|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-5
14.8.2009 11:45:26   
mis
Evo, ene dve uri sem pospravljala omaro s cunami od punc, prpravla vse za jesen in zimo, pospravila premajhne, zdej sem mela še par opravkov... Skoz neki. Čakam moža da sporoči al doma skuham al greva neki vn pojest. namen mam še hladilnik zglancat, pa pečico in mikrovalovno... Moram čimveč narest, naslednji petek imamo že prvo konferenco.user posted image  kam je šlo poletje?user posted image

Glih danes sem razmišljala kako sta moji punci že veliki. Tina je itak že čist samostojna, včeraj sva šli popoldan sami malo okrog in se mi zdi da ni nobenega dela z njo. Neža je pa tud začela ful odzivat se in počasi osvaja prve besede. Ful raziskuje okolico in svoje telo. Največja fora so ji štenge gor in dol, pa zlaga stvari noter in ven, pa kaže kaj bi, opazuje, reče ne, pokima... Res je že ful lažje. Tud previjanje, ki je bilo še nedolgo nazaj noro dretje, je zdaj boljše, saj se pogovarjava kaj, pojem, ona kaže okrog... In mine. Res je že frajla.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
14.8.2009 11:46:30   
mis
Moci, poznam veliko otrok s črnimi zobki, od enega oče je celo zobar. Od ene pa tud vem da ne je veliko sladkarij, pa redno umivajo... pa so taki. Kaj pa jaz vem. je to kaj dedno?

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
14.8.2009 11:48:20   
mis
Anč, ful sta fletna obauser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
14.8.2009 11:49:16   
pikapolona2
anč....za koga je že Tristan rezerviran...hm hm.....bi ga jst mal z Brino spoznalauser posted image user posted image user posted image lepotec ni kaj!

čednauser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
14.8.2009 13:00:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Evo, ene dve uri sem pospravljala omaro s cunami od punc, prpravla vse za jesen in zimo, pospravila premajhne, zdej sem mela še par opravkov... Skoz neki. Čakam moža da sporoči al doma skuham al greva neki vn pojest. namen mam še hladilnik zglancat, pa pečico in mikrovalovno... Moram čimveč narest, naslednji petek imamo že prvo konferenco.user posted image  kam je šlo poletje?user posted image

Glih danes sem razmišljala kako sta moji punci že veliki. Tina je itak že čist samostojna, včeraj sva šli popoldan sami malo okrog in se mi zdi da ni nobenega dela z njo. Neža je pa tud začela ful odzivat se in počasi osvaja prve besede. Ful raziskuje okolico in svoje telo. Največja fora so ji štenge gor in dol, pa zlaga stvari noter in ven, pa kaže kaj bi, opazuje, reče ne, pokima... Res je že ful lažje. Tud previjanje, ki je bilo še nedolgo nazaj noro dretje, je zdaj boljše, saj se pogovarjava kaj, pojem, ona kaže okrog... In mine. Res je že frajla.

imaš ti kakšen sindrom gnezdenja mogoče ? če ja, potem ga še kaj k nam pošlji....mi imamo doma teheran, ne sam džunglouser posted image

(odgovor članu mis)
  Neposredna povezava do sporočila: 4280
14.8.2009 14:29:24   
mis
Da vam še jaz malo naši punci pokažem (Bovec in Nadiža konec julija) :

tale je iz Bovca
user posted image

tole je naša pozerka (šli smo na slap Kozjak)
user posted image

pa še naša tamicena v šotoru na Nadiži
user posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
14.8.2009 14:31:09   
mis
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

IZVIRNO SPOROČILO: mis

imaš ti kakšen sindrom gnezdenja mogoče ? če ja, potem ga še kaj k nam pošlji....mi imamo doma teheran, ne sam džunglouser posted image

nimam nimam. Sam vem da jeseni dobim 19 pručkov in bo ful dela to čredo k sebi spravit. Tko da res izkoriščam dopoldneve ko sem sama doma. popoldan se 100% puncama posvetim, zvečer pa možuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
14.8.2009 16:34:46   
*anč*
uff, hvala za komplimente user posted image .  jst tut dans pospravla vse cote kar joh mamo v novo omaro, par škatel je premajhnega, ene 3 velike pa romajo v  Humano. sam še mal pa bo kokr je treba (pospravljeno, počistit bi blo še orng treba, ampak mam malega doma in nekak nisem več v stanju glancat kuhne in po tleh pomivat). se nč ne sekiram, sej tut moj zna user posted image .

