|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
2.2.2009 19:32:03   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Zdaj se pa počasi bližamo 200 strani, bo najbolje, da se bomo potem preložile na Čvekamo o naših otrocih. Zdaj bodo kmalu tu zasedle marčevke 2009.

JA, jaz upam, da bom med njimi. Pa še kaka od nas tudiuser posted image

user posted image user posted image user posted image
Zofy, kaj boš čez en mesec že rodilauser posted image user posted image user posted image

Hm, ja, sem blond, ni kajuser posted image user posted image user posted image Ne, sem mislila bit med marčicami 2010user posted image

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
2.2.2009 20:15:10   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: tina50

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Tina50....neeeeeee! nisem zamerila, zakaj pa bi? jaz pa res nisem zamerljiv človek. Sej važno je, da se vsaj tukaj gor dobivamo in malce počvekamo, ne? jaz se dobim v ponedeljek s katj na kavici, sva že dogovorjeni.

ok. super! pa saj vem, da si super punca, pa da ne bi zamerila.
sam sem res cel dan hodla špegat gor, če ste se dobile in kako ste se imela, če bi se dobile(ker nisi potem nič javila kaj in kako), tebe pa od nikoder. sem te resnično imela v petek cel dan v mislihuser posted image .

Lona76, super, da gre Taji na bolje user posted image

Aha, še nekaj o mareli....velikokrat sem jo uporabljala za hranjenje namesto stolčka ko smo šli kam na obisk. Še zmeraj jo v ta namen uporabljam vsako nedeljo pri moji mami. Gre pa naša marela tudi v ležeč položaj, torej Tit v njej tudi zaspi.

Zofy, ma si mi dala skomine s tole žličko in sem tudi jaz danes jo probala dat Titku in nama je ful šlo user posted image . Torej on jo je držal, jaz sem ga prijela za rokico in sva skupaj zajela krompirček in ga nesla v usta in potem sem mu čestitala za vsak vnos z bravo in njemu se je seveda ful zdelo user posted image . Sem pa bučka čist na koncu dojela, da sem ga hranila z njegovo levo roko....jaz sem sam pomislila...aha ta je moja desna in mu začela dajat user posted image .
Glede varstva, na kaj biti pozorna, ti jaz žal ne znam pametno svetovati. Držim pa pesti zate, da bo varstvo tako kot se šika in da se boste vse zmenili tako kot je treba. si že danes malo napiši na kaj moraš biti pozorna. Sicer boš pa takoj po Juliji videla kako ji odgovarja.

Si že pogledala 3. del Losta? user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

Zala kar se povezanega starševstva tiče... Sem prebrala veliko o tem tu na RR. By the way San tebe se spomnim od tam. user posted image  Torej te nekak poznam še preden sva obe postali marčevki. user posted image

Zala njihovi principi so mi blizu, veliko jih celo izvajam. Kar se tiče skupnega spanja v postelji. Če bi z Julijo to prakticirali od začetka, ok. Ampak moja miška spi od prvega dne v svoji posteljici in da bi jo zdaj navajala spanja v skupni postelji....To je zame nesprejemljivo. JO sicer vzamem k sebi proti jutri, ob petih, šestih, ampak takrat noče bit pri meni, se zbudi in igra. user posted image  
Ima pa povezano starševstvo zame dve pomanjkljivosti. Premalo piše o tem, do kdaj naj bi se kakšna stvar izvajala (ok saj vem, da si vsak postavlja svoje meje,ampak vseeno vsaj malo bi morali bolj v časovne okvirje postavit) in drugo, pomembnejše: se mi zdi, da se ženska kot ženska lahko čisto izgubi v tej AP. Zakaj? Zato, ker se vedno in povstod otroka postavlja na prvo mesto. Kar je sicer v večini primerov prav, samo če ženska česa ne zmore, pa se ne sme utopit v tem, da bo ugodila vsaki otrokovi želji. Mislim, da je ženska, ko rodi v prvi vrsti mama in prav je tako, samo ne sme pozabit tudi na ostale svoje vloge. Da je tudi partnerka, prijateljica in konec koncev ženska. Uf sem zafilozofirala a? user posted image  Spet tuki tolče moja dvojčkasta narava ven, sory punce. user posted image

ne bi rada pogrevala nobenih stvari, le tu bi rada povedala, da mi je tvoj način razmišljanja Vilma zelo blizu. Jaz imam sebe za zelo ljubečo mamo. Taka sem in bom verjetno zaradi moje mami, ker je bila tudi ona zmeraj do mene ena sama velika ljubezen. Ampak povezano starševstvo...to ne pomeni, da moramo imeti nase otroka skoraj privezanega. Moje mnenje. jaz tega pojma ne povezujem s skupnim spanjem in dolgim dojenjem tako kot dosti mamic.
in bravo punca za -5 kg user posted image user posted image user posted image user posted image

zofy, a ti pa spet na marec ciljaš, a? user posted image  meni se tudi zdi najlepši čas za rodit, bi tudi jaz takoj še enkrat podpisala, da rodim približno marca, mesec gor, dol.

