|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-5
12.8.2009 20:42:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

Brazilska depilacija, ki se ji z drugima izrazoma reče tudi playboy ali tanga depilacija, ne pomeni, da si kakorkoli odstranite tisti del dlačic, ki bi sicer kvaril pogled na vaš bikini. Pomeni le eno, to je, da vam z vročim voskom odstranijo VSE dlačice, kar jih imate tam spodaj, in vam pustijo le diskretno črtico dlačic na sredini.

Seveda brazilska depilacija boli, in to zelo. Za ženske, ki imajo nizek prag bolečine in si težko izpulijo eno samo obrv, to zagotovo ni način odstranjevanja dlačic.

Skoraj ne boste našli kozmetičnega salona, kjer bi vas depilirali po brazilsko, ne da vmes ne bi za nekaj trenutkov zavzeli pasjega položaja. Da, tistega na kolenih, z ritko v zraku! Zakaj, sprašujete? Ker je tako najlažje in najhitreje doseči tiste skrite kotičke med vašima ritnicama, kjer poležuje ogromno dlak, ki jih sami nikoli ne vidite.

Brez skrbi, da boste imeli čas zajavkati ali celo zavpiti, ampak to kozmetičarke ne bo ganilo. V naslednjem hipu vas bo bo prijela za sramno ustnico, jo zavihala navzven, premazala z voskom in raaask! ponovila postopek.

Nazadnje se postavite še v pasji položaj ali ji dovolite, da si vašo nogo (najprej eno, potem drugo) vrže preko ramena in vas podepilira do konca, čisto, čisto notri med ritnicama.

Takole Moci - le zate ! Mogoče še kaj ?

ej, tale opis je user posted image , niham med user posted image ,user posted image , user posted image in user posted image

anč- svaka ti čast, pa seveda vsem, ki ste tole dale skozi!

< Sporočilo je popravil Remy -- 12.8.2009 20:43:25 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4251
12.8.2009 20:59:44   
pikapolona2
frrr......jst bi bila čisto posrana...in po moje se ne bi upala takole vozit....bi kar plačala taksi do doma....al pa kerga kolega poklicala.ž
Sam tale amzs......tud jst nekoč bila včlanjena....sem jih klicala med vikendom....pa so celo delali....sam mi je reku da bodo čez ene 5 ur pršli....ja hvala v tem času se je tud moj tip prpelu od doma in mi avto uštimal. Sem se nato kar izpisala. Pa višek nesramnosti da sta oba včlanjena in ni nista mogla zaporedoma obeh kuponov porabit. Aha pa vidla sem tudi jaz reklamo da so 42/7 ur na volj. Upam da si jim kakšen dopis napisala.
Aja pa tvojga direktorja sem včeraj na TV videla.....pri pravi ideji...jst fuuul rada to odajo gledamuser posted image

Lina....hvala za tako nazoren opis....pojma nisem imela da moraš tudi po pasje klečat...OMG.....sm dala mojmu za prebrat se je sam križal.....anč kapo dol da si to preživela.

Maxi...kako bolečina....jo obvalduješ

Tale teden je jako naporen za moje živce....tam kjer delam honorarno...se nekaj oblast menja in zdej se dobesedno drkajo in mene zraven vlečejo in se neke igrce igrajo.....lahko se zgodi das bom že kmalu spet brez dela...obup. Kdaj bom jaz dobila en normalen job....tak 8 ur.....pa za redno....in ko mi bo kdo utrujal bom lahko tudi kaj konkretno nazaj muksnila...ker ko si takole honorarc moraš res ogromnokrat kej požret čist za BZV.

grem mal knjigo brat

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
12.8.2009 21:04:30   
*anč*
no, tole pa morm pokomentirat ... jst se nisem šla nobenga doggy styla in tut ne vročega voska in tut kozmetičarka je bla zlo ok in sva delali pauze. boli pa, boli to nč ne rečem.

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
12.8.2009 21:32:45   
frrrr
moci - bi ti mogla vsak teden 3 gospodinje poslat, ne pa tk da pol hočeš vse naenkrat pogledat user posted image pa vmes si kako pavzo za Zojinega bratca vzem oz. najprej za moža, da ne bo sam sanjarila o njem user posted image

*lina* - tale opis je pa vau... si tut sama nisem tega predstavljala... ne hvala, ne grem... tam pa ne z voskom, bom raje britvico gulila po riti user posted image

*anč* - se ti klanjam!

pikapolona - a to je bla kaka ponovitev prava ideja al je spet bil? tam nekje februarja, marca vem da bil glavni gost oddaje. sej kr velikrat tut sicer skačejo s kamerami po firmi in kej snemajo.
držim pesti, da ti nehajo solit pamet in te pustijo ustvarjat!

