|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
27.1.2009 8:34:50   
mumu
En za dobro jutro:

Tri ženske – ena zaročenam ena poročena in ena samska – razglabljajo o svojih vezah

In se na koncu odločijo, da bodo še isto noč malo presenetile svoje moške.

Vse tri si prisežejo, da bodo imele na sebi visoke pete, usnjeno spodnje

Perilo v S&M stilu in usnjene maske na obrazu.
Nekaj dni kasneje se ponovno srečajo. Zaročenka pove:

»Moj zaročenec je prišel domov, me našel v usnjeni opravi,
Maski in v čevljih z vrtoglavo visoko peto ter dejal,

»Neverjetna si, draga, obožujem te …«. Nato sva se ljubila vso noč«
Samska je dejala: »Oh midva sva se srečala v njegovi pisarni. Nosila

Sem usnjeno opravo, ekstremno visoke pete, masko preko oči in dežni plašč.
Ko sem ga razprla, ni rekel niti besede. Divje sva seksala vso noč.«
Končno se oglasi poročena ženska: »Otroke sem čez noč poslala k svoji mami

In se pripravila: usnjeno perilo, visoke pete in maska čez oči. Mož je prišel iz službe,
Pograbil daljinec, vzel pivo, me pogledal in dejal:

»Hej Batman, kaj bo za večerjo?«

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
27.1.2009 9:20:09   
aleži
Dobro jutro,

danes mi je kar malo dalo za mislit, saj je moja princeska stara že 11 mesecev. Drugi mesec pa 1 leto!!! jojme, kako je šlo vse hitrooooo!!!!
Mumu user posted image user posted image za user posted image
Dinki tudi tebi hvala , pošta je prispela.

Jagoga prav imaš glede dopusta. Zame dospust, da gredo starši, ni dopust. Človek se more malo oddahnit od njih!!!user posted image user posted image user posted image user posted image in zamenjat okolje. Saj bi bilo zelo komot, da se jih ima s seboj glede gospodinjskih opravil, ma raje ne!!!
Pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tvojemu možku za opravila. No, pa boš lahko še kdaj ju pustila same!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa še to: enkrat sem vam že napisala, da moja prijateljica ni dobila podaljšano porodniško,..... in zdaj je njena pri skoraj 18 m shodila. Ful sem bila vesela!!! user posted image user posted image user posted image tiste katere ste na FB lahko si ogledate na moji strani njen video, kako hodi.
San hvala za pohvale user posted image

sem pa tudi klicala zdravnico in se ji grem pokazat, saj me boli!!! držite pesti,da bo vse v redu user posted image

< Sporočilo je popravil aleži -- 27.1.2009 9:21:09 >

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
27.1.2009 10:06:30   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

.

Vam pa morem povedat, da sem danes zjutraj pomislila, da drug teden v pon se bom pa  mogla za službo spravit in it. Mi je tako slabo postalo, da sem se samo sesedla pa se prepričevala, da ne smem letet na wc in bruhat. sEJ VEM, da sem smotana, ampak me je groza tega. Pa ne toliko tega, da grem v službo, ampak tega, kako se bo tašča obnašala. Tako sem jezna na sebe, da nisem vztrajala na tem, da bi šel v vrtec. Vem, da bi mi bilo lažji. Smotana sem in vem, da ga imata rada in da ga bota lepo imela in pazila. sam motijo me pa ful ene stvari kot npr. da ga bota ziher za roke okrog vodla, pa ko je Luka zmatran pa začne se malo bunit pa take čudne štime spuščat in potem tašča v njega nazaj,s am 2x bolj glasno pa kr, ja pa kaj ti ni prav, kaj si sitn,.... Pa mislim, sej je dojenček, pa ne zna drgač povedat, da je zaspan. Pa sma ji to že x-krat povedala, pa ne pomaga. O tem, da nikoli je vem, ali bo znorela ali ne, pa boljši, da ne govorim. Tega me je najbolj strah. Sej sma ji rekla, da se nima kaj v pričo Lukana kregat in tulit, sam če naju ne bo doma, kako naj vema, da se bo tega držala. Ker ko njo neki razkuri, ne študira. Je res pravi bik (po horoskopu je).

Ma, punce. Hvala, ker vam lahk malo pojamram. SEj sem mojmu tudi povedala in je reku, da je njega tudi to groza. Pa sej bom vidla, kk o, ker se bo ziher tudi na Lukanu začelo poznat, če bo kaj takega se dogajalo!
Bom pa takrat odreagirala, ker mogoč pa sam za prazen nič paniko ženem!

