altati -> RE: Oktobrčki 2006-5 (15.11.2008 22:41:24)
|
aja, bila sem v KC, na ginekološkem oddelku, 2.nadstropje, oddelek A1. No, pa da nadaljujem kar vam dolgujem. 1. jutro po operaciji, ko sem ležala še na intenzivni ( po 2,5-eh dneh stradanja in seveda operaciji, ki ni bila mačji kašelj) pride zjutraj v sobo glavna sestra z gručico študentov. V sobi smo ležale 3. Ena po laporoskopiji in 2 po operacijah (laporoskopije namreč ne tretirajo enako). No in sestra reče meni in pacientki po laporoskopiji naj se greva tuširat, 3.gospo, pa da bodo oni umili. Jaz debelo gledam, se nekako poskušam pobrati iz postelje, prosim sestro, če me lahko nekdo spremlja, ker se mi je vrtel cel svet. Mi da študentko, ki naj bi šla z menoj. DEčva gre z mano, jaz sem se jo držala, da ne bi padla. Jo prosim, če mi lahko v kopalnici nastavi stol, da ne morem stati, Ona da stol na notranjo stran pred vrata in gre ven, pa zapre vrata. Aja, pa še katetersko vrečko sem nosila s seboj, brez tega ne gre. Meni postane slabo, ji povem in izgubim zavest. itak nastane cela panika. Do mene niso prišli takoj, ker je dečva s stolom zaprla vhod v kopalnico. No, me spravijo k sebi in mi glavna sestra reče: Ja zakaj ste pa tako švoh, če ste imeli samo laporoskopijo? Hm, halo....ji razložim, da nisem imela laporoskopije, oz. kaj so mi operirali. je pa skoraj v komo padla. In samo izustila: ja, nisem vedela..... Hudiča, zakaj so pa kartoni?????? -to je moje vprašanje, seveda....
|
|
|
|