25.12.2008 17:38:39   
Maxica
Staro leto srajčko slači,sveže zlikano oblači.Srajčka je poslikana,z vzorci drobcenih  želja.Izberite vzorček zase,takšnega, ki bo za vse čase.Čipkal zdravje, mir in srečo,v srcu pa ljubezen gorečo. Radostne in doživete, v snegu odete božične praznike ter srečno in zdravo novo leto 2009.  user posted image  

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
26.12.2008 17:08:04   
muki1
O, kakšna lepa voščilnica Maxi user posted image user posted image user posted image .

Drugače pa tudi jaz želim vsem lep preostanek praznikov in se zahvaljujem za vse prejete voščilnice in sms-e z lepimi željami. Prav vsem želim enako...

drugače pa, mi ga tako na hard žuramo zadnje dneve, da se mi že meša in ne vem, če bom še dolgo zdržala.

Bolančki, pozdravite se pri priči.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
26.12.2008 22:14:04   
mis
Hvala za vsa voščila. Tudi mi vam želimo lepe ptreaznike in predvsem zdravja polno novo leto.

Jutrio šibamo na Davčo, vrnemo se drugo letouser posted image

Uživajte.

papa

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
26.12.2008 22:22:38   
Maxica
Ma ste redkobesedne, no, upam, da je vzrok čisto samo uživanje v teh prazničnih dneh v krogu svojih najdražjih. Mi smo imeli danes obiske, moževe starše, jutri gremo na en tak šoping izlet v Italijo, v nedeljo kaj na obiske, potem pa spet v službo za tri dni. Za silvestrovo smo povabljeni k prijateljici, kjer smo bili že lansko leto in močno močno si želim, da nam uspe biti letos samo še zdravi in da si spet malo privoščim kakšen pravi odklop.user posted image  Imejte se. user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
27.12.2008 14:18:31   
moci
punce, tudi mi vam želimo lepe praznike.
in hvala za voščila.
zdaj me peče vest. jaz sem namreč kupila voščilnice, pa še teh nisem oddala na pošto. bom šele v ponedeljek. eh. malo so se mi načrti podrli. drugače pa zojo boli uho, bomo šli k dežurnemu. ah jauser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
27.12.2008 17:58:22   
muki1
Evo, midve z Nežo pa sva šele danes naredili voščilnice in jih bova oddali v ponedeljek, bodo pač novoletne. Enostavno nisva utegnili prej, ker se je skoz nekaj dogajalo in smo bili naokrog.

Zdaj sem komaj komaj počistila vse bleščice in zdrgnila lepilo z mize. Danes smo po dolgem času doma in nismo nikjer vandrali, privoščili smo si en sprehod po mrazu in smo potem imeli tekmovanje v teku navkreber. Zmagala je pa vedno naša Dina user posted image .
Zdaj mož kopa punci, ker greva danes v kino, jaz pa večerjam pred računalnikom.

Lep večer.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
27.12.2008 20:21:52   
psaša
Hvala vsem za voščila, čestitke. Mi nismo nič ustvarjaliuser posted image , mah bomo že enkrat.

Mi smo še vedno bolni, Miha je še najboljši. Jaz imam celo glavo čist preč, nos povn,..... Mož je pa še najslabšiuser posted image . Bomo že.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
27.12.2008 21:12:00   
Lu
Živjo še od mene!

Tudi jaz se zahvaljujem za čestitke. Mi tudi letos nismo nič pacali. Smo delali samo okraske za na okna user posted image

Maja je imela 2 dni nazaj ponoči 39 vročine, zjutraj pa nič user posted image Malo se se ustrašila, da se ji je šiv zagnojil, ampak ni hudega. Danes imamo že novo bolezen. Vneto oko in dajemo kapljice. Brez veze. ampak naj to bo letos, drugo leto bomo pa 100% zdravi.

Včeraj sva šla z možekom v shopping za darila. Pokupila pol Mullerja vam rečem. Moža smo oblekli, jaz sem pa itak spet ostala brez vsega. Si pa želim nov mobitel user posted image Veste tistega na dotik user posted image Mi je full full všeč.

psaša najbolje, da te pridem obiskat. Kaj praviš? Oz. če bo kdo kaj v lj me rufni. ok?

Tudi jaz delam še do srede. Potem pa spet doma. Jupi. Smo bili te dni čisto družinski in je prav pasalo.

Grem še malo pred tv in spat.

čau bau

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.