|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
30.10.2008 17:33:52   
Oaza
orka- Super, da ste doma! Končno lahko uživate skupaj!! user posted image user posted image user posted image
Jullija- dobrodošla pri nas, novembrčicah! Mogoče pa bova midve zamenjale in bom jaz med decemrkami pristala... user posted image
nagajiva, tudi jaz sem danes pekla pecivo. Ampak kar tako- mi nimamo nobenega slavja...
klavdiy- za ctg pa ti nevem pomagat.  Ker ga še nisem imela.
Polynesia- jaz bi tudi stavila na več kot eno. Ker so mi nekatere "sumljive" in se ne morem odličit med njimi. user posted image

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 776
30.10.2008 17:57:54   
Polynesia
orka bravo da sta že doma user posted image user posted image user posted image user posted image vi2 sta carice user posted image .

nagajiva kaj boš zdej oblekla, zadnjič ko si pisala da nič nimaš sem se prav nasmejala user posted image ...posebi tisto o preveč skrajšanih hlaćah, hihihi user posted image .

julija dobrodošla user posted image .

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 30.10.2008 17:58:56 >

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 777
30.10.2008 17:58:16   
bobika1
Haj.

Najprej čestitke Jadiuser posted image

Caligula: kaj če bi probala to akopunkturo?Ali je že za to  prepozno? Pravijo da za 90% skrajša prvo porodno dobo.

No naj poovem kaj se mi je prej zgodil, pač kot vsak dan me je bolel križ,kolki,noge in se po tem ko sem shuhala kosilo rekla da se bom mal na tla ulegla pa mogoče mal z nogam potelovadla da bo mogoče kej boljš no in sem se ulegla in obtičalauser posted image ...po 1 uri sem se komi pobrala(in na to srečo ni blo nobenga doma da bi mi pomagu.Zej me pa ful glava boli od tega pritiska ko sem se matrala ustajatuser posted image )

Zanima me če je to nevaren kej ker mene res tak svinjsko(se opravičujem izrazom) noge bolijo. Pa vsakič ko grem h G ji pozabim povedat. Upam da ne bom dobla kakih krčnih žil.

Orka user posted image user posted image

Aja sem pozabla povedat kake akrobacije sva z user posted image  mela včeri pod tušomuser posted image . Kr nekak se nisem mogla vspodi uredit in nisem vedla kaj nej naredim pa sem poklicala user posted image  in me je lepo prosim prvič un uredil(če prav sem ful cvikala,ampak se je potrudu). To pravim zato ker se mi zdi ful fajn ker sem vedn govrila ja mene pa moj ne bo nikol rihtu na nazadnje se je pa tist kar sem vedn govrila nikol, prav to zgodiluser posted image

ja nč sem se spet razgovrila, bom očitn mogla večkrat mogla gor pridit če ne preveč naenkrat napišemuser posted image

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 778
30.10.2008 17:58:34   
Polynesia
Pobiram stave...user posted image user posted image user posted image hahahah, na kva čmo pa stavit, hahahaha...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 779
30.10.2008 18:06:07   
lyra*
moram se vam na hitro javit!user posted image

orka  suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper,da ste domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem ful vesela za vasuser posted image

Jaz stavim na............................khmuser posted image

Nič grem kopalnico pripravit,da princeski skopam pa pridem mogoče nazaj,če nebomo imeli preveč jokauser posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

Neposredna povezava do sporočila: 780
30.10.2008 20:06:11   
luna8
orkauser posted image user posted image user posted image  da ste doma

Kaj stavite kolk jih bo zdej čez praznike in čez vikend šlo v P?

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 781
30.10.2008 20:36:42   
SSheila

Živjo.

Pr meni še vedno ni nič user posted image . upam, da bom zdržala zdej vsaj do 2.11, ker ju3 in na 1.11 raje ne bi rodila. Ju3 ne bi zaradi Heloweena, ker mi gre tako blazno na živce, 1.11 pa ne bi zaradi drugih da jih ne bi poslušala kot že celo nosečnost "sam da ne bi blo 1.11!" Joj, kolk vpliva imam pa jst na to! user posted image
Ampak danes sem že pošteno sita tega. Dan se je full skrajšal in se mi zdi da kar nima več za počet (razen likanja ipd.). In potem komej čakam da dobim štručko v roke, da se bo dogajalo :)
Sicer pa sem danes že 15x v celi nosečnosti spravla predale in omare (nepotrebno šaro)....

Kar se stav tiče je v moji bližnji vasi to že tradijica: kdaj bo kdo rodil. Je prav poseben zvezek in noter se piše: ta in ta je reku da v petek popoldne. In nagrada za tistega ki je najbližje? Je ni :) verjetno največ popije ko se zapiva :) - tudi to je nekej user posted image

Ej neki me zanima: kolko časa pa morajo trajat popadki preden se odpraviš v P? Jst sm nareč šla že 2x, pa obakrat zastonj. tazadnje sm jih imela 2 uri na 5 min, pa se je kar pomirilo. Kolko časa naj čekam naslednjič? Kr jst se kar odpravim ker ne vem kakšna je situacija spodaj user posted image , vendar bom naslednjič kar čakala :)

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 782
30.10.2008 20:38:42   
mojsoncek
user posted image orka, super da sta ze doma!!! 

