|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
23.1.2009 20:59:47   
Zofy
Čakajoča, otrok še potrebuje cca 500ml mleka/dan, tako sem brala. Če dobi s kašicami, pa je itak ok.

Jaz npr. zjutraj dojim, čez dan ji dam dostikrat za malico jogurt, pa še kak košček sira, zvečer pa mlečno kašico. In mislim, da je dovolj. Prijateljici je P rekla, da če njena 1 letna punčka ne mara mleka, da dobi dovolj kalcija z 1 jogurtom.
Bom pa, ko neham dojit, dajala zjutraj za pit mleko (takoj, ko bo vstala), ker pol bo itak v vrtcu/varstvu zajtrk jedla. Moja prijateljica ga daja svoji 2 letni punčki tudi zvečer pred spanjem. No, če pa Julija ne bo marala mleka, pol bo pač samo na jogurtih...

Aleži, user posted image user posted image user posted image za 3. zobek!! Želim ti, da bi se malo naspala preden pokuka ven 4.

San, booooooogi Izidoruser posted image user posted image user posted image Da je tako bogi, revček. Se mi je kar kurja polt delala, ko sem brala, kje vse ima te proklete kozeuser posted image . En vagon pikapok, da se koza čimprej posušijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Zofy -- 23.1.2009 21:01:15 >

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
23.1.2009 22:27:01   
Ursi2
Živjo, punce!

Najprej morem povedat, da sem res zbrisala e kr zlo pomemben program, tako da ne morema ne slik dol potegnat, niti USB-ključa mi ne zazna,...Pač, zbrka. Morma ga pa itak peljat na servis, ker je že čist bogi, da ga malo nadgradi. Sej sva mislila, da boma kupla note book, pa trenutno financ minister štrajka.
Tako da Tina, slike ti bom lahko šele nekje v torek poslala. Oprosti!user posted image

Smo se pa zdejle pred spanjem tako fajn igrali gor v Lukanovi sobi. Mali se je smejal in vriskal, potem je pa ugotovil, da se je super plazit čez atijeve noge (vsi smo bili na tleh) in se je potem za ene 15 min zamotil. Pa spuščali smo letala, pa knjigice brali, avto vozli iz ene sobe v drugo.

Sem se mu pa danes mogla tako smejat. Sem bila jz v kuhinji, ker sem kosilo kuhala, Luka pa je bil na hodniku in se je začel nekaj oglašatin me klicat. Pa sem šla k njemu in se je stegoval, da bi rad ključe z obeskom iz vrat. Pa sem mu jih dala in se je potem lepo igral na hodniku. PO enih 5 min pa se začne jezit in pride med vrate in mi neki tk v jezi govori in kaže proti vratom. Pa jz, ja Luka tja not paše ključ. Pa gre k vratom in ker nisem prišla za njim, me je spet prišel klicat, pa sem šla k njemu in pogledam okrog pa vidim, da ni nikjer ključev. In ga vprašam, Luka, kje so ključi. On pa se je vlegel na trebuščka pred vrata in kazal s prstom na vrata oz pod vrata, da so tam not. Je bil tk luban, da sem se mu mogla ful smejat in sem ga pol kr lubčkala, da je pomoje mislil, da se mi je čist zmešalo. user posted image user posted image

Dejte mi povedat neki. A tudi vi opažate, da je z eno roko veliko bolj aktiven (al kk se temu reče). Ker jz pri našemu ful opažam, da večino stvari dela z desno roko in mu tudi bolje gre. Ko ima kuli ga skor vedno da iz leve v desno in se potem igra, isto z žlico. Tudi, ko postavlja obroče na palco, mu z levo ne gre oz, če se mu res posreči, z desno pa  mu v večini primerov uspe v prvem poskusu.
Sej najbrž je to čist normalno. Sam se mi zdi, da se je zdej v zadnjem tednu velika razlika poazala. Prej je kr obe približno isto uporabljal. Je sicer malo več desno, ampak ne kaj veliko.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
23.1.2009 23:17:08   
Ursi2
Mumu, super za podaljšanje porodniške! user posted image user posted image Vav, kje je še junij! Uživajte 100/h in izkoristite vsak trenutek!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Vilma user posted image user posted image user posted image , da bi Julija  začela več stvari jest. Se pa ne obremenjuj s tem, kaj delaš narobe. Vsak otrok je drugačen in eni so lakotniki, drugi gurmani, tretji pa male miške, ki pojejo samo par koščkov. Narobe pa nič ne delaš. Sej ti in me vemo, da se trudiš, ji pripravljaš tako in drugačno hrano.user posted image user posted image user posted image Pač, rabi en čas!!!!!!!user posted image
Mogoč bi ji pa dala kak keks ali kruh, da bi jedla, pa bi se potem mogoče navadila na koščke?
Ups, sem prebrala, da je kruh in piškote. Mi pa imamo problem, da je začel metat stvari in hrano. In tako mu dam v rooke, naredi in grižljaj in zabriše po celi kuhinji! In seveda sem huda, ker hrane pa res ne bo metal!user posted image user posted image
Čestitke za pitje iz kozarca!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image
Jz tudi dam vstran kjožico od mandarin in pomaranč. Sem mu že dala celo, pa je potem vlačil po ustihuser posted image

