|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-5
10.8.2009 17:38:44   
pikapolona2
user posted image anč a si predstavljaš da bi rojevat začela vmes....jst bi pomojem kr popadke dobilauser posted image user posted image user posted image user posted image

a prebeljen je že?

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
10.8.2009 19:41:16   
piskot
hahaha, anc kapo dol, si pa korajzna. se dobro da jim nisi tam rodila user posted image .

cakam moza da pride domov, da picim mal ven. pa jutri grem spet user posted image .

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
10.8.2009 23:40:38   
frrrr
ola

Remy - super za napovedano poroko! pa čimprej mehur pozdravi.

*lina* - v kolkem času ste obdelali tolk izletov? ste vsak dan na poti?
aja, kar se tiče dopustov js tut seznanjena s pravilnikom, sam izvajam pa tega ne... drugi v firmi si privoščijo 14 dni al pa 21 dni dopusta v kosu, js pa kr ne, ker me skor vse počaka user posted image

*anč* - kako blo na pregledu? in res si faca, da upaš na wax, js bi pomoje kr rodila tam user posted image

piškot al ti raje ečem kr medika user posted image - super za zdravega nodija user posted image predvidevam, da je očka gospod pisk al pa uhač. kaj je pa ana - opica marta?

mi pa dans neki sračkamo... js že enih 5x, pa mali tut neki takega... sicer ne neki full driskasto, sam trdo pa tut ne user posted image

sivkamivka - Blaž vas pripravlja na vstajanje za v službo user posted image

komarji... grrr.. na morju so sicer špricali, a niso vseh mrcin pobili... smo vseeno mau pikasti user posted image
mreže proti komarjem pa imamo mi tut še v omari... in lasnko sezono je blo isto, samo predlani so ble montirane user posted image no, v spalnici in wcju je ostalo, drugje sva pa odstranila v jesenskem času, ker poberejo tut neki svetlobe. zgleda, da bo letošnja sezona brez mrež, ker je treba še okna prebarvat (so lesena) in se mogoče ne splača prej montirat, pol pa se spet neu splačalo user posted image

@lina - uživajte na dopustu!

Maxica - vi tut uživajte na dopustu!

moci - kje pa si? ti morm sporočit, da je naše dete na morju na glas razmišljalo... ko bo velik kot ati bo vozil avto, imel otročke, blabla... kdo bo pa njegova žena? reče mamica. mu povem, da ne morem bit njegova žena, ker sem že žena od njegovega atija. tuhta in tuhta, pa reče da bo babica njegova žena. mu ona pove, da ona tut ne more bit. mu predlagamo vse tri punčke iz vrtca, ni bil z nobeno zadovoljen. pol pa rečem, kaj pa Zoja? in mali takoj, ja ona bo moja žena. in še ni pozabil... 1x dnevno slišim, da bo Zoja njegova žena in bosta imela otročke user posted image sem mu povedala, da bo zrastel prej kot pa imel otročke... upam, da se ne v puberteti potegne na 190 in bi hotu pol kr otročke imet user posted image