No, zdej pa grem še mal k mojemu dragemu, me je že iskal kam sem pobegnila user posted image .

< Sporočilo je popravil Dinki -- 2.2.2009 20:20:29 >

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
2.2.2009 20:23:15   
Lona76
Čer!

Taja spi, Tilen tudi že na en uč, mož je šel fuzbal gledat (igrat ga ne more ker ma zlomlen prst), jaz pa samevamuser posted image . Mi je lušno k mam mal miru. Je bla pa Taja dons ena driskica skos je hotla bit po rokah in potem ko sem posodo pomivala me je za hlačnice vlekla da bi se dvignila na noge in mi je trenirko dol vlekla. Me je lumpa skor sleklauser posted image . Jo je pa mami pazila ko sem peljala Tilna na telovadbo in je bla seveda spet full pridnauser posted image . Ko sem pa domov prišla me je bla pa full vesela.

Zofy no upam, da boš marčevka 2010, pa vsem ostalim tudi ki si to želite.

Vilma super da si že 5 kg shujšala. Jaz sem včeraj ugotovila da mam sam 1 kg manj kot moj možuser posted image . Je pa res da je full suh.user posted image  Pa lušna mišja družina ste bili. Pa popolnoma se strinjam s tvojo filozofijo, da po porodu ženska ne sme pozabiti na ostale svoje vloge.

Jaz še zdej ne vem, v kaj bom Tajo našemla,ker za take škorčke nisem vidla kostumov. Najmanjše sem vidla od 1-2 leti pa se mi zdijo full velki. Mogoče ji kupim samo slinček in kapco, tisto kar imajo v BC.

Nč grem zdej pred TV, dokler je še mir.

Pa mirno noč vsem.

Pa Ursi se dons nč ni javla a ne? Čudno, upam, da niso full zbolel.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
2.2.2009 20:25:21   
marita
no pa da se še jaz malo pofočkam.

mi se imamo super, imamo ogromno snega, kar je pa pol treba tud dost kidat.user posted image

Služba: sem imela en seminar v lj, prov zares pa štartam s pon. 9.2.

Mirena: vstavljeno jo imam 2 meseca in sem super zadovoljna.

Maks: prijel je za cev od radiatorja in se fejst spekel, je imel na vsakem prstku velike mehurje. joooj kolk je jokal. Sem hladila z vodo in pol namazala z bepanten plus. Je pomagalo, zdj je od tega dober teden in je že skor ok.

Uspavanje: ga dam v posteljico in ga trepljam po ritki, včasih zaspi prej, včasih pa rabi mal več. Ponavadi tm nekje 10 minut porabim.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
2.2.2009 20:30:58   
Lona76
Zofy glede varstva bi pa jaz gledala, da bi se jaz pri njih dobro počutila, pa da bi se seveda tudi otrok pri njih dobro počutil. Pa malo vprašaj koliko so kaj zunaj, ker je fino če otroke vozijo ven. Ko sem za Tilna iskala, mi je ena rekla da jih nič ven ne pelje ker nima časa pa se mi ni zdelo ok. Ker otroci morajo biti malo zunaj, sploh v tem času ko je full hitro tema in mi potem ne moramo z njimi ven. No vsaj tako je moje mnenje. Morte se pa po moje res in ti in Julija ujeti z varuško.

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
2.2.2009 20:45:52   
jagoga

Zdaj se pa počasi bližamo 200 strani, bo najbolje, da se bomo potem preložile na Čvekamo o naših otrocih. Zdaj bodo kmalu tu zasedle marčevke 2009.

Zofy, kaj boš čez en mesec že rodilauser posted image user posted image user posted image

Hm, ja, sem blond, ni kajuser posted image user posted image user posted image Ne, sem mislila bit med marčicami 2010user posted image

ni problemauser posted image user posted image user posted image za marec 2010 pauser posted image user posted image user posted image
nas letnice malo je***jouser posted image user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4806
2.2.2009 21:01:04   
mumu
Lona 76 imaš še en ZS user posted image .

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4807
2.2.2009 21:02:17   
mumu

Sva se pogovarjala, da mi bi bli tut spet marčki sam 2010 se mi zdi še zgodaj bom čakali na letnik 2011 user posted image .