Vas grem zdej še malo prebrat!!!!!!

ursi, tudi jaz bi se tako počutila, če ne bi bila prepričana, da je moj otroček v dobrih, varnih rokah ... joj, mene bi tud zvijalo, pa na wc tiščalo od groze! Ma, mi že zdaj kocine pokonci hodijo, ko te samo berem ...

a veš, strašno je ... ker se potem "popraviti" ne da tako hitro ... ponavadi se rabi vsaj 2x več časa, da se negativna izkušnja zamenja s pozitivno ...

kaj pa vlogo za vrtec si že oddala?
S temi varstvi je križ ...
Mi imamo to soboto zmenek z varuško. Stanuje blizu nas, baje je ok in tudi draga. Bi najraje račun županu poslala!!!! user posted image user posted image user posted image  Se gre občina ravno nasprotno politiko kot država! Pa ne mi o tem, da ni prostora!! Joj, kaj mi to dviguje pritisk ... sem kot biskvit v pečici ... user posted image . Ko izvem ceno varstva (če bo anjo sploh sprejela) me bo verjetno pokrovko odneslo ... že vem v katero preveliko gofljo! user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
27.1.2009 10:08:26   
Naša črtica koraka
Oh, mumu, meni je pa ta vic tako žalosten. user posted image  

... al pa sem jaz danes malo deževna ...

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
27.1.2009 10:11:15   
jagoga
Aleži, poljubčkaj SARO v imenu TOMAŽA, še en mesec, pa bomo pihali svečkouser posted image user posted image user posted image

Naš se je ravno te dni naučil pihati, je gledal mene in tavelikega, kako sva pihala miline mehurčke.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
27.1.2009 10:35:40   
Naša črtica koraka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ALEŽI, da bo vse ok! Da, če je mastitis, da je en tak miceni, hitro preboleli mastitis!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
27.1.2009 10:45:30   
Lona76
Sara vse najboljše za obmesečnico user posted image

Punce jaz sem ugotovila da se ne smem nič več meniti ne za srečanja, ne za dopust ker to je za popuser posted image . Samo pomislila sem kako bi bilo se fino dobiti v petek in glej ga zlomka. Naša noč ena velka katastrofa ker frci spet iz nosa teče, zdej pa še kašlja k en k že 20 let kadi. Men se bo res zmešal enkrat od teh prehladov. Na zdej me pa še nos srbi. Spet me bo en razpištolu. Mogoče že žaba k je tko sitnauser posted image .

Ursi te čist zastopim kako ti je pustit Lukca. Tut jst ne vem, kako bo Taja pri tašči. Upam, da ta dan še ne pride tako kmalu. Ampak bo pa prišlo do tega in me je res groza.

NČK kok pa je cena tele tvoje varuške? Vem da kukr je je preveč, ker vrtec bi imela zastonj. In verjamem da si jezna k sam hudič. Ja vseh so ene velike obljube pol pa ni nič. Sej to smo že navajeni.

Aleži user posted image user posted image user posted image user posted image  da ne bo kakšen hud mastitis.

Dinki tudi moja v razvojni priporoča čeveljčke Elefanten. Za doma pa copatke kot so te iz ebay-a.

Jagoga upam, da boste začeli zjutraj malo dlje spati. Pa priden tvoj mož da je takole vse poštimal.

Jaz ko sem šla prvi dan smučat na dopustu mojmu naročim naj ji da ob 11 jogurt, pol pa naj ji skuha zelenjavno juho in naj ji jo da ob 13-ih pol pa naj jo da spat. In pridem domov in mi razlaga kako je z veseljem jedla juho in vprašam kako pa ji je šel jogurt v ritko pa pravi kakšen jogurt? In je potem prijateljem razlagu da me ni slišu (oni so me slišal kako sem 10-krat tulila daj ji jogurt) in da mu je bilo čudno kaj je tok sitna ratala in je šel gledat če je mogoče pokakana pa ni blauser posted image . Ja zdej mi je smešno, takrat mi pa ni bilo.

Evo zdej je pa naša tečka dosegla svoj vrhunec, si spet mane oči pa je že prejle spala, ampak občutno premalo. Šibam ker zdej je pa res glasna ratala.

