frrrr
|
piškot - vašemu malemu pa dela domišljija to pomoje nč ne škodi... izkoristi to, da si lahk vsake pol ure kdo drug. pr nas laufa rdeča kapica, mau razširjena verzija. določi kdo je volk in kdo rdeča kapica, pol pa začne spraševat al pa moreva midva babica, zakaj imaš... oči, usta, ušesa niso dovolj... gre še do zob, jezika, rok, nog, ni da ni... vedno kej novega najde če ne veš odgovora, ti ga pa sam pove kaj moraš povedat mis - nova igrala v zoo so na mivki, zraven teče voda in potem otroci pacajo in uživajo... so za preoblečt, pa fajn je še brisača, da jih lahk mau obrišeš, ko jih umiješ *anč* - obiski mene tut že mau skrbijo... sem slišala, da ima vstop samo mož. men se bo scotalo, če malega ne bom vidla 3 dni. si mi pa dala idejo, da se lahk spodaj dobiva - hvala! upam pa, da nehajo paničarit preden bom js na vrsti Tristan je pa prav velik fant! pikapolona - dete v trebuščku verjetno čist fajn raste. od morfologije še nisem imela uzja. naslednji pregled imam pa šele 1.9., ko je tut uz kontrola rasti. upam, da tut vi čimprej ugodite vaši princeski in kej spedenate. darilo starejšemu otroku ob prihodu novorojenčka... js sm glih po pravljici o tem razmišljala... in sem malega vprašala kaj bi imel... pa je potem povedal dojenčku, da želi zaščitna očala za delat, taka rumena zraven je pa fasal enih par brcik, ki se mu itaq zdijo blazno smešna. vam še kako foro napišem, dokler se je še spomnem... kadar se mali udari, vedno pihamo in damo lupčka. če se udari v nogo, pa lahko samo pihamo. v primeru, da slučajno kdo da še lupčka, hitr pove: noge ne lupčkamo, ker mi iz rite raste danes ko sem po pravljici povedala, da grem mau še delat za računalnik, mi je rekel: ne, bodi z mano. in sem rekla, da moram delat, on pa: ne no, pa ja moraš malo počivat. drgač pa kadar se njemu spahne zrak po hrani, je podrl lupčka kupčka, vsi ostali pa rigajo in kadar prdne... vedno reče: vprašaj me kdo je prdnu. pol ga pa vprašam kdo je prdnu in tolk ponosno reče JS kot bi bilo to nekaj full full lepega včasih še doda in zdaj me ne boli več trebušček in se fino počutim pa nekam morem še napisat, da Jaša ni po men, ker mu sladoled in čokolada sploh ne gresta tolk v slast. prejšnjič sva šla na sladoled z oktobrkami, samo js sm ga jedla, ker on ga ni hotel. danes sem mu ponudila 2 bonbončka kinder in je vzel enega, drugega pa ignoriral med vikendom - če je naprimer pr tašči dobil kinder jajčko in ga potem moja mama vpraša ali bi čokolado ji pove, da je že pojedel eno in ima dovolj, ker sicer bo težko kakal. ko bi se znala tut js tk dobro obvladat tk, razpisala sem se... grem še bodoče oktobrke prebrat... nočko!
|