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
2.2.2009 21:42:15   
Ursi2
Živjo, punce!
Se jevljam spet po dolgem času. No, vsaj meni se zdi, da se nisem že kr dolgo kaj oglasla. To pa je odvisnost od RR!user posted image user posted image
nO, PA je minil prvi dan v službi. Je blo kr vredu. No, jz sem sicer imela bolj krizo kot Luka, pa je že šlo. Sem se poskušala zamotit, pa mislim, da je brat sumil, kk je z mano in si je zgleda zadal nalogo, da me bo zaposlil in me v dobro voljo spravljal, tako da smo se imeli fajn. Luka p aje tudi užival na polno z dedijem. No in potem z obema. Je bil pa že ob 6 pokonci in ni hotel več zaspat nazaj, se je samo stiskal k meni, se crtlal, mi lezel čist not v vrta. Res je bil posrečen. In sma se potem eno uro stiskala in crtlala v postelji. Je kr skoz na meni ležal, sploh ni hotel z mene it.user posted image user posted image user posted image
No, potem sem pa še preden da sem šla, še hitro pripravila meso in zelenjavo za kosilo (sem nardila kitajsko), da sem samo hitro popekla, ko sem prišla domov in sem dala Lukana na tla, da bi se malo igral z lonci. Je vse pustil na tleh in se ni hotel igrat, ampak me je primil za nogo, me objel in se stiskal k meni. Pa me vsake tolko malo požgečkal, me pogledal in se nasmejal in se nazaj k meni stisnil. user posted image user posted image user posted image
No, potem pa sem šla,Luka pa h dediju. Pa sta se igrala, je tudi jedel lepo in je prvo rundo zaspal že ob 9-ih!
No, potem sem pa šla domov,je bila p ana poti prometna nesreča in sem najprej pol ure stala, potem pa sem slišala, da bo še zaprta cesta in sem šla naokrog in sem prišla šele malo pred peto domov. Pol sem pa objemala Lukana pa se jokala, ko da bi blo konec sveta.
Ampak važno, da sma preživela in da se je imel Luka fajn.

Zdej vas grem pa še malo prebrat, mam kr neki dela!!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
2.2.2009 21:47:05   
Ursi2
ROK IN JUŠ VSE NAJ NAJ ZA  MINI ROJSTNI DAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
2.2.2009 23:31:11   
Zala.
Ursi user posted image user posted image user posted image za prvi dan v službi

Vilma super za -5 kg, prav toliko jih moram še jaz spravit dol da bom na stari teži, super za tvojo miško, da spi v svoji posteljici, moja je tudi do kakšnih 5 mesecev zdaj pa je kar je user posted image in ko sem pisala o povezovalnem starševstvu je bil zravenuser posted image in ja ne vem kdo si želi da je otrok privezan nate in ja se strinjam in dobro vem da ima ženska tudi druge vloge in ne dvomim o tem da ste vse tule gor dobre in skrbne mame. Povezovalno starševstvo - to je tolažba zameuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
2.2.2009 23:47:44   
Ursi2
Evo,sem že skoraj do konca prišla me je pa ven vrglo. Pa ni nič pomagal kak čarobni Back gumb!user posted image user posted image user posted image

No, zdej pa  bom bolj na hitro vse skupaj!

Lucalu, lepo te je spet brat!!!user posted image  Čestitke za zobeka in za vse podvige , za MAMA, PA-PA, SKRIVANJE........!user posted image user posted image user posted image user posted image Luka tudi obožuje skrivanje (za zavesami, pokrovi, slinčkom, stolom, kavčem)
zA kašlanje in noseka pa user posted image user posted image user posted image user posted image

Dinki, super da ste lepo preživeli nedeljo in da ste šli ven na kosilo.user posted image To pa včasih res paše!!!!user posted image Ja, imaš prav, taki trenutki te kr šokirajo, ko s ezavedaš, kako veliki so že naši zakladki!!!!!!

Lona76, čestitke Taji, da se je vsedla pod mizo!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Čestitke tudi Tilenu za smučanje in da se je sam peljal na krogih! Ma je pa res pravi smučar!!!!!!user posted image user posted image user posted image

In pridna Taja, da je bila lepo pri miru in tiho med čiščenjem noseka in pri inhalacijah. user posted image user posted image user posted image Se mi pa zdi, da niste edina Adams family tuki gor!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Zofy, super, da ste se imeli fajn na smučanju in da si sse uspela tudi veliko smučat!! user posted image user posted image user posted image Pa pridna Julija, da se je fajn imela pri babici!!!!!!!user posted image user posted image user posted image  Upam, da boš še uspela na smučanje prit letos!!!!!
Čestitke za zobeke in da bi naslednji neboleče ven prilezel!!!user posted image user posted image user posted image

Čakajoča, a ti si pa iz MB? MMMMM, kk ga pogrešam. Mi prav paše, ko vsake tolko grema tja,s e mi zdi, da si kr mal baterije nafilam!!user posted image user posted image  Pa obvezno morma it mimo najinega bloka in še malo v center pogledat!user posted image

NČK, kak luškan avatarček!!user posted image
Lepo, da ste najdli varuško, ki je vredu in je Anji všeč.user posted image user posted image Je res kr draga, sam ej pa velik plus, da lahko plačate na uro in ne za cel mesec!!!!!!!user posted image user posted image
Čevlji so pa baje Elephant fajni, pa superfitovke. Pa v pikapolonici imajo od Playshoes, ko so tudi zlo mehki.

