|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-5
18.8.2009 20:55:39   
Anonimen
sem si drznila odpret novo temo na RODILI SMO user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4326
18.8.2009 20:57:21   
moci
juhej. bravo anč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa srečno družinici.

kuki, zoja tudi reče, da jo trebuh boli. ponavadi preden gre kakat. včasih pa kar tako, predvidevam, da kaj takega poje. samo nikoli ne joka al pa ful stoka. samo reče, da jo trebuh boli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
18.8.2009 21:03:07   
piskot
ja saj, rece da ga trebuh boli, pa se uleze za 2 minuti, potem je pa spet v pogonu. prehrane nismo spreminjali. mislim da se je nekaj zastrupil, mogoce imel virozo al kaj, ker je takrat ful smrdece prdel in bolj redko kakal, pa bruhal enkrat. pa mi zdaj ni jasno, al ga res boli, al ga samo mal srafua, al samo malo glumi da vsi okoli njega skacemo. ma saj, jutri bom P poklicala, pa naj ga mal pogledajo.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
18.8.2009 21:09:33   
lucika
bravo anč! je bila pa brzina... srečno vsem!

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
18.8.2009 21:14:24   
frrrr
čestitke *anč* za hčerkico!

piškot - naš mali toži, da ga trebušček boli, kadar pije jabolčni sok ali je bolj trde nektarine... takrat tut smrljivo prdi ali pa gre kakat in je potem bolje. pokazali smo mu kk mora telovadit, če ga trebušček boli in se kr uleže, ter začne z nogami telovadit tk naprej in nazaj proti trebuščku. ponavadi je po minutki ali dveh ok in je spet v pogonu. noge pa verjetno res bolijo od rasti... če bi začel pa kaj šepat pa le hitr k zdravniku.

js sm dans tolk lena, da se mi še govorit ne da user posted image kaj šele pisat...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
18.8.2009 21:53:25   
Anonimen
piškot - naš tudi včasih pojamra, da ga boli trebušček, ponavadi gre potem kakat.

naredi pa tako kot sama misliš da je najbolje. če imaš filing, da nekaj ne štima, ga pelji k P. boš najbolj mirna.

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 4331
18.8.2009 23:32:55   
psaša
anč čestitke za hčerkico user posted image user posted image user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
19.8.2009 9:40:33   
Maxica
user posted image Anč, iskrene čestitke za malo sončico s prekrasnim imenom.user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
19.8.2009 11:12:59   
Lu
Kaj ste tako redkobesedne? A vam je kaj vroče? user posted image Men full.

Zdaj pa pijem kavico.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
19.8.2009 11:30:11   
pikapolona2
jst lahko samo težim user posted image

Skozi naše naselje so začeli pred 5 meseci gradit novo kanalizacijo, napeljevat vodo, elektriko po zemlji, T2.... In v 5 mesecih so napredovali za cel 2 km?????

Pa jst bom popizdila.....pred našo bajto so že 1 mesec.......malo kopljejo...malo ležijo po telh...ravnokar sem bila zunaj in v bagerju tip spi???!!!!! Zadnjič sta bila poleg še dva tovornjaka in eden se je sparkiral na travnik in ravno tako spal???? WTF?
Ob sedmih zjutraj vklopi tovornjak in ga ne premakne....skozi okna pa notri izpušni plini..res bom popizdila.....jst sem res upala da bo do zime položen nov asfalt....ampak baje bo konec naslednjega leta konec???? Kaj? A še celo leto naj gledam to bando naokoli?
Zdej mi je jasno zakaj je vsak odcep ceste tako pregrešno drag....itak če pa jih polovica leži...drug polovica dela??
In včeraj moja tašča njim še kofe kuha in je vseh 15 komadov na dvorišču kadilo in pilo kavo. Pa dobr no.....ej jst jim še sendiče nardim....sam delajte delajte ne pa zabušavat.

