san
|
no, mojedva falota se držita , urban skoraj ne kašlja in nosek nitit ni tako poln kot sem mislila, izidor pa je danes tut že boljši, sta lepo razposajena, lepo sta jeda kosilo (je bla kurja - zdravilna juhca), urbana mi je končno uspelo dat spat, izidorju sm pa risanko dala, da bo vsaj mal na miru. mu je rekla zdravnica v soboto, da je ena mala žverca. ma res ni nč na miru. zadnjič, ko smo šli na pokljuko smučat, je smučal 4 ure brez prestanka, pa že lepo smuča za njegova leta, pa tut sam gre na sidro, tko da skoz delajo noge in roke in sam enkrat je šel lulat, pol je v avtu celo pot nazaj pel in doma še dve uri skakal in norel. sploh ne vem kje mu tolk energije... ooo, dinki, se prav si bla pol duplo turbo dinki pridna sm pa mislila za vročino ja, ker za pike sm prebrala, da so ble verjetn alergija, nism pa vedla kako je z vročino - če je že mimo in počutjem... no, super, da je nima več spanje... oh, mi mamo tut kakšno dobro noč, večinoma se pa še zbujamo in dojimo... sej res dojenje, moje prsi so spet tolk polne, napete... mi mleko kar brizga ven, k na začetku pa bravo titek za premikanje po kolenčkih , no ampak itak da je stanje in hoja ob opori zakon ja, anja, pridna punca, da spet lepo papaš, pa že zdej skrbiš za linijo in čestitke za samostojno stanje in prestopanje pa taka pridna punca si, že tako pomagaš mamici pri gospodnijskih opravilih , moj urban tud zelooo rad pomaga pri pomivalnem in pralnem stroji, posebej rad posodo in perilo ven daje joj, pa tko se lepo sliš, k si napisala, da si ti še vedno del njenega telesa , moj urban tut name še tko gleda . za previjanje in preoblačenje vidim, da imamo iste težave, no, pa še pravilno delamo, če na RA pravijo, da je tako treba . jst sm prav vesela, da takole mal od vas zvem kako je treba pravilno hendlat naše otročke krvavenje in mirena... ma pravjo da je do 6 mesecev normalno, ma ne vem... men se ne zdi vsak dan normalno. sem pa že klicala in je rekla, da je. pa tut na pregledu sm že bla enkrat vmes in je blo ok. marca mam pa ponovno pregled... zato me pa tut zanima, če ma še katera od tistih z mireno tako sranje. kava, a se boste kej dobile? če v ljubljani pol pridem, če bo bani zdrav
|