Upam, da flekeci res niso od KM! Pa da čimprej minejo in izginejo flekeci!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Tina50, super, da ste se fajn imeli na 5moških.com. user posted image user posted image MIdva sma najprej tud mislila, it, pol pa sem rekla, da si želim zadnji vikend, ko sem doma, da ga skupaj preživimo. Sem smotana, sam me res ni vleklo. Sploh pa nisem bila pri volji, ko sploh govorla nisma!user posted image

Zofy, meni so tile čeveljčki pedinped od Malemaše ful dobri. Sam si pa ne upam čeveljčkov kr tk prek neta naročvat. sploh naš ima ful visoko nart in mu težko obujem kr tk ene čeveljčke gor. Bi blo fajn, ko bi lahk poskusla!
Za marelo ti pa ne znam svetovat. Midva sma se odločla, da zaenkrat ne bova kupovala marele. Jo boma, ko bo drugi na poti oz že  kr z nami, za enkrat pa je še ne rabima. Sam ti ne znam svetovat. Lahk ti rečem, da mi na ta velikem imamo varovalo, pa ga sicer imamo gor, ampak je vedno privezan, tist je gor samo za to, da se lahk Luka drži. Edino kar bi ti svetovala je, da kupita tako marelo, da se da položit, da če zaspi, da lahko leži, ker vem, da ene se ne dajo in je kr nerodno, ko tako spi not.
Mi je pa tale drgač ful luškan!!!

Lona76, super za vredu noč in pridna Taja, da se je vsedla tudi tako, da is jo lahko zasačla!!!user posted image user posted image

Dinki, upam, da je danes kaj bolje in da Tit noče bit skoz na rokah!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Nasveta pa nažalost nimam, razen tega, da jz ga včasih lahk premotim, da ga vprašam npr. kje se Luka v ogledalo pogleda, pa se gre potem na hodnik gledat al pa de se zraven njega na tla spravim, pa se potem lovima po stanovanju ali se kaj igrava! Ampak vedno pa itak ne uspe!

Joži79, lepo da ste se fajn imeli na Štajerskem in da se je Juš lepo imel pri babici!!!!!!user posted image user posted image user posted image
A si že dobla copatke?

Mumu, čestitke za kobacanje!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image  Sem se nasmejala, ko sem si jo predstavljala kot Herr Flick!!!!!user posted image user posted image user posted image
In super za paket od NEXT-a. Sem se odločla, ko bojo finance in ko bo spet kaj rabil, da bom ziher naročila.
Je pa zdej spet dobil eno rundo oblek od moje sestre, ker je ta mali ravno 4 mesece starejši in gre ravno tako, da so mu že ene obleke premale in so našmu glih prav! Tako da smo za neki časa preskrbljeni!

Luka tudi uživa magnetke s hladilnika jemat, še boj se mu pa dopade, ko jih zna nazaj gor dat. Sam potem ga je pa po celi kuhinji polno, ko hoče na elemente pripopat pa na pečico, pa se nikamor ne pride in mu ni nič jasno. Pol p, ko dol pade, sam čudno gleda pa kaže, da ni-ni!user posted image user posted image

Zofy, pridna julija, da je tako lepo sama jedla!!!!!!!user posted image user posted image user posted image
Jz sem Lukanu tudi zadnjič dala, da je sam jedel in je kr lepo jedel, zdej pa sploh noče več,samo nama bi deval v usta, on pa nič. Drgač pa ima on že skoz žličko v roki, sam z njo vse drugo počne, še skriva se za njo!user posted image user posted image user posted image
Pa upam, da ti uspe dobit kako varuško!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Dinki, priden Tit, da tako lepo zaspi!!!!!!!Ja, res so lubani, kotk  ¨v prazno¨ zizajo. Jz sem tud čist v nebesih, ko ga gledam!
No, sosed je pa res bil prijazen!user posted image user posted image user posted image user posted image Takih res ni več veliko!!!! In tudi tast je prijazen, da je odstopil garažo!!user posted image

Tina50, upam, da ste se kaj sankali!!!
Upam, da bo noč boljša in da ne bota imela z Lanom prevelikih borb in da te preseneti in bo lepo spal!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Luka je pa danes že bolje. Včeraj je imel cel dan okorg 37,5, danes pa je brez, tako da bota šla jutri z dedijem malo ven in se bota mogoče celo malo sankala!

Lona76, super, da je taja bolje! Vseeno pa še  user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo šlo še na bolje!!!!!