js morm pa položnice zdej plačat user posted image sovražim to delo.
pol pa na kavč. možek je šel na poker, mali spi.
u, pa čips imam in coca colo. matr zdravo živim... sam še coca colo pijem user posted image

lepe sanje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
   [Brisano sporočilo]
12.8.2009 22:02:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 4255
12.8.2009 22:16:08   
Anonimen
ajme meni - pa sem zagonila 100 eur, dok rečem keks...user posted image

torej, sivkamivka - jest tvojega posta nič ne razumem - kakšen svet, kakšna kura, gospodinja user posted image user posted image user posted image

anč - tebe so se usmilile, ker si v visoki nosečnosti, da jim ne bi tam rodilauser posted image

pikapolona - meni se zdi, da se dandanes v vseh firmah drkajo ko user posted image , sam da bi bili najbolj pametni

a sem vam že povedala, da me čaka ganz nova pisarna, novo pohištvo, okrog in okrog steklo, user posted image ....sem se ponudila, da grem pa rožice sama izbratuser posted image user posted image ... ah kar komaj čakam, da se vrnem in reality showuser posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4256
   [Brisano sporočilo]
12.8.2009 22:53:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4257
13.8.2009 0:51:11   
pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

pikapolona, včeraj sem imela čast spoznati tvojo ššefico. meni je hecna, sorry

sorry meni še kej drugega....sploh nimam besed za njo...žalostna sem ker sem jo že tolikokrat dobila na laži ...oziroma prekrivanju in to ravno njo......sama ne lažem in si ne izmišljujem stvari......mah......ne bom zgubljala besed. Jo že cel teden obdelujem doma in M razlagam. Jo je tudi on imel čast spoznati zadnjič na eni poroki in je samo rekel HB da nama ni treba z njo sedetuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
13.8.2009 7:20:28   
Maxica
Evo, poškodovanka se vam javlja. Sva zadnje čase z možem bolj intenzivno tekla in evo, mi je otekel gleženj in boli kot user posted image . Zgleda bo treba nazaj na kolo za en čas.
Brazilska depilacija - sem že tuhtala, priznam. Bomo videli. user posted image
Anč, zdaj ti bomo pa vsak dan težile, če je že kaj. Danes je že kaj? user posted image
Lucika, super za pogum pri zobozdravniku. Pa to je že kar prava plombica al kaj? Ker Maxu so sam ene premaze delali na peticah.
Mis, pridna, magisterij pa to.user posted image
@lina, kam pa vi zdaj?

Sami sončki okrog mene :)

Neposredna povezava do sporočila: 4259
13.8.2009 8:13:34   
mis
Uh, tale opis za depilacijo je pa hud. Pristen...user posted image  No, jaz sem se kar nekaj časa depilirala, pa ne brazilsko. Le noge do kolen, bikini in pod pazduho. Zdej spomladi pa sem se odločila za laser in sicer na bikini delu in pod pazduho, za noge imam pa strojček za pult, pa me res praktično nč ne boli. Laser je super, do zdaj sem bila 4x, še 2x mam in to je to Za vedno načeloma.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

Neposredna povezava do sporočila: 4260
13.8.2009 8:59:50   
*anč*
jutro!

dans sm pa tok slabo spala user posted image . me je sred noči začel bolet spodnji del trebuha in križ, ampak tko konstantno kot pri M, pa otrdevat, pol mi je blo mal slabo, želodec je krulil, ni da ni user posted image . jst sm pa sam razmišljala kaj vse morm še narest preden grem in upala, da se umiri. in se je user posted image , ampak se mi zdi, da nisem več daleč od cilja user posted image .

maxica  danes je zaenkrat mirno.

sivkamivka  dobili tisto po kar smo šli, sam par stvari bi pa res še lahko vzela, sam je bil že moj mal tečen, da o sinu in mojem trebuhu sploh ne govorim, tko da smo pograbili le najnujnejše user posted image .

lep dan vsem!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
13.8.2009 19:06:48   
moci
čvekeuser posted image

še malo, pa bomo na tretji straniuser posted image

maxica, a to je kar sam zobar dal premaze? ker jaz sem spraševala, pa so rekli, da ničuser posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
13.8.2009 19:26:39   
piskot
kaj a anc se ni sla rodit?

delam bucne polpete za jutri. mesa se mi ze od teh buck.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
13.8.2009 19:46:25   
*anč*
eh, ne še. zdej bi pa že rada šla. sm bla u btcju in kupla še zadnje potrebščine, premikala sm se pa pomoje glih 2/h. vse me že tok dol tišči in križ me je začel prou fino bolet user posted image . pa kr čez noč user posted image .

