Ursi2
|
Mumu, super za podaljšanje porodniške! Vav, kje je še junij! Uživajte 100/h in izkoristite vsak trenutek!!!!!!! Vilma , da bi Julija začela več stvari jest. Se pa ne obremenjuj s tem, kaj delaš narobe. Vsak otrok je drugačen in eni so lakotniki, drugi gurmani, tretji pa male miške, ki pojejo samo par koščkov. Narobe pa nič ne delaš. Sej ti in me vemo, da se trudiš, ji pripravljaš tako in drugačno hrano. Pač, rabi en čas!!!!!!! Mogoč bi ji pa dala kak keks ali kruh, da bi jedla, pa bi se potem mogoče navadila na koščke? Ups, sem prebrala, da je kruh in piškote. Mi pa imamo problem, da je začel metat stvari in hrano. In tako mu dam v rooke, naredi in grižljaj in zabriše po celi kuhinji! In seveda sem huda, ker hrane pa res ne bo metal! Čestitke za pitje iz kozarca!!!!!!!! Jz tudi dam vstran kjožico od mandarin in pomaranč. Sem mu že dala celo, pa je potem vlačil po ustih Hvala za pohvale za obleko in za vse. Ah, kaj bom jezna!Sej vem, da je čeden! Sem mu pa omenila, da se vam dopade in je bil kr malo bolše volje! Hvala vam!!!!!!!!! Je rekel, da bi rade volje prišel tudi na kako srečanje Dinki, to pa najbrž res ni bila 6. bolezen. Najbrž je res kaka reakcija na kako hrano, ali pa mu je bilo vroče in se je potil ali kaj podobnega. Upam, da ste že vredu, za vsak slučaj pa še . In , da se vam vrtec oz varstvo nekak uredi!!!!!!! Se pa tudi jz strinjam.. Šola je pomembna, sam ni pa to edino merilo, a dva pašeta skupaj ali ne. Niti ni merilo, za to, kak človek je. Sej eden lahko ima same 10, ko ga pa postaviš v konkretno situacijo, je pa ko en lolek! In kot si rekla, če nimaš delovnih navad in ne vidš dela, ti nobena šola ne pomaga! Hvala za pohvale. Sem šla še enkrat gledat slike in vidim, da imaš prav, je res taki mulček!! Tina, res fajn za tole fizioterapijo in fajn, da imaš zdej še od zdravnice jasno navodilo, da ne na nogice. To mislim predvsem zato, da te bojo resno jemali drugi okrog!!!!!!! , da te bojo ubogali in mislili predvsem na Lana in na to, kaj je za njega dobro!!!!!!!! Tudi tebi hvala za pohvale. Ah, kje, veš da ne bom lubosumna. Nisem take sorte. Pa to je tudi pohvala za mene, da imam okus! Sej slike od krsta imam pa v albumu. Sem jih že enkrat nazaj dala gor! Zofy, tudi tebi hvala za pohvale!!!!! Pri nama sem tudi jz bolj tista, ki vlečem dol muziko, filme,... Sam kot si rekla, otroških res ni kaj veliko. Pa še tisto kar je, je ena srednja žalost. Mene ušesa bolijo, kaj šele Lukana!!!! San, za Izidorja eno goro , da se mu tele koze kozaste čimprej posušijo!!!!! Pa da bo spet z užitkom jedel!!!!!!!! Hvala za pohvale in se strinjam s tabo, preveč se obremenjujemo, sekiramo in mislimo, da vemo, kaj je najbolje za druge! Kaj moreš, taki smo! Lepo, da si dobila končno nakazan dodatek za velike družine!!!!!!! Katy13, kaj za železo pa jemljete? Mi imamo Aktiferin kapljice in imamo 3x po 15 kapljic na dan! Pa HB se je zdej že sprijaznil s tem, da jih more pojest. Ker od začetka sma imela pa take borbe, da sem včasih že skor obupala zraven! Hvala za pohvale , za to, kk je pa bilo pa je bolje kr odklopit!!!! Čakajoča, ne niso igrali oni, ampak Družina Pogladič - oče, sin in hčerka. So pa tam nekje blizu Slovenskih Konjic doma. Pa tudi tebi pohvala za obleko in frizuro! Glede kašic ti pa ne bi znala povedat. Je pomoje najbolje če P vprašaš ali pa pokličeš patronažno sestro. Sej za to pa so. Jz lahko pokličem tja, pa če je ona tam, se komot lahko zmenima, če pa je ni, pač vprašam tisto, ki je! Aleži, čestitke za zobeka!!!!!!!!!!!!!! Pa , da bi bila današnja noč boljša in bi se celo naspala malo!!!!!!!!!!!! Pa super, da je Žiga že boljši!!!!
|