San, lepo, da ste bolje.user posted image user posted image user posted image Pa upam, da boš kmalu imela spet čas kaj klepetat z nami!!!!!!

Tina, super, da je Lan začel več jest! Priden!!!!!!!user posted image user posted image  Kako pa je kaj Lan. Se kaj postavlja na kolena in nogice! P aupam, da ti ni treba kakih nasvetov in komentarjev poslušat!!!!!user posted image user posted image user posted image

Vilma, ful luškana mišja familija ste!!user posted image user posted image Letos pa bote še lepša, povečana familija!
Res upam,  da se vam spanje uredi in da ga ne bo več toliko prežurala, žurerka mal!!!user posted image user posted image !!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
In pridna, da so šli dol kg. Bi se ti mogla za vzgled vzet. Pri meni pa gre gor (konec diete, manj dojenja = več KGuser posted image user posted image )

Glede tvojega mnenja o povezanem starševstvu se pa tudi jaz strinjam. Želim bii dobra in ljubeča mama svojim otrokom, vendar pa mislim, da je pomembno, da se ženska zaveda, da ni samo mama, ampak e tudi žena, prijateljica in ženska. Pa tudi to, da se starša oz mož in žena zavedata, da sta partnerja in si znata vzet čas za sebe. Mi je pa otrok na prvem mestu in se bom res potrudila, da bo čutil , da ga imava rada.
Upam, da mi bo uspelo!!!!

Dinki, priden Tit, da je tako lepo jedel!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image  
Si pa fajn napisala glede PS. Si znala moje misli spravit gor bolje kot jz.user posted image user posted image

Ja, februar, marec je najboljši čas za rodit! Se ravnoi malo spočiješ, dobiš malo kondicije in ravno najlepši čas leta se prične, ko je najbolje preživeti zunaj. NI ne premrzlo, ne pretoplo, je pa užitek!!!!!

Marita, ov bogi Maks. Super, da je pomagala mrzla voda in mažica! Je pa to res msotano. naš je zadnjič  me dkopanjem zagrabil pipo tam ,ko vroča priteče, je takoj odmaknil roko. Se je pomoje kr fajn opekel, ker se potem ni več stegoval po pipi, sam jokal ni pa nič!

(odgovor članu Zala.)
Neposredna povezava do sporočila: 4812
2.2.2009 23:51:48   
Zala.
Super da nekatere razmišljate da boste marčevke 2010 user posted image kako lepo.

Vozički imamo peg perego GT3 sem zelo zadovoljna z njim - ustreza našim razmeram in terenu, če bi živeli v mestu ali v bloku in imeli majhen prtljažnik to ne bi bila dobra izbira, tako pa je čisto OK. Marelo bi rabili samo za na morje tako da jo verjetno ne bomo kupovali se pa strinjam da je zelo praktična. Mi je bil pa zelo všeč voziček Stokke in Jane.

Čeveljci ker so tako pritiskali name sem Zali kupila cicibanove copatke in so res al se mi samo zdi tako trdi in okorni, bomo šli čimprej v Deichman.

Zala po novem pokaže kako se aja aja (glavico nasloni  na blazino za sekundo) in ko vidi klobaso se dere nam namuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za obmesečnice, vse napredke in lepe slikce
Pa lahko, lepo in mirno noč pa še lepše jutro

(odgovor članu Zala.)
Neposredna povezava do sporočila: 4813
3.2.2009 0:26:57   
san
vilma
Zala kar se povezanega starševstva tiče... Sem prebrala veliko o tem tu na RR. By the way San tebe se spomnim od tam.  Torej te nekak poznam še preden sva obe postali marčevki.

user posted image , a res? pa ne vem če sm vse skupi 3 poste napisala, se mi zdi da o dojenju triletnikov. drugač se mi je pa zdel, da se tam na unem forumu samo kregajo... pa neakteri so se mi zdel čisto fanatični tam gor...ma to tukaj sm se jst hecala, to sm sam za tolažbo napisalauser posted image , tolažbo sebi seveda, k mi že trejiga otroka ne rata v njegovo postlo spat dajatuser posted image . drugač pa čist točno, kaj to pomeni, sploh niti ne vemuser posted image . se pa strinjam s teboj o vsem napisanemuser posted image

pa čestitke za -5 kg, res bravouser posted image . a si na kakšni posebni dieti, al tudi telovadiš kaj? pa luštne fotke, kakšne krasne miške ste biliuser posted image

marela.. men se ta dopade zofyuser posted image , tisto varovalo...hm meni je pol res prav prišlo, ko sta bila mal večja. pa držim pesti za varstvouser posted image , sm tale do treh je res mal smotana, se prav morš končat z delom pred tretjouser posted image
nčk, tile trikolesniki res zasedejo pol prtljažnika, tko da je kar fajn marelo met. čeprav zdele sm pa presrečna da mam trikolesnik

ursi, zateuser posted image user posted image
user posted image user posted image , sej bo, super da si preživela... je pa čist normalno, da ti je hudo

še čestitam, pol pa morm nehat

rok in juš, vse najboljše za vajini obmesečnici. še naprej bodita zdrava mala lumkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa z zamudo anji, maju in jobuuser posted image , happy mini birthdayuser posted image user posted image user posted image user posted image

tko, več jutriuser posted image

< Sporočilo je popravil san -- 3.2.2009 0:27:52 >

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
3.2.2009 1:50:57   
Špela100
Večer ženske...kako ste??