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 783
30.10.2008 20:39:56   
zara13
Ojla!
Jada čestitke za sinčka!!! user posted image user posted image

orka - super da sta z Emo že doma. Koliko g pa ima sedaj? Mojga je babica v torek stehtala, je mel 2360, smo se kr poredili odkar smo doma user posted image vi pa zdej doma samo lepo uživajte in se cartajte.

lyra - tud pri nama se kakšen kupček ne podre, enostavno ga ni in potem kr tko zaspi, včasih pa full hitro že ko ga dvignem.

Oaza - glede previjanja in hranjenja. ker je bil Tian na intenzivni imajo dol takšen urnik, na vsake 3 ure in se je navadil. Ponoči ga pač pustim, ampak je točen kot budilka, se sam zbudi na 3 ure. Zato andromeda BRAVO, da tvoj Dario tko pridno pančka. Moj se pa obvezno zbudi in komaj čaka hrano user posted image

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 784
30.10.2008 20:44:54   
Polynesia
IZVIRNO SPOROČILO: SSheila

Ej neki me zanima: kolko časa pa morajo trajat popadki preden se odpraviš v P? Jst sm nareč šla že 2x, pa obakrat zastonj. tazadnje sm jih imela 2 uri na 5 min, pa se je kar pomirilo. Kolko časa naj čekam naslednjič? Kr jst se kar odpravim ker ne vem kakšna je situacija spodaj user posted image , vendar bom naslednjič kar čakala :)

Pravijo, da moraš imeti popadke eno uro na 5minut in takrat greš v P. Tko so nam rekli v MŠ v Lj.porodnišnici.

(odgovor članu SSheila)
Neposredna povezava do sporočila: 785
30.10.2008 20:48:33   
Polynesia
zara bravo za Tiana...vi se kar lepo redite, da boste kmalu dohiteli naše mulčke in mulčice user posted image ...pa tko je cortiš na slikcah, komaj čakam da jaz dobim svojega v roke, sicer verjetno pravega korenjaka user posted image .

lyra tudi tvoji žabici sta pravi srčici mali.

andromeda tudi ti prilimaj kako slikico.

anime ti pa lahko kako novo prilimaš, da vidimo kako sta pobalinčka že velika.

orka, emina, vebo in ostale tudi vaše slikice čakamo user posted image .

No a da bi stavile kolko jih bo šlo v P čez praznike user posted image user posted image user posted image ...pri nas je tradicija da gremo v P in se potem vse vrnejo 2v1 user posted image user posted image .
Me prav zanima....kdaj pa je kakšna naslednja luna???

Grem perilo obesit od moža, sej veste, 14dni toplic, pa že mam dve al pa tri žehte user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 786
30.10.2008 20:48:50   
luna8
Ja tako, kot je napisala Polynesia tako so nam rekli v materinski.

Tud okol mene so govoril"sam da ne bo na 1.11." pa sm sam odgovarjala če bo-pa pač bo. Sej to ni dan mrtvih, ampak dan vseh svetih - tko da ko bo moja punca hotla ven, bo pač pršla, njo itak še trenutno ne zanimajo ti praznikiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 787
30.10.2008 20:52:23   
Polynesia
IZVIRNO SPOROČILO: luna8

Tud okol mene so govoril"sam da ne bo na 1.11." pa sm sam odgovarjala če bo-pa pač bo. Sej to ni dan mrtvih, ampak dan vseh svetih - tko da ko bo moja punca hotla ven, bo pač pršla, njo itak še trenutno ne zanimajo ti praznikiuser posted image

Enako govorijo tudi meni, pa samo odgovorim kaj je narobe s tem datumom, prov zanalašč to rečem...pismo no, še zmišljeval si bojo user posted image sam jaz tega ne bi nobeni nosečnici govorila, ker se mi zdi mal neumestno.

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 788
30.10.2008 20:52:47   
luna8
Tud moj je šel na košarko - jaz bi tud šlauser posted image , ampak vseeno nisem tvegala, bom šla zdej počasi v posteljo in vzela kakšno knjigo in uživalauser posted image

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 789
30.10.2008 20:54:12   
Polynesia
Joj a veš da bi tut jaz šla na košarko, sam kje, to bo tako dretje da bo joj. Jaz bom pa malo pred tv posedela, danes mam full filing k da bi mogla menstruacijo dobit, pa že tkooo mi gre trebuh v napoto. Prej sva šla v trgovino in sem si kr trebuh gor držala, hahaha...no še malo user posted image .