moci  zredila sm se 15 kg! pr tristanu pa 20, tko da je to še ok user posted image .

pikapolona  mi nimamo še nobenih rezervacij user posted image .

mis  luštni ste! sam tina pa zgleda men full starejša, je že prava dama.

kje pa je kej muki? a je bla operacija uredu?

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
14.8.2009 19:54:01   
piskot
sem cist depresivna. spet imam toliko narastka na piskru da se vidijo ta sivi vmes user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
   [Brisano sporočilo]
14.8.2009 20:11:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 4285
15.8.2009 13:55:22   
@lina
hojla... čekiram, če je anč že rodilauser posted image

en vroč, morski pozdrav s Paga za vse vas domauser posted image
naš kamp je komplet wireless pokrit, in to brezplačno, tako da od časa do časa skočiva na net mal pogledat, da nismo čist v informacijski blokadi user posted image ... samo Hrvati niso tako hitri z objavami novic na netu... dva dni nazaj je bil menda požar na Zrču, videli smo kanaderje, zelo hitro so se izmenjavali, tako da smo ugotovili, da gori nekje blizu, pa sem iskala po vsaj treh hr web straneh z novicami, pa nobena ni imela nič omenjeno... pa smo šli na plažo in zvečer dobili klic iz Slo, ki nam je sporočil, kje je gorelo...user posted image

uživajte!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
15.8.2009 19:46:50   
piskot
@lina v katerem kampu to? v vasi simuni ni niti sledu o kaksnem wirelessu.

jaz sem spet v bucah, spet delam polpete. kok sem dolgocasna.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
15.8.2009 20:18:56   
*anč*
še sm tle!  user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
15.8.2009 22:43:42   
Lu
ok, brala niti ne bom zdajle dosti, saj sem omejena z wirelsesom user posted image

anč še vedno si v enem kosu al kaj?

Mi smo povsod. Dobesedno. Kaj dogaja? Ja. Na čolnu ne kuhamo ker nimamo bombic. Hodimo skoz neki ven. Težko nam. Štartali iz Crikvenice proti Vrbniku, Rab, Lošinj in zdaj trenutnno smo na Iloviku. Včeraj pristali na Susaku in takoj dobili kosilo. Kaj češ boljš. Skatka uživamo.

Ampak še vedno me zanima skritna nosečka? Že kaj novega. Drugače pa itak že zaključimo v ponedeljek in v torek na stare tireuser posted image

Omenjam vse user posted image

Grem še na en deci user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
16.8.2009 8:46:00   
lucika
lu, predolgo si na morju, zdaj so že dve:)))))

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
16.8.2009 9:07:07   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

user posted image jst sm očitno tut na morju ... nč ne razumemuser posted image   pa te skrivalnice so mi tut kr neki ...

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
16.8.2009 9:17:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

IZVIRNO SPOROČILO: lucika

user posted image jst sm očitno tut na morju ... nč ne razumemuser posted image   pa te skrivalnice so mi tut kr neki ...

no, jaz ko bom boste takoj izvedele, saj če bo slučajno kaj narobe boste pa tudi tako ali tako izvedele.....