Ursi2 a ti si bila pa danes v službi?? Žeeee....Lepo, da ste se imeli fajn in verjamem, da ti je bilo težje kot Lukcu...ja to so tudi ene posebne radosti življenja...se spomnim ko je hčerka šla prvi dan v vrtec in jaz v službo, se mi je zdelo, da je vsega konec, v smislu, da zdaj ni več dojenček in da od zdaj naprej bo pa vrtec, pol šola, pol srednja...nikoli več ne bo tako doma z mano...user posted image , ja no pa smo tudi to preživeli, zdaj me pa že stiska kam bo šla v srednjo šolo, pa faks...potem pa ptička že počasi odleti....user posted image

Drugače pri nas je bi rekli ljubljančani: K  PR NORCIH!!! Delam, delam...in se smejim, ko mi kdo reče, da se mi bo kmalu končala porodniška in bom morala it delat in da bo kriza....ja, ha, ha....krizo mam jaz že skozi...user posted image user posted image  sploh ne bo razlike user posted image

No naš maks pa napreduje sto na uro, pred tremi dnevi smo ugotovili, da ima mamo user posted image , zdaj zjutraj ko se zbudi lepo pokliče ta-ta, ata, potem pa še eeennn( sestrica) in ma-ma, pa še ka-ka in ga-ga za povrh user posted image . Ima en voziček in podobno kot Dominik od Vilme poriva voziček in hodi zraven, najnovejša zabava pa je, da stoji brez opore in se samo z eno nogico odriva, drugo ima fiksirano in se vrti. Zraven ploska in se smeji. user posted image  Sam naredi 1-2 koraka.
No to je  napredek zadnjih treh dni.

Ostale vidim imate tudi borbe z uspavanjem in spanjem. Pri nas se je malo zrihtalo, zaspi ob 20.00 no in zdaj še spi ura je skoraj 02.00, zdaj ga v bistvu čakam, če se bo kaj zbudil, pa mu poskušam dat dudo, da se ne bi dojila in bi počasi ukinila tudi ta obrok, ampak mi ravno ne uspeva. Maks zahteva joško.user posted image

Ja počasi bomo vse porihtali.

Aleži mene tudi mika it pod Peco.

Zofy ja te bom prosila, če mi lahko posnameš, pa itak, da se ti bom oddolžila, vse ti bom poslala dvd-je, poštnino plačala, kavico...kar želiš, ni blema...res nimam časa se izpopolnjevat še na tem področju, ker imam toliko enih sprememb in novih zakonov za predelat, da me glava boli. Mi je že žal, da se nisem držala prvotnega načrta pred porodom, ko sem rekla, da bom šla na tečaj hitrega branja.

Povezovalno starševstvo???? user posted image  Kaj sem jaz spustila??? O čem debatirate???

Vilma res si pridna v tvojem boju s kilogrami...ma kako ti rata?? Si pa res en karakter od ženske user posted image user posted image  Ja ženska in pol...kapo dol...user posted image
Miške so pa super.

Jaz pa ne maram maškar in pusta...grrrr...ta dan ni zame...čeprav sem rojena na pusta in moja hčerka tudi...user posted image user posted image  Moja hčerka ima pa prav fobijo na kurente, ko je bila majhna se jih je ustrašila...
No sam krofe imam pa rada user posted image user posted image

zdaj pa grem tudi jaz ninčule nančule, uživajte na snegu jutri!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
3.2.2009 7:41:10   
Vilma
Zala...jaz se počutim kot  maskota povezovalnega starševstva. Ampak res. user posted image  Rodila naravno, dojim, ko se je mala pri petih mesecih hotla odstavit, sem naredila vse, da sva prešli nazaj na samo dojenje, dojila se je kadar se je hotla, sploh ponoči, po rokah jo guncam po cele noči, ko ne more spat, sam mal zajoka, pa je že pri meni v naročju. Skratka izpolnjujem vse pogoje razen tega skupnega spanja. In še to bolj zato, ker od začetka spi v svoji posteljici.
Po drugi strani pa, a veš, kako je spal moj sine prve tri mesece? NA MENI! Ja dobro si prebrala, na meni! user posted image  Na mojih prsih, ker je cele noči jokal od krčkov in ni skoraj nič pomagalo. Tako da ja tud jaz sem tolažim s tem povezovalnim starševstvom, hvala bogu, da se mam s čim. user posted image  Njihovi principi so dobri, zato naj vsaka vzame zase iz tega kar rabi. user posted image  Ampak zdaj mam dost, mislim da moram prenehat s tem zibanjem sred noči in dojenjem da zaspi. Meni ne odgovarja več in Julija je že tako velika, da mislim, da ji ne bom škodila, če bom počasi začela uvajati spremembe.