A čm nekam pisat...mogoče na SCT...pa jim kakšno fotko zraven prilepim??

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
   [Brisano sporočilo]
19.8.2009 12:11:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pikapolona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4336
19.8.2009 12:28:55   
Anonimen
pikapolona - kako te štekam - na žalostuser posted image  za **** ane ?

v naših selih smo nekoč davnega leta, imeli asfalt, katerega smo sami financirali. 

potem pa so prišli gospe in gospodje iz ljubljane, si postavili hiše, vozili tovoranjake, bagerje in ne vem kaj še po tem asfaltu, ki pa ga danes ni več...seveda ni bil narejen za tako težo.

sedaj, vsakič ko je dež, cesto enostavno zmanjka. mož jo skoraj vsak dan popravlja, nosi pesek, grabi inp...jest hodim in telefonarim na občino, odgovor je: da bo....da ti ne povem, vsakič ko se usedemo v avto, nismo čisto ziher ali bomo kam prišli. Tristan sedaj pravi: privežite se, vzleteli bomouser posted image . no vsaj nekaj smešnega.

pozimi plužijo ob 11 dopoldan, ko kaj ti pomaga - na šiht ne moreš večuser posted image  vsako leto imam na leto tako rezerviranega 5 dni dopusta, zaradi snega, zaradi tega ker se nobeden ne spomni, da tukaj živijo tudi ljudje. in to v občini, ki je 13 km oddaljena iz Ljubljane.

tako smo se odločili, da bomo nabavili džipa, potem pa se naj vsi nekam v rit kavsnejo in če me samo še eden pride fehtat denar za cesto, ga bom nekam napičla. resnouser posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4337
19.8.2009 13:16:34   
piskot
no pri nasi babici pa isto polagajo kable, pa so sli mimo bajte v pol dneva. so res hitri. sem prisla tja ravno ko so imeli ze kanal mimo  bajte skopan, pa sem parkirala pri sosedu. in po eni uri nisem mogla nikamor vec, ker so ze pri sosedu vse prerili, pri nas pa nazaj zakopali. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
19.8.2009 19:06:58   
Anonimen
anč- še tukaj čestitke za Kiarouser posted image

piskot- Tinkara pogosto pravi, da jo trebušček boli, velikokrat gre potem lulat ali kakat, velikokrat je pa to tudi zaradi pozornosti, ker ji potem omeniš, da potem pa ne sme piškota jesti ali pa da mora počivati in je že ne boli več.
Baje pa tako male otroke velikokrat boli trebušček, nekaj primerljivega kot je pri odraslih glavobol, se pravi da ni nujno, da se je kaj zastrupil, kaj takega pojedel, lahko ga pač nekaj matra, stres, išče pozornost.....ni pa to nič narobe, če ga pa res boli dalj časa ali prepogosto je pa treba k P.

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 4339
19.8.2009 19:09:00   
Anonimen
jaz sem bila pa danes na terenu od 6.30 do 17ih in mi bo glavo razneslo ali bom pa v komo padla opd utrujenosti........sem si pa vzela petek fraj- moram še malo omare pospravit, pa tamale ni doma ( je v toplicah z mojima dvemauser posted image ) tko da se bo dalo nekaj konkretnega naredit!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4340
19.8.2009 20:03:35   
frrrr
naš tamau je pa zdej tolk jokal user posted image v vrtcu ni nič spal, se menda samo premetaval in posledično bil 19:45 adijo. je po kopanju skoz neki hecal, pa sem mu rekla, da ne bo poslušal pravljice, ki sva jo prej posnela. in sem se tega tut držala. no, sej najprej sem mu 3x zagrozila, potem pa šele sklenila, da je res ne bo poslušal. in sem ga nesla v posteljo, on jokal. sem se ulegla zravn, ga mau pobožala, pa mu ni pasalo. sem ga vprašala, če grem vn, je rekel ja. sem mu dala lupčka in rekla, da ga imam rada, pa je med jokom zraven govoril ne me nimaš, ne me nimaš user posted image kolk mi je hudo... ampak, če popustim bo to nota na katero bo vedno igral. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
19.8.2009 20:04:30   
moci
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

