jagoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2 No, zadjič je pa mali pritiskal nekaj tako dolgo, da je prišel do tega, da je naredil zvočni posnetek. Slišalo se je pa samo njegovo godrnjanje in vzdihovanje, ko se je matral, ko je pritiskal na tipke. Potem pa je spet nekaj pritiskal in je ta posnetek poslal enemu mojmu sošolcu. Ko sem to opazila, in hotla preklicat, je bilo že prepozno. Potem pa me j sošolc kliče čez ene 5 min, kaj se jz grem in mu pošiljam ene orgije. Pa mu povem, da je bil Luka in me nakrega, kaj se grem, da mali še leto ni star, pa se že na njega zgovarjam, kaj šele bo. Tako da, ja, naš ima trelefone v malem prstu. Enkrat mi je IR vklopil, drugič se je nakak slikal in se eni kolegici poslal. Ampak, vsaj previjem ga pa nekak!!!!!!! Drgač pa mu velikokrat dam pleničko gor kar, ko stoji. Tudi oblačenje pteka samo, ko sedi oz, da ga imam v naročju. Ursi2, ne samo bobnar, tudi mali strokovnjak za mobitele je ta tvoj fantinko, še zraven računalnika ga spusti, pa bo čez 14 dni že on tebe učil, kako se dela. Ta od orgij, je pa dobra, le kaj si je ta tvoj sošolec, res mislil, ob prvem poslušanju, je mislil da ga osvajaš. Ursi, lepa nevesta si bila, pa tako žalostno družinsko zgodbo si povedala, sem pa vesela, da ste odnos uredili in čestitke, da sta z možem dokazala, da sta bila pri dvajsetih že tako zrela, da sta se podala na skupno pot, kljub vsem preprekam. Dopust: jaz si tudi želim, da bi odšli v Grčijo, pa se z mojim še nisva o tem pogovarjala, ampak si mislim, da ga ne bo težko v to prepričat, ker on ne mara hodit na Hrvaško. Cene so pa tam tam. Bomo videli, sem že lani navijala, da bi šli v Grčijo, pa smo potem pristali na Krku s taščo in tastom. Letos se pa to ne bo več ponovilo, vsaj ta del o tašče in tasta, kamor koli gremo, gremo sami. Previjanje: zaenkrat še nimamo hudih težav, saj se vrti, predvsem takrat, ko je potrebno dati novo plenico gor. Sem mogla pa taprvega že pri 8 mesecih previjat na postelji, ali pa kar natleh na blazini, ker je bil obupno migajoč in to se še zdaj kaže. Še pri skoraj 4 letih ga je težko obleči, ker ves čas nekaj miga. Srečanje: fajn bi bilo, ampak ne vem, ker mi Tomažek še 4 dni kašlja in smrka, če bo zdravje na višku, pa prideva tudi midva. Možje in partnerji: zadnjič smo hvalili naše može in partnerje, pa moram še jaz mojega pohvalit. V nedeljo sva s tavelikim šla na kosilo in malo po snegu noret k mojim domov. Mož in Tomaž sta pa doma ostala, ker Tomaž smrka in kašlja. Sta se v tistih 5 urah prav lepo imela, skuhal mu je kosilo, ga nahranil, previl, dal spat, po kuhnji vse pospravil (sem mislila, da me bo kuhinja v rasulu pričakala), še posesala sta po celem stanovanju in vse igrače pospravila, preden sta šla spat. Pravi gospodinski mož in dobra varuška. IZVIRNO SPOROČILO: tina50 IZVIRNO SPOROČILO: san tina, super za ft, sem vesela za vaju . jst bi pa zaprosila za podaljšanje porodniške, sej nimaš kej zgubit pa res krasne slikce tvojega lepotca ma sej vem, da sem smotana! sem včasih sama na sebe jezna k kr ne rečem. sam ne verjam da bi dobila k res ni tok hudo z Lanom. 4.2. bom, pa že tako prepozna! pa sej naj mi bo to šola za naprej,ker sem tolk zoprna! Tina50 ni nujno, da je prepozno, do kdaj si na porodniški? Meni je rekla na CSD, da se lahko zgodi, da greš za nekaj časa v službo, ali pa koristiš dopust in da greš potem ponovno še na tistih 3 mesece porodniškega dopusta. Ker komisija zaseda samo ene dvakrat v mesecu in se lahko zgodi, da tebi že poteče dopust za nego in varstvo otroka, ko dobiš odgovor od komisije in se potem začne od tistega dne naprej. Povprašaj na CSD, kako pri vas to delajo. Sploh ko si v taki situacij, bolje prejemati še tri mesece porodniško, kot pa biti na zavodu. IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2 Jagoga, super za podaljšanje porodniške!!!!!!!!!!!!!! Sem mogla 2x pogledat, če piše 1.7 al 1.6.Res super!!!!!!!!!!!!!! Ja, 1.7. če izkoristim takoj po porodniški še ves dopust 2008, po 1.7. mi pa tako ali tako vse propade.
< Sporočilo je popravil jagoga -- 27.1.2009 8:28:58 >
|