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 790
30.10.2008 21:05:20   
caligula
eno vprašanje
včeraj sem imela občutek da me je zunaj malo "zalilo" ampak potem doma več nič. zdaj pa sem šla na wc in že ko sem se obrisala in vse, ko sem se že dvignila, mi je po nogi pricurel en močen in en slab curek po drugi pa me je samo omočilo. vonja nima torej predvidevam da je plodovnica. a naj počakam, kdaj naj bi se moćneje ulilo oz kdaj naj bi šla rodit če je res to plodovnica? glede na to, da mi je čep najbrž že prejšnji teden na hlačke se vsipal... tega ne morem čakat, pa na popadke tud ne ker jih imam skoz na 3-4 min. zdaj pa res ne bi rada sred noči letela v p. da mi povedo da moram nazaj domov čakatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 791
30.10.2008 21:08:08   
Polynesia
caligula če ti je odtekla vodo moraš takoj v P, pa da ne boš slučajno zdej kej okol skalala in hodila in ne vem kaj. Pojdi se pokazat, ne smeš čakat, ker se ti tamau dol spusti in lahko pritisne na popkovino ali lahko kaj ven "zleti". Nej te nekdo odpelje v P in UPAM da rodiš user posted image .
Sam pravijo da to skos po mal teče in toplo je, tko da zdej ne vem kaj je pri tebi.

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 792
30.10.2008 21:08:15   
caligula
aya še tole, močno me vročinski vali v glavo dajejo pa glavobol. danes je sicer še dokaj rahel.

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 793
30.10.2008 21:10:15   
caligula
joj polynesia ko ne vem če je to to.user posted image ker me je že prejšnji teden dvakrat in potem je bilo na uzju vse ok. lahko da mi odteka po malem. zdaj nisem imela uzja od pregleda 17.10. samo ctgje ki pa itak ne pokažejo koliko je še plodovnice, samo zanima me, če pred vsutjem prej kaj po malem odteka voda ali se samo naenkrat vsuje vse skup?

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 794
30.10.2008 21:12:52   
Polynesia
Ja enim menda, tko je moji prijateljici, je počas odtekala, tko da v bistvu sploh kao ni vedla. Tko da zdej ne vem.
Dvema je pa odtekla da sta prov vedle da je to to, ker je skos pomalo teklo ven toplo.
Ne vem kaj bi ti svetovala, glede na to da so v P v NM  tko smotani in ti nočejo sprožit.
Kolko pa imaš do P?

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 30.10.2008 21:25:47 >

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 795
30.10.2008 21:27:24   
caligula
18 dni
počakala bom še kakšno uro potem pa grem spat, če me zalije bom pa rešilca poklicala in to je to. ayd punce, se še tipkamo kasnej

Neposredna povezava do sporočila: 796
30.10.2008 21:35:17   
Oaza
caligula- tako kot ti je svetovala Polynesia. Pojdi v P, ker se baje lahko otrok zaduši če pritisne na popkovnico (ker prekine pot zraku).
Tudi v MŠ so nam rekli, da lahko plodovnica odteka po kapljicah ali pa se vlije, ampak največ 2 dcl (nam se pa zdi veliko več).
Držim pesti, da te sprejmejo v P in ti sprožijo porod!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 797
30.10.2008 21:36:05   
SSheila

Tolikokrat pa se še nism oglašala kot danes user posted image
Ti gibi od user posted image me tako motijo... kot da je vse kontra postavljeno - a mislite da je možno, da se je obrnil? No, vem da je možno... Mi je prav čudno da imam kar na 1x zgorni del trebuha polhn in brce drugje.... Recimo da zdržim do naslednjega pregleda, če ne pa - kaj?

caligula -  baje da ti voda odteče tudi po malem, ampak da pride lahko kasneje do "zaliva". da boš brez skrbi magari pokliči.

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 798
30.10.2008 21:47:37   
Oaza
Joj, moj user posted image pa tako kolca, da se mi kar smili...  user posted image Že tretjič danes. Stare vraže pravijo, da to pomeni, da ga zebe. user posted image
Tako, grem počasi spat.

Sladke sanje in lahko noč! user posted image

(odgovor članu SSheila)
Neposredna povezava do sporočila: 799
30.10.2008 21:50:13   
lyra*
Dober večer

caligula ti se kar pojdi pokazat v P,če ne druga boš vsaj pomirjenauser posted image  Pa tut,če imaš popadke! Tako,da srečno!user posted image user posted image
Sem pa dala vse slikice v albumuser posted image

Mi smo se pa prej skopali pa se uredili in tut nahranili.! In nebote vrjeli podrli smo kupčekuser posted image user posted image user posted image  Sem prav vesela ker sta drugače kar polivali....In se je ati danes sam ponudil,da ju bo dal spat.user posted image  To pa zgled tako,da ima vsako na eni strani in ju počasiiii božauser posted image
Pa kao nebota razvajeniuser posted image

Nič...grem tut jaz! Se še nekaj napenjata in jokata tako,da očitno so krčki spet tuuser posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu SSheila)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.