Ursi2
|
Evo,sem že skoraj do konca prišla me je pa ven vrglo. Pa ni nič pomagal kak čarobni Back gumb! No, zdej pa bom bolj na hitro vse skupaj! Lucalu, lepo te je spet brat!!! Čestitke za zobeka in za vse podvige , za MAMA, PA-PA, SKRIVANJE........! Luka tudi obožuje skrivanje (za zavesami, pokrovi, slinčkom, stolom, kavčem) zA kašlanje in noseka pa Dinki, super da ste lepo preživeli nedeljo in da ste šli ven na kosilo. To pa včasih res paše!!!! Ja, imaš prav, taki trenutki te kr šokirajo, ko s ezavedaš, kako veliki so že naši zakladki!!!!!! Lona76, čestitke Taji, da se je vsedla pod mizo!!!!!! Čestitke tudi Tilenu za smučanje in da se je sam peljal na krogih! Ma je pa res pravi smučar!!!!!! In pridna Taja, da je bila lepo pri miru in tiho med čiščenjem noseka in pri inhalacijah. Se mi pa zdi, da niste edina Adams family tuki gor!!!!!! Zofy, super, da ste se imeli fajn na smučanju in da si sse uspela tudi veliko smučat!! Pa pridna Julija, da se je fajn imela pri babici!!!!!!! Upam, da boš še uspela na smučanje prit letos!!!!! Čestitke za zobeke in da bi naslednji neboleče ven prilezel!!! Čakajoča, a ti si pa iz MB? MMMMM, kk ga pogrešam. Mi prav paše, ko vsake tolko grema tja,s e mi zdi, da si kr mal baterije nafilam!! Pa obvezno morma it mimo najinega bloka in še malo v center pogledat! NČK, kak luškan avatarček!! Lepo, da ste najdli varuško, ki je vredu in je Anji všeč. Je res kr draga, sam ej pa velik plus, da lahko plačate na uro in ne za cel mesec!!!!!!! Čevlji so pa baje Elephant fajni, pa superfitovke. Pa v pikapolonici imajo od Playshoes, ko so tudi zlo mehki. Upam, da flekeci res niso od KM! Pa da čimprej minejo in izginejo flekeci!!!! Tina50, super, da ste se fajn imeli na 5moških.com. MIdva sma najprej tud mislila, it, pol pa sem rekla, da si želim zadnji vikend, ko sem doma, da ga skupaj preživimo. Sem smotana, sam me res ni vleklo. Sploh pa nisem bila pri volji, ko sploh govorla nisma! Zofy, meni so tile čeveljčki pedinped od Malemaše ful dobri. Sam si pa ne upam čeveljčkov kr tk prek neta naročvat. sploh naš ima ful visoko nart in mu težko obujem kr tk ene čeveljčke gor. Bi blo fajn, ko bi lahk poskusla! Za marelo ti pa ne znam svetovat. Midva sma se odločla, da zaenkrat ne bova kupovala marele. Jo boma, ko bo drugi na poti oz že kr z nami, za enkrat pa je še ne rabima. Sam ti ne znam svetovat. Lahk ti rečem, da mi na ta velikem imamo varovalo, pa ga sicer imamo gor, ampak je vedno privezan, tist je gor samo za to, da se lahk Luka drži. Edino kar bi ti svetovala je, da kupita tako marelo, da se da položit, da če zaspi, da lahko leži, ker vem, da ene se ne dajo in je kr nerodno, ko tako spi not. Mi je pa tale drgač ful luškan!!! Lona76, super za vredu noč in pridna Taja, da se je vsedla tudi tako, da is jo lahko zasačla!!! Dinki, upam, da je danes kaj bolje in da Tit noče bit skoz na rokah!!!!!! Nasveta pa nažalost nimam, razen tega, da jz ga včasih lahk premotim, da ga vprašam npr. kje se Luka v ogledalo pogleda, pa se gre potem na hodnik gledat al pa de se zraven njega na tla spravim, pa se potem lovima po stanovanju ali se kaj igrava! Ampak vedno pa itak ne uspe! Joži79, lepo da ste se fajn imeli na Štajerskem in da se je Juš lepo imel pri babici!!!!!! A si že dobla