< Sporočilo je popravil Lona76 -- 27.1.2009 10:46:18 >

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
27.1.2009 10:49:34   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: tina50

Jaz tud mam eno vprašanje! odločla sem se da bi ukinla en podoj! sam ne vem katerega! no naj vam povem kako midva jeva in se dojiva:
zjutraj tam okrog 6-7 se dojiva(+ponoči žnj-x), pol pa vstaneva in seveda Lan ni kaj lačen zato ga tudi ne silim, je pa zraven mene čisto mal kruha, ponavadi da ene 5x v usta čisto majčkene koščke, pol je pa zaspan ob ene pol desetih do desetih in takrat se podojiva-ta podoj sem mislila ukinit in mu prej dat za jest(čeprav še ne vem kaj)
ali pa potem ob eni kosila-juhico in potem, ko gre ponovno spat ob pol dveh -dveh se tud dojiva, seveda da zaspi.
kater podoj bi ve raje ukinle???
sam upam, da ga bom nekak uspavala! ker sedaj velikokrat ne zaspi pri dojenju in ga moram božat po hrbtu oz,. trepljat po ritki da zaspi! tako da upam, da ga bom pač tako uspavala zaenkrat!
upam, da nisem preveč zatežila!

Tina50, če ne bo šlo drugače pri ukinitvi podoja, si pomagaj z marelo. Jaz sem si ful pomagala z njo, da sem uspešno uspavala Tita ker drugače mi je zaspal le po dojenju poleg mene. Jaz mu naredim čajček, ga dam v marelo in ga mal zibam gor pa dol in mi zaspi. Mora biti seveda zaspan, če ne se takoj vsede. No in zdej imava le še en podoj v dnevu user posted image . Sem videla, da sploh ni da bi on še ful rabil moje zize, ampak sem ga jaz nafurala na tak način. Edino zjutraj tam ob kakih 6h in pred spanjem pa pije s takim užitkom....user posted image ...tega še ne bomo ukinili. Srečno!

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
27.1.2009 10:50:54   
Naša črtica koraka
sem tole dobila po mejlu. Gre zato, da pokliče nekdo iz ene številke, kot neodgovorjeni klic. Potem pa se tega klica ne da prekinit, če pokličeš nazaj, oz. se zaračuna okrog 2000€!!!

gOSPE, MENE JE TA ŠTEVILKA TUDI KLICALA!! Zato vam en delček mejla posredujem ... 

TO JE TA MEJL:

"KOLEGA JE 22. 1. 2009 NA SVOJEM TELEFONU  ŽE OPAZIL NEODGOVORJEN KLIC IZ
TELEFONSKE ŠTEVILKE  +393193260013.
Spoštovani uporabniki mobilnih telefonov!
Dovolite,  da vas opozorim na novo obliko kriminalnega dejanja, ki so se ga
spomnili naši soevropski državljani.
Potek nelegalnega početja gre tako:
Uporabnik  mobilnega  telefona  dobi  v nekem trenutku na mobilnem telefonu
neodgovorjeni  klic. Do tega lahko pride tako, da telefon dejansko zazvoni,
lahko  pa  tudi  da  ne.  V  glavnem  uporabnik  dobi neogovorjeni klic. Ko
uporabnik  mobilnega  telefona pogleda številko klicatelja se le ta začne z
+39...,  +390...,  +391...,  +  392...,  +393..., +394... in tako naprej."

skratka, na te cifre se ne javljat in jih takoj izbrisat s telefona!!

(js tole posredujem, čeprav nisem preverjala, al to drži ... nimam tolk gnarja ... lahko je to spet ena panika za prazen nič, samo ... šment, mene je ta cifra tudi klicala .... zna bit da pa le ni neka panika za prazen nič ... zdj se tresem, da ni moj dobil tega klica ... ker on pa na neodgovorjene odgovarja, ker ima tako službo ...)

