Naša črtica koraka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2 . Vam pa morem povedat, da sem danes zjutraj pomislila, da drug teden v pon se bom pa mogla za službo spravit in it. Mi je tako slabo postalo, da sem se samo sesedla pa se prepričevala, da ne smem letet na wc in bruhat. sEJ VEM, da sem smotana, ampak me je groza tega. Pa ne toliko tega, da grem v službo, ampak tega, kako se bo tašča obnašala. Tako sem jezna na sebe, da nisem vztrajala na tem, da bi šel v vrtec. Vem, da bi mi bilo lažji. Smotana sem in vem, da ga imata rada in da ga bota lepo imela in pazila. sam motijo me pa ful ene stvari kot npr. da ga bota ziher za roke okrog vodla, pa ko je Luka zmatran pa začne se malo bunit pa take čudne štime spuščat in potem tašča v njega nazaj,s am 2x bolj glasno pa kr, ja pa kaj ti ni prav, kaj si sitn,.... Pa mislim, sej je dojenček, pa ne zna drgač povedat, da je zaspan. Pa sma ji to že x-krat povedala, pa ne pomaga. O tem, da nikoli je vem, ali bo znorela ali ne, pa boljši, da ne govorim. Tega me je najbolj strah. Sej sma ji rekla, da se nima kaj v pričo Lukana kregat in tulit, sam če naju ne bo doma, kako naj vema, da se bo tega držala. Ker ko njo neki razkuri, ne študira. Je res pravi bik (po horoskopu je). Ma, punce. Hvala, ker vam lahk malo pojamram. SEj sem mojmu tudi povedala in je reku, da je njega tudi to groza. Pa sej bom vidla, kk o, ker se bo ziher tudi na Lukanu začelo poznat, če bo kaj takega se dogajalo! Bom pa takrat odreagirala, ker mogoč pa sam za prazen nič paniko ženem! Vas grem zdej še malo prebrat!!!!!! ursi, tudi jaz bi se tako počutila, če ne bi bila prepričana, da je moj otroček v dobrih, varnih rokah ... joj, mene bi tud zvijalo, pa na wc tiščalo od groze! Ma, mi že zdaj kocine pokonci hodijo, ko te samo berem ... a veš, strašno je ... ker se potem "popraviti" ne da tako hitro ... ponavadi se rabi vsaj 2x več časa, da se negativna izkušnja zamenja s pozitivno ... kaj pa vlogo za vrtec si že oddala? S temi varstvi je križ ... Mi imamo to soboto zmenek z varuško. Stanuje blizu nas, baje je ok in tudi draga. Bi najraje račun županu poslala!!!! Se gre občina ravno nasprotno politiko kot država! Pa ne mi o tem, da ni prostora!! Joj, kaj mi to dviguje pritisk ... sem kot biskvit v pečici ... . Ko izvem ceno varstva (če bo anjo sploh sprejela) me bo verjetno pokrovko odneslo ... že vem v katero preveliko gofljo!
|