San res je, da si zelo malo pisala na tistem forumu, sam na splošno je tam malo napisanega, tako da... user posted image

Sicer pa hvala za pohvale glede kg, sam ti prvi grejo najprej dol. Zdej bo težje in bo šlo bolj počasi dol,ampak se mi da in to je najpomembnejše. user posted image

Julija pa noče sama jest. Še vedno. user posted image  Zdaj sem ugotovila, da noče sama jest na stolčku za hranjenje. Ker je tako fajn metat hrano na tla. Naredi pok, a veste. user posted image  Če ji dam piškot na tleh, ga lepo poje. Pa kruh tudi. Na stolčku - no way. NO tuki sem ji popustila za en čas. Naj ima piknik dokler se toliko ne navadi jest, da se ji bo zdelo bolj pomembno hrano dat v usta kot vreč na tla. user posted image  

Je pa naša punca od sile. Kako zna to jezo pokazat!? Čisto vsi obnemimo, ko ona zakriči, ko hoče kaj imet. Dominik ji popušča na vseh frontah. Sam da mal pojoka, ji vse daje v roke, govori Ne jokat Julija in jo boža po glavi. user posted image  Mala pa to s pridom izkorišča. Sta si zelo različna po karakterjih.

Zdaj pa me že vleče za hlačnice, moram nehat.

(odgovor članu Zala.)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
3.2.2009 8:02:39   
Zofy
Dobro Jutro!
Samo na hitro: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tale sneg!!! Sneži kot da bi bilo konec sveta!!! jaz pa mislim čez 2 uri na potuser posted image Bom šla malo kasneje, upam, da se umiri in da splužijo ACuser posted image .

Vilma, čestitke za -5kguser posted image user posted image user posted image Kako ti je ratalo? Ločevalna dieta? In ja, jaz sem tudi dvojček user posted image .

Špela100- dej mi na ZS pošlji naslov, pa ti bom poslala DVD, ni panike .

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
3.2.2009 8:28:12   
Vilma
Špeli tvoj Maks pa napreduje sto na uro! user posted image  Obvlada ful stvari, pa se mi zdi, da zna bit med prvimi marčevskimi otroci, ki bo shodil. Bravo za tvojega sineta. user posted image  Glede povezanega starševstva...a lahk ful skrajšam? user posted image  NImaš časa to brat, pašeš pa notri, tko da... user posted image  Mogoče kakšno rečeva v živo, ko se vreme zrihta. user posted image

Ursi ti si šla delat?!?! user posted image user posted image  To mi je pa čist ušlo! Joj bejb drži se, me hitimo za tabo. Ena pač mora odpret sezono odhodov v službo.  Držim pesti, da kriza zate in tvojega sinka čim krajša in čim manj boleča.
Jagoga kje si bejb? user posted image  A pridete kej v Čatež? MI gremo spet od 1-7.marca. user posted image  Ko boš v Postojni pa obvezno zvrcni za en skupni sprehod in kavico.

Zofy bravo Juliji za žlico! user posted image  Naši malčki hitro ratujejo samostojni ane? Jih je tako lepo gledat, ko se trudijo sami.

Alarm, moram it.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 4818
3.2.2009 8:29:41   
Dinki
Punce dobro jutro!
najprej za vse ena dišeča kavica user posted image . Ja vem, bi bla od Lukija boljša, ampak on se zdej crklja pri dediju in babici in nima časa, njegova mami pa je že v službi user posted image . Joj, joj in še enkrat joj je tale sneg. Sej je za pogledat kot ena smetanova dežela, ampak se ne spomnim, da bi še kdaj imeli toliko snega kot letošnjo zimo user posted image . Jaz sem bila danes naročena pri G pa sem jo ravnokar prestavila ker v takem pa res ne mislim iti na cesto. Zofy, jaz sem ravnokar govorila z mojim in je od nas pa do Ljubljane rabil uro in pol. Ceste so KAOS! Tako, da raje počakaj kot da kje obtičiš z Julijo v avtomobilu.
Sneži pa še kot za stavo.

IZVIRNO SPOROČILO: san

čeprav zdele sm pa presrečna da mam trikolesnik

jaz tudi, to vsaj kam gre, ma zimske gume gor user posted image .