vroče je kot svinja. pri nas je noro soparno, še zdaj. jaz moram pa likat.
jaz pa pojma nimam, kje je moj indeks. sem faca, aneuser posted image
mi kar slabo postane, ko pomislim, da ga bom morala iskat. ali še huje, duplikat, vse ponovno vpisat, ... user posted image

mi razmišljamo, da bi šli ta vikend kampirat v čatež. ker med tednom samo nekaj norimo, da bomo malo skupaj, v miru. čeravno ne preveč v miru, ker je menda gneča

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
19.8.2009 20:37:16   
frrrr
sem šla mau z njim ležat zdaj, da sem ga lahk mau božala vsaj spečega, če mi že buden ni pustil. se kr bolje počutim user posted image

drgač sem bla pa dans hin... res čist povožena, komi sem sedela, komi stala... sem prišla domov in zaspala za dobri dve uri, pol je pa tamauček prišel iz vrtca in sem imela dovolj energije za igro. dete pa itaq nori po trebuhu... prav stran od mize me tišči user posted image aja, pa skoz se mi neki lušta, pa ne vem kaj... hodim po stanovanju do hladilnika, shrambe, pa nič ni pravo. še v trgovini se ne morem odločit kaj bi vzela. prav prisilit se moram, da nekaj pojem, sicer mi je slabo. user posted image

drgač sem si pa zapomnila 2 zadevci od jaše... prva je, da zadnjih 14 dni govori kot primorci user posted image prideste user posted image verjetno je kakšna pomočnica v vrtcu iz primorske, ker ne vem kje bi sicer to slišal. ga popravimo, potem pa prav pove.
kadar pa kje kaj zaropota, pa tolk fino reče: a veš kolk sem se pa js zdej ustrašu user posted image sva se prej z avti igrala in sem js z nogo en tovornjak za avtomobile prevažat butnila in je avto iz njega padel, je moral takoj to povedat, čeprav ni skoraj nič zaropotalo user posted image

pikapolona - dihaj! pa kakšno fotko naredi, da boš bolj mirno spala. mogoče se ne pritožiš takoj, samo za vsak slučaj pa le imej material user posted image pa datum in uro naštimaj na fotkiču, da bo orng dokumentirano.

lepe sanje!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
19.8.2009 20:39:29   
frrrr

moci - zakaj pa potrebuješ indeks? pr nas že vsaj 3 leta nič ne vpisujejo v indeks. me tolk jezi, ker nima izpitov iz zadnjega letnika vpisanih, pa mi jih nočejo, ker tega ne počnejo več user posted image pa le na dopust ja

vroče pa je ja... sam js ne čutim, ker klimo šopam na puno

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
19.8.2009 21:54:57   
moci
ker na tem zahojenem faksu še vse vpisujejo in moraš iskat predavatelje, ki se menjavajo. grrr.

mi pa nimamo klime. jaja.
eh, kmalu bo jesen.
pa zima.
ane, kuki?
potem bova midve prišli na gibijauser posted image ker ne bo vroče.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
   [Brisano sporočilo]
20.8.2009 13:49:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4346
20.8.2009 14:15:35   
Lu
Am katera je pol  2 user posted image

Punce ste za kako večerjico?

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
   [Brisano sporočilo]
20.8.2009 14:49:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4348
20.8.2009 15:13:56   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

Punce ste za kako večerjico?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
20.8.2009 15:59:08   
moci
jaz sem tudi za večerjo.
po čem pa sklepamo, da sta dve user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Ustvarjalne ideje za praznike
December – tako magičen, čaroben in popoln, a tako kratek in poln vseh aktivnosti, ki bi jih radi opravili pravočasno. D...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?