Hvala za pohvale za obleko in za vse. Ah, kaj bom jezna!Sej vem, da je čeden!user posted image user posted image user posted image Sem mu pa omenila, da se vam dopade in je bil kr malo bolše volje! Hvala vam!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Je rekel, da bi rade volje prišel tudi na kako srečanjeuser posted image user posted image

Dinki, to pa najbrž res ni bila 6. bolezen.user posted image Najbrž je res kaka reakcija na kako hrano, ali pa mu je bilo vroče in se je potil ali kaj podobnega. Upam, da ste že vredu, za vsak slučaj pa še user posted image user posted image user posted image user posted image .

In user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se vam vrtec oz varstvo nekak uredi!!!!!!!

Se pa tudi jz strinjam.. Šola je pomembna, sam ni pa to edino merilo, a dva pašeta skupaj ali ne. Niti ni merilo, za to, kak človek je. Sej eden lahko ima same 10, ko ga pa postaviš v konkretno situacijo, je pa ko en lolek! In kot si rekla, če nimaš delovnih navad in ne vidš dela, ti nobena šola ne pomaga!

Hvala za pohvale.user posted image Sem šla še enkrat gledat slike in vidim, da imaš prav, je res taki mulček!!user posted image user posted image

Tina, res fajn za tole fizioterapijo user posted image in fajn, da imaš zdej še od zdravnice jasno navodilo, da ne na nogice. To mislim predvsem zato, da te bojo resno jemali drugi okrog!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image , da te bojo ubogali in mislili predvsem na Lana in na to, kaj je za njega dobro!!!!!!!!
Tudi tebi hvala za pohvale.user posted image user posted image Ah, kje, veš da ne bom lubosumna. Nisem take sorte. Pa to je tudi pohvala za mene, da imam okus!user posted image
Sej slike od krsta imam pa v albumu. Sem jih že enkrat nazaj dala gor!

Zofy, tudi tebi hvala za pohvale!!!!!user posted image
Pri nama sem tudi jz bolj tista, ki vlečem dol muziko, filme,... Sam kot si rekla, otroških res ni kaj veliko. Pa še tisto kar je, je ena srednja žalost. Mene ušesa bolijo, kaj šele Lukana!!!!user posted image user posted image user posted image

San, za Izidorja eno goro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se mu tele koze kozaste čimprej posušijo!!!!!
Pa da bo spet z užitkom jedel!!!!!!!!
Hvala za pohvaleuser posted image in se strinjam s tabo, preveč se obremenjujemo, sekiramo in mislimo, da vemo, kaj je najbolje za druge! Kaj moreš, taki smo!user posted image user posted image

Lepo, da si dobila končno nakazan dodatek za velike družine!!!!!!!user posted image user posted image

Katy13, kaj za  železo pa jemljete? Mi imamo Aktiferin kapljice in imamo 3x po 15 kapljic na dan! Pa HB se je zdej že sprijaznil s tem, da jih more pojest. Ker od začetka sma imela pa take borbe, da sem včasih že skor obupala zraven!user posted image
Hvala za pohvaleuser posted image , za to, kk je pa bilo pa je bolje kr odklopit!!!!user posted image

Čakajoča, ne niso igrali oni, ampak Družina Pogladič - oče, sin in hčerka. So pa tam nekje blizu Slovenskih Konjic doma. Pa tudi tebi pohvala za obleko in frizuro!user posted image

Glede kašic ti pa ne bi znala povedat. Je pomoje najbolje če P vprašaš ali pa pokličeš  patronažno sestro. Sej za to pa so. Jz lahko pokličem tja, pa če je ona tam, se komot lahko zmenima, če pa je ni, pač vprašam tisto, ki je!