naš vikend bil lep... smo se spočili... namakali v morju. ko sem imela gležnje v vodi, je mali že plaval. samo potisne črva pred sabo in je že v plavalnem položaju. enkrat mi je celo brez rokavčkov ušel, samo s črvom. user posted image vglavnem blo super truper do poti nazaj.
to je bla pa druga zgodba. ob 20ih odrinili, mali po nekaj km zaspal. crkne desna prednja luč, nekaj metrov naprej še leva prednja luč. zunaj še mau svetlo, peljemo dalje. se na benzi ustavimo, mož poskuša zamenjat luč, se matra eno uro in ni šlo. treba blatnik odstranit, 4 vijake odstranil, 5. ni mogel. kaj zdej, zunaj že orng temno. nč, gremo čez mejo, pa tam amzs klicat. smo se peljali un kilometer do meje z vsemi štirimi smerniki, na meji prosili za prehod. pridemo čez, kličem amzs. btw oba sva člana in oglašujejo pomoč 24/7, a med vikendi oni ne delajo. user posted image  user posted image  user posted image torej ni blo enga klinca, ki bi se pripeljal in zamenjal žarnici. user posted image user posted image sva popizdila in rekla nej pa vleko pošljejo. naju pridejo iskat. mali se minutko pred prihodom vleke zbudil. kako se peljat, če je prostora samo za 2 dodatna potnika. po nasvetu šoferja vzame mož malega v naročje in gremo. malemu bilo full zanimivo. 150 km v obe smeri je brezplačno, ostalo za plačat... bi naneslo enih 150€. sva tuhtala, da še enkrat kličeva in koristiva drug kuponček... no, pol smo se pa kr z dolgimi lučkami prbili enmu tovornjaku na rit, da nismo nobenega motili in se peljali še unih 40 km do doma. mali spet zaspal, ga doma samo prenesli v posteljo in je spal do jutra. mene je pa krč zabasal... še oči nisem mogla imet odprtih, prsta na roki ne prestavit... groza... 2 taka 10minutna krča, da me je skup potegnilo. groza. še dans sm bla cel dan adijo.
aja, mož še vmes hotel vlečno kluko odstranit, pa jo je zgleda monter zvil in je pr tem zlomil izvijač, ter si naredil eno orng rano na roki... bi zihr ene 3 šive dobil, če bi šel na urgenco.
no, dans je šel pa na amzs menjat žarnice... vse skup ga je stalo 6€ in za teh k***** 6ih € smo mi včer potovali domov 5 ur in pol namesto max. 2 uri user posted image user posted image pa mož se poškodoval (tut amzsjevec, ki je dans odstranil kljuko je zlomil izvijač in skoraj fasal enako rano kot mož), js bla adijo... in to je njihova 24/7 storitev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej sem se mau spihala... lahk grem spat user posted image
lepo noč!

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
11.8.2009 9:04:49   
lucika
frrr, vi imate pa pestre poti:)))) sam da ste preživeli...

anč, navijamo zate. si ne predstavljam, kdaj bom lahko rekla, ej, pri nas je vse v nulo zrihtano. ful se dobro čuje. tak da hitro rodit, če ne te čaka še ena runda glancanja:)

danes gremo z malim spet k zobozdravniku. saj ne vem, čemu to služi, baje navajanju. res ima prve štiri boge, ampak mu itak nima kaj. premaze mu pa sama doma delam...

pri nas so skoraj vsi na dopustu. pa tudi v drugih firmah očitno in je prav fino delat. tak na izi...

29.8 gremo pa še mi na morje. končno... komaj čakam.

lepo se imejte.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
11.8.2009 9:21:47   
@lina
anč, ti pa si pogumna!user posted image

frrrr, midva nimava amzs članstva, imava pa avtomobilsko asistenco, sklenjeno skupaj z avtomobilskim zavarovanjem. Ne vem sicer, koliko stane, je pa en minimalen znesek, ki ga plačava ob registraciji. Moram rečt, da nama je to do sedaj kar prav prišlo. Nazadnje junija na Pagu, ko avtomobila nismo premikali ves čas, kar smo bili v kampu in nas je na dan odhoda izdal akumulator. Pokličeš njihov asistenčni center, oni so poklicali najbližji HAK in tip je prišel uštimat v kamp na najino parcelo v roku ene ure. Nič ne plačava, lahko pa tako pomoč izkoristiva menda dvakrat na leto.

Lucika, midva s tamalim greva tudi danes k zobarju. On ima pa zgornjo enko verjetno uničeno od tistega udarca v ustnico, ko so ga šivali. Ko sva bila par mesecev nazaj na sistematskem zobozdravniškem pregledu, je bilo še prezgodaj za rečt, zato greva danes še enkrat pokazat. Peljem pa s seboj tudi tavečjega, ker njemu je pa zrasla stalna spodnja enka zadaj za mlečnim, mlečni še ni padel ven. Eni pravijo, da morajo dat mlečnega ven, drugi pravijo da bo že sam padel,... tako da bom mimogrede vprašala.