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
27.1.2009 10:55:02   
Čakajoča
Dobro jutro,

danes mi je kar malo dalo za mislit, saj je moja princeska stara že 11 mesecev. Drugi mesec pa 1 leto!!! jojme, kako je šlo vse hitrooooo!!!!
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Tudi mene to "zaskrbi". Ni dolgo tega, kar smo jih prinesle domov in se ubadale z dojenjem in ostalimi "začetniškimi" stvarmi. Sedaj pa bo že počasi leto okoli in pihali bomo prve svečke! Res je šlo hitro - PREHITRO!!!!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
27.1.2009 10:56:25   
Čakajoča
Tako, javljam se vam spočita in naspana, saj je Nik spal od 22.00 do 10.15! Brez zbujanja vmes!
Ne bom ga preveč hvalila, da ne bo spet kaj narobe! Ponavadi, takrat, ko ga hvalim, potem gre spet vse narobe!
Iz noska mu več ne teče, edino kašlja še! Ta slezov sirup mu ful pomaga, ker ponoči sploh ni kašljal. Moram mu ga spet dat!

Ve se pogovarjate o službah, jaz pa še jo veselo iščem in brez uspeha! Upam, da mi v kratkem uspe! Že 4 leta jo iščem, pa nil od tega! Mogoče se mi pa le nasmehne sreča!

Lep snežen dan vam želim

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
27.1.2009 10:58:58   
tina50
Sara vse naj, naj za obmesečnico! bodi zdrava, vesela,.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

glede uspavanja mi ni glih ratalo! sem mu dala prej za jest, dobil je za začetek gres, ker ga ima rad in ga je pojedel! sam zaspat pa ni hotel! sem bla ene pol ure pr njem pa ga božala, pa se je sam cmevkal! sam sem mu ga pa res dala sam tolk da je zaspal, pa seveda sam enga, k prej je dobil oba! počasi bo že!

Dinki naš noče zaspat v mareli, sem poskusla, pa tudi, če je zaspan.user posted image

zdej sem se pa odločla in bom klicala na FT in vprašala kaj mislijo tam, glede mojega podaljšanja! sam kličem in kličem, pa se mi nobeden ne oglasi, upam, da se mi dans enkrat! sam sem kr mal živčna!

sam, kok je pa zuni spet lepo, sneeeeguser posted image user posted image
sam sem pa prejle poslušala vremensko, so pa rekli da bo v pet oblačnouser posted image , upam, da si še premislijo!
grem klicat

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
27.1.2009 11:00:27   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

sem tole dobila po mejlu. Gre zato, da pokliče nekdo iz ene številke, kot neodgovorjeni klic. Potem pa se tega klica ne da prekinit, če pokličeš nazaj, oz. se zaračuna okrog 2000€!!!

gOSPE, MENE JE TA ŠTEVILKA TUDI KLICALA!! Zato vam en delček mejla posredujem ... 

TO JE TA MEJL:

(js tole posredujem, čeprav nisem preverjala, al to drži ... nimam tolk gnarja ... lahko je to spet ena panika za prazen nič, samo ... šment, mene je ta cifra tudi klicala .... zna bit da pa le ni neka panika za prazen nič ... zdj se tresem, da ni moj dobil tega klica ... ker on pa na neodgovorjene odgovarja, ker ima tako službo ...)

to je baje res, je blo včeri po tv-ju

Neposredna povezava do sporočila: 4613
27.1.2009 11:01:18   
Dinki
Torej srečanje:

PETEK 30.1.09 OB 11H V TIVOLIJU

pridejo:
Dinki
Lona76
NČK
San
Tina50
Aleži?
Azzurra?

do takrat bodite pridne, da bomo imele sonček user posted image
dejte se punce še dopisat kera pride....in seveda pridite VSE!!!!

IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Srečanje: Tivoli.... mogoče, mogoče pa bova z azzurro prišle še na zadnje srečanje preden se gre v službo. Poleti pa vas čakamo na Obali
kar pridita! kje pa je kaj azzura?
poleti pa se dobimo na obali

jaz se strinjam, da poleti, bolj na začetku ko še ni peklenske vročine, pridemo na morje na kavico user posted image  in potem gremo vozičkat ob morju user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Dinki, priden tvoj I-A!!!!!!!user posted image user posted image user posted image  Ne, res pohvale. Čeprav je kilaža priblišno ista! user posted image user posted image user posted image Hecam se!!!!!!

user posted image  sej to maš pa tud prav glede kilaže user posted image
Ni kej glede ideje za malico, sej zato smo pa tukaj user posted image
in čestitke Lukcu, da že sam nese žlico v usta user posted image

jagoga....priden možek user posted image  in se strinjam...dopust mora biti le za družino. Tasta in tašče imamo že čez leto dovolj.