Aleži, čestitke za zobeka!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa user posted image user posted image user posted image user posted image , da bi bila današnja noč  boljša in bi se celo naspala malo!!!!!!!!!!!!
Pa super, da je Žiga že boljši!!!!

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
24.1.2009 12:12:20   
aleži
Kje ste vse user posted image ?

En sončen pozdrvček iz Obale

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
24.1.2009 13:35:34   
Čakajoča
Pozdravljene!

Danes sem pa takšna, kot da bi me luna nosila! Spala sem mogoče 2 uri. KATASTROFA
Nik se je non stop jokal in kričal. Včeraj se je očitno prehladil, ko je bil z atijem zunaj, pa je ful pihal veter. Sicer nista bila dolgo zunaj, pa je očitno bilo vseeno dovolj. Ob 2.30 se je igral v stajici - ni hotel nikjer spat, ne pri nama v spalnici, ne v dnevni sobi - NIKJER. Potem pa je okrog 4.30 zaspal, vendar ne za dolgo. Še na vsako uro se je zbujal. Opazila sem tudi, da je dobil izpuščajo po ličkih. Malo sumimo na to novo mleko Aptamil ADC, ki ga je na novo. Sedaj pa spi že 2 uri. No, se že pogovarja!
Moram iti

ČAO

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
24.1.2009 14:14:18   
tina50
Kje pa ste res danes vse????????
kaj imate vse sončeka? mi ga nimamo! Lan panča, ati tud, pa mene tud mal vleče k mamo tako smotano vreme. pa sej bom tud šla!

včeraj sem pozabila user posted image  
Zala vse na, naj za mini rojstni dan. bodi zdrava, vesela......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
(in kod se potika tvoja mami, da je ni nič na RR-upam, da ni kaj resnega)

Danes pa praznujeta naša dvojčka Nejc in Neja
Vse naj, naj za obmesečnico! bodita zdrava, nasmejana, razigrana,......
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nataša vse naj naj..................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej pa res grem malo ajat, prebrala vas bom kasnej.

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
24.1.2009 14:35:38   
Dinki
Dannnnnn,
evo jaz glih iz kosila, ki smo ga imeli pri tašči in tastu, Titek pančka, pa da vas malce pozdravim. Sej bi blo bolj pametno če bi mal sesalc uklopla, ampak se mi ne da user posted image .
Lona76, a si že doma? sem se spomnila, da zdej enkrat prideš nazaj, upam, da se nisi čisto odvadila foruma user posted image
in Lucalu.....ku-ku, kje pa si? upam, da je s Tai-em že bolje user posted image user posted image

Čakajoča, takole piše za 10 mesecev starega dojenčka tu na RR-ju:
Dojenček, star deset mesecev, potrebuje ob mešani prehrani vsaj še 2 mlečna obroka dnevno in to materinega ali prilagojenega mleka (neprilagojenega kravjega mleka se izogibajte pred dopolnjenim prvim letom).

Pišeš, da je dobil Nik flekce...mogoče probaj še kako drugo AM. Jaz mu ne bi že čisto ukinila mlečnih obrokov (moje mnenje).

San, en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Izidorja, da se te zoprne koze kar se da hitro posušijo....revček mali...user posted image  

Aleži, čestitke Sari za tretji zobek user posted image ...upam, da bodo sedaj noči vsaj malo boljše pri vas! in da je Žiga že bolje user posted image

Tina50, super, da vama je bilo všeč v RA. Mi je prav žal, da te P ni napotila že prej, bi bilo lažje glede podaljšanja P.

Ursi2....tudi Tit bolj uporablja desno rokico. Npr. če kaj kaže s prstkom zmeraj kaže z desno rokico, ampak pomojem to ni nič hudega, sej mi tudi bolj uporabljamo desno če smo desničarji ali obratno.

IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Hvala za pohvale.user posted image Sem šla še enkrat gledat slike in vidim, da imaš prav, je res taki mulček!!user posted image user posted image

user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: aleži

En sončen pozdrvček iz Obale

o, a mate sonček? blagor user posted image ...dejte ga še nam mal poslat....