Sicer pa pakiramuser posted image

< Sporočilo je popravil @lina -- 11.8.2009 9:23:16 >

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
11.8.2009 10:29:37   
lucika
naš sinko je dobil svojo prvo plombico. tak se je na široko drl, da mu je lahko lepo naredila. če bi imeli napovedano, bi me bilo sicurno en mesec prej strah...tak je bilo pa en dva tri in je za nami. ponosna:) na slabe zobke ne, na junaštvo svojega sina. ampak za štempl je pa nehal jokat, d a ga pa bo imel.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
11.8.2009 10:55:06   
mis
Dan!

Uf, dolg me ni blo tle gor. Prejšnjo sredo sem pičila s puncama k mojim na morje, v soboto zvečer smo nazaj pršle, v nedeljo smo se doma crkljali, včeraj sva šla pa v Zagreb na U2-je. Že ob 13h sva bla v vrsti in potem notri zasedla prve bojne linije. Bla sem 2m od Bonota. Blo je fino super, so pa dečki že utrujeno od vsega tega. Svaka jim čast.

Vidim da se vsem dogaja.

anč, kje si?

lp

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
11.8.2009 18:56:06   
*anč*
oj!

se javljam, da vas ne bo skrbelo user posted image . pregled bil ok, nč zlo podrobnega. mam baje maternični vrat mehek ko puter user posted image , tko da ko čep pade, se bom odprla 1,2,3 ... bomo vidl. mam pa za to trajanje nosečnosti premajhen trebuh in zadnjič je blo manj plodovnice, ampak se moji  G to ne zdi zlo važno ... mene pa žre, ker sm na praksi vidla, da to mal bolj pogosto kontrolirajo in resno jemljejo. zdej berem še svoje knjige in sm vsa živčna .. .pa še mala kot za nalašč dans ne miga najbolj pogosto. pregled mam pa šele v pondelk. hmm...   nevem točno kaj mi je, ker drgač nisem nek panik. preveč vem user posted image .

mis  super, da sta uživala. moj je bil pa u nedeljo, jst pa surlo do tal user posted image .

pikapolona  ja, prebeljeno je skoraj vse, še sobico od malega je treba.

lucika  ni se za bat, da bi jst kej zlo glancala .. .mi je prevroče user posted image .

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
11.8.2009 18:56:43   
*anč*
sivkamivka  jutri lahko, če sta še za.

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
11.8.2009 19:01:52   
piskot
cer.

kaj? plombe ze? huh, nisem vedela da imajo tako mali ze plombe. No v bistvu se nikoli nisem zanimala za to.

anc saj ves, ce bo prevec panike, se pejt pa gor pokazat na dezurno, mogoce te bo kaksen bolj "osvescen" G pogledal.

sivkamivka mi smo pa ugotovili, da se martinu zagnojijo samo tisti komarjevi piki, ki jih namazemo z rescue kremo, ostali pa lepo izginejo. rozce so res cudna stvar.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
   [Brisano sporočilo]
11.8.2009 21:17:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 4236
11.8.2009 21:26:06   
Anonimen
mi nismo dobili še nobenega povabila k zobarju in upam, da nam še lep čas ne bo treba....user posted image

anč - če te kaj preveč skrbi, saj veš - takoj v P ! ziher je ziher !

imam pa en dejt v kratkem ! in to zaresni s tristanovo bodočo vzgojiteljico ! se kar ne morem navaditi, da bom kmalu hodila na roditeljske sestanke !user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4237
12.8.2009 8:21:03   
mis
Jutro!

