altati -> RE: Oktobrčki 2006-5 (19.11.2008 10:11:58)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mis No, še bioresonanca. Tina ima ugotovljeno tuberkulinsko miazmo. Jah, komplicirano. Po domače, pa me popravite če se motim: včasih so cepili za tuberkulozo. Do 2005. leta. Cepivo so izdelali tako da so kravam vzeli povzročitelje goveje tuberkuloze, ta povzroči infekcijo in izloča tuberkuline-strupene toksine.. Cepljene so tudi krave, zato je mleko polno tuberkulinov. To povzroča alergijo. Tuberkulini so veliki in jih ne moremo izločiti preko ledvic. Izločajo se skozi sluznice, Tina jih izloča skozi pljuča. In kar je zelo zanimivo, sluznica pri čiščenju izloča veliko sluzi. Tina ob pojavu piskanja vedno bruha nore količine sluzi!!!!! No in s tem vsem je alergična na kravje mleko in izdelke. Ker pa je bila sluznica tako vzdražena, je odreagirala tudi z jajci. Ta so predvsem beljakovinska in zato dražijo dodatno sluznico. Sledi: cca 2 meseca hrana brez jajc. Cca 2 leti hrana brez kravjega mleka in mlečnih izdelkov. Dobila sem navodila kje kupiti te izdelke, nekaj receptov... Jah... ni prijetno tega slišat, mi je pa ok, ker se da vse nadomestit z drugimi izdelki. Zdej bova imeli še ene 2 terapiji. Imava 2. 12. No, pol pa vprašam za Nežo. Ugotovila sem da jo močno zvija če jaz pijem mleko. Na ustnici se ji je naredil en tak lišaj, suh, rdeč. Sedaj majhen tudi na ličku. Rekla je, da je verjetno isto pri Neži. Ko imava za Tino terapijo bo potem testirala še Nežo. Resnično si ne želim še enkrat čez to kalvarijo bronhitisov in potencialnih astem. Upam da Nežo obvarujemo predno se res kaj začne konkretno dogajat. dobro si se podučila!!!! ste približno na istem, kot je bila naša Tia. samo da je Tia imela še pšenico. ampak zdaj začnete s terapijo in bo bolje! verjemi!
|
|
|
|