Nejc in Neja
vse NAJ, NAJ za mini RD
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Toliko zaenkrat, zdej grem pa še Titku kosilo narest....
Uživajte...

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
24.1.2009 16:26:51   
Ursi2
Živjo, punce!

Mi smo se pa danes šli v Zreče kopat. Smo vzeli 3-urno karto in je bilo ravno prav! Smo šli enkrat v bazen in je Luka ful užival. Sam smo šli to v tavelikega in taglobokega in je bil v unem obroču. Pa smo plavali in se mje smejal, čofotal in vse okrog šarmiral. Potem smo šli malo ven, se posušili, ati in mamca na kavo, Luka pa na kašico in vodo user posted image user posted image , potem pa smo šli še enkrat v otroškega, kjer je lahko stal in po stopnicah plezal in je noro užival. Tk da sma ga komaj ven spravila. Potem pa smo se spet vsedli na kavico, da se je malo shladil, da nismo kar takoj ven na mraz šli in sem vzela še en topel sendvič, ga je prav z užitkom mazal. In sem ga podojila, mi je zaspal in sem ga samo v avto nesla, ševedel ni, kaj se dogaja. Smo pa prišli domov, vmes smo še pico vzeli za domov, se najdeli, potem pa sma z Lukijem posesala, ati je pobrisal po tleh, jz sem dala Lukija spat, ker je bil ful zmatran, potem pa sem še kopalnici ščistila. Zdej sem se šla pa učit, moj pa na rač. In se je končno malo dol skidal, da sem vas lahko prišla malo prebrat. No, pa vidim, da nimam kaj veliko!user posted image
Se vidi, da je spet vikend tuki, pa smo lepo pridne s svojimi dragimi. Sej je bolje, ker že tako sumijo, da smo odvisne od RR-ja. No, me pa vemo, da smo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič se grem nazaj učit, pa upam, da bo potem kaj za prebrat!!!!!!!!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
24.1.2009 17:02:43   
Ursi2
NATAŠA, NEJA IN NEJC VSE NAJBOLJŠE OB OBMESEČNICI!!!!!

user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
24.1.2009 17:04:15   
Ursi2
Punce, v opravičilo, ker zjutraj ni bilo kavice, vam zdej pošiljam eno z dodatkomuser posted image user posted image :

user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
24.1.2009 17:08:16   
Ursi2
Čakajoča za vas en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bi se nahod prenehal in da bi se naspali!!!!!!!!!!!!!
Mooče bi res poskusili drugo AM. Mogoče ga je tudi to matralo, ne samo nahod!?user posted image user posted image

Tina, upam, da ste se vsi lepo počivali pa se lepo imeli!!!!!user posted image

Dinki, ne sekiri se, če sesalc ne tuli, boš pa malo kasnej, ker itak se prah sam nabira. Pa še tuki nam polepšaš dan, doma pa tako nobeden ne ve, a si sesala ali ne! No, vsaj pri nas je tako!!!!!!!!!!user posted image user posted image

Zdej pa grem se še malo učit!!!!!!user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
24.1.2009 18:02:28   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Katy13, kaj za  železo pa jemljete? Mi imamo Aktiferin kapljice in imamo 3x po 15 kapljic na dan! Pa HB se je zdej že sprijaznil s tem, da jih more pojest. Ker od začetka sma imela pa take borbe, da sem včasih že skor obupala zraven!user posted image
Hvala za pohvaleuser posted image , za to, kk je pa bilo pa je bolje kr odklopit!!!!user posted image

Taja pije sirup Legofer, in sicer 2x na dan po 7,5 ml in že od samega začetka nimamo problemov. Moram trkat. user posted image  

Se poponoma stranijam,d a je bolje slabe stvari pozabit oz. vsaj potisniti v ozadje.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
24.1.2009 18:18:50   
gaya24
Čakajoča: Js mislim tiste, ki so cele usnjene (robbez) oz. njihov ponaredek user posted image
Joži in Zofy: Hvala za link.

Dojenje: Mi se dojimo še ponoči 1x pa popoldan, če drugače noče zaspat. Sem se pa odločla, da neham zdej po 10. mesecu.

