frrrr
|
ola Remy - super za napovedano poroko! pa čimprej mehur pozdravi. *lina* - v kolkem času ste obdelali tolk izletov? ste vsak dan na poti? aja, kar se tiče dopustov js tut seznanjena s pravilnikom, sam izvajam pa tega ne... drugi v firmi si privoščijo 14 dni al pa 21 dni dopusta v kosu, js pa kr ne, ker me skor vse počaka *anč* - kako blo na pregledu? in res si faca, da upaš na wax, js bi pomoje kr rodila tam piškot al ti raje ečem kr medika - super za zdravega nodija predvidevam, da je očka gospod pisk al pa uhač. kaj je pa ana - opica marta? mi pa dans neki sračkamo... js že enih 5x, pa mali tut neki takega... sicer ne neki full driskasto, sam trdo pa tut ne sivkamivka - Blaž vas pripravlja na vstajanje za v službo komarji... grrr.. na morju so sicer špricali, a niso vseh mrcin pobili... smo vseeno mau pikasti mreže proti komarjem pa imamo mi tut še v omari... in lasnko sezono je blo isto, samo predlani so ble montirane no, v spalnici in wcju je ostalo, drugje sva pa odstranila v jesenskem času, ker poberejo tut neki svetlobe. zgleda, da bo letošnja sezona brez mrež, ker je treba še okna prebarvat (so lesena) in se mogoče ne splača prej montirat, pol pa se spet neu splačalo @lina - uživajte na dopustu! Maxica - vi tut uživajte na dopustu! moci - kje pa si? ti morm sporočit, da je naše dete na morju na glas razmišljalo... ko bo velik kot ati bo vozil avto, imel otročke, blabla... kdo bo pa njegova žena? reče mamica. mu povem, da ne morem bit njegova žena, ker sem že žena od njegovega atija. tuhta in tuhta, pa reče da bo babica njegova žena. mu ona pove, da ona tut ne more bit. mu predlagamo vse tri punčke iz vrtca, ni bil z nobeno zadovoljen. pol pa rečem, kaj pa Zoja? in mali takoj, ja ona bo moja žena. in še ni pozabil... 1x dnevno slišim, da bo Zoja njegova žena in bosta imela otročke sem mu povedala, da bo zrastel prej kot pa imel otročke... upam, da se ne v puberteti potegne na 190 in bi hotu pol kr otročke imet naš vikend bil lep... smo se spočili... namakali v morju. ko sem imela gležnje v vodi, je mali že plaval. samo potisne črva pred sabo in je že v plavalnem položaju. enkrat mi je celo brez rokavčkov ušel, samo s črvom. vglavnem blo super truper do poti nazaj. to je bla pa druga zgodba. ob 20ih odrinili, mali po nekaj km zaspal. crkne desna prednja luč, nekaj metrov naprej še leva prednja luč. zunaj še mau svetlo, peljemo dalje. se na benzi ustavimo, mož poskuša zamenjat luč, se matra eno uro in ni šlo. treba blatnik odstranit, 4 vijake odstranil, 5. ni mogel. kaj zdej, zunaj že orng temno. nč, gremo čez mejo, pa tam amzs klicat. smo se peljali un kilometer do meje z vsemi štirimi smerniki, na meji prosili za prehod. pridemo čez, kličem amzs. btw oba sva člana in oglašujejo pomoč 24/7, a med vikendi oni ne delajo. torej ni blo enga klinca, ki bi se pripeljal in zamenjal žarnici. sva popizdila in rekla nej pa vleko pošljejo. naju pridejo iskat. mali se minutko pred prihodom vleke zbudil. kako se peljat, če je prostora samo za 2 dodatna potnika. po nasvetu šoferja vzame mož malega v naročje in gremo. malemu bilo full zanimivo. 150 km v obe smeri je brezplačno, ostalo za plačat... bi naneslo enih 150€. sva tuhtala, da še enkrat kličeva in koristiva drug kuponček... no, pol smo se pa kr z dolgimi lučkami prbili enmu tovornjaku na rit, da nismo nobenega motili in se peljali še unih 40 km do doma. mali spet zaspal, ga doma samo prenesli v posteljo in je spal do jutra. mene je pa krč zabasal... še oči nisem mogla imet odprtih, prsta na roki ne prestavit... groza... 2 taka 10minutna krča, da me je skup potegnilo. groza. še dans sm bla cel dan adijo. aja, mož še vmes hotel vlečno kluko odstranit, pa jo je zgleda monter zvil in je pr tem zlomil izvijač, ter si naredil eno orng rano na roki... bi zihr ene 3 šive dobil, če bi šel na urgenco. no, dans je šel pa na amzs menjat žarnice... vse skup ga je stalo 6€ in za teh k***** 6ih € smo mi včer potovali domov 5 ur in pol namesto max. 2 uri pa mož se poškodoval (tut amzsjevec, ki je dans odstranil kljuko je zlomil izvijač in skoraj fasal enako rano kot mož), js bla adijo... in to je njihova 24/7 storitev zdej sem se mau spihala... lahk grem spat lepo noč!
|