piskot -> RE: Oktobrčki 2006-5 (17.11.2008 8:14:52)
|
jutro. no, nas luli se je popravil. ceprav sva z mozem ugotovila, da sva razocarana, ker ga niso operirali. namrec en dan pred posegom sem sestro vprasala, ce ga bodo sigurno, pa je rekla da ja, ker ce so samo raztegnili, so tamali v 90% primerov bili cez par let nazaj na operaciji. torej obstaja zelo velika verjetnost da bomo sli se enkrat skoz to. pa kot sem videla gor, tamali veliko lazje prenasajo vse skupaj, kot pa tisti stari 5 in vec let. mah, zdaj je kar je, bomo delali na tem, da nas ne vidijo vec. drugace moram pa jaz pohvalit jesenisko pediatrijo. res so uredu, ful prijazni, vse ful lepo ustimano, za otroke super poskrbljeno, ... sami superlativi. z izjemo enega pediatra, ki nama je povedal, da sva totalno nesposobna, da morava sina vzgajat, da mu z najinim pristopom samo skodiva ... in to samo zato, ker ga je ob 7 zjutraj sprejel in je martin jokal (joka vedno kadar vidi zdravnika) in ni hotel odpret ust. ne bi imela nic proti, ce me tako presodi nekdo, ki vsaj 1 dan spremlja naso familijo. ampak po 3 minutah nama pa res ne bi bilo treba take pridige odpredavat. prenosnik me neki zeza, zato sem doma rahlo odrezana od sveta, razen ce se priklopim na mozevo masino. moram ga privlect na siht, da ga mal pogledajo kaj bi lahko bilo narobe. vceraj smo imeli veliko polomijo. povabljeno zlahto na kosilo, vse nabavljeno, pa crkne sporget. drama. tako da smo na koncu vse skupaj morali povabit k babici. sramota res.
|
|
|
|