No, včeraj zvečer sem uspela profesorju poslat magistrsko. Upam da bo vsaj približno ok...

anč, še malo še malo... pa kar zateži naj te pregledajo, če se ti bo zdela kriza. Je pa res da se otroček pred porodom umiri. Sej veš...

Jaz tudi čakam pošto da zvem kdaj so roditeljski sestanki v vrtcu. Mam pa letos obe v vrtcu. Me prav zanima koga bo mela Tina. Za Nežo vem. Gre v družinsko varstvo (to je vrtec), kjer je ena vzgojiteljica in 6 otrok. Za Tino pa ne vem. Upam da bo ista ekipa kot je letos.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
12.8.2009 8:23:15   
mis
Kafe spijem, pol mam pa par opravkov. Na davčno, CSD (za otroški dodatek moram oddat), avto dat spucat...

Mal moram razmislit kje bom za punci jesenske čevlje kupila. Za obe rabim. Glih tolk strižeta da je mela Tina zimske 19, neža ma pa zdej tolk nogo. Razmišljam o Geox, sam se moram v LJ enkrat zapelat.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
12.8.2009 8:27:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Razmišljam o Geox, sam se moram v LJ enkrat zapelat.

v Lj imajo zdaj razprodajo - tudi 50%user posted image

(odgovor članu mis)
  Neposredna povezava do sporočila: 4240
12.8.2009 8:45:23   
mis
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

Kje pa to? A majo že kaj jesenskega?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
12.8.2009 8:51:58   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

Kje pa to? A majo že kaj jesenskega?

jeap....tudi supergice...v centru mestauser posted image

(odgovor članu mis)
  Neposredna povezava do sporočila: 4242
12.8.2009 9:19:13   
Anonimen
pred maximarketom je geox trgovina
nasproti emonske kleti
vhod je tudi s šubičeve ulice
na šubičevi je zraven še lokal dabuda in srednje zdravstvena šola in gimnazija
čez cesto na šubičevi je intersport in državno pravobranilstvo

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4243
12.8.2009 13:10:51   
Anonimen
pa še za vse ljubitelje ''tevic''....

na www.superge.si imajo 40% razprodajouser posted image user posted image  jest jih bom kupila kar za vso družinouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4244
12.8.2009 14:25:25   
frrrr
čao, bejbe!

berem o plombicah... js imam eno, mož nima nobene (tut 3 leta nazaj je bil prvič po osnovni šoli pr zobarju)... upam, da bo tut mali čimdlje brez.
Aidanu pa user posted image pa mamici tut, ker je prenesla prvo vrtanje user posted image

piki komarjev - mi mažemo s kamagelom. sem prejšnjič v lekarni farmacevta vprašala, če so une zadevce kao za otročke kaj boljše, pa mi je rekel, da nej raje kr s kamagelom. ne vem pa kk je to za mlajše od naših oktobrčkov 06.

vrtec - pr nas gredo vzgojiteljice do šole z isto skupino. imamo odlično vzgojiteljico in smo toliko bolj zadovoljni s tem sistemom. dobijo pa 3 otroke zraven, eno punčko sva prejšnjič po naključju spoznala na pošti, 2 otročka pa še ne poznamo.

js sm končno prišla mau k seb po nedeljski poti domov... sem se mau spočila, pa lahk spet normalno funkcioniram.
mali je ta teden full priden... upam, da ne bom kaj prehitro napisala in mi dans živce popije user posted image
sračkanje se končalo v ponedeljek in ni kazalo na kakšno virozo, sem se pa mau ustrašla.
kaj še? včeraj sta z možem sestavla omari, ki smo jih v ikei kupli, je mali pridno zabijal s svojim orodjem in bil prav ponosen, ker je tolk fajn sestavil user posted image
zvečer sem bla utrujena, pa sem rekla da bova kr poslušala pravljico, nč brala. sem to prvič prakticirala (v vrtcu po kosilu vedno pravljico poslušajo), se je mali kr na desni bok obrnil in poslušal... vmes še šel lulat in pil vodo, potem pa kmalu zaspal. prav zanimivo kolk na hitr se je umiril...