Sara
vse naj, naj za mini RD
bodi še naprej zdrava, malce nagajiva in nasmejana
ufff....še malo pa eno leto user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4614
27.1.2009 11:02:16   
Čakajoča
Jaz sem veselo na RR, po pogledam kaj dela Nik in prežvekuje "puzlo"! En velik kos je imel v ustih in ga prežvekoval in se zraven smejal!
Moram iti, ker bo vse pojedel!

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
27.1.2009 11:15:49   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: mumu

En za dobro jutro:

Tri ženske – ena zaročenam ena poročena in ena samska – razglabljajo o svojih vezah

In se na koncu odločijo, da bodo še isto noč malo presenetile svoje moške.

Vse tri si prisežejo, da bodo imele na sebi visoke pete, usnjeno spodnje

Perilo v S&M stilu in usnjene maske na obrazu.
Nekaj dni kasneje se ponovno srečajo. Zaročenka pove:

»Moj zaročenec je prišel domov, me našel v usnjeni opravi,
Maski in v čevljih z vrtoglavo visoko peto ter dejal,

»Neverjetna si, draga, obožujem te …«. Nato sva se ljubila vso noč«
Samska je dejala: »Oh midva sva se srečala v njegovi pisarni. Nosila

Sem usnjeno opravo, ekstremno visoke pete, masko preko oči in dežni plašč.
Ko sem ga razprla, ni rekel niti besede. Divje sva seksala vso noč.«
Končno se oglasi poročena ženska: »Otroke sem čez noč poslala k svoji mami

In se pripravila: usnjeno perilo, visoke pete in maska čez oči. Mož je prišel iz službe,
Pograbil daljinec, vzel pivo, me pogledal in dejal:

»Hej Batman, kaj bo za večerjo?«

user posted image user posted image user posted image
ne vem če mi je še zmeraj do poroke user posted image

Ursi2 glede varstva....jaz ti ful težko svetujem ker dejansko ne poznam tvoje tašče. Ne vem kakšna ženska je. A gre iz tvoje strani le za sindrom tašča al je res malce smotana. je pa tako kot sem ti že enkrat rekla. Če je tebi smotana ne pomeni, da je slaba tudi za Lukca. Meni je moja tašča kul če jo vidim malo, če ne mi gre pač na živce, ampak pa vidim, da gre Tit prav rad k njej, se ji takoj nasmeji. Pa kdaj hinavsko odnesem smeti medtem ko je pri njej na obisku in imam vklopljene radarje in se tko krohota pri njima, da ga prav rade volje dam dol. Dej še ti kdaj uho vrži kako mu je ko je pri njima. To kako bo ko tebe dejansko ne bo doma pa ne razmišljaj....enake misli imaš lahko za vrtec. Ma jaz mislim, da babice le niso tako slabe, sploh pa ne samo začasno. sej kdo ima pa najraj naše user posted image  takoj za nami?  upam, da sem te kej potolažila, če ne pridi v petek in bomo še v živo kakšno rekle user posted image .

Aleži....mastitis????user posted image  a to še zmeri lahko dobimo? user posted image  kaj se ti je Sara počasi začela odklapljat? en kup user posted image user posted image user posted image  zate!

Lona user posted image ....upam, da Tajka ponovno ne zboli user posted image user posted image user posted image .....

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Dinki tudi moja v razvojni priporoča čeveljčke Elefanten. Za doma pa copatke kot so te iz ebay-a.

no, potem je že nekaj na tem user posted image ...enako pravi moja. A mava mogoče isto? kam pa hodita? jaz v Črnuče....

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
27.1.2009 11:24:44   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

TO JE TA MEJL:

tole je bilo včeraj na 24ur. Operaterji pravijo, da to ni mogoče, ker obstajajo predpisane tarife za klice v tujino...no ja, za pazit je vseeno....

Čakajoča, bravo Niku za tako dooooolgo spanje user posted image . Mi smo tudi danes prespali celo noč user posted image
in držim pesti, da se ti kmalu nasmehne kaka luštna služba user posted image user posted image user posted image ...imaš prav, nikol nam ni prav...ene jokamo k mormo it v službo, medtem ko si jo druge želite.

glede uspavanja mi ni glih ratalo! sem mu dala prej za jest, dobil je za začetek gres, ker ga ima rad in ga je pojedel! sam zaspat pa ni hotel! sem bla ene pol ure pr njem pa ga božala, pa se je sam cmevkal! sam sem mu ga pa res dala sam tolk da je zaspal, pa seveda sam enga, k prej je dobil oba! počasi bo že!

sej bo...počasi....in kar reci v RA za podaljšanje, naj te ne bo sram, to je tvoja pravica.