copatke? Mumu, čestitke za kobacanje!!!!!!!!!!!!!!! Sem se nasmejala, ko sem si jo predstavljala kot Herr Flick!!!!! In super za paket od NEXT-a. Sem se odločla, ko bojo finance in ko bo spet kaj rabil, da bom ziher naročila. Je pa zdej spet dobil eno rundo oblek od moje sestre, ker je ta mali ravno 4 mesece starejši in gre ravno tako, da so mu že ene obleke premale in so našmu glih prav! Tako da smo za neki časa preskrbljeni! Luka tudi uživa magnetke s hladilnika jemat, še boj se mu pa dopade, ko jih zna nazaj gor dat. Sam potem ga je pa po celi kuhinji polno, ko hoče na elemente pripopat pa na pečico, pa se nikamor ne pride in mu ni nič jasno. Pol p, ko dol pade, sam čudno gleda pa kaže, da ni-ni! Zofy, pridna julija, da je tako lepo sama jedla!!!!!!! Jz sem Lukanu tudi zadnjič dala, da je sam jedel in je kr lepo jedel, zdej pa sploh noče več,samo nama bi deval v usta, on pa nič. Drgač pa ima on že skoz žličko v roki, sam z njo vse drugo počne, še skriva se za njo! Pa upam, da ti uspe dobit kako varuško!!!!!! Dinki, priden Tit, da tako lepo zaspi!!!!!!!Ja, res so lubani, kotk ¨v prazno¨ zizajo. Jz sem tud čist v nebesih, ko ga gledam! No, sosed je pa res bil prijazen! Takih res ni več veliko!!!! In tudi tast je prijazen, da je odstopil garažo!! Tina50, upam, da ste se kaj sankali!!! Upam, da bo noč boljša in da ne bota imela z Lanom prevelikih borb in da te preseneti in bo lepo spal!! Luka je pa danes že bolje. Včeraj je imel cel dan okorg 37,5, danes pa je brez, tako da bota šla jutri z dedijem malo ven in se bota mogoče celo malo sankala! Lona76, super, da je taja bolje! Vseeno pa še , da bo šlo še na bolje!!!!! San, lepo, da ste bolje. Pa upam, da boš kmalu imela spet čas kaj klepetat z nami!!!!!! Tina, super, da je Lan začel več jest! Priden!!!!!!! Kako pa je kaj Lan. Se kaj postavlja na kolena in nogice! P aupam, da ti ni treba kakih nasvetov in komentarjev poslušat!!!!! Vilma, ful luškana mišja familija ste!! Letos pa bote še lepša, povečana familija! Res upam, da se vam spanje uredi in da ga ne bo več toliko prežurala, žurerka mal!!! !!!!!! In pridna, da so šli dol kg. Bi se ti mogla za vzgled vzet. Pri meni pa gre gor (konec diete, manj dojenja = več KG ) Glede tvojega mnenja o povezanem starševstvu se pa tudi jaz strinjam. Želim bii dobra in ljubeča mama svojim otrokom, vendar pa mislim, da je pomembno, da se ženska zaveda, da ni samo mama, ampak e tudi žena, prijateljica in ženska. Pa tudi to, da se starša oz mož in žena zavedata, da sta partnerja in si znata vzet čas za sebe. Mi je pa otrok na prvem mestu in se bom res potrudila, da bo čutil , da ga imava rada. Upam, da mi bo uspelo!!!! Dinki, priden Tit, da je tako lepo jedel!!!!!!!!! Si pa fajn napisala glede PS. Si znala moje misli spravit gor bolje kot jz. Ja, februar, marec je najboljši čas za rodit! Se ravnoi malo spočiješ, dobiš malo kondicije in ravno najlepši čas leta se prične, ko je najbolje preživeti zunaj. NI ne premrzlo, ne pretoplo, je pa užitek!!!!! Marita, ov bogi Maks. Super, da je pomagala mrzla voda in mažica! Je pa to res msotano. naš je zadnjič me dkopanjem zagrabil pipo tam ,ko vroča priteče, je takoj odmaknil roko. Se je pomoje kr fajn opekel, ker se potem ni več stegoval po pipi, sam jokal ni pa nič!
|