A že katera daje kravje mleko? Js sem začela pred 2 tedna, torej pri 9,5 mescih in ni kakšnih reakcij, tako da Maj je že grisolino, rižolino, čokolino... in polento vse s kravjim mlekom.

Grem zdaj Majčeka cartat, ker smo bolani user posted image , mamo vročino.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
24.1.2009 21:20:30   
Lona76
Dober večer dame!

Evo mene nazaj user posted image .

Dela ste mi dale cel kup. Sem se sedaj ustavila na 175 strani, pa sem si rekla nič grem rajš zdejle mal napisat potem pa naprej brat.

Mi smo se imeli kar v redu. Vreme nam ni ravno služilo, tako da Taja v 1 tednu apartmaja ni zapustila čisto nič. Sončka smo imeli samo včeraj zjutraj malo in še to ko sem prišla na smučišče so prišli zlobni oblaki in ga skrili. Dva dni je snežilo 100/h. No sem pa kljub temu smučala 2 dopoldneva in je bilo čisto dovolj. Ugotovila sem, da imam kondicje manj kot nič, mišic na nogah še manj in to je to. Smučke so šle lumpe kar malo po svoje user posted image . Taja je drugače bila super, samo ponoči se je kar prekmalu zbujala če mene kdo vpraša. user posted image  Je pa dobrovoljček in se je začela full na kolenčka postavljat, da bi pa šla kam naprej to pa ne.

No pa čestitke mumu za podaljšanje porodniške. To sem zasledila.

Pa cel kup porok se pripravlja. Vsem želim da jim priprave minejo čimmanj stresno in da vam bo ta dan eden izmed najlepših. Moje priprave so bile katastrofa. No na poroki je bilo potem ok.

Midva sedaj praznujeva samo obletnico poroke, prvega zmenka pa ne več. Ja je bilo decembra 10 let kar sva skupaj.

Nič grem vas naprej brat.

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
24.1.2009 22:01:15   
Ursi2
Živjo, punce!

Takole, pa sem spravila slike dol s fotoaparata. Sma si taščin rač sposodla, pa dol dobla! Je bla res prijaznauser posted image

No, pa da vidite, kako sta se Lan in Luka lepo igrala, pa še kaka danes s kopanja.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
24.1.2009 22:16:23   
Ursi2
Gaya24, jz še ne dajem KM. Tudi za pireje uporabljam riževo mleko in kako žličko kisle smetane.
Se tudi še sama držim in tudi ne pijem samega mleka.
Pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se pozdravite!!!!!!!!!

Lona76, lepo da si se oglasila. Sem ravno razmišljala, da se enkrat ta vikend vračate! Lepo, da si mislila na nas in se nam hitro javila!
Super, da ste se imeli fajn, da je Taja vredu. Škoda pa, da nista mogle nič ven oz vsaj Taja ne. Škoda tudi za vreme, ampak glavno, da ste uživali!!!!!!!!!!
Pa čestitke za postavljanje na kolenčka!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke za 10 let!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Imam pa eno vprašanje za vas!Spet!user posted image user posted image user posted image user posted image
Danes sva se z mojim malo pogovarjala za dopust poleti in se ne moreva odločit, ali bi vzela polni ali polpenzion. Ker do sedaj sva vedno vzela polpenzion ali pa apartma, če smo šli s kolegi. Pa za naju je bilo to več kot dovolj. Sma bila itak po cele dneve na plaži ali okrog po mestih in sva kje kaj na hitro pojedla za kosilo.
Zdej pa bomo čez tisto vročino najbrž not, še posebej, če bo res vroče in otrok tudi rabi kosilo. Sam po drugi strani mi je pa ful preveč polni penzion. Vsaj za mene. Moj je pa ja lakotnik, sploh na morju!!!user posted image user posted image
No, saj veste, kaj hočem povedat, aluser posted image  
No, mi je pa moj potem rekel, ko sva ugotavljala, kaj bi bilo najboljš, da naj vas punce vprašam za mnenje oz, tiste, ki imate že izkušnje, kaj menite!!!!!!!!