Me je pa včeraj soseda na stopnišču napadla, da sem ji nekaj čudna: pa sem ji takoj izstrelila, da nisem noseča; ona pa če sem sigurna- ja halo, na tabletah sem, prejšnji teden sem Primotren jedla (ki ga user posted image ne smejo) pa ona to ve, ker sva govorili, da sm na bolniški.....pa 2 kg sem shujšala, ja no, očitno se je samo meni zdelo, da me je mal manjuser posted image
kr nekaj, mi je tole kdaj bo, ko te vsi gledajoin opazujejo bolj nadležno, kot potem, ko te sprašujejo kdaj boš šel rodituser posted image

< Sporočilo je popravil Remy -- 16.8.2009 9:19:58 >

(odgovor članu *anč*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4292
16.8.2009 12:04:34   
lucika
jaz se že dolgo več ne skrivamuser posted image .

no, da še napišem, tako konkretno, da ne bo več dvomov:
ja, jaz sem ena izmed nosečk, jutri začenjam 12. teden, otroče se ima namen rodit okoli 8.marca. a ne želite si, da vam vse povem, ker mi je tako slabo, da bi lahko cele dneve o tej temi pisala romane.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
16.8.2009 12:56:45   
*anč*
lucika  čestitam! user posted image   pa čim manj slabosti, sej zdej je ta hujše že mimo!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
16.8.2009 13:02:21   
*anč*
jst sm pa ko cota, mokra cota user posted image . pa sm si sama kriva ... sm mela neverjetno potrebo po čiščenju kuhinje, kopalnice in pomivanju oken user posted image .  gnezdim in čakaaaaaaam, ne da se mi več, gospodični se pa očitno nikamor ne mudi. me je pa strah poroda za popuser posted image .  si kr ne prdstavljam it še enkrat skoz to bolečino.  evo, neham, da me ne boste mele vrh glave user posted image .

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
16.8.2009 15:11:53   
piskot
lucika ja super user posted image . pa ne tok super za slabost. upam da te kmalu mine.

lu sej sej, tud mi bomo sli se na morje, pa vam osle kazali vsem ki boste doma user posted image .

anc pejt ze rodit!

remy saj bodo ze enkrat docakali user posted image .

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
16.8.2009 18:07:13   
Anonimen
lucika čestitkeuser posted image , naj slabosti čimprej minejo in zdravo dete ti želim!

sem pa že vedela, saj se na marčevkah nisi več skrivala- spodrsljaj,

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 4297
16.8.2009 21:07:01   
psaša
Dober večer po dolgem času. Časa nimam nič. Lara je zahtevna sto na uro. Pa ta otrok nič nič ne spi. Itak ne morem nič narediti, potem zvečer, ko zaspi tam neklje med 9-10 malo v red spravim samo nujne stvari, da nismo ravno v džungli. Pa perem in likam, pa perem in likam user posted image . Pa na trenutke bi kar kam ušla.
Miha je pa full priden in potrpežljiv. Pa nič mi ne teži, ker imam skoz Laro. Ma ta otrok je tak moj cukrček. Danes sva pa nadoknadila vse za nazaj. Je Lara čudežno nekaj veliko spala in sem imela čas samo za njega. 

Pa končno se je pri nas premaknilo pri pleničkah. Je več ali manj že suh. Edino kakat mu pa še ni, tako, da to pa še opravi v plenico. Pa govori že kar veliko, vsak dan nas preseneti z novimi besedami. Pa že kar pravilno govori cele stavke.

Punce, tiste, ki imate že po dva, kako vse sfolgate? A vam kdo pomaga ali ste za vse same. Matr, jaz se včasih počutim čist nesposobno.user posted image
Kolikokrat na dan naj bi jedel tri mesečni dojenček - polno dojen? Men se zdi, da moja skoz je. HB pa mi ponoči spi, vsaj nekaj.

Lucika iskrene čestitke in lepo nosečnostuser posted image . Meni so pri slabosti pomagale kisle stvari, mešana solata, rdeča pesa, kumare.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
16.8.2009 21:12:17   
Anonimen
lucika user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo bejba

zdaj pa se pusti crkljati user posted image

(odgovor članu psaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 4299
16.8.2009 21:20:23   
psaša
O Lina kako si? Ste uredi? Dostikrat pomislim nate, če je pri vas tudi pestro. Aja, pa spomnim se tudi, ko si rekla, da je Oskar pri enem mesecu tehtal 5kg, no naša ima 5kg pri treh mesecih.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako kupiti popolno darilo za praznike?
Praznični nakupi daril so lahko stresni in dragi. S pravim načrtovanjem in premišljenim pristopom lahko najdete popolno ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?