Neposredna povezava do sporočila: 4617
27.1.2009 11:26:34   
aleži
http://24ur.com/specialno/vizita/rodila-osmercke.html
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to je neverjetno!!!!!!!!!!!!!!

Dinki: mastitis komot lahko dobiš bilo kdaj na žalost.user posted image Sara mi skratka je samo zvečer preden gre spat in ponoči 3x. Čez dan mogoče 1-2x. V ponedeljek sem jo pa malo več dojila in mi je prišel. Tudi jaz sem bila začudena. Me še vedno boli dojka, bula je magično malo izginila ko je slišala, da gre k zdavnici.user posted image Grem pa vseeno se pogledat!!!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
27.1.2009 11:34:11   
tina50
no, pa sem jih dobila!
pa mi je rekla, da to dejansko one nimajo nič s tem, da mi mora P napisatuser posted image
kako je bilo, pa pri vam?
zdej, pa res ne vem???????? mojo P mi je pa res brezveze klicat, ker ona ga tako nebi napotila na FT! oz. spet morm težit moji svakinji k dela pr njej, sam mi je tudi to glupo! sam takrat jo kličem k jo kej rabim! ker se drugače nič kaj ne družimo! sej se zastopima sam pač mamo vsak svoje kolege in to je to!

IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

IZVIRNO SPOROČILO: Čakajoča

Iskreno čestitam vsem vam, da ste dobile podaljšano porodniško. Za tiste, ki še to čakate, pa držim pesti, da bi vam uspelo!

Na podlagi česa, so vam pa podaljšali porodniški, če ni skrivnost?

ČAO

Hvala vsem za čestitke. Pri nas smo dobili podaljšano porodniško zato, ker je bil napoten v razvojno ambulanto in na podlagi njihovih izvidov (2 mesečni zaostanek v razvoju).

jagoga a si ti imela kašne zaplete pri porodu, a si dobila podaljšano samo na podlagi razvojne in glede na 2 m zaostanek?
ker mene je to ful spraševala in mi rekla, da potem takim odobrijo,.......

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
27.1.2009 11:43:15   
Naša črtica koraka
http://www.babies-and-sign-language.com/glossary-photos.html

morda bo katero zanimalo ... znakovno govorjenje pri dojenčkih ...

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
27.1.2009 11:46:18   
mumu

no, pa sem jih dobila!
pa mi je rekla, da to dejansko one nimajo nič s tem, da mi mora P napisatuser posted image
kako je bilo, pa pri vam?
zdej, pa res ne vem???????? mojo P mi je pa res brezveze klicat, ker ona ga tako nebi napotila na FT! oz. spet morm težit moji svakinji k dela pr njej, sam mi je tudi to glupo! sam takrat jo kličem k jo kej rabim! ker se drugače nič kaj ne družimo! sej se zastopima sam pač mamo vsak svoje kolege in to je to!

IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

IZVIRNO SPOROČILO: Čakajoča

Iskreno čestitam vsem vam, da ste dobile podaljšano porodniško. Za tiste, ki še to čakate, pa držim pesti, da bi vam uspelo!

Na podlagi česa, so vam pa podaljšali porodniški, če ni skrivnost?

ČAO

Hvala vsem za čestitke. Pri nas smo dobili podaljšano porodniško zato, ker je bil napoten v razvojno ambulanto in na podlagi njihovih izvidov (2 mesečni zaostanek v razvoju).

jagoga a si ti imela kašne zaplete pri porodu, a si dobila podaljšano samo na podlagi razvojne in glede na 2 m zaostanek?
ker mene je to ful spraševala in mi rekla, da potem takim odobrijo,.......

Pediater nima nič s podaljšanjem porodniške, izvid ti mora napisati zdravnica iz razvojne ambulante.

Jst naprimer sem dobila podaljšano porodniško zaradi zapletov pri porodu, in je bila zaradi tega 5 dni na respiratorju potem pa še cele tri mesece na kisiku, ki ga imamo še vedno doma za vsak slučaj. in zaradi mnenja iz RA da je tija hiperiritabilna in malega zaostanka pri razvoju, na kar pa so me opozorili že na Pediatrični.