< Sporočilo je popravil Ursi2 -- 24.1.2009 22:17:52 >

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
24.1.2009 23:50:40   
jagoga
Živjo, smo na hitrco
kravje mleko, jaz ga uporabljam pri pireju, pa tudi kakšen gres skuham na mleku. Moram mojega pobalinčka počasi pripravit na kravje mleko, saj čez en teden že pade v sistem - vrtec
Ursi2 - dopust, do sedaj smo počitnikovali ali v apartmaju ali pa v hotelu s allincluse

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
25.1.2009 7:31:48   
aleži
Dobro jutro,

hvala za lepe želje, da bi bile naše noči boljše, ma so ostale enake na žalost. Zbuja se mi od 2-3x na noč, se joče,. dojiva..... ko jo namažem z calgelom se umiri in zaspi. Teji pruser posted image zobki!!!! Bo že boljše ko bom šla v službo user posted image user posted image takrat bo ja spalauser posted image user posted image . Žiga je pa že super in zdaj je na dopusti pri nonotih v Izoli. A ja, Zofy kdaj sploh kaj prideš še dol?

Vstale sva že pred 6h, dala sem pečt kruh v avtomat in bo prav lepo narejen za zajterkuser posted image user posted image

Urši: mi smo vedno vzeli apartma, da sem lahko kuhala in tudi letos, če bomo kam šli, ga bomo vzeli. Meni je bolj praktično (je res bolj naporno in ni dopust, ker moreš kuhat) ma tako sem vsaj bila bolj sigurna, da je nekaj konkretnega pojedel.

zdaj pa grem, ker se mi plazi naokoli in prevrača stvari. Ravno si je fascikle zvrnila na sebe in jok

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
25.1.2009 7:38:37   
aleži
Še nekaj: kam so se vse skrile pisateljice: Timoty , Perp, Katy, Azzurra, Marita, Zala,.... še nekaj vas je... oglasite se kaj ali že delate in nimate časa user posted image user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
25.1.2009 8:30:46   
Lona76
Dobro jutro vsem!

Včeraj sem vas komaj do konca prebrala.

Vsem ki so imeli mini rd vse naj naj za obmesečnice, madonca Lukec bo res kmalu imel čisto ta pravega.
Pa Izidorju vse naj naj za čisto ta pravi rd. Da bi bil še naprej tako priden in dober bratec. Pa te koze kozaste so ga ravano dan pred rd napadle! Smotke niso mogle počakati še dva dni da bi fant praznoval. In še nič mu ne prizanašajo vidim. S Tajo mu pošiljavauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da ga čimprej zapustijo.

Pa vidim da je spet kar nekaj bolančkov. Tudi njim pošiljavauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..

Pa Dinki in Ursi sta že mislili name. user posted image user posted image user posted image . Ne nisem pozabila na RR. Brez skrbi da ne. Celo na vas sem mislila vsake toliko. Mi je RR manjkal zjutraj pri kaviciuser posted image .

Ursi mi smo bili s Tilnom v pol penzionu ko je bil star 1,5 let in nisem bila zadovoljna. Otrok je mogel skos jest, potem sem ga sicer med obroki neki z jogurti filala pa palčakmi, pa kakšen pomfri in takrat sem si rekla dokler so otroci majhni grem v apartma. No mogoče kakšen all inclusive. Drugače sem pa vsako jutro se kregala, ker je mali vstal ob 6:30 in smo morali čakati na zajtrk do 8. In je bil lačen, pa večerja je bila že ob 6 in je bil potem lačen. No je pa odvisno tudi od otroka.

Pa slikce od vseh marčevčkov so naravnost čudovite. Res so vsi krasni.

Tina vidim da si se tudi ti imela super v Čatežkih. Super!!

Čakajoča glede mleka je pa takole. Meni so v pediatrični rekli da lahko ji pire pa take stvari delam s kravjim mlekom drugače pa mora še dobivati adaptirano mleko, ker vsebuje vitamine in stvari ki jih otrok do enega leta potrebuje, KM pa ne. Tako da na tvojem mestu bi jaz dajala Allernovo. Vem da je draga k sam hudič (sem jo tudi jaz kupovala) ampak bolje da ta dva meseca še to dobiva, da ne bo kaj narobe. Aja pa Aptamil ima tudi sedaj baje nekaj za alergike samo nekatere niso bile zadovoljne. Je pa res da je full zanič tale Allernova.