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
13.8.2009 20:11:29   
piskot
ja ja, ponavadi to pride kar cez noc user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
14.8.2009 0:00:21   
frrrr
ojla,

naše dete včeraj fasalo 2 klopa pred hišo user posted image gozd je daleč stran, samo trava je pred hišo. danes zjutraj sem enega opazila zadaj na vratu in pol sva vzela celega pod drobnogled. na pregibu za kolenom je imel enega svetlo rjavega tini mini... sva s fotkičem makro fotko naredila, da sva ga odkrila.
danes smo mau stanovanje pripravili za sobotno delovno akcijo. brat bo stopnišče prebarval (to bilo v planu pred jaševim rojstvom, v lastni režiji seveda, pa bo brat priskočil na pomoč user posted image ), oče bo pa okna in balkonska vrata prebarval (so lesena in potrebujejo mau zaščite). mi bomo medtem na morju, da ne bom vohljala barve user posted image pridno familijo imam, samo js sm se neki polenila user posted image preveč se z možem družim user posted image

lep vikend vsem skupaj!
*anč* - tebi želim pa hiter in lahek porod in zdravo punčko!

papa

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
14.8.2009 7:08:07   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: moci

maxica, a to je kar sam zobar dal premaze? ker jaz sem spraševala, pa so rekli, da ničuser posted image

Ja, premaze je dala na petice, kot ena zaščita. Lanu še ne, Maxu.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
14.8.2009 7:53:57   
Anonimen
anč - kdaj imaš ti točno rok ?

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4268
14.8.2009 8:01:50   
pikapolona2
a ni anč enkrat nekaj o teh premazih govorila...da so nepotrebni.....sam tko nekje zadaj zadaj imam to v spomionu??? Mogoče pa sem se zmotila. ampak sem pa ziher da mi je enkrat ena razlagala da pozna zobarco ki tega svojim otrokom ni delala...da ni potrebe?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
14.8.2009 8:06:48   
frrrr
pikapolona - nisi mi odgovorila. bla ponovitev prave ideje, al nova oddaja. ne da se mi pa googlat.

Maxica - naj se ti gleženj čimprej pozdravi. upam, da samo kaj pretegnjeno in bo po kakšnem dnevu ali dveh počitka vse ok. potem pa le na dopust in užiiiivajte!

je *anč* preživela noč?

kolk fajn je hladno zunaj... jupi user posted image
grem zdej spakirat, pol pa še mau v službo pogledat za kakšno urco ali dve.

uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 4270
14.8.2009 8:11:50   
pikapolona2
frrr...sorri ampak jst berem pol pa pozabiom komentiratuser posted image
pojma nimam...amapak zdej k si omenila ponovitev....anjbrž je bila ja...ker poleti je na RTVu veliko ponovitev ker imajo počitnice in ne delajo novih oddaj.
Je bil pa notri en tip ki je rekel da se z vašim direktorjem poznata še iz študentskih let.......in je zelo počasi govoril. a je to ta ki ga je kap? Kaj ni on tudi finančni direktor? Itak mi je blo pa čudno k so sam enga izpostavili....a ni več lastnikov?

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
14.8.2009 9:00:26   
*anč*
jutro!

dans sm se pa naspaaaalaaaaa user posted image , tko da ja, frrrr, sm preživela user posted image . včeri smo sestavljal omare ( no, jst bolj govorila kam kej gre user posted image ), dans morm pa še not stvari pospravit. zvečer morva še ene zavesce montirat na vgradno omaro pa eno sobico bi blo še treba zbelit ... bomo vidli. ampak, napredujemo user posted image .

*lina*  rok je točno čez 1 teden.

frrrr  kok maš ti dobrega fotra ( moj, da pride men belit user posted image user posted image ) pa brata! vi pa  krr na morje ... uživite!

premazi  to mislite fluorove premaze al zalivke?  pri fluoru je tako, da je lahko kancerogen, sklenini pa sigurno pomaga, tko da sm pa tja pomoje ni neke škode. kar se pa zalivk tiče ... se delajo ponavadi na ličnikih in kočnik pri otrocih, ki majo globoke fisure (vgreznine, črte) na zobeh, da se tam ne nabira hrana in pride posledično do kariesa. to se mi zdi fajn varianta, ker tam ponavadi pol ni treba plombirat.  pomoje ma max 5ke zaliteuser posted image

mejte lep dan!

Neposredna povezava do sporočila: 4272
14.8.2009 9:40:37   
*anč*
postrižen fant in  trebušček, da ne boste rekle, da ga skrivam user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
14.8.2009 9:50:56   
Maxica
Anč, čigave fotke si pa ti pripopala? Nikogar ne poznam. user posted image user posted image  Ne, resno, čist ste spremenjeni. Luštni pa vsakič bolj.user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
14.8.2009 10:47:19   
moci
jooooj, anč jaz tudi ne bi nikoli prepoznala tristana. ti si pa tudi luštna. si se bolj malo zredila, a?

kaj pa karies na enkah, se to res nič ne zdravi? bodo potem sčasoma zgnile?user posted image
moj brat se norčuje, če zoja s piškodent zobe umiva.
po mojem je bolj problem v sladkarijah. user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?