Ursi2, lepo da ti je kar se da lepo minil 1. delovni dan. Nimaš kaj, vse nas to čaka prej ali slej.

Špela100 gede povezovalnega starševstva....nič nisi zamudila. Kartko in jedrnato vsaka mamica se trudi po svojih najboljših močeh, da bi bila kar se da dobra mami in prav je tako. Nobeni se ne sme nič očitat. Vsaka je za svojega user posted image  najboljša. Marčevke08 smo pa itak zmagovalke, ne user posted image user posted image .

No, zdej grem pa kavico spit pa Titku in sebi narest zajtrk.

< Sporočilo je popravil Dinki -- 3.2.2009 8:32:15 >

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4819
3.2.2009 8:36:07   
lucalu
Dobro jutro drage moje! Kaj bo dobrega?
Samo na brzino se javljam, da voščim vsem slavljencem, ki so v preteklih dneh praznovali (Neja, Matic, Job, Maj, Anja, Sara, Rok in Juš (upam, da nisem katerega izpustila))... sicer z zamudo, pa vseeno iz srca... vsem vse naj naj za vaše obmesečnice!!! Bodite pridni, zdravi, veseli, razigrani in polni novih podvigov!!! user posted image

Tako, zdaj grem pa probat detece uspavat, ko pa mrkne, vas pridem pa prebrat - upam, da moj plan uspe...

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
3.2.2009 9:01:06   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: Vilma
Jagoga kje si bejb? user posted image  A pridete kej v Čatež? MI gremo spet od 1-7.marca. user posted image  Ko boš v Postojni pa obvezno zvrcni za en skupni sprehod in kavico.

Nič Čateža, ker smo s taščo le navidezni prijatelji. Kaj boste izkoristili še zadnje tvoje frej dniuser posted image user posted image user posted image . V Postojno sem pa nameravala ta teden, ampak imam oba otročička bolna, tako da verjetno naslednji teden. Veš da pokličem, ampak Špelo se bojim klicat, ker ona ima polno dela.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4821
3.2.2009 9:06:52   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Joj, joj in še enkrat joj je tale sneg. Sej je za pogledat kot ena smetanova dežela, ampak se ne spomnim, da bi še kdaj imeli toliko snega kot letošnjo zimo user posted image .
Sneži pa še kot za stavo.

SNEG, jaz bi tudi gledala, kako sneži, pri nas pa vse zeleno. V nedeljo nas je bog požegnal in nam dal 0.5 cm snega, ampak kaj ko ga zjutraj že ni bilo več. Ga vsaj kidat ni treba.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
3.2.2009 9:18:38   
Lona76
Dobro jutro!

Na hitrico ker je naša plezalka na deluuser posted image .

Tai vse naj naj za obmesečnico. Bodi še naprej zdrav in vesel otročiček!

Ursi2 super da ste prvi dan preživeli dokaj v redu. Sej počasi se človek kar navadi.

Dinki hvala k si me spomnila da sem se h G naročilauser posted image . Pa mojedva sta tut 1 uro 45 rabila do vrtca. Je mož klical naj za Tilna prišparajo zajtrk (imajo ga ob 8:30 no in so  rekli da bojo. Ko pa sta ob 9 prišla pa zajtrka sploh še niso imeli ,ker je bilo tako malo otrok v vrtcu. So še malo zasneženkote čakaliuser posted image

Se pa vidi da zunaj sneži ker dons ste pa zlo pridne pri čvekanju.

Taja je spala ok, in tut svojo prvo rundo je odspala, zdej pa šibam, ker se mi neki okrog kablov mota pa mi ravno ni da jo zruka

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
3.2.2009 9:41:06   
Naša črtica koraka
Dan, danes imam oba otroka doma. Je zjutraj tako medlo, da ni bilo smisla rinit 2km stan v vrtec. Sem si vzel apol urice in sem vas prebrala, a kaj več ni časa. Eden joka, drugi pa cvili. Joj, kolk sem dolgočasna, ko sem na RR user posted image

Mi smo snega veseli in zdaj ne mede več, pa gremo ven!user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
3.2.2009 9:53:39   
san
pri nas pa mede in ni videt konca... jst sm pa z izidorjem že snežaka nardila na vrtu preden sva šla v vrtec in kepala sva se, pa avto sva sčistla, veje otresla, skidala cel dovoz in vrt, pa okol hiše, zdej je pa že isto kot prejuser posted image user posted image pa še roke me boliju in čist sm utrujenauser posted image , sm ena koza, no zastonj rekreacija je pa bilauser posted image

no urban kriči ama-ma in me vleče, pa kasneje
papa

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Očarljiva imena za deklice s francoskim pr...
To je izbor 28 najlepših imen v Franciji - nekatera ste zagotovo že slišali, druga so precej posebna, ampak zvenijo pa z...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?