lepo se mejte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
12.8.2009 16:08:00   
moci
se samo javljam, brala bom potem, ko pogledam vse gospodinje user posted image

drugače smo ok, popoldne zunaj, do večera, potem je pa že pozno

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
12.8.2009 18:23:54   
moci
depilacija - a lahko kmetici razložite, a to ostane samo črtica, al pleša, al kako? user posted image

kuki, saj imamo slab pridelek, bom kaj prinesla, ko se dobimo. user posted image

frrrr, user posted image user posted image user posted image user posted image jaša ga pa pihne. zoja še ne razmišlja o naraščaju, zdaj sanja o bratcuuser posted image čeprav sem prepričana, da to ni zraslo na njenem zelniku zraslo.
tale vaša pot je bila pa za obujat spomine. takrat pa verjamem, da vama ni bilo fajn.

lucika, a kar plombico? meni je pa rekla, da otrokom ne popravljajo zob, da se jim zobar ne zameriuser posted image zoja ima karies na enkah. saj me je sram, pa kaj čem. user posted image

meni se pa prav nič ne da. bi kar na kavču ležala, pa švicam kot slon.
zoja se pa ne strinja z ravnanjem kavčauser posted image

jaz moram tudi še oddat vlogo za otroški dodatek, pa sem dala ugovor na dohodnino in še nisem dobila odgovora, zdaj pa ne vem. ..
moj možek je pa svojo izgubil user posted image in odkar je davčni urad tisti ogromni labirint meni ni nič jasno.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
12.8.2009 19:17:37   
Anonimen
Brazilska depilacija, ki se ji z drugima izrazoma reče tudi playboy ali tanga depilacija, ne pomeni, da si kakorkoli odstranite tisti del dlačic, ki bi sicer kvaril pogled na vaš bikini. Pomeni le eno, to je, da vam z vročim voskom odstranijo VSE dlačice, kar jih imate tam spodaj, in vam pustijo le diskretno črtico dlačic na sredini.

Seveda brazilska depilacija boli, in to zelo. Za ženske, ki imajo nizek prag bolečine in si težko izpulijo eno samo obrv, to zagotovo ni način odstranjevanja dlačic.

Skoraj ne boste našli kozmetičnega salona, kjer bi vas depilirali po brazilsko, ne da vmes ne bi za nekaj trenutkov zavzeli pasjega položaja. Da, tistega na kolenih, z ritko v zraku! Zakaj, sprašujete? Ker je tako najlažje in najhitreje doseči tiste skrite kotičke med vašima ritnicama, kjer poležuje ogromno dlak, ki jih sami nikoli ne vidite.

Brez skrbi, da boste imeli čas zajavkati ali celo zavpiti, ampak to kozmetičarke ne bo ganilo. V naslednjem hipu vas bo bo prijela za sramno ustnico, jo zavihala navzven, premazala z voskom in raaask! ponovila postopek.

Nazadnje se postavite še v pasji položaj ali ji dovolite, da si vašo nogo (najprej eno, potem drugo) vrže preko ramena in vas podepilira do konca, čisto, čisto notri med ritnicama.

Takole Moci - le zate ! Mogoče še kaj ?

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4248
12.8.2009 19:18:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: moci

zoja še ne razmišlja o naraščaju, zdaj sanja o bratcuuser posted image čeprav sem prepričana, da to ni zraslo na njenem zelniku zraslo.

in kaj čakate ?

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4249
12.8.2009 19:26:30   
moci
****omast, a tako je to.
no, potem bom kar kosmata. še pri ginekologu se težko slečemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako kupiti popolno darilo za praznike?
Praznični nakupi daril so lahko stresni in dragi. S pravim načrtovanjem in premišljenim pristopom lahko najdete popolno ...
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?