Pa Ursi krasna nevesta si bila. Tvoja zgodba je pa tako žalostna. No hvala bogu ste sedaj ok. Ja včasih so otroci kljub mladosti pripravljeni na tako pomemben korak in ti si svojim dokazala da si bila pripravljena in da je tvoj mož pravi, kljub temu da sta bila mlada.

Joj zdej morm pa šibat po mleko v trgovino. Potem nadaljujem

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
25.1.2009 8:32:03   
mumu
Včerajšnji slavljenčki Nejc, Neja in Nataša

user posted image

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
25.1.2009 8:36:39   
mumu
Sergej in Neja

user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
25.1.2009 10:10:12   
lucalu
Dobro jutro mamice! Kako smo kaj?
Na brzino se javljam, potem grem hitro nazaj ležat... Skratka, pri nas je porazno... Jaz imam že tretji dan vročino okrog 39°C... boli me... popolnoma vse! Najbolj grozen pa je kašelj... tak suh, boleč in ni mu videti konca... Tai je že dva dni brez vročine, ampak kašlja pa tudi on še vedno tako suho... kar joka zraven, prav grozno ga je poslušat. Včasih tako močno kašlja, da kar bruhne zraven. Noči... o njih sploh ne bom govorila! V glavnem, dragi si je vzel bolniško, da skrbi za naju, ampak meni se bo vseeno zmešalo, če se to kmalu ne konča. Tako bolana sem bila nazadnje... sploh ne pomnim kdaj - verjetno še v osnovni šoli.
No, to je moj raport na brzino, zdaj pa šibam nazaj v posteljo. Pa hvala vsem za pikapoke!!!

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
25.1.2009 10:26:23   
mumu
IZVIRNO SPOROČILO: lucalu

Dobro jutro mamice! Kako smo kaj?
Na brzino se javljam, potem grem hitro nazaj ležat... Skratka, pri nas je porazno... Jaz imam že tretji dan vročino okrog 39°C... boli me... popolnoma vse! Najbolj grozen pa je kašelj... tak suh, boleč in ni mu videti konca... Tai je že dva dni brez vročine, ampak kašlja pa tudi on še vedno tako suho... kar joka zraven, prav grozno ga je poslušat. Včasih tako močno kašlja, da kar bruhne zraven. Noči... o njih sploh ne bom govorila! V glavnem, dragi si je vzel bolniško, da skrbi za naju, ampak meni se bo vseeno zmešalo, če se to kmalu ne konča. Tako bolana sem bila nazadnje... sploh ne pomnim kdaj - verjetno še v osnovni šoli.
No, to je moj raport na brzino, zdaj pa šibam nazaj v posteljo. Pa hvala vsem za pikapoke!!!

user posted image  Upam, da se kmalu pozdravite user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
25.1.2009 10:35:49   
mumu
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Ursi mi smo bili s Tilnom v pol penzionu ko je bil star 1,5 let in nisem bila zadovoljna. Otrok je mogel skos jest, potem sem ga sicer med obroki neki z jogurti filala pa palčakmi, pa kakšen pomfri in takrat sem si rekla dokler so otroci majhni grem v apartma. No mogoče kakšen all inclusive. Drugače sem pa vsako jutro se kregala, ker je mali vstal ob 6:30 in smo morali čakati na zajtrk do 8. In je bil lačen, pa večerja je bila že ob 6 in je bil potem lačen. No je pa odvisno tudi od otroka.

Čvekica Lona dobrodošla nazaj user posted image . Škoda, da niste imeli lepega vremena, ste pa vsaj malo okolico zmenjali user posted image . Ja kondicija pa najbrž res kar uide user posted image .

Ursi mi bomo tut letos rajš prakticiral apartmaje, čeprav sem jaz mnenja da to ni dopust zame če moram kuhat in pospravlat. Pa kaj čmo, želela sva si otroka zdaj ga imava in se morava malo prilagodit.

No ja letos bomo šli samo v Srbijo  za 14 dni, sicer še ne vem najbol kaj bom jst dol počela, glede na to da bo on dneve preživel v zrakuuser posted image . Se bom že znajdla, sej mam nabrušen jezik user posted image .  Imamo pa že rezerviran sobico na letališču, tam je tudi gostilna, pa kuhalno ploščo bom sabo vzela. Nazadne me bo pa kap k bomo dol pršli in bom tečna pa bomo drug dan šli že domov user posted image user posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil mumu -- 25.1.2009 10:36:44 >

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?