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
27.1.2009 11:55:50   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: mumu

Pediater nima nič s podaljšanjem porodniške, izvid ti mora napisati zdravnica iz razvojne ambulante.

Jst naprimer sem dobila podaljšano porodniško zaradi zapletov pri porodu, in je bila zaradi tega 5 dni na respiratorju potem pa še cele tri mesece na kisiku, ki ga imamo še vedno doma za vsak slučaj. in zaradi mnenja iz RA da je tija hiperiritabilna in malega zaostanka pri razvoju, na kar pa so me opozorili že na Pediatrični.

midva sploh nisva bila v RA! naju je kr P poslala na FT!
joj, sam še slabše volje bom, če se bom preveč ukvarjala s tem! pol pa itak nič ne bo s tem!
bom še danes poklicala svakinjo, pa bom vidla kaj mi bo ona rekla!

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
27.1.2009 12:35:36   
Lona76
Hej punce sam na hitro ker morm Tajki kosilo skuhat.

Klicali so me iz CSD in imam podaljšano porodniško user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Dinki jaz hodim v Šiško v RA. Aha si pa zvita da takole taščo kontroliraš user posted image . Ursi še ti probaj kakšn ušes kdaj k vratom prslont kot ti je rekla Dinki. Mogoče boš presenečena.

Tina50 pediater naj nebi pisal nič. Moraš imeti izvide. V tvojem primeru se mi zdi da bi ti mogli na NFTH kaj napisat al kako? Vidim da je tvoja P kar eno fazo preskočila. RA namreč. Naju s Tajo so iz RA poslali na NFTH.

Zdej grem pa hitro kuhat ker mi veselo ključe od avta je user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
27.1.2009 13:19:56   
Naša črtica koraka
gospe. Spet jaz tle brenčim, tokrat spašujem:

1. ste morda dobile od CSD obvestilo o izplačanih porodniških nakazilih za lansko leto (2008)?

2.  a ste na obrazec za vzdr.druž.čl. vpisale svoje zakladke rojene iz lanskega leta? Od katerega meseca dalje ... kaj naj pišem jaz, ko je anja rojena zadnji dan marca?

(saj kličem našo računovodkinjo v službi, pa se ne javi, upam da ni na bolniški).

< Sporočilo je popravil Naša črtica koraka -- 27.1.2009 13:20:30 >

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
27.1.2009 13:22:21   
Joži79
Živjo!
Midva na žalost v petek ne moreva, imava ob 13h  pedontologa, pol pa še na štajersko k mojim ta starim šibava.

Glede varstva js sem tud srečna da gre v vrtec. Tašča je itak še v službi samo zmeraj končuje ob kakih enih (dela v šoli). Jaz ji ga ne bi zaupala. Se itak že v to vtika kako naj bi uvajanje potekalo, pa da bo takrat ko ma počitnice po njega hodla da ne bo tako dolgo v vrtcu in blablabla... Pa glih zdej na začetku mora hodit redno, da nau pol čist zmešan - enkrat za 4 ure enkrat za 8... Mislim ta mali majo najraj da je zmeri isto... Pismo so tečne tele tašče.. Tud men kr slabo rata, k se nanjo spomnim... Nam kar naprej nosi uokvirjene slike od Juša in v svojem stanovanju ma slik k bi šlio za en oltar. Pa ponavadi take, k si so itak mim. Zadnjič je pa celo pršla, k nas ni blo, pa zabil žebelj v steno in sliko kar sama obesla... Za crknt.

Glede dopusta s starši: user posted image . Poleti smo šli v Rabac, in sta tašča in tast ravno isti dan imela načrt it na Krk za vikend. No, in sta si pri Opatiji premislila in prišla v Rabac. Najavila sta se preko SMS (ki ga nobeden ni prebral). Potem sta se vozila po Rabcu in iskala kateri hotel bi se jim zdel znan da sva ga omenila in hodila na recepcijo spraševat če smo not... In ne boste verjele sta ga našla!!!
In sta se na vratih namalala in kr nista hotla nikamor. Še na plažo sta za nami capljala... Ni za govort...

V bistvu sta nas celo poletje zasledovala... Res, na koncu sem bla že čist paranoična s katerega vogala se bosta prkazala...

Punce, a kateri ta mali tud iz stolčka za hranjenje leze? Men zmeri hoče na mizo splezat. Ga učim, da ne sme, sam se mi zdi